Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

αντε Σοφια δωσε τα φωτα σου γιατι ισως το χρειαστω κι εγω αυτο το προγραμμα για την καμερα χακερ.................

να χαιρεσαι και το γιοκα σου!!!

να του παρεις δωρο μια πιπιλα ξερεις εσυ;););)

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια!Τι κανετε?

Εμεις καλα ο μπεμπης εχει ξεκινησει με φρουτακια ευτυχως τα τρωει αλλα μολις τελειωσει θελει σιγουρα και να θηλασει. Αυτη την βδομαδα θα ξεκινησουμε και λαχανικα. Πηγαμε και τζαμπο και πηραμε και στολη αλλα το μετανιωσα οταν ειδα τις τιμες στο σαιτ του ναρλη που εψαχνα για μπομπονιερες και ειδα οτι εχει και αποκριατικα με πολυ φθηνες τιμες.

Κατα τα αλλα ειμαι στεναχωρημενη γιατι ειχα κανει αιτηση για μια θεση μερικης απασχολησης σε εναν δημο κοντινο και με πηρανε αλλα επειδη ειχα ενα διαστημα κενο περιπου 10 ημερων στην καρτα ανεργιας λενε οτι δεν ημουν ανεργη για 1, 5 χρονο αλλα μονο για 1, 5 μηνα οποτε δεν μπορουν να με προσλαβουν. Το διαστημα αυτο εγω ημουν αρρωστη και δεν ειχα παει να ανανεωσω την καρτα και πηγα χαρτι γιατρου στον οαεδ και μου ειπανε οτι οταν αρρωσταινεις δεν θεωρεισαι ανεργος. Εχω θυμωσει τοσο πολυ που σκεφτομαι να τους βγαλω στην τηλεοραση. Τωρα περιμενω και τα αποτελεσματα και απο καποιον αλλο δημο που εχω κανει αιτηση στο αντικειμενο και αν γινει παλι το ιδιο και εκει δεν ξερω τι θα κανω!

Την Κυριακη που μας περασε πηγαμε με τα κοριτσια μου και ειδαμε το Mazoo and the Zoo the musical το προτινω ανεπιφυλακτα σε οσες εχετε παιδακια πανω απο 2 , ξετρελαθηκαν οι δικες μου ολη την βδομαδα αυτο συζητανε.

Καλο μεσημερι σε ολες!

q5ybp2.png

sofaki που μπορω να βρω Free γιατι αυτο που εχω κατεβασει ειναι για δοκιμαστικη περιοδο και μεσα στο dvd μου εμφανιζει σαν υδατογραφημα ενα δικο τους μηνυμα

Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να το είχα κατεβάσει από τον warezakia ο οποίος προς το παρόν έχει κλείσει και δεν ξέρω αν θα ξανανοίξει... Σκεφτόμουν μήπως το ανέβαζα εγώ πάλι μέσω rapidshare για να το κατεβάσετε, αλλά δεν το έχω ξανακάνει. Ξέρει καμιά σας από upload?

Κι εγώ όσα είχα βρει μου έβγαζαν το υδατογράφημα, αλλά ευτυχώς μετά από πολύ ψάξιμο το βρήκα! Θα δοκιμάσω να το ανεβάσω :D

Φώφη άστα να πάνε με τους δήμους, εύχομαι να βρεις άκρη!!

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Λοιπόν κορίτσια, το ανέβασα! Το πρώτο μου upload :tongue:jump.gif

http://rapidshare.com/files/338291123/ConvertXtoDVD_3_v2.99.13.900_RC5__Latest_Version_.rar

Το κατέβασα, είναι οκ. Απλά επειδή είχα 2 αρχεία στο pc και δεν είμαι σίγουρη αν αυτό είναι το σωστό χωρίς το υδατογράφημα, ας το κατεβάσει μια να μας πει κι αν είναι ανεβάζω το άλλο.

Κασσιανή δεν είναι τίποτα η μετατροπή! Κατέβασε το προγραμματάκι, εγκατέστησέ το και κοίτα πόσο απλό είναι:

Ανοίγεις το πρόγραμμα, πετάς μέσα το βιντεάκι, πατάς μετατροπή, βάζεις ένα άδειο dvd και τέλος! Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο...

Τατιανάκι για να μην το ξεχάσω, ο σκούφος μας είναι από τη μπουτικ του Παναθηναϊκού στο Μοναστηράκι και ήταν σετάκι όλο μαζί (σκούφος, εσωτερικό & εξωτερικό φορμάκι)

thank you, darling!!! και εμενα οι μαλακισμενες εδω στο Περιστερι στη μπουτικ μου λενε οτι δεν βγαζει Παναθηναικος σκουφακια για μωρα...

αν δεν κανω λαθοσ σημερα γιορταζουν οι παιδαροι τησ τατιανασ κ τησ σοφιασ?θανουλιδεσ δεν ειναι?ή κανω λαθοσ?να τουσ χαιρεστε κοριτσια!!!!να ειναι γεροι κ ευτυχισμενοι!!!!

ευχαριστουμε, κοριτσι μου..παρ'ολο που δεν τον εχουμε βαφτισει τον μικρο, το ονομα το δηλωσαμε, στη ληξιαρχικη του γραφει πλεον Αθανασιος..ε, ολοι οι φιλοι και τοσοι ασχετοι με πηραν για ευχες, εκτος απο τα πεθερικα μου..που εχει κ ο μικρος το ονομα του πεθερου...

μη δινεις στο μωρο ολα αυτα για τα δοντια, τιποτα δεν κανουνε.

αν δεις οτι χειροτερευει πολυ ο πονος, δωσε λιγο ντεπον, αλλα μην το πολυδινεις και συνηθισει.

Αυτο τωρα με τον υπνο, ειναι απλως φυσιολογικο. τα μωρα θελουν τη μαμα τους.απο εκει και περα ο,τι νομιζει η καθεμια κανει.

Παντως ακουγα παλι προχτες τον ψυχιατρο τον Γιωσαφατ και ελεγε οτι μεχρι 1 ετους δεν πρεπει να αρνιομαστε τιποτα στο μωρο σχετικα με το φαγητο, τον υπνο, τις αγκαλιες κλπ.

για το κρεμασμα στο στηθος δεν φταιει ο θηλασμος, αλλα η εγκυμοσυνη με την αποτομη αυξηση και μειωση βαρους.

φυσιολογικο ειναι να εχει γαλα. ας το βγαλει παλι μια φορα.

μην αισθανεσαι ασχημα που φορτωνεις:P

δεν ξερω και καμμια που να ειναι συνεχεια μεσα σε ενα ροζ συννεφακι με το μωρο.

σου σπανε και τα νευρα. ειδικα αν εισαι μονη σου.

το βλεπω εγω τωρα που λειπει ο αντρας μου σε αυτο το μωρο.

τελειως αλλιως ημασταν με τη δεσποινα που ηταν συνεχεια μαζι μου, αλλιως τωρα που ολο λειπει.

παντως αυτο ειναι το φυσιολογικο, μεχρι τα 3 ειναι μωρα και θελουν τη μαμα τους.

οσα παντως δεν εμποδιστηκαν απο τη μητερα, εφυγαν στα 3 απο μονα τους.

ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες και για την υποστηριξη σου, Κας!!! φιλακια πολλα

Τατιανάκι είναι φυσικό να νιώθεις έτσι όταν είσαι όλη μέρα μόνη σου με το μωρό!Μάλλον δεν δουλεύεις κιόλας αυτή την εποχή από ότι κατάλαβα. Ε πόσο υπομονή να έχεις όλη μέρα μόνο με το μωρό? Αν δεν αλλάζεις καθόλου παραστάσεις είναι μεγάλο λούκι.

ειμαι μεταφραστρια, δουλευω απο το σπιτι, συνεργαζομαι με 2 γραφεια στην Αθηνα κ μ'ενα γραφειο στο Βολο, ευτυχως ή δυστυχως απ τοτε που εφυγε η μαμα μου δεν εχει πλακωσει δουλεια, χαλαρα, εχω μερικες μεταφρασεις τη βδομαδα, τις κανω μετα τα μεσανυχτα βεβαια..αν πλακωσει η δουλεια δεν ξερω τι θα κανω...

Χρονια Πολλα Τατιανα, και υπομονη! Ο πρωτος καιρος ειναι πολυ δυσκολος, ποσο μαλλον αν εισαι σπιτι μονη σου ολη μερα. Κι ο δικος μου τετοια ωραρια εχει, αλλα εγω με 2 παιδια δεν εχω πολλες επιλογες για να παω καπου. Ευτυχως βοηθαει πολυ η μαμα μου, η οποια την αλλη βδομαδα φευγει ταξιδι, και σκεφτομαι απο τωρα τι θα κανω και πώς θα περασουν αυτες οι μερες κλεισμενη μεσα....

ευχαριστω για τις ευχες, και εσυ να χαιρεσαι τον Αντωνακη σου!!!

Nadine να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!!!

Γίναμε 6 μηνών!! :D

να ζησετε!!!! να τα εκατοστησετε!! εμεις αυριο κλεινουμε τους 6!!! και εχουμε και εμβολιο το πρωι....

σήμερα γιορτάζει ο αντρούλης μου. ;

Ναντιν, να τον χαιρεσαι!!!!

Καλημέρα κορίτσια!Τι κάνετε??

Εμείς έχουμε 2 νέα,ένα καλό κι ένα κακό....από ποιό να ξεκινήσω??

Λοιπόν,το καλό είναι ότι η μικρή άρχισε να ψιλο-τρώει...τα φρούτα της τα δίνω σε κομματάκια και τα δαγκώνει (για την ακρίβεια τα ξύνει με τα δοντάκια της και τρώει το ζουμάκι) και την χορτόσουπα την θέλει με ψωμί...βουτάω μια κόρα ψωμί μέσα στο πιάτο και το τρώει έτσι...

Τα άσχημα νέα είναι ότι μάλλον θα μείνω άνεργη!!Πήρα χτες τηλ το αφεντικό μου να μάθω νέα από το γραφείο και να κανονίσουμε πότε θα πάω να μιλήσουμε για το νέο ωράριο και μάλλον δεν θα επιστρέψω τώρα σύντομα στην θέση μου....θα ξέρω καλύτερα σε 2-3 βδομάδες αλλά έτσι όπως το κόβω μάλλον θα πάρω μέχρι τον Ιούνιο μια άδεια άνευ αποδοχών ή το μειωμένο μαζεμένο και μετά ταμείο ανεργίας μέχρι να ανοίξουν οι δουλειές...

Από χτες είμαι έτοιμη να σκάσω...πλησιάζει και η βάπτιση η οποία θα μας κοστίσει χαλαρά ένα 3χίλιαρο...τα έξοδα τρέχουν...θα στριμωχτούμε για ακόμα 1 φορά....

μπραβο, αρχιζει κ τρωει η μπουμπου!!!

ευχομαι να ξαναπας για δουλιτσα!!!

με το θεμα του υπνου τι εγινε, βρε μπιζελακι????????????????????

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα, τσουπριτσες!!!!

ολα καλα???

εγω οπως παντα, τελειωσα κατι μεταφρασουλες που ειχα κ εκατσα λιγο μεχρι να ξυπνησει ο Θανουλησ μ!!!

εμεις εχουμε γινει αυτοκολλητοι με το μικρο... με θελει συνεχεια κοντα του, μολις παω κουζινα π.χ. παταει κατι κλαμματα, Παναγιτσα μου...

κοιμομαστε πλεον στο μεγαλο κρεβατι αγκαλιτσα, ( και ο μπαμπας μας στο παιδικο) με εσωσε εμενα αυτο βεβαια, αλλα ο μικρος και εκει πολυ ανησυχο υπνο κανει..ολο βογγαει στριφογυρναει γκρινιαζει και τετοια, με αποτελεσμα εγω να μην κοιμαμαι σχεδον καθολου...

την ημερα καμια φορα κοιμαται συνολικα καμια ωρα, αλλες φορες πολυ παραπανω... για προγραμμα ουτε λογος...

και εγω του βαζω μαξιλαρι θηλαζμου και καθεται στο παρκο ( λεμε τωρα 10-15 λεπτα με το ζορι)...

καποια μανουλα πηγαινε το μωρο τησ για babyswimming, ποια??? για πειτε εντυπωσεις!!!

και εμενα ο δικος μου κανει καμια φορα μια φορα την ημερα κακακια και καποιες μερες μεχρι και 4 φορες...

οταν τον βλεπω να σφιγγεται παρα πολυ του βαζω στη φρουτοκρεμα το 1/4 ακτινιδιο και ολα μια χαρα την αλλη μερα...

ενω σας διαβαζα ηθελα να σχολιασω κ να γραψω κ αλλα πολλα, αλλα τωρα τα ξεχασα.....

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

Α, θυμηθηκα, εμεις εχουμε αυτο το καρεκλακι για εξω, ειναι σαν τησ Αννας αλλα με παιχνιδακια, νομιζω γυρω στα 40? εχει.... απο το JAMBO ...

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=43969&selcat=bgh

στο σπιτι του εχω και κανονικο μεγαλο καρεκλακι, μετα το φαγητο τον αφηνω εκει κ καθεται κ παιζει λιγο, του βαζω κ διαφορα παιχνιδια και τα πεταει κατω κ γελαει...

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

Αχ κορίτσια...είμαι πολύ ενθουσιασμένη!!!!Κέρδισα στον μεγάλο διαγωνισμό του "Παιδί & νέοι γονείς" ένα βρεφικό δωμάτιο!!!!!Περιλαμβάνει κρεβατάκι,στρώμα,σετ προίκας και σιφονιέρα.....να μην το κέρδιζα πριν 1 χρόνο!!!!!Τί γκαντεμιά....Πήρα τηλ την κουμπάρα μου που θα γεννήσει τον Ιούνιο να της το κάνω δώρο και θα περάσει να το δει είπε αν της αρέσει θα το πάρει,αν όχι θα το κρατήσω και βλέπουμε....

Τατιάνα μου,με τον ύπνο τελικά δεν έκανα τίποτα...ακόμα κοιμόμαστε μαζί και βλέπω να την αφήνω έτσι την κατάσταση..πόσο θα κρατήσει??

Σοφία,δεν παίζει να με απολύσει λόγω 2ου παιδιού γιατί αν φοβόταν αυτό θα με απέλυε στο 1ο γιατί ήξερε ότι μετά τον γάμο θα βάλω μπρος για μωρό...απλά δεν υπάρχει δουλειά...και τον τελευταίο χρόνο που πήγαινα καθόμουν ουσιαστικά γιατί δεν είχα κάτι να κάνω,πέρα από τράπεζες,εφορίες,ΙΚΑ κλπ επικρατούσε νέκρα.....οπότε δεν μου κάνει και ιδιαίτερη εντύπωση...όσον αφορά στις άδειες που θα πάρω (άνευ αποδοχών κλπ) ξέρεις...μεταξύ μας θα συμφωνήσουμε ό,τι συμφωνήσουμε..δεν θα μπλέξουμε με ΙΚΑ,επιθεωρήσεις,κλπ...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλησπερα, τσουπριτσες!!!!

ολα καλα???

εγω οπως παντα, τελειωσα κατι μεταφρασουλες που ειχα κ εκατσα λιγο μεχρι να ξυπνησει ο Θανουλησ μ!!!

εμεις εχουμε γινει αυτοκολλητοι με το μικρο... με θελει συνεχεια κοντα του, μολις παω κουζινα π.χ. παταει κατι κλαμματα, Παναγιτσα μου...

κοιμομαστε πλεον στο μεγαλο κρεβατι αγκαλιτσα, ( και ο μπαμπας μας στο παιδικο) με εσωσε εμενα αυτο βεβαια, αλλα ο μικρος και εκει πολυ ανησυχο υπνο κανει..ολο βογγαει στριφογυρναει γκρινιαζει και τετοια, με αποτελεσμα εγω να μην κοιμαμαι σχεδον καθολου...

την ημερα καμια φορα κοιμαται συνολικα καμια ωρα, αλλες φορες πολυ παραπανω... για προγραμμα ουτε λογος...

και εγω του βαζω μαξιλαρι θηλαζμου και καθεται στο παρκο ( λεμε τωρα 10-15 λεπτα με το ζορι)...

καποια μανουλα πηγαινε το μωρο τησ για babyswimming, ποια??? για πειτε εντυπωσεις!!!

και εμενα ο δικος μου κανει καμια φορα μια φορα την ημερα κακακια και καποιες μερες μεχρι και 4 φορες...

οταν τον βλεπω να σφιγγεται παρα πολυ του βαζω στη φρουτοκρεμα το 1/4 ακτινιδιο και ολα μια χαρα την αλλη μερα...

ενω σας διαβαζα ηθελα να σχολιασω κ να γραψω κ αλλα πολλα, αλλα τωρα τα ξεχασα.....

tatianaki κι'εγώ πηγαίνω με τη μικρή για babyswimming.Είναι πολύ ωραία και της αρέσει πολύ της μικρής.Ελπίζω το καλοκαίρι να μην έχουμε πρόβλημα στη θάλασσα άλλα φαίνεται να το διασκεδάζει.Πηγαίνουμε στο Οακα.Αν θέλεις να πας και θες καμια πληροφορία πες μου.

SI5Yp3.png

Οχι το πήρα από τα jumbo αλλα κάπου εκεί γύρω στα 30ευρώ! ;)

Καλημέρα κορίτσιαααααα!

Σταχιοφορίνα είμαι καλύτερα εξακολουθεί μετά το κυρίως γεύμα να με πιάνει ένας πόνος αλλά πήρα τον γιατρό κ μου είπε αφού είμαι καλύτερα να πάρω 2-3 μέρες ακόμα τα χάπια κ θα περάσει τελείως....αλλά διατροφή όσο μπορώ να συνεχίσω....βασικά κυρίως να μην αφήνω το στομάχι πολλές ώρες άδειο γιατί εγώ πλέον ξυπνάω το πρωί πίνω καφέ και βάζω τροφη στο στομάχι μου κατα τις 4-5 μπορεί κ 6 ....αχ αναπολώ την εγκυμοσύνη που είχα όρεξη να τρώω μικρά γεύματα κάθε 3-4 ώρες έκανα την ιδανική διατροφή δηλαδή! ;)

εμμμμ,κοριτσάκι πρόσεχε,το χαρακτηριστικό του έλκους είναι ο πόνος μετά την λήψη τροφής..όλα καλά..είναι και το ιδανικό για απώλεια βάρους εγώ έτσι έχασα τα κιλά της εγκυμοσύνης

Αννα εχω ακριβως το ιδιο. Το ειχε φερει δωρο ο νονος του Αντωνη, και το ειχα μονιμα στο αυτοκινητο. Το χρησιμοποιουσαμε οταν βγαιναμε για φαγητο εξω, μπορω να σου πω ως το καλοκαιρι που ηταν 2,5 ετων. Μια χαρα μας βολεψε. Στο σπιτι μεσα εχω κανονικο καρεκλακι φαγητου, του οποιου το καθισμα ειναι πιο μαλακο φυσικα, γιατι οντως το φορητο ειναι πλαστικο και δεν ειναι για πολυ ωρα.

Γλυκεια μου, ο τραχανας που φτιαχνουν στη Μακεδονια ειναι απαιχτος! Εμας μας στελνουν φιλοι απο τις Σερρες και τον τσακιζουμε! Λεω αυτον που φτιαχνεται απο λαχανικα, και ιδιαιτερα απο κοκκινες πιπεριες. Για δοκιμασε τον με σουσαμι και παπρικα, ειναι ολα τα λεφτα! Τον αλλον με το γαλα, ουτε θελω να τον βλεπω!

Εγω εχω τη SONY DCR-HC53 και ειμαι ευχαριστημενη.

Της δινω προβειο και κατσικισιο. Αν δε βρω, παιρνω αγελαδινο, αλλα ποτε επιδορπιο. Και το γιαουρτι το αγελαδινο μια χαρα ειναι.

Κοριτσια καλημερα!

Κι εμεις πηγαμε στον παιδιατρο χθες. Καναμε την 3η δοση του tetravac, και θα κανουμε την τελευταια σε ενα χρονο. Δεν εχουμε κανει αλλο εμβολιο, ουτε και προκειται για τα επομενα 2 χρονια τουλαχιστον.

Η Μαριαλενα ειναι 10 κιλα, και οσο για το υψος, παιζεται! Πριν ενα μηνα στο νοσοκομειο την εβγαλαν 73 εκατοστα, ο γιατρος χθες 71,5. Δεν εχει σημασια ετσι κι αλλιως, Πωλινακι, για σενα το λεω! Και τα δικα μου τα παιδια σπανια να κοιμηθουν πριν τα μεσανυχτα, αλλα τα γονιδια μετρανε, και με ψηλους γονεις, τι θα βγουν, κοντα?:lol:

Κατα τ΄αλλα, η διατροφη μας αρχιζει να αποκταει ποικιλια. Μου ειπε 2 μερες την εβδομαδα μοσχαρι, 2 κοτοπουλο και τις υπολοιπες οχι κρεας, να της φτιαχνω οτι θελω. Τραχανα χωρις αυγο, ή λαχανικα, οτι συνδυασμο θελω, και αν θελω μπορω να προσθετω λιγο ρυζι ή αστρακι κλπ. Να μην περναω τον τραχανα στο μουλτι, απο τον 8ο μηνα ν΄αρχισω σταδιακα να μην της τα δινω ολα αλοιφη.

Για το απογευμα, εκτος απο γιαουρτι, μπορω εναλλακτικα να της δινω ντοματα με ανθοτυρο και ψωμακι, με λιγο λαδακι, πατημενα με το πιρουνι, ή αβοκαντο με ψωμακι και λιγο λαδακι με λεμονι! Μιαμ μιαμ! Θα τρωω κι εγω μου φαινεται!:lol:

Και γλυκοπατατα μπορω να της δινω, εμαθα κιολας οτι υπαρχει ενα μαναβικο στην Παλληνη που εχει τις παραδοσιακες λευκες μικρες γλυκοπατατες, ακους Ευδοκια? Οχι αυτα τα κτηνη τις κοκκινες που φερνουν τα τελευταια χρονια απο το Ισραηλ!

Ταχινι μετα το ετος.

Τελος απο τον 11ο μηνα σταματαμε το γαλα σκονη, και αρχιζουμε το φρεσκο.

Για τις κοκκινιλες γυρω απο το στομα, οι οποιες ερχονται και φευγουν, μου ειπε οτι ειναι ενα ειδος αλλεργιας στα μωρα, οχι σε συγκεκριμενες τροφες, πιθανως και στις πιπιλες, και το μονο που κανουμε ειναι να τα πλενουμε με νερο μετα το φαγητο τους, και να μην τα σκουπιζουμε απλα, οπως εχω ξεκινησει ηδη να κανω, και ομολογουμενως ειδα θεαματικα αποτελεσματα.

Σερρες και Αλεξανδρουπολη χιονιζει? Τωρα ακουω οτι χιονιζει στην Τουρκια και θα επιδεινωθει ο καιρος, και η μαμα μου φευγει αυριο για Αλεξανδρουπολη, και μεθαυριο για Κωνσταντινουπολη...

χιόνιζε αλλά δεν έπιασε..Ορεστιάδα με είπαν είχε και πιο πάνω τρίγωνο που έκλεισαν σχολεία,θα ταλαιπωρηθεί με τους αγρότες όμως αν πάει οδικώς..εσύ πότε θα έρθεις στην πατρίδα;;;

Α, εμάς φτιάχνει η μαμά μου στολή υπερπαραγώγη και θα τη ντύσουμε (τι άλλο?!?!!??) Μικρή Γοργόνα....... Εγώ θα ντυθώ Φούσκας (το ψάρι - φίλος της Άριελ) και ο Βασίλης Ποσειδώνας;);););););););)[/quote

πωπωπωπωπωπωωπω

Γιατί τα SΚODA έχουν την αντίσταση για το θερμαινόμενο τζάμι από την έξω μεριά του τζαμιού και όχι από την μέσα όπως όλα τα αυτοκίνητα;

Για να ζεσταίνονται τα χέρια αυτών που το σπρώχνουν.

Πες τρεις διαδοχικές μέρες χωρίς να χρησιμοποιήσεις τις λέξεις Δευτέρα Τετάρτη, Παρασκευή.

Χθες, σήμερα, αύριο.

Τί βρήκε ένας τράγος που έπεσε μέσα σε ένα πηγάδι;

Τραγικό Θάνατο.

Ποιές 3 λεξούλες έρχονται στο... μυαλό ενός άντρα όταν βλέπει μια ρομαντική σκηνή στο σινεμά;

Πιάσε το ποπ-κορν.

Πώς λέγεται το πόκεμον-μάγκας;

Πικάτςςςςςς!

Τί λέει το μηδέν στο οκτώ;

Μπα; Βάλαμε και ζωνούλα;

Γιατί το βιβλίο των μαθηματικών είναι στεναχωρημένο;

Γιατί έχει πολλά προβλήματα!

Τί είπε ο λαιμός στον γιακά;

Αυτή η σχέση με πνίγει.

Ποιες είναι οι ομοιότητες του σουτιέν με τη δημοκρατία;

Χωρίζουν τη δεξιά από την αριστερά...

Συγκρατούν τις "μάζες"

Πολλοί θα ήθελαν να μην υπήρχαν...

Τι έχει σαράντα πόδια, νιαουρίζει και βρίσκεται στα κεραμίδια;

Δέκα γάτες.

Τί μπορείτε να κρατάτε χωρίς να αγγίζετε;

Την αναπνοή.

Γιατί η γάτα έμαθε να βλέπει στο σκοτάδι;

Γιατί δεν έφτανε το διακόπτη.

με έφτιαξες πρωί πρωί...

Ο γιατρός μας έδωσε να δοκιμάσουμε το HUMANA, το πίνει καμία? Είναι καλό? Almiron πίνει τώρα ο μπέμπης και δεν έχει πρόβλημα. Και γι αυτό σκεφτόμουν μήπως και δεν του το έδινα...

΄καλέ γιατί να αλλάξετε;;;μήπως επειδή δεν το πουλάνε σε σουπερ;;;εγώ πάντως δεν θα το άλλαζα

Μπιζελάκι σε καταλαβαίνω απόλυτα..είναι δύσκολα όλο να τρέχουν τα έξοδα...κάποτε ήμουν άνεργη για 10 μήνες και ο μπαμπάς με έδινε χαρτζιλίκι..αλλά τώρα με οικογένεια ακόμη πιο δύσκολα..κανείς δεν χάνεται όμως κορίτσι μου

ΚΑς θα σε στείλω πμ...να σε ρωτήσω...

καλημέρα δεν είπα.......ΚΑΛΗΜΕΡΑ λοιπόν,τατιανάκι που λες μια από τα ίδια στον ύπνο!!!4 φορές την βρήκα χωρίς παντελόνι μπιζάμας,χτυπιέται και όλο αααααα,δεν ξέρω αν πονάει αλλά τα νεύρα μουκρόσσια κορίτσια!!!!χτες από τις 9 μαζί της να κοιμηθεί και με πήρε κι εμένα,είχα και πονοκέφαλο...τώρα κοιμάται και είπα να πιω καφεδάκι

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα

ασχετο τωρα που ειπατε για τραχανα απο οσο ξερω απο την πεθερα και απο την θεια μου που φτιαχνουν ο τραχανας δεν εχει αβγα παρα μονο σιταρι και γαλα αντιθετα οι χυλοπιτες περιεχουν αβγα και γαλα...κανω λαθος?

Οχι δεν κανεις λαθος, αλλα να΄χεις το νου σου καλου κακου στα συστατικα.

Καλημέρα κορίτσια!Τι κάνετε??

Τα άσχημα νέα είναι ότι μάλλον θα μείνω άνεργη!!Πήρα χτες τηλ το αφεντικό μου να μάθω νέα από το γραφείο και να κανονίσουμε πότε θα πάω να μιλήσουμε για το νέο ωράριο και μάλλον δεν θα επιστρέψω τώρα σύντομα στην θέση μου....θα ξέρω καλύτερα σε 2-3 βδομάδες αλλά έτσι όπως το κόβω μάλλον θα πάρω μέχρι τον Ιούνιο μια άδεια άνευ αποδοχών ή το μειωμένο μαζεμένο και μετά ταμείο ανεργίας μέχρι να ανοίξουν οι δουλειές...

Από χτες είμαι έτοιμη να σκάσω...πλησιάζει και η βάπτιση η οποία θα μας κοστίσει χαλαρά ένα 3χίλιαρο...τα έξοδα τρέχουν...θα στριμωχτούμε για ακόμα 1 φορά....

Κανεις δε χανεται κοριτσι μου! Ετσι ενιωσα κι εγω οταν γεννησα τον Αντωνη και απολυθηκα. Ημουν μεσα στο αγχος. Και τελικα, και δευτερο μωρο εκανα, και δοξα τω Θεω, καλα ειμαστε. Δεν εχουμε βεβαια την ανεση που ειχαμε πριν, αλλα τα βγαζουμε περα.

tara σε ποιο μαναβικο τισ φερνουν?να παω αμα ειναι!!που τα μαθαινεις ολα ηθελα να ηξερα??!!!!:):)τι τρομαρα και αυτη με την μικρη σου?!!οσο περνανε οι μερες διαπιστωνω οτι οσο ηταν μικρη ηταν καλυτερα τωρα θελει συνεχεια να προσεχεις!!οταν περπατησει κιολας.....θα τρεχουμε και δεν θα τα προλαβαινουμε!!

Απεναντι απο την κεντρικη εκκλησια. Μαθαινω γιατι ρωταω!;)

Οντως απο δω και περα ειναι επικινδυνα τα πραγματα με τα μωρα, και θελει πολυ προσοχη, τουλαχιστον μεχρι την ηλικια των 4 ετων.

Λοιπόν κορίτσια, το ανέβασα! Το πρώτο μου upload :tongue:jump.gif

http://rapidshare.com/files/338291123/ConvertXtoDVD_3_v2.99.13.900_RC5__Latest_Version_.rar

Το κατέβασα, είναι οκ. Απλά επειδή είχα 2 αρχεία στο pc και δεν είμαι σίγουρη αν αυτό είναι το σωστό χωρίς το υδατογράφημα, ας το κατεβάσει μια να μας πει κι αν είναι ανεβάζω το άλλο.

Κασσιανή δεν είναι τίποτα η μετατροπή! Κατέβασε το προγραμματάκι, εγκατέστησέ το και κοίτα πόσο απλό είναι:

Ανοίγεις το πρόγραμμα, πετάς μέσα το βιντεάκι, πατάς μετατροπή, βάζεις ένα άδειο dvd και τέλος! Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο...

Θα το κατεβασω εγω αργοτερα και θα σου πω! Ευχαριστουμε Σοφια!

Αχ κορίτσια...είμαι πολύ ενθουσιασμένη!!!!Κέρδισα στον μεγάλο διαγωνισμό του "Παιδί & νέοι γονείς" ένα βρεφικό δωμάτιο!!!!!Περιλαμβάνει κρεβατάκι,στρώμα,σετ προίκας και σιφονιέρα.....να μην το κέρδιζα πριν 1 χρόνο!!!!!Τί γκαντεμιά....Πήρα τηλ την κουμπάρα μου που θα γεννήσει τον Ιούνιο να της το κάνω δώρο και θα περάσει να το δει είπε αν της αρέσει θα το πάρει,αν όχι θα το κρατήσω και βλέπουμε....

Ειδες τελικα που η τυχη σου δουλευει?;)

Τατιάνα μου,με τον ύπνο τελικά δεν έκανα τίποτα...ακόμα κοιμόμαστε μαζί και βλέπω να την αφήνω έτσι την κατάσταση..πόσο θα κρατήσει??

Σε μια φιλη μου κρατησε 7 χρονια...:lol:

χιόνιζε αλλά δεν έπιασε..Ορεστιάδα με είπαν είχε και πιο πάνω τρίγωνο που έκλεισαν σχολεία,θα ταλαιπωρηθεί με τους αγρότες όμως αν πάει οδικώς..εσύ πότε θα έρθεις στην πατρίδα;;;

Αεροπορικως ερχεται. Οσο ειναι μικρα τα παιδια και θελει να κουβαλας το μισο σπιτι μαζι, δυσκολο να ανεβω, αν εχω μεγαλη λαχταρα να παω Σαμοθρακη για διακοπες...

Καλημερα κοριτσια!

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Μπιζελάκι τελειο το δώρο που κέρδισες βασικά μήπως να βάλεις μπρος για το δεύτερο??? Κ εύχομαι όλα να πάνε καλά με τη δουλειά σου....τώρα με τα παιδιά η δουλειά χρειάζεται!;)

Λοιπόν έχω 2 θέματα προς λύση....

1. Τι κάθισμα να πάρω αυτοκινητου?Εχετε να προτείνεται??? Επίσης να πάρω από 9-18κιλά ή 9-36???Αυτες στο Λητώ μου είπανε ότι αν είναι να ταξιδευουμε πρέπει να πάρουμε το 9-18 για αρχή γιατί έχει μεγαλύτερη ανάκλιση για τις ώρες που θα κοιμάται το παιδί....:rolleyes: υγ. Δεν θα τη βάλω ακόμα θα το πάρω από τώρα γιατί συμπληρώνω τους πόντους του Λητώ για τη δωροεπιταγή!

2. Μου λένε(γιαγιάδες-γνωστοί) να κουρέψω τη μικρή με τη ψιλή για να δυναμώσουν κ να μακρύνουν γρήγορα τα μαλλιά της....ξέρετε κάτι???Το έχει κάνει καμμία????

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Α επίσης πήρα υλικά να φτιάξω μια diper cake για μια φίλη που γεννάει σε λίγες μέρες.......κ εχθές αξιώθηκα να πάρω το γιατρό μου να δω τι θα κάνω με την περίοδο που δεν έρχεται κ μου είπε να πάρω primolut κ θα ρθει κ μετά να πάω να με δει....αλλά μου έδωσε κ μια μεγάλη χαρά....το Σαββατο γεννάει η μαία μου....της οποίας είχα επίσης δώσει τα γούρικα τεστάκια ωορρηξίας μου όταν εγώ ήμου 6 μηνών κ βάσει τον υπολογισμών μου όταν με ξεγένναγε πρέπει να ήταν 1,5 μηνών έγκυος!!!!:lol::lol::lol::lol:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!! Βρε Αννούλα τι να σου πω δεν το έχω ακούσει αυτό με τα μαλλιά, αλλά ξέρω γω? Αφού έτσι κι αλλιώς τα βρεφικά πέφτουν και βγαίνουν γερά.... Απ' την άλλη μπορεί να είναι καμιά μυστική συνταγή και να μην τη ξέρω...

Αχ! Κορίτσια εμάς σκάει σιγά σιγά μύτη το πρώτο μας δοντάκι και το βράδυ είχαμε πολύ γκρίνια!!!!!! Μέχρι τη 01:00 ούρλιαζε η καημενούλα μου, τι στο καρότσι, τι στα χέρια, τι στο κρεβάτι μου... Τίποτα. Της έβαλα μετά λίγη bexident και ηρέμησε και κοιμήθηκε αλλά είχε λυγμούς η κακομοιρούλα μου....

Τατιανάκι Κι εμείς θα ξεκινήσουμε babyswimming στο ΟΑΚΑ το Φλεβάρη. Έχω ραντεβού την Τρίτη στο δερματολόγο στο ΙΚΑ για να πάρω το χαρτί για μένα, έχω και του γυναικολόγου και του παθολόγου και πήρα και από την παιδίατρο για τη μικρή άρα είμαστε πανέτοιμες.... Ανυπομονώ!!!!!!;);););)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

Μπιζελάκι απλά τέλειο το δώρο!!!! Κι εμένα στη δουλειά μου έχει πέσει πάαααρα πολύ η δουλειά, έχει απολύσει πολλά άτομα και πιστεύω πως θα απολύσει κι εμένα μιας και έχουμε τις αγάπες μας με τον προϊστάμενο... :tongue: Από τη μια θέλω να φύγω από εκεί και από την άλλη βλέπω την τόση ανεργία και λέω καλά είμαι...

΄καλέ γιατί να αλλάξετε;;;μήπως επειδή δεν το πουλάνε σε σουπερ;;;εγώ πάντως δεν θα το άλλαζα

Ναι κι εγώ δεν θα το αλλάξω. Αφού το πίνει και δεν έχει κανένα πρόβλημα κι εγώ πιστεύω πως δεν χρειάζεται να κάνουμε δοκιμές...

2. Μου λένε(γιαγιάδες-γνωστοί) να κουρέψω τη μικρή με τη ψιλή για να δυναμώσουν κ να μακρύνουν γρήγορα τα μαλλιά της....ξέρετε κάτι???Το έχει κάνει καμμία????

Είχα μια φίλη που όταν ήταν μικρή είχε μαλλί ίσιο, πρόκα μιλάμε. Κάποια στιγμή πήγε ο πατέρας της και την κούρεψε. Όχι με την ψιλή, απλά κοντά. Ε μετά το μαλλί βγήκε δαχτυλίδι!!!! Οπότε ίσως να έχουν δίκιο. Αλλά δεν ξέρω αν θα μπορείς μετά να την βλέπεις καραφλούλα την κακομοίρα... Εγώ που τον έχω συνηθίσει με πολύ μαλλί θα μου κακοφαινότανε :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...