Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Γιατί τα SΚODA έχουν την αντίσταση για το θερμαινόμενο τζάμι από την έξω μεριά του τζαμιού και όχι από την μέσα όπως όλα τα αυτοκίνητα;

Για να ζεσταίνονται τα χέρια αυτών που το σπρώχνουν.

Πες τρεις διαδοχικές μέρες χωρίς να χρησιμοποιήσεις τις λέξεις Δευτέρα Τετάρτη, Παρασκευή.

Χθες, σήμερα, αύριο.

Τί βρήκε ένας τράγος που έπεσε μέσα σε ένα πηγάδι;

Τραγικό Θάνατο.

Ποιές 3 λεξούλες έρχονται στο... μυαλό ενός άντρα όταν βλέπει μια ρομαντική σκηνή στο σινεμά;

Πιάσε το ποπ-κορν.

Πώς λέγεται το πόκεμον-μάγκας;

Πικάτςςςςςς!

Τί λέει το μηδέν στο οκτώ;

Μπα; Βάλαμε και ζωνούλα;

Γιατί το βιβλίο των μαθηματικών είναι στεναχωρημένο;

Γιατί έχει πολλά προβλήματα!

Τί είπε ο λαιμός στον γιακά;

Αυτή η σχέση με πνίγει.

Ποιες είναι οι ομοιότητες του σουτιέν με τη δημοκρατία;

Χωρίζουν τη δεξιά από την αριστερά...

Συγκρατούν τις "μάζες"

Πολλοί θα ήθελαν να μην υπήρχαν...

Τι έχει σαράντα πόδια, νιαουρίζει και βρίσκεται στα κεραμίδια;

Δέκα γάτες.

Τί μπορείτε να κρατάτε χωρίς να αγγίζετε;

Την αναπνοή.

Γιατί η γάτα έμαθε να βλέπει στο σκοτάδι;

Γιατί δεν έφτανε το διακόπτη.

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Ο γιατρός μας έδωσε να δοκιμάσουμε το HUMANA, το πίνει καμία? Είναι καλό? Almiron πίνει τώρα ο μπέμπης και δεν έχει πρόβλημα. Και γι αυτό σκεφτόμουν μήπως και δεν του το έδινα...

καλησπερα

Κασσιανη μου την ιδια βιντεοκαμερα εχω και εγω με μνημη και πρεπει να εχεις προγραμματακι που να μετατρεπει το cd ή το βιντεο που εχεις στο αρχειο σε dvd και οπως καλα ειπε και η Σοφια το προγραμμα ειναι το ConvertXtoDvd για να το γραψεις σε dvd Και να παιζει σε συσκευες

ασχετο τωρα που ειπατε για τραχανα απο οσο ξερω απο την πεθερα και απο την θεια μου που φτιαχνουν ο τραχανας δεν εχει αβγα παρα μονο σιταρι και γαλα αντιθετα οι χυλοπιτες περιεχουν αβγα και γαλα...κανω λαθος?

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλημέρα κορίτσια!Τι κάνετε??

Εμείς έχουμε 2 νέα,ένα καλό κι ένα κακό....από ποιό να ξεκινήσω??

Λοιπόν,το καλό είναι ότι η μικρή άρχισε να ψιλο-τρώει...τα φρούτα της τα δίνω σε κομματάκια και τα δαγκώνει (για την ακρίβεια τα ξύνει με τα δοντάκια της και τρώει το ζουμάκι) και την χορτόσουπα την θέλει με ψωμί...βουτάω μια κόρα ψωμί μέσα στο πιάτο και το τρώει έτσι...

Τα άσχημα νέα είναι ότι μάλλον θα μείνω άνεργη!!Πήρα χτες τηλ το αφεντικό μου να μάθω νέα από το γραφείο και να κανονίσουμε πότε θα πάω να μιλήσουμε για το νέο ωράριο και μάλλον δεν θα επιστρέψω τώρα σύντομα στην θέση μου....θα ξέρω καλύτερα σε 2-3 βδομάδες αλλά έτσι όπως το κόβω μάλλον θα πάρω μέχρι τον Ιούνιο μια άδεια άνευ αποδοχών ή το μειωμένο μαζεμένο και μετά ταμείο ανεργίας μέχρι να ανοίξουν οι δουλειές...

Από χτες είμαι έτοιμη να σκάσω...πλησιάζει και η βάπτιση η οποία θα μας κοστίσει χαλαρά ένα 3χίλιαρο...τα έξοδα τρέχουν...θα στριμωχτούμε για ακόμα 1 φορά....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Ο γιατρός μας έδωσε να δοκιμάσουμε το HUMANA, το πίνει καμία? Είναι καλό? Almiron πίνει τώρα ο μπέμπης και δεν έχει πρόβλημα. Και γι αυτό σκεφτόμουν μήπως και δεν του το έδινα...
:lol:

γεια σου ρε Σοφακι με τα ανεκδοτα σου!!! γελαω και μαζι μου γελαει κι ο μπεμπης:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

το HUMANA to πιναμε στις πρωτες 20 μερες μας το ''πασαρανε'' απο το νοσοκομειο μετα δεν μπορουσε να κανει κακακια και το αλλαξαμε

το μωρακι ενος φιλου μας το πινει διχως κανενα προβλημα

γιατι δεν σας εδωσε το almiron2 και σας βαζει σε διαδικασια να αλλαξετε γαλα:confused::confused::confused:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

tara σε ποιο μαναβικο τισ φερνουν?να παω αμα ειναι!!που τα μαθαινεις ολα ηθελα να ηξερα??!!!!:):)τι τρομαρα και αυτη με την μικρη σου?!!οσο περνανε οι μερες διαπιστωνω οτι οσο ηταν μικρη ηταν καλυτερα τωρα θελει συνεχεια να προσεχεις!!οταν περπατησει κιολας.....θα τρεχουμε και δεν θα τα προλαβαινουμε!!

κασσιανη οσο για το cd και γω το ιδιο προβλημα εχω.η μορφη του αρχειου της καμερας δεν ειναι dvd πρεπει να το μετατρεψουμε σε dvd.ακομα δεν το εχω κανει.πρεπει να βρω καταλληλο προγραμα απο το ιντερνετ.αυτο πρεπει να κανεις και συ.ειναι φυσιολογικο παντως μην ανυσηχεις.

μπιζελακι ευχομαι να συνεχισεις στη δουλιτσα σου!!!ολη η αγορα παντως ειναι σκ..τα!!!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Φυσικα και δεν καταλαβα τιποτα απο οσα μου λετε για την καμερα και το ρημαδι το ντιβιντι:confused:

Αν καταλαβαινα μαλλον δε θα ειχα και προβλημα:tongue:

Χαλια ειμαι μ' αυτα...

Ελπιζω στη συναντηση να με φωτισεις λιγο Μαριαλενα μου:D

Μπιζελακι κι εγω που δεν ειμαι ανεργη, μονιμως στριμωγμενη ειμαι:rolleyes:

Τι να κανεις...Να μην σκας παντως σιγουρα.

Αυριο εχω την υποθεση μιας κοπελας που την απολυσανε, στην ουσια γιατι παντρευτηκε και θελανε να προλαβουνε να τη διωξουν πριν μεινει εγκυος.

Η κοπελα απο τοτε ολο με εξαμηνες συμβασεις ειναι σε οποια δουλεια παει, γιατι εχει προσοντα και τη θελουνε, αλλα φοβουνται την εγκυμοσυνη.

Και δε μενει και εγκυος η καημενη γμτ.

yey2p2.png BN4cp2.png

:lol:

γεια σου ρε Σοφακι με τα ανεκδοτα σου!!! γελαω και μαζι μου γελαει κι ο μπεμπης:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

το HUMANA to πιναμε στις πρωτες 20 μερες μας το ''πασαρανε'' απο το νοσοκομειο μετα δεν μπορουσε να κανει κακακια και το αλλαξαμε

το μωρακι ενος φιλου μας το πινει διχως κανενα προβλημα

γιατι δεν σας εδωσε το almiron2 και σας βαζει σε διαδικασια να αλλαξετε γαλα:confused::confused::confused:

Τι να πω... Μάλλον ήθελε να το παίξει καλός με τσάμπα γάλα και ήταν το μόνο που είχε :tongue:

Μπιζελάκι εύχομαι όλα να πάνε καλά με τη δουλειά σου!!! Μάλλον φοβάται μήπως πάς και για το δεύτερο??? Μπορεί όμως να σε βάλει σε άδεια άνευ αποδοχών??

Ευδοκίτσα, το ConvertXtoDvd είναι το καλύτερο πιστεύω. Έχω δοκιμάσει διάφορα προγράμματα αλλά αυτό είναι το πιο εύχρηστο και το πιο λειτουργικό κατά τη γνώμη μου. Βέβαια παιδεύτηκα πολύ να βρώ free έκδοση...

καλα λεω που χαθηκατε κοριτσια?

Χριστινα???????? μην τριγυρνας σε κανενα αλλο τοπικ?

:cool:

Για τις κοκκινιλες γυρω απο το στομα, οι οποιες ερχονται και φευγουν, μου ειπε οτι ειναι ενα ειδος αλλεργιας στα μωρα, οχι σε συγκεκριμενες τροφες, πιθανως και στις πιπιλες, και το μονο που κανουμε ειναι να τα πλενουμε με νερο μετα το φαγητο τους, και να μην τα σκουπιζουμε απλα, οπως εχω ξεκινησει ηδη να κανω, και ομολογουμενως ειδα θεαματικα αποτελεσματα.

Aυτό κάνω κι εγώ. Συνεχίζει να βγάζει μερικές φορές, αλλά ξαναπλένω, βάζω και λίγη κρέμα κι είναι πολύ καλύτερα μετά.
Την ακουω καποια στιγμη να βηχει σα να πνιγεται, πεταγομαι εντρομη και βλεπω οτι ετρωγε τον σελιδοδεικτη μου!!!:shock: Της ανοιξα το στομα και δεν εβλεπα κατι, και φοβηθηκα να βαλω το δαχτυλο, μη τυχον τα κανω χειροτερα, τη γυρισα αναποδα, την τιναξα, τη χτυπουσα στην πλατη, και καποια στιγμη ειδα ενα τεραστιο κομματι χαρτιου στη γλωσσα της. Πρεπει να ειχε κολλησει στον ουρανισκο ή πιο πισω προς τον λαιμο! Καταφερα και το΄βγαλα, και μετα νομιζα οτι θα λιποθυμησω! Εχασα δεκα χρονια απ΄τη ζωη μου!:-(
Παρόμοιο είχα πάθει όταν του είχα δώσει μια μικρή κίκο πιπίλα. Με ψιλοπήρε ο ύπνος και ξύπνησα από τα κλάμματα, του είχε χωθεί στο στόμα και κόντευε να την καταπιεί! :(
Δε με βοηθας εσυ που δεν ξερω τι να κανω με την καμερα?

κι εμεις μια με καρτα μνημης πηραμε.

τα περασα λοιπον στον υπολογιστη, βρηκα και τον τροπο να τα γραψω σε σιντι. Ως εδω καλα. Το δισκακι ομως δεν παιζει σε κανενα dvd που δοκιμασα, δεν αναγνωριζεται λεει ο δισκος.

Καταλαβαινει κανεις γιατι?

εχω απογοητευτει ρε γμτ. ειχα μεγαλη ορεξη να τραβαω τα παιδια συνεχεια και τωρα μου κοπηκε.

Ότι σου είπαν τα κορίτσια, χρειάζεται convert. Καλού κακού πάντως αφού τις αντιγράφεις στο σιντί μην τις διαγράφεις από το pc, μπορεί πχ να είναι χαλασμένο το δισκάκι, κρίμα να τις χάσεις
Να σας ρωτήσω, τη χορτόσουπα μπορούμε να την κρατήσουμε στο ψυγείο και να την αλέσουμε την επόμενη μέρα ή πρέπει να την ετοιμάζουμε κάθε μέρα?? Την τρώνε τα μικρά σας;
Μαγειρεύω για 2 μέρες, οπότε την φυλάω ψυγείο κι εγώ. Μια χαρά την τρώει. Την βγάζω κάνα τρίωρο πριν την φάει για να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου (δεν την ζεσταίνω) και την αλέθω πριν την φάει. Χρόνια πολλά για τον σύζυγο!
Τελευταία ο μπέμπης σαν πολύ τσαντίλας μου φαίνεται. Σε τυχαίες στιγμές σφίγγει σε μπουνιές τα χεράκια του, τεντώνεται, ρίχνει ένα μουγκρητό σαν να είναι θυμωμένος και μερικές φορές από το πολύ σφίξιμο κοκκινίζει όλη του η μούρη... Τι είναι τώρα αυτό??? :confused:
Κι εμένα το κάνει πότε πότε, λες κι έχει δυσκοιλιότητα :-(
Αφού δεν έχει πρόβλημα, στη θέση σου δεν θα άλλαζα, θα πέρναγα απλά στο 2ης βρεφικής
Τα άσχημα νέα είναι ότι μάλλον θα μείνω άνεργη!!Πήρα χτες τηλ το αφεντικό μου να μάθω νέα από το γραφείο και να κανονίσουμε πότε θα πάω να μιλήσουμε για το νέο ωράριο και μάλλον δεν θα επιστρέψω τώρα σύντομα στην θέση μου....θα ξέρω καλύτερα σε 2-3 βδομάδες αλλά έτσι όπως το κόβω μάλλον θα πάρω μέχρι τον Ιούνιο μια άδεια άνευ αποδοχών ή το μειωμένο μαζεμένο και μετά ταμείο ανεργίας μέχρι να ανοίξουν οι δουλειές...

Από χτες είμαι έτοιμη να σκάσω...πλησιάζει και η βάπτιση η οποία θα μας κοστίσει χαλαρά ένα 3χίλιαρο...τα έξοδα τρέχουν...θα στριμωχτούμε για ακόμα 1 φορά....

Ουφ... ελπίζω να διορθωθεί η κατάσταση!

WN6Op3.png

Τι να πω... Μάλλον ήθελε να το παίξει καλός με τσάμπα γάλα και ήταν το μόνο που είχε :tongue:

Μπιζελάκι εύχομαι όλα να πάνε καλά με τη δουλειά σου!!! Μάλλον φοβάται μήπως πάς και για το δεύτερο??? Μπορεί όμως να σε βάλει σε άδεια άνευ αποδοχών??

Ευδοκίτσα, το ConvertXtoDvd είναι το καλύτερο πιστεύω. Έχω δοκιμάσει διάφορα προγράμματα αλλά αυτό είναι το πιο εύχρηστο και το πιο λειτουργικό κατά τη γνώμη μου. Βέβαια παιδεύτηκα πολύ να βρώ free έκδοση...

sofaki που μπορω να βρω Free γιατι αυτο που εχω κατεβασει ειναι για δοκιμαστικη περιοδο και μεσα στο dvd μου εμφανιζει σαν υδατογραφημα ενα δικο τους μηνυμα

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...