Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλα λεω που χαθηκατε κοριτσια?

Χριστινα???????? μην τριγυρνας σε κανενα αλλο τοπικ?

τις εχω δει κι εγω αυτες τις καμερες αλλα δεν θελω τοσο μικρη!!!!!!!!

λεμε σημερα να παμε να δουμε μαζι με τον αντρα μου στην Ηλεκτρονικη

τι θα ντυσεται τα μπεμπακια σας τωρα που ερχονται οι αποκριες????????

θελω να παω στα jambo ποιον να αγγαρεψω να με παει?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν ξέρω μέχρι πια ηλικία είναι μάλλον όσο χωράει ο κώλος τους:tongue: γιατί έχει 3 υποδοχές για το τραπεζάκι αναλόγως με το πόσο μεγάλο είναι το παιδί αλλά κ 3 ύψη για το κάθισμα αν δεν κάνω λάθος!

Αννα εχω ακριβως το ιδιο. Το ειχε φερει δωρο ο νονος του Αντωνη, και το ειχα μονιμα στο αυτοκινητο. Το χρησιμοποιουσαμε οταν βγαιναμε για φαγητο εξω, μπορω να σου πω ως το καλοκαιρι που ηταν 2,5 ετων. Μια χαρα μας βολεψε. Στο σπιτι μεσα εχω κανονικο καρεκλακι φαγητου, του οποιου το καθισμα ειναι πιο μαλακο φυσικα, γιατι οντως το φορητο ειναι πλαστικο και δεν ειναι για πολυ ωρα.

Αννα ο χειροποιητος τραχανας ειναι πολυ ωραιος βαζεις λιγο νερακι λιγο τραχανα λαδακι αλατακι και ετοιμο σε λιγη ωριτσα

ατον γινει τριβεις και λιγη φετα μεσα αν θες

στο χωριο μου τον τρωνε για πρωινο.........αν θες το κανεις με κοτοπουλακι οπως την κοτοσουπα αλλα χωρις αβγολεμονο

οσο πιοπολυ τραχανα βαλεις τοσο πιο πηχτος γινεται

φυσικα ολα αυτα για να τα φανε ενηλικες για τα μωρα ρωτα την παιδιατρο

η κουμπαρα μου δινει στην μπεμπα της αλλα ειναι 10 μηνων

Γλυκεια μου, ο τραχανας που φτιαχνουν στη Μακεδονια ειναι απαιχτος! Εμας μας στελνουν φιλοι απο τις Σερρες και τον τσακιζουμε! Λεω αυτον που φτιαχνεται απο λαχανικα, και ιδιαιτερα απο κοκκινες πιπεριες. Για δοκιμασε τον με σουσαμι και παπρικα, ειναι ολα τα λεφτα! Τον αλλον με το γαλα, ουτε θελω να τον βλεπω!

κορτσια πηρα το επιδομα αλληλεγγυης(ελπιζω να το εγραψα καλα) 200ευρω τα υπολοιπα το καλοκαιρι να παμε διακοπες.......... και λεμε να παρουμε μια βιντεοκαμερα φυσικα θα βαλουμε και το κατιτις μας

καμια προταση? εσεις που ηδη εχετε και ειστε ευχαριστημενες?

Εγω εχω τη SONY DCR-HC53 και ειμαι ευχαριστημενη.

και κάτι ακόμη..Μαριάννα είπες δίνεις πρόβειο γιαούρτι...επειδή η δικιά μου τα γνωστά επιδόρπια ούτε να τα φτύσει...αυτά δεν έχουν πρόβλημα;;μόνο το αγελαδινό φοβόμαστε;;;

Της δινω προβειο και κατσικισιο. Αν δε βρω, παιρνω αγελαδινο, αλλα ποτε επιδορπιο. Και το γιαουρτι το αγελαδινο μια χαρα ειναι.

Κοριτσια καλημερα!

Κι εμεις πηγαμε στον παιδιατρο χθες. Καναμε την 3η δοση του tetravac, και θα κανουμε την τελευταια σε ενα χρονο. Δεν εχουμε κανει αλλο εμβολιο, ουτε και προκειται για τα επομενα 2 χρονια τουλαχιστον.

Η Μαριαλενα ειναι 10 κιλα, και οσο για το υψος, παιζεται! Πριν ενα μηνα στο νοσοκομειο την εβγαλαν 73 εκατοστα, ο γιατρος χθες 71,5. Δεν εχει σημασια ετσι κι αλλιως, Πωλινακι, για σενα το λεω! Και τα δικα μου τα παιδια σπανια να κοιμηθουν πριν τα μεσανυχτα, αλλα τα γονιδια μετρανε, και με ψηλους γονεις, τι θα βγουν, κοντα?:lol:

Κατα τ΄αλλα, η διατροφη μας αρχιζει να αποκταει ποικιλια. Μου ειπε 2 μερες την εβδομαδα μοσχαρι, 2 κοτοπουλο και τις υπολοιπες οχι κρεας, να της φτιαχνω οτι θελω. Τραχανα χωρις αυγο, ή λαχανικα, οτι συνδυασμο θελω, και αν θελω μπορω να προσθετω λιγο ρυζι ή αστρακι κλπ. Να μην περναω τον τραχανα στο μουλτι, απο τον 8ο μηνα ν΄αρχισω σταδιακα να μην της τα δινω ολα αλοιφη.

Για το απογευμα, εκτος απο γιαουρτι, μπορω εναλλακτικα να της δινω ντοματα με ανθοτυρο και ψωμακι, με λιγο λαδακι, πατημενα με το πιρουνι, ή αβοκαντο με ψωμακι και λιγο λαδακι με λεμονι! Μιαμ μιαμ! Θα τρωω κι εγω μου φαινεται!:lol:

Και γλυκοπατατα μπορω να της δινω, εμαθα κιολας οτι υπαρχει ενα μαναβικο στην Παλληνη που εχει τις παραδοσιακες λευκες μικρες γλυκοπατατες, ακους Ευδοκια? Οχι αυτα τα κτηνη τις κοκκινες που φερνουν τα τελευταια χρονια απο το Ισραηλ!

Ταχινι μετα το ετος.

Τελος απο τον 11ο μηνα σταματαμε το γαλα σκονη, και αρχιζουμε το φρεσκο.

Για τις κοκκινιλες γυρω απο το στομα, οι οποιες ερχονται και φευγουν, μου ειπε οτι ειναι ενα ειδος αλλεργιας στα μωρα, οχι σε συγκεκριμενες τροφες, πιθανως και στις πιπιλες, και το μονο που κανουμε ειναι να τα πλενουμε με νερο μετα το φαγητο τους, και να μην τα σκουπιζουμε απλα, οπως εχω ξεκινησει ηδη να κανω, και ομολογουμενως ειδα θεαματικα αποτελεσματα.

Σερρες και Αλεξανδρουπολη χιονιζει? Τωρα ακουω οτι χιονιζει στην Τουρκια και θα επιδεινωθει ο καιρος, και η μαμα μου φευγει αυριο για Αλεξανδρουπολη, και μεθαυριο για Κωνσταντινουπολη...

age.png age.png

Ξεχασα να σας πω για την τρομαρα που πηρα χθες. Προσπαθουσα να τη νανουρισω το μεσημερι, και με πηρε ο υπνος! Την ακουω καποια στιγμη να βηχει σα να πνιγεται, πεταγομαι εντρομη και βλεπω οτι ετρωγε τον σελιδοδεικτη μου!!!:shock: Της ανοιξα το στομα και δεν εβλεπα κατι, και φοβηθηκα να βαλω το δαχτυλο, μη τυχον τα κανω χειροτερα, τη γυρισα αναποδα, την τιναξα, τη χτυπουσα στην πλατη, και καποια στιγμη ειδα ενα τεραστιο κομματι χαρτιου στη γλωσσα της. Πρεπει να ειχε κολλησει στον ουρανισκο ή πιο πισω προς τον λαιμο! Καταφερα και το΄βγαλα, και μετα νομιζα οτι θα λιποθυμησω! Εχασα δεκα χρονια απ΄τη ζωη μου!:-(

age.png age.png

Μαριάννα :shock::shock::shock::shock::shock::shock: για το τελευταίο....η δικιά μου πάντως βλέπω να καταπίνει καμμιά κάλτσα καθώς όλο με αυτές είναι στο στόμα κ προσπαθεί να τη βάλει κ όλη μέσα! :rolleyes:

Εγώ στο καθισματάκι την βάζω μόνο για φαί οπότε δεν φοβάμαι μην κουραστεί ο κωλής της έξω που πάμε πάλι για φαγητό κάθεται αφού τον υπόλοιπο χρόνο στρώνουμε κουβερτούλα κ τη βγάζει στο πάτωμα! ;)

Γμτ μη λέτε για Σερρες κ χιόνια θα σηκωθώ να φύγω επιτόπου!!!! :lol:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αννα, μεχρι στιγμης (γιατι σε λιγο καιρο θ΄αρχισουν να μπουσουλανε και ποιος τα πιανει μετα), αφου την ταϊσω, την αφηνω λιγη ωρα στο καθισματακι με παιχνιδια στο τραπεζακι ή το λάπτοπ (εχω αναρτησει και σχετικη φωτο :lol:), για να κανω καμια δουλεια με την ησυχια μου! Στο παπλωμα στριφογυρναει συνεχως, εκνευριζεται οταν πεφτει μπρουμυτα και δε μπορει να σηκωθει, και πρεπει να ειμαι ολη την ωρα εκει να την επαναφερω στον πωπο της!!!

age.png age.png

Διαφημίσεις

α,το βλέπω...δεν ξέρω τι είναι!!!

α...καλό φαίνεται!!!και χωράει σε όλες τις καρέκλες όμως;βολεύει πολύ ε;;το άλλο καθισματάκι δεν είναι βολικό και είναι και τεράστιο

εγω παντως αν το ξερα, μονο αυτο το φορητο θα αγοραζα.

αγορασα παντως και τωρα ενα τετοιο απο αγγλια μαζι με καθισμα αυτοκινητου 9-36 κιλα και γλιτωσα και 100 ευρω παρακαλω

Κορίτσια τη βοήθειά σας please!! Εφτιαξα τραχανά και θέλω να δώσω και στην Καρολίνα...να τον περάσω από το multi???

Ο τραχανας αν ειναι αυτος ο ξινος ο μικρουλης δε θελει μουλτι, αλλα μαλλον εχει αβγο που καλο ειναι να μη δωσεις πριν τον 9ο.

Να ρωτήσω κάτι κορίτσια. Όταν δίνουμε νεράκι, πόσο πρέπει να δίνουμε κάθε φορά? Όσο θέλει αυτός? Επίσης μπορούμε να βάλουμε νερό σε ένα μπιμπερό και να του δίνουμε όλη τη μέρα, ή πρέπει κάθε φορά να το αλλαζουμε?

Οσο θελει θα πιει. Για να πινει, διψαει. Δε χρειαζεται αλλαγη καθε φορα, αλλα δεν το αφηνω και ολη μερα.

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Αυτό αναρωτιέμαι και για τον δικό μου πότε θα φάει.Έχουμε μεγάλο θέμα με το μεσημεριανό ούτε τη χορτόσουπα θέλει ούτε το μοσχάρι.Τρώει κανα 2 κουταλιές και μετά αρχίζει να κλαίει προσπαθεί να απεγκλωβίσει το χέρι του έτσι όπως τον κρατάω 1 του βάζω στο στόμα 10 φορές τη βγάζει.Εχθές στομεταξύ τον τάισα επίτηδες κατάτις 16 00 ε στις 21 00 που τον θήλασα έβγαζε φαγητό.Τον άφησα και κάποιες μέρες δεν του έδωσα αλλά τίποτ μου τραβάει τα ρούχα για να τον θηλάσω.Το βράδυ δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξυπνήσει μόνο αν κοιμηθούμε αγκαλιά δεν ξυπνάει καθόλου κι εγώ το κάνω γιατί πραγματικά είμαι λιώμα και όσο μεγαλώνει καταλαβαίνω τι εστί βερίκοκο α και δεν θέλει κανέναν σπαράζεο στο κλάμμα λέμε αν δεν με βλέπει.Αυτάαααα από το μέτωπο της μάνας της ταλαίπωρης με τους 3 γιους:tongue::!::!::!:

Μπετουλα δε θελει πιεση παντως, αλλα τι να σου λεω, ξερεις καλυτερα.

Παντως τα μωρα που θηλαζουν, προτιμανε σαφως το γαλα, αλλα και παλι δεν ειναι απολυτο.

Φιλης μου που επινε μονο ξενο, δεν ετρωγε φαι με τιποτα.

Παντως κι εγω μαζι μου τον κοιμιζω και μονο ετσι κλεινουμε το ματακι μας.

καλημερα κοριτσια!!

βατραχακι να παρεις καμερα να εχεις στιγμες του παιδιου σου!!!εμεις πηραμε πριν γεννηθει η μπεμπα jvc δεν θυμαμαι μοντελο.καλη ειναι δεν εχω προβληματα μεχρι τωρα!και ειναι με καρτες μνημης και βολευει πολυ το περνας κατευθειαν στον υπολογιστη!

σας αφηνω τωρα γιατι εχω δουλεια!

Δε με βοηθας εσυ που δεν ξερω τι να κανω με την καμερα?

κι εμεις μια με καρτα μνημης πηραμε.

τα περασα λοιπον στον υπολογιστη, βρηκα και τον τροπο να τα γραψω σε σιντι. Ως εδω καλα. Το δισκακι ομως δεν παιζει σε κανενα dvd που δοκιμασα, δεν αναγνωριζεται λεει ο δισκος.

Καταλαβαινει κανεις γιατι?

εχω απογοητευτει ρε γμτ. ειχα μεγαλη ορεξη να τραβαω τα παιδια συνεχεια και τωρα μου κοπηκε.

τι θα ντυσεται τα μπεμπακια σας τωρα που ερχονται οι αποκριες????????

θελω να παω στα jambo ποιον να αγγαρεψω να με παει?

κι εγω σε κανενα τζαμπο με βλεπω να πηγαινω και βλεπουμε...

yey2p2.png BN4cp2.png

Εγώ έχω κάνει πατέντα στο πάτωμα που την έχω....την βάζω στην αγκαλιά ενός τεράστιου κούκλου που μας φέρανε κ έτσι δεξιά αριστερά δεν πέφτει παρα μόνο μπροστα αραιά κ που! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

τα περασα λοιπον στον υπολογιστη, βρηκα και τον τροπο να τα γραψω σε σιντι. Ως εδω καλα. Το δισκακι ομως δεν παιζει σε κανενα dvd που δοκιμασα, δεν αναγνωριζεται λεει ο δισκος.

εχω απογοητευτει ρε γμτ. ειχα μεγαλη ορεξη να τραβαω τα παιδια συνεχεια και τωρα μου κοπηκε.

Κασσιανη, το δισκακι, παιζει σε υπολογιστη?

Εγώ έχω κάνει πατέντα στο πάτωμα που την έχω....την βάζω στην αγκαλιά ενός τεράστιου κούκλου που μας φέρανε κ έτσι δεξιά αριστερά δεν πέφτει παρα μόνο μπροστα αραιά κ που! ;)

Εγω της βαζω σε ημικυκλιο πισω της το μαξιλαρι θηλασμου!:lol:

age.png age.png

Εμείς δεν έχουμε ακόμη κάμερα αλλά την τραβάω με τη φωτογραφική και τα γράφω και σε δισκάκια. Είχα το ίδιο πρόβλημα μέχρι που βρήκα (ο καλός μου δηλαδή) ένα πρόγραμμα που τα μετατρέπεις για να τα παίζεις σε κανονικό dvd και μετά τα γράφεις. Θα στο γράψω και θα στο φέρω στη συνάντηση;);););););)

κι εγω σε κανενα τζαμπο με βλεπω να πηγαινω και βλεπουμε...

Α, εμάς φτιάχνει η μαμά μου στολή υπερπαραγώγη και θα τη ντύσουμε (τι άλλο?!?!!??) Μικρή Γοργόνα....... Εγώ θα ντυθώ Φούσκας (το ψάρι - φίλος της Άριελ) και ο Βασίλης Ποσειδώνας;);););););););)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Σερρες δεν χιονιζει μονο το πρωι εριξε κατι λιγα

ισως χιονισει ο καιρος φαινεται για χιονιας

ΤΑΡΑ τον τραχανα που λες δεν τον εχω δοκιμασει μονο αυτον που φτιαχνει η μαμα μου δεν ειναι με γαλα ειναι ξινος

θα παω ομως να παρω να δοκιμασω

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κορίτσια....!!

Ούτε να σας διαβάσω δεν προλαβαίνω, όχι να γράψω..!

Χθες κράτησε τον Παναγιώτη η μανούλα μου μέχρι το απόγευμα, μπας και κάνω καμιά δουλειά γιατί σήμερα γιορτάζει ο αντρούλης μου. Ψόφησα στην κούραση, κουβαλάω και αϋπνία 6 μηνών, να δω πώς θα τα βγάλω πέρα σήμερα.....!!

Κατα τ' άλλα, χθες απόγευμα πήγαμε για τα εμβόλια, όλα καλά, δεν έκανε πυρετο.

Είναι 9.120γρμ και 71,5 πόντους, θρεφτάρι...!!

Ξεκινάμε και χορτόσουπα και μετά από μια εβδομάδα κοτοπουλάκι....!!!!

Να σας ρωτήσω, τη χορτόσουπα μπορούμε να την κρατήσουμε στο ψυγείο και να την αλέσουμε την επόμενη μέρα ή πρέπει να την ετοιμάζουμε κάθε μέρα?? Την τρώνε τα μικρά σας;

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Καλημέρα, κορίτσια....!!

Ούτε να σας διαβάσω δεν προλαβαίνω, όχι να γράψω..!

Χθες κράτησε τον Παναγιώτη η μανούλα μου μέχρι το απόγευμα, μπας και κάνω καμιά δουλειά γιατί σήμερα γιορτάζει ο αντρούλης μου. Ψόφησα στην κούραση, κουβαλάω και αϋπνία 6 μηνών, να δω πώς θα τα βγάλω πέρα σήμερα.....!!

Κατα τ' άλλα, χθες απόγευμα πήγαμε για τα εμβόλια, όλα καλά, δεν έκανε πυρετο.

Είναι 9.120γρμ και 71,5 πόντους, θρεφτάρι...!!

Ξεκινάμε και χορτόσουπα και μετά από μια εβδομάδα κοτοπουλάκι....!!!!

Να σας ρωτήσω, τη χορτόσουπα μπορούμε να την κρατήσουμε στο ψυγείο και να την αλέσουμε την επόμενη μέρα ή πρέπει να την ετοιμάζουμε κάθε μέρα?? Την τρώνε τα μικρά σας;

Μπορείς να βράσεις για 2 μέρες λαχανικά κ κρέας κ να τα κρατήσεις στο ψυγείο....ΟΧΙ αλεσμένα όμως! :wink:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Σε τι αρχείο στο βγάζει η κάμερα?

Κι εγώ χρησιμοποιώ ένα προγραμματάκι για μετατροπή και εγγραφή, λέγεται ConvertXtoDvd. Απλά τέλειο! Σου κάνει τη μετατροπή από οποιοδήποτε αρχείο έτσι ώστε να παίζει σε dvd, σου το γράφει σε άδειο και στο τέλος σου σβήνει και το φάκελο της μετατροπής από μόνο του και σου αφήνει το αρχικό μόνο. Όλα αυτά αν θέλεις βέβαια τα επιλέγεις.

Α, εμάς φτιάχνει η μαμά μου στολή υπερπαραγώγη και θα τη ντύσουμε (τι άλλο?!?!!??) Μικρή Γοργόνα....... Εγώ θα ντυθώ Φούσκας (το ψάρι - φίλος της Άριελ) και ο Βασίλης Ποσειδώνας;);););););););)

Καλά συμπεθέρα τέλειο το σκηνικό!!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Από χτες μου βγάζει πρόβλημα στα κείμενα που πάω να γράψω στο forum. Κολλάει το πληκτρολόγιο, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο εδώ, σε κανένα άλλο site. Περίεργα πράγματα... Τώρα τα γράφω στο word και μετά τα κάνω αντιγραφή γιατί δεν γίνεται αλλιώς μου έσπασαν τα νεύρα!!! :twisted:

Τελευταία ο μπέμπης σαν πολύ τσαντίλας μου φαίνεται. Σε τυχαίες στιγμές σφίγγει σε μπουνιές τα χεράκια του, τεντώνεται, ρίχνει ένα μουγκρητό σαν να είναι θυμωμένος και μερικές φορές από το πολύ σφίξιμο κοκκινίζει όλη του η μούρη... Τι είναι τώρα αυτό??? :confused:

Επίσης χτες τα έκανε 4, ναι 4 φορές! Η δε τέταρτη φορά είχε πολύ πλάκα, γιατί τον είχα ξαπλωμένο και παίζαμε και εκεί που γέλαγε, ξαφνικά σταματάει, με κοιτάει και ακούγεται ένας, εκκωφαντικός θα έλεγα για τα δεδομένα, θόρυβος! "Πρρρρρρρ" :lol:

Λέτε να τον πείραξε τίποτα που τα έκανε τόσες φορές μέσα σε μια μέρα? Βέβαια κάθε μέρα 2 με 3 φορές τα κάνει, αλλά 4? :confused:

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...