Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια είμαι η Μαργαρίτα και μαμά δύο μικρών!!

Καλώς ήρθες Μαργαρίτα, να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!!!;)

Γεια σου ρε Σοφακι εισαι της τεχνολογιας δεν εχω λογια μπραβο!!!!!!!!!!

νερακι του δινω συχνα και πινει οσο θελει γεμιζω ενα μπουκαλακι το πρωι 120mlκαι μεχρι το απογευνα το εχουμε δεν παθαινει κατι pote πινει 50 ποτε 100 αναλογα με τα κεφια του

1_28.gif

Ωραία, εγώ από σήμερα του άρχισα νεράκι, που σταμάτησα να του δίνω συμπλήρωμα γάλα μετά από τα φρούτα και την κρεμούλα. Ευχαριστώ :D

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα girls

και εμεις σημερα ειχαμε παιδιατρο , 8 κιλα ο μπεμπης και υψος 73 μια χαρα ειναι αντε το επομενο εμβολιο το Πασχα

Νερο πινουμε αρκετο αφου δεν ανοιγει το στομα του να φαει αν δεν βλεπει διπλα το νερο και ειναι και ''παραξενος'' γιατι θελει να το πινει με το ποτηρι:tongue: επισης δεν θελει αλεσμενα και οταν του δινω κατι με το χερι κανει πως μασαει και τα τρωει ετσι :rolleyes:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Κορίτσια τη βοήθειά σας please!! Εφτιαξα τραχανά και θέλω να δώσω και στην Καρολίνα...να τον περάσω από το multi???

αβγό και γάλα έχει ο τραχανάς;;;αν ναι όχι,εγώ πήρα λαχανικών

Αλήθεια δινεται και τραχανά? Ως μεσημεριανό ή απογευματινό? Στον μεγάλο μου κάποιες φορές δίνω αλλά στην μικρή δεν ρώτησα τον γιατρό.

Εγώ νεράκι λόγω του ότι τη θηλάζω της δίνω είτε με το κουταλάκι είτε με το μπιμπερό που σήμερα είδα ότι ήπιε 3-4 γουλιές γιατί ψιλοπνίγεται. Πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θα πίνει κανονικά.:D

καλώς την Μαργαρίτα....εγώ σαν μεσημεριανό με κρεατάκι θα δώσω..πόσο είναι τα δικά σου;

Αυτό το πατάς όταν θέλεις να αναφέρεις κάποιο μήνυμα στους admins. Κάποιο μήνυμα υβριστικό π.χ.

Ο μπέμπης έχει αρχίσει τις τελευταίες μέρες και κάνει έναν ήχο σαν μπππππππ φτύνοντας και λίγο μερικές φορές... Ελπίζω να μην αρχίσει και το κάνει στην ώρα του φαγητού γιατί καήκαμε!!!:lol:

Να ρωτήσω κάτι κορίτσια. Όταν δίνουμε νεράκι, πόσο πρέπει να δίνουμε κάθε φορά? Όσο θέλει αυτός? Επίσης μπορούμε να βάλουμε νερό σε ένα μπιμπερό και να του δίνουμε όλη τη μέρα, ή πρέπει κάθε φορά να το αλλαζουμε?

κι εγώ έτσι..το αλλάζω το απογευματάκι..αχ εμένα 2 φορές το έκανε και περίμενα να σταματήσει...ο άντρας μου φυσικά το θύμισε!!!!!!!!όλο χαζά κάνει μαζί της

nAcmp3.png

uZRep2.png

Αννα αυτο το καρεκλακι κλεινει για να αποθυκευεται χωρις ογκο?

και μεχρι πια ηλικια ειναι?

Δεν ξέρω μέχρι πια ηλικία είναι μάλλον όσο χωράει ο κώλος τους:tongue: γιατί έχει 3 υποδοχές για το τραπεζάκι αναλόγως με το πόσο μεγάλο είναι το παιδί αλλά κ 3 ύψη για το κάθισμα αν δεν κάνω λάθος!

Αννα ξεχασες να βγαλεις τα Χριστουγεννιατικα απο υην υπογραφη σου

Να σαι καλά γιατί παίζει να το άφηνα μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα!:P

Αυτό το πατάς όταν θέλεις να αναφέρεις κάποιο μήνυμα στους admins. Κάποιο μήνυμα υβριστικό π.χ.

Ο μπέμπης έχει αρχίσει τις τελευταίες μέρες και κάνει έναν ήχο σαν μπππππππ φτύνοντας και λίγο μερικές φορές... Ελπίζω να μην αρχίσει και το κάνει στην ώρα του φαγητού γιατί καήκαμε!!!:lol:

Να ρωτήσω κάτι κορίτσια. Όταν δίνουμε νεράκι, πόσο πρέπει να δίνουμε κάθε φορά? Όσο θέλει αυτός? Επίσης μπορούμε να βάλουμε νερό σε ένα μπιμπερό και να του δίνουμε όλη τη μέρα, ή πρέπει κάθε φορά να το αλλαζουμε?

Κ εγώ βάζω το πρωί κ πίνει από το ίδιο μέχρι να κοιμηθεί περίπου 50-80ml τη μέρα!Όσο για το μπππππ μήπως είναι μππππ-φτου γιατί η δικιά μου έτσι κάνει κ πετάει κ σάλια αλλά ευτυχώς δεν το κάνει όταν τρώει αλλιώς θα την τάιζα με αδιάβροχο!:-P

Αλήθεια δινεται και τραχανά? Ως μεσημεριανό ή απογευματινό? Στον μεγάλο μου κάποιες φορές δίνω αλλά στην μικρή δεν ρώτησα τον γιατρό.

Εγώ νεράκι λόγω του ότι τη θηλάζω της δίνω είτε με το κουταλάκι είτε με το μπιμπερό που σήμερα είδα ότι ήπιε 3-4 γουλιές γιατί ψιλοπνίγεται. Πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θα πίνει κανονικά.:D

Καλως ήρθες! Να χαίρεσαι τα παιδακια σου!

Καλέ τραχανά μου φέρανε κ εμένα χθες κ εκτός του ότι δεν ξέρω πως τον μαγειρευουμε γιατί δεν τον τρώμε δεν ξέρω κ αν κάνει να τον δώσω ακόμα στη μικρή....δεν έχει αυγά μου είπανε κ ότι είναι βρασμένος με γάλα....αυτά να πω στη παιδίατρο να την κατατοπίσω.... μπας κ ξέρει καμμια σας να μου πει????:wink:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αννα ο χειροποιητος τραχανας ειναι πολυ ωραιος βαζεις λιγο νερακι λιγο τραχανα λαδακι αλατακι και ετοιμο σε λιγη ωριτσα

ατον γινει τριβεις και λιγη φετα μεσα αν θες

στο χωριο μου τον τρωνε για πρωινο.........αν θες το κανεις με κοτοπουλακι οπως την κοτοσουπα αλλα χωρις αβγολεμονο

οσο πιοπολυ τραχανα βαλεις τοσο πιο πηχτος γινεται

φυσικα ολα αυτα για να τα φανε ενηλικες για τα μωρα ρωτα την παιδιατρο

η κουμπαρα μου δινει στην μπεμπα της αλλα ειναι 10 μηνων

το καρακλακι του φαγητου σας κλεινει για να αποθηκευεται ή να μεταφερεται ευκολα

να παρω ενα για το χωριο?βλεπω οτι ειναι οικονομικο

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Αννα ο χειροποιητος τραχανας ειναι πολυ ωραιος βαζεις λιγο νερακι λιγο τραχανα λαδακι αλατακι και ετοιμο σε λιγη ωριτσα

ατον γινει τριβεις και λιγη φετα μεσα αν θες

στο χωριο μου τον τρωνε για πρωινο.........αν θες το κανεις με κοτοπουλακι οπως την κοτοσουπα αλλα χωρις αβγολεμονο

οσο πιοπολυ τραχανα βαλεις τοσο πιο πηχτος γινεται

φυσικα ολα αυτα για να τα φανε ενηλικες για τα μωρα ρωτα την παιδιατρο

η κουμπαρα μου δινει στην μπεμπα της αλλα ειναι 10 μηνων

το καρακλακι του φαγητου σας κλεινει για να αποθηκευεται ή να μεταφερεται ευκολα

να παρω ενα για το χωριο?βλεπω οτι ειναι οικονομικο

Άσε κ οι δικοί μου για πρωινό τον τρώνε αλλά εμένα δεν μου κάνει κούκου! :P Το καρεκλάκι πέφτει η πλάτη του κ οι ιμάντες καθώς εννώνονται γίνονται λουρί για να το μεταφέρεις....είναι σχετικά μαζεμένο κ πολύ ελαφρυ εμένα με εχει βολέψει πολύ!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

κορτσια πηρα το επιδομα αλληλεγγυης(ελπιζω να το εγραψα καλα) 200ευρω τα υπολοιπα το καλοκαιρι να παμε διακοπες.......... και λεμε να παρουμε μια βιντεοκαμερα φυσικα θα βαλουμε και το κατιτις μας

καμια προταση? εσεις που ηδη εχετε και ειστε ευχαριστημενες?

Άσε κ οι δικοί μου για πρωινό τον τρώνε αλλά εμένα δεν μου κάνει κούκου! :P Το καρεκλάκι πέφτει η πλάτη του κ οι ιμάντες καθώς εννώνονται γίνονται λουρί για να το μεταφέρεις....είναι σχετικά μαζεμένο κ πολύ ελαφρυ εμένα με εχει βολέψει πολύ!

το πηρες απο το site στο μυνημα σου κανει οντως 30 ευρω?

Καλημερα σε ολες.

Καταρχην θα ηθελα να ζητησω συγγνωμη σε οσες γιορταζουν, γιορταζαν, εκεινες ή τα παιδια τους, καθοσον ειμαι τραγικη στο θεμα αυτο.

Οι φιλες μου βαζουν στοιχημα καθε χρονο αν θα καταφερω να θυμηθω να πω χρονια πολλα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ λοιπον σε ολες προκαταβολικα ή καθυστερημενα:P

Μαριαλενα το ξενια εχει γινει πραγματι πολυ ωραιο και η θεα θα σας ενθουσιασει.

Εμενα τα παιδια μου δεν συντονιζονται με τιποτα στον υπνο και ειδικα ο μικρος με εχει ξετιναξει.

Αρχισε καινουργια σχεδια τωρα.

Το σαββατο ξεκινησαμε λαχανικα και εφαγε κανονικα.

Χαρα εγω, λεω ενταξει τα τρωει, τελειωσαμε.

Αμ δε!

Για μια μερα ηταν η χαρα. Ουτε τα ξανααγγιξε.

Και οχι μονο αυτο.

Εχει αντιστρεψει και το προγραμμα του και το ρωι που λειπω κοιμαται συνεχεια σχεδον και δεν τρωει τιποτα περιμενοντας εμενα να θηλασει.

Οποτε τη νυχτα τρωει και κοιμαται κατα τις 2:confused:

Το ποση δουλεια εχω εν τω μεταξυ δε λεγεται.

Μιλαμε κουτουλαω πλεον.

Και καλα το κουτουλημα, αυτος ποτε θα φαει φαι????:rolleyes:

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Αυτό αναρωτιέμαι και για τον δικό μου πότε θα φάει.Έχουμε μεγάλο θέμα με το μεσημεριανό ούτε τη χορτόσουπα θέλει ούτε το μοσχάρι.Τρώει κανα 2 κουταλιές και μετά αρχίζει να κλαίει προσπαθεί να απεγκλωβίσει το χέρι του έτσι όπως τον κρατάω 1 του βάζω στο στόμα 10 φορές τη βγάζει.Εχθές στομεταξύ τον τάισα επίτηδες κατάτις 16 00 ε στις 21 00 που τον θήλασα έβγαζε φαγητό.Τον άφησα και κάποιες μέρες δεν του έδωσα αλλά τίποτ μου τραβάει τα ρούχα για να τον θηλάσω.Το βράδυ δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξυπνήσει μόνο αν κοιμηθούμε αγκαλιά δεν ξυπνάει καθόλου κι εγώ το κάνω γιατί πραγματικά είμαι λιώμα και όσο μεγαλώνει καταλαβαίνω τι εστί βερίκοκο α και δεν θέλει κανέναν σπαράζεο στο κλάμμα λέμε αν δεν με βλέπει.Αυτάαααα από το μέτωπο της μάνας της ταλαίπωρης με τους 3 γιους:tongue::!::!::!:

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κορίτσια...τάχα χιόνιζε εδώ ...άσπρη μέρα δεν είδαμε τελικά...φτού!!!πολύ κρύο όμως και θα βάλουμε ττον κώλο μας κάτω..δεν έχει καροτσάδα σήμερα!!!Άννα πως πάει το στομάχι;;;ελπίζω καλά..πάντως μερικά πράγματα είναι όντως άχρηστα...στο καρεκλάκι φαγητού θα αναφερθώ πάλι..η δικιά μου 5 λεπτά με το ρολόι μετά χαμός..χτυπιέται σαν το ψάρι γμτ.χτες πήραμε μια κρεμάστρα κροκόδειλο.. για την μικρή να βάζω τα μπουφανάκια εκεί...

Μπετούλα εμείς όταν ξεκινήσαμε φαγητό την κρατούσε πολλές ώρες4-5 και δεν πεινούσε..οπότε προσπάθησε να τον ταίζεις πιο νωρίς για να χωνεύει..σιγά σιγά θα συνηθίσει..κάθε μέρα και λίγες κουταλίτσες..και η δικιά μου έβαζε το δάχτυλο και της το έβγαζα και τσουπ έχωνα το κουτάλι..όσο για το στήθος τώρα τελευταία πατάει κάτι δαγκωματιές φαφούτικες..πονάει πολύ..

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

και κάτι ακόμη..Μαριάννα είπες δίνεις πρόβειο γιαούρτι...επειδή η δικιά μου τα γνωστά επιδόρπια ούτε να τα φτύσει...αυτά δεν έχουν πρόβλημα;;μόνο το αγελαδινό φοβόμαστε;;;

nAcmp3.png

uZRep2.png

καλημερα κοριτσια!!

βατραχακι να παρεις καμερα να εχεις στιγμες του παιδιου σου!!!εμεις πηραμε πριν γεννηθει η μπεμπα jvc δεν θυμαμαι μοντελο.καλη ειναι δεν εχω προβληματα μεχρι τωρα!και ειναι με καρτες μνημης και βολευει πολυ το περνας κατευθειαν στον υπολογιστη!

εμενα παντως καθετε μια χαρα στο καρεκλακι και με βολευει πολυ!τωρα τελευταια μου απλωνει χερια και χτυπαει το κουταλακι και πεταγονται παντου τα φαγητα!!!!αλλα εχθεσ ειχα το χερι μου πανω στα χερια της και φαγαμε μια χαρα!!

σας αφηνω τωρα γιατι εχω δουλεια!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

το πηρες απο το site στο μυνημα σου κανει οντως 30 ευρω?

Οχι το πήρα από τα jumbo αλλα κάπου εκεί γύρω στα 30ευρώ! ;)

Καλημέρα κορίτσιαααααα!

Σταχιοφορίνα είμαι καλύτερα εξακολουθεί μετά το κυρίως γεύμα να με πιάνει ένας πόνος αλλά πήρα τον γιατρό κ μου είπε αφού είμαι καλύτερα να πάρω 2-3 μέρες ακόμα τα χάπια κ θα περάσει τελείως....αλλά διατροφή όσο μπορώ να συνεχίσω....βασικά κυρίως να μην αφήνω το στομάχι πολλές ώρες άδειο γιατί εγώ πλέον ξυπνάω το πρωί πίνω καφέ και βάζω τροφη στο στομάχι μου κατα τις 4-5 μπορεί κ 6 ....αχ αναπολώ την εγκυμοσύνη που είχα όρεξη να τρώω μικρά γεύματα κάθε 3-4 ώρες έκανα την ιδανική διατροφή δηλαδή! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα!!!!!!!!!!!!

μουντος ο καιρος σημερα

ευτυχως ο μπεμπουλης μου δεν εκανε πυρετο χθες απο το εμβολιο

τωρα κυνηγαει ενα μπαλονι............να το φαει θελει αλλα ποτε θα κανει μπαμ το μπαλονι και θα κλαιμε ολοι μαζι!!!!!!!!!

Λιζακι που εισαι..........θελουμε φωτο απο το καινουργιο σπιτι οεοοοοοοοοο

να δουμε τι ωραια που εισαι να σκασουμε απο την ζηλια μας

(εγω σιγουρα!!)

ευδοκια πριν να γεννηθει ο μπεμπης ηθελα να παρω καμερα αλλα μου το καθυστερουσε ο αντρουλης μου εχασα σημαντικες στιγμες του μπεμπη αλλα..........

μπετουλα τικανεις? χαθηκες

και η αργ που ειναι?

καλημερα μανουλεσ!!!

βατραχακι δικιο εχεισ που πηγαν τα κοριτσια?εξαφανηστηκαν ολεσ!!!!!

κι εμεισ θελουμε καμερα κ τωρα ειμαι στην φαση επιλογησ αλλα δεν ξερω ποια ακομα!!!σε ενα καταστημα μου εδειξαν 2 καμερεσ κοντακ αλλα ηταν τοσο μικρεσ οσο ενα κινητο!!δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι καλεσ...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...