Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ευχαριστούμε για τις ευχές τσούπρες! Τελικά μ'αυτόν τον καιρό βαρεθήκαμε να βγούμε και κλειστήκαμε μέσα. Θα παρκάρω τον μικρό σε λίγο στη μαμά (θα έχει επισκέψεις τις θείες μου, έρχονται κάθε μήνα να καμαρώσουν τον μπραντζελίνο) και θα κοκουνιάσουμε! Εμένα πάντως αυτός ο καιρός με ενέπνευσε να καθαρίσω το σπίτι χαχαχα

Άννα κι εγώ το ίδιο έκανα, πήρα χάπια και ηρέμησα.

Σας φιλώ φορ νάου

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλησπέρα κι εγώ Χριστίνα πήγα την μπέμπα στη μάνα μου και έκανα όλες της δουλεές μου και έχω ξεπατωθεί σήμερα.Εχθές είχαμε πάει βολτίτσα και κοιμήθηκε το βράδυ σαν πουλάκι από την κούραση. Καλό το κόλπο αλλά που να πηγαίνουμε κάθε μέρα ρε παιδιά?

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλησπερα κοριτσια!ευχομαι σε ολες να ειστε καλα και τα παιδακια σας ακομα πιο καλα. να ζησουν ευτυχισμενα τα νεοφωτιστα!!!!οσο μεγαλωνει ο μπεμπης τοσο λιγοτερο ελευθερο χρονο εχω...και η κλεισουρα δεν αντεχεται....((

BdN1p3.png

H Λίζα και το Ρουλάκι που είναι, οέο????

Παρουσα!!! :mrgreen:

Δεν σας προλαβαινω ρε κοριτσια. Μεχρι να γυρισω πισω να δω που σταματησα εχετε γραψει 2-3 σελιδες τι να κανω η κακομοιρα. :confused::lol:

Ο μπεμπακος την εχει καταβρει με το στηθος και δεν θελει τιποτα. Ουτε ρυζαλευρο, ουτε φρουτο, ουτε φρουτοκρεμα σκονη τιποτα. Οταν του δινω την κρεμα σφιγγει τα χειλη και κουναει το κεφαλι περα δωθε με αποτελεσμα να γεμιζει κρεμες στα φρυδια, στα ματια, στη μυτη εκτος απο το στομα. :lol: Χθες του εδωσα για πλακα λιγο ζουμι απο την φασολαδα που τρωγαμε και εκανε σαν τρελος. Αντε να αρχισουμε σιγα σιγα κανενα φαγητο γιατι ως τωρα μονο το γαλατακι μου πινει. :rolleyes:

Α γραφτηκα και στο fb. Που βοσκετε? :tongue:

ziZip2.png BhAqp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Ρουλάκι!!!! Στείλει μήνυμα στην Άννα να σου κάνει πρόσκληση για το FB. Έφη εδώ λειτουργούμε καλώς σε ξαναβρήκαμε!!!! Τι κάνετε κορίτσια?!?!? Ελπίζω σήμερα να μη βρέχει να πάμε καμία βόλτα :)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Χτες ανέβηκα Αθήνα και τρελάθηκα στο shopping therapy. O καιρός όπως θα ξέρετε ήδη οι Αθηναίες δεν ήταν καλός και το κρύο έτσουζε, αλλά η κάθοδος της Ερμού ήταν απόλαυση....:tongue:...και η βόλτα στο ΙΚΕΑ επίσης.

Ο πιτσιποπάκος έμεινε με την γιαγιά του και απ' ότι έμαθα πέρασε μια χαρούλα...καθόλου δεν του έλειψα.

Χριστίνα χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις....:D πόσα αλήθεια κλείνεις? τα 18?...:tongue::tongue::tongue:

καλημερα τσουπρεσ!!!!

τι κανετε?εμεισ πριν λιγο γυρισαμε απο την εκκλησια και τωρα την εβαλα για υπνο..

χριστινακι μου να σου ευχηθω κ απο εδω πολυχρονη!!να εισαι παντα ευτυχισμενη και πολλη πολλη χαρουμενη!!!!!!!!!!!!!να χαιρεσαι τον μπραντυ!!!!!!!!!!!!

τελικα λειτουργούμε σε 2 σημεία? Να ξέρω που να παρακολουθώ!

γιατι που αλλου λειτουργουμε?εχασα επεισοδεια?παντωσ εδω ξερω εγω...

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημέρα τσούπρες....εδώ δεν βρέχει αλλά τσούζει το κρύο..χτες πήγα την μικρή βόλτα να κοιμηθεί και κοκάλιασα..η μικρή ροχάλιζε του καλού καιρού και ήταν αρκετά ζεστά δεν κρύωσε..πάντως πρέπει να κουράζονται γιατί ξερένωνται όντως...την Παρασκευή που ήρθαν κάτι φίλες και έπαιξαν κοιμήθηκα όταν της έδινα μεσημεριανό!!!πρώτη φορά αυτό...

Χριστινάκι χρόνια πολλά..αν και στο φβ βιάστηκα!!!!!!!

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

Πεθερικά !!!!!

Κορίτσια όσο και καλές να είναι !!!! δεν αλλάζει τίποτα πάντα είσαι για αυτούς μια ξένη που τους έχεις πάρει το παιδί τους . τουλάχιστον το 90% είναι άστα να πάνε……

Δεν μπορείς να κάνεις ώμος πολλά, οι συμβιβάζεσαι (εγώ με τίποτα ) οι κάνεις τον κορόιδο και πάλι δεν αξίζει τελικά…… όποτε κρατάς μια διπλωματική τυπική σχέση και τίποτα άλλο

σωστά

καλησπερα και απο εμενα κοριτσια

κοιμουνται τα βλασταρια μου οποτε ευκαιρια βρηκα και καθομαι και σας διαβαζω

Νινη να σου ζησει η Κυριακουλα

Συμπεθερουλα μαλλον στα 60 σε βλεπω να οργωνεις παλι την Ελλαδα με μηχανη και προβλεπω να οδηγει ο γιος αντι για τον αντρα

Αννουλα περαστικα σου

Εμενα ο μπεμπης εχει ηδη δυο δοντια και με κυνηγαει να με δαγκωσει , δεν καθεται πουθενα και εχω βρει τον μπελα μου δεν με αφηνει να κανω τιποτα ολη την ημερα

με το φαγητο καλα τα παμε αν και ειναι και αυτος με τις ημερες του να δουμε και την αλλη εβδομαδα τι θα μας πει ο παιδιατρος

το αλλο που παρατηρησα ειναι οτι οποτε του βαζω Pampers συγκαιεται τυχαιο ειναι...? εχει παρατηρησει καποια αλλη μανουλα το ιδιο?

δεν έτυχε κ'ατι τέτοιο

αλλαξαμε γαλα γιατι ξαφνικα μας εβγαλε αλλεργια

μεσα σε μια νυστα γεμισε κοκκινιλες σε ολο του το σωματακι

κι ετσι πινουμε γαλατακι ελευθερο λακτοζης (αν το λεω σωστα)

ειναι πολυ δυσκολο που μας εμφανιστηκε τωρα γιατι ειχε μαθει σε καλυτερες γευσεις

το προηγουμενο γαλα του ηταν γλυκο και αυτο ειναι απλα απαισιο?

δεν μπορείς να βάλεις λίγο ρυζάλευρο να γλυκάνει;;

nAcmp3.png

uZRep2.png

καλημερα κοριτσια πρωινη πρωινη σημερα γιατι αρχισα δουλεια:(:(

εμενα το αγελουδι μου κανει σκληρα κακακια και σφιγγετε πολυ το μικρουλι μου!απο εχθες αρχισε να πινει πολυ νερακι αμα δεν δω αλλαγη θα παρω τον γιατρο που μου ειπε οτι ισως της δωσουμε το αλμιρον για δυσκοιλιοτητα!

το σαββατοκυριακο ηταν τελεια!!η μπεμπα κοιμηθηκε μια χαρα στο πατρικο μου και γω χορεψα αρκετα!!!το ευχαριστηθηκα!!στην επετειο του γαμου μας θα παμε και σε club που εχουμε ενα χρονο να παμε!!!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Καλημέρα τσούπρες!!!!! Πρωινή κι εγώ καθότι στο γραφείο.

Τατιανάκι για να μην το ξεχάσω, ο σκούφος μας είναι από τη μπουτικ του Παναθηναϊκού στο Μοναστηράκι και ήταν σετάκι όλο μαζί (σκούφος, εσωτερικό & εξωτερικό φορμάκι)

Κατά τα άλλα περάσαμε ένα πολύ ωραίο και ήσυχο Σαββατοκύριακο παρέα με τον κουνιάδο μου, τη γυναίκα του και τη μικρή μας ξαδερφούλα :) Τα παιδιά ετοιμάζουν γάμο και βάφτιση, εμείς βάφτιση οπότε καταλαβαίνετε τα θέματα που μας απασχόλησαν.

Η γοργονίτσα μέσα σε 2 μέρες μου φαίνεται ότι μεγάλωσε απίστευτα. Ψιλομπουσουλάει, δίνει τα χέρια συνέχεια για να τη βοηθάμε να σηκωθεί και μόλις σηκωθεί δε θέλει να την κρατάς (και φυσικά προσγειώνεται στον κώλο της:) ) και έχει ακατάσχετη λογοδιάρροια!!!! Έχει πολύ πλάκα.... Κι όσο σκέφτομαι ότι το Σαββατοκύριακο που έχουμε το ετήσιο Meeting της εταιρείας και θα πάμε Πορταριά θα κάνω 2 μέρες να τη δω κάτι με πιάνει :( :( :( :( Ελπίζω μόνο να μην τους κάνει τίποτα περίεργα με το γάλα γιατί έχει καμια βδομάδα τώρα που αντλημένο γάλα δεν το πίνει με τίποτα, προτιμάει να περιμένει να γυρίσω εγώ να θηλάσει αλλά τώρα θα λείπω από Παρασκευή μέχρι Κυριακή, ελπίζω να το πιεί!!!!! Έχουμε παιδίατρο σήμερα για την τελευταία δόση του Pentavac και θα τη ρωτήσω τι εναλλακτική υπάρχει σε περίπτωση που δεν το θέλει καθόλου για να μη μείνει νηστική.

Κας θέλω τα φώτα σου. Ουσιαστικά θα λείψω από Παρασκευή απόγευμα μέχρι Κυριακή μεσημέρι (4 βασικά γεύματα θηλασμού δηλαδή). Λέω να πάρω μαζί μου το θήλαστρο ώστε τις ώρες που θα θήλαζα να κάνω άντληση για να μην αντιμετωπίσω πρόβλημα με την παραγωγή, ισχύει ή τσάμπα θα ταλαιπωρηθώ και δεν έχει φόβο να μου σταματήσει με 2 μέρες????

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Βγήκαμε κ εμείς χθες κ παρόλο που πήγαμε σε σπίτι στη γιορτή του ξάδελφού μου περάσαμε πολύ ωραία! Ελπίζουμε το σουκού που θα μας έρθει να είμαι κ εγώ τελείως καλά κ να μπορέσουμε να πάμε πουθενά έξω να πιούμε κ τίποτις ! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα φιλεναδιτσες

Χρονια Πολλα σε οσους και οσες γιορταζουν σημερα!! Χρονια Πολλα και στον κουμπαρο μου!! και στον κουνιαδο μου!!

ΤΑΡΑ χρονια πολλα και στον Αντωνακη σου που γιορταζε εχθες!!

εμεις εχθες πηγαμε στην Θεσσαλονικη στον θειο μας που γιορταζε και μας εκανε τραπεζι ο μπεμπουλακος ζαλιστηκε να πηγαινει απο αγκαλια σε αγκαλια ηταν πολυ ησυχουλης!!

Τελικα το γαλατακι του το πινει την Πρασκευη το πρωι τον εκανα 90ml και τα ηπιε:confused::confused::confused::confused::confused:και ετρεχα μετα να του κανω κι αλλο. Και αυτι ηταν απο τοτε του κανω 210 και τα πινει κανονικα:P:p:p:p:p:p

μονο που εχουν σφιξει παρα πολυ τα κακα του και ζοριζεται το Σαββατο εκανε κατι κακουλακια σαν της κατσικουλας και μου κανε εντυπωση και τα εβγαλα φωτο να τα δειξω αυριο στη γιατρο που εχουμε το εμβολιο

θεωρησα πιο καλο απο το να της τ παω ζωντανα.........

σας κουρασα το ξερω............sorry:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...