Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

τατιανακι ειδικα τα μωρα που θηλαζουν ειναι φυσιολογικο να το βλεπουν και λιγο ως παιχνιδι γιατι ολα τα μωρα θελουν να πιπιλανε για ευχαριστηση και μονο.

Αυτα που εχουν μπιμπερο, βολευονται και με πιπιλα.

Αυτα που θηλαζουν προτιμουν τη ζεστασια του στηθους.

Ειναι λιγο κουραστικο, αλλα φυσιολογικο.

Μασητικα ειχα παρει οποια μαρκα γουσταρεις...

Ουτε να τα φτυσει δεν ηθελε η κορη μου.

Καπως την ανακουφιζε να παγωνω εγω το δαχτυλο μου (τι αλλο θα κανω η μανα!!) και να της τριβω ετσι τα ουλα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια καλησπερα!Να σας πω και εγω τον καημο μου, ο μικρος γεννηθηκε μικρουλης 2,600 και τον εφερα σπιτι 2,420. Επρεπε να τρωει για να παρει βαρος και να παει σε φυσιολογικα επιπεδα, μεχρι που φτασαμε στο σημειο να πρεπει να προσεχω γιατι το βαρος του αυξανεται...και κοντευει να βγει εκτος του οριου στο γραφημα.χτες ειχα παιδιατρο και μου ειπε να το παρακολουθησω γιατι αμα ξεκινησουμε στερεες τροφες θα ξεφυγει αλλα ο μικρος πειναει και κλαιει (τωρα ζυγιζει 7,300) απο χτες προσπαθω να του ελαττωσω κατα 30 ml το γαλα. Χαμομηλι δεν πεινει και το κιντερντε εχει ζαχαρη.... Διαιτα απο τωρα;;;

Βαριεμαι καμμια φορα με τη μ....ια αυτη που τιποτα δεν τους αρεσει, για να εχουμε κατι να λεμε...

Δεν υπαρχουν και οι φατσουλες να βαλω πολλα γελια, μη με παρετε στραβα.

Κιντερτε να μη δωσεις γιατι ειναι ενα αισχος.

Ασε το μωρο στην ηλικια που ειναι να πινει γαλα οποτε θελει. Οταν αρχιζουν και κινουνται και μπουσουλανε και περπατανε, τις χανουν τις διπλες απο τα μπουτακια.

Στερες τροφες καλυτερα ειναι ουτως η αλλως να ξεκινησεις οταν κλεισει τον 6ο και αν πραγματι ειναι τοσο πανω στα κιλα (ζωη να χει) να μη δωσεις κρεμα για απογευματινο αλλα γιαουρτακι.

Τα μωρα εχουν σκαμπανεβασματα στους ρυθμους και τους πινακες αναπτυξης και γι αυτο δεν τους παρακολουθουμε σωνει και ντε καθε μηνα (αλλα πως θα πεσει και η επισκεψη...), αλλα καθε 3 μηνες.

Η κορη μου ηταν επανειλημμενως πανω απο τα ανωτα ορια και σε υψος και σε βαρος και δοξα τω Θεω μια χαρα συλφιδα ειναι...

Τωρα πρεπει ομως να αδυνατισω κι εγω...

yey2p2.png BN4cp2.png

Μασητικα ειχα παρει οποια μαρκα γουσταρεις...

Ουτε να τα φτυσει δεν ηθελε η κορη μου.

Καπως την ανακουφιζε να παγωνω εγω το δαχτυλο μου (τι αλλο θα κανω η μανα!!) και να της τριβω ετσι τα ουλα.

Εμένα το μασητικό του δίνει και καταλαβαίνει αλλά... πάντα προτιμάει το δάχτυλό μου!!! Χτες από το πολύ μάσημα μου το κοκκίνισε:) Να δω πότε θα σκάσει το πρώτο μας δοντάκι:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ξεχασα να σου πω οτι ο δικος μου 3 μηνων ηταν 7100 και καθολου δεν ανησυχησε ο παιδιατρος. Μου εδωσε και συγχαρητηρια για το καλο γαλα που τον θηλαζω.

Εγω δηλ τι σοι διαιτα επρεπε να του κανω????

yey2p2.png BN4cp2.png

Εμένα το μασητικό του δίνει και καταλαβαίνει αλλά... πάντα προτιμάει το δάχτυλό μου!!! Χτες από το πολύ μάσημα μου το κοκκίνισε:) Να δω πότε θα σκάσει το πρώτο μας δοντάκι:)

Εμενα τα μασητικα δεν της αρεσαν, αλλα της αρεσε η πιπιλα και δυστυχως της αρεσει ακομη....

Που να μην την εδινα ποτε ...

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κορίτσια...

Τα εμβόλια που κάναμε χτες ήταν το prevenar και το neisvac...το πρώτο που κάναμε ήταν το pentavac..ουσιαστικά μέχρι το 7ο μήνα κάνεις αυτά σε επανάληψη..δλδ..2 μηνών pentavac,3 μηνών prevenar-neisvac,4 μηνών pentavac κοκ....

Καθοτι ασχετη βοηθησε με το neisvac και το pentavac για τι ειναι; Εμενα μεχρι στιγμης εχει κανει 2 δοσεις το εξαπλο, 1 δοση του πνευμονιοκοκκου prevenar και 3 δοσεις του ροτατοιου αλλα δεν ξερω αν χρειαζεται και καποιο αλλο γιατι τα κανουμε σπιτι με τον γιατρο και δεν γνωριζω σε ποια δινουμε προτεραιοτητα. Ξερει καποια να μου πει ποια ειναι τα απαραιτητα εμβολια,μην χασω καποια εμβολιο ή ξεχασει καποιο ο γιατρος.

BdN1p3.png

Καθοτι ασχετη βοηθησε με το neisvac και το pentavac για τι ειναι; Εμενα μεχρι στιγμης εχει κανει 2 δοσεις το εξαπλο, 1 δοση του πνευμονιοκοκκου prevenar και 3 δοσεις του ροτατοιου αλλα δεν ξερω αν χρειαζεται και καποιο αλλο γιατι τα κανουμε σπιτι με τον γιατρο και δεν γνωριζω σε ποια δινουμε προτεραιοτητα. Ξερει καποια να μου πει ποια ειναι τα απαραιτητα εμβολια,μην χασω καποια εμβολιο ή ξεχασει καποιο ο γιατρος.

ο καθε γιατρος ακολουθει δικο του σχημα.

Αλλοι δινουν το πενταβακ που ειναι το πενταπλο συν ενα μονο του και αλλοι οπως ο δικος σου και ο δικος μου το εξαπλο.

Ο γιατρος δεν ξεχναει κανενα, μην ανησυχεις, αλλα πρεπει να του ζητησεις να σου δωσει εκεινος γραπτως το δικο του σχημα για να το παρακολουθεις.

yey2p2.png BN4cp2.png

Ξεχασα να σου πω οτι ο δικος μου 3 μηνων ηταν 7100 και καθολου δεν ανησυχησε ο παιδιατρος. Μου εδωσε και συγχαρητηρια για το καλο γαλα που τον θηλαζω.

Εγω δηλ τι σοι διαιτα επρεπε να του κανω????

Αρα δεν αγχωνομαι. Μακαρι να θηλαζα και εγω αλλα....δεν.

Κλαιει ο κακομοιρης που του λιγοστεψα το γαλα...τον λυπατε η ψυχη μου!Παντως για τα μασητικα επειδη και ο δικος μου δεν τρελλενεται μου ειπε ο γιατρος πως ανακουφιζονται καλυτερα με το δαχτυλο μας, να τριβονται στον ωμο μας η στο πανακι τους.

BdN1p3.png

Ασε το παιδακι να πιει το γαλα του.

Μην αρχιζεις απλα τις στερεες και μπορεις αν θελεις να του το κανεις λιγο πιο αραιο. Αυτο δεν πειραζει, το να το κανεις πιο βαρυ βλαπτει.

Εμενα παντως και τα δυο μου παιδια εκτος οριων ηταν ως βρεφη.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Ασε το παιδακι να πιει το γαλα του.

Μην αρχιζεις απλα τις στερεες και μπορεις αν θελεις να του το κανεις λιγο πιο αραιο. Αυτο δεν πειραζει, το να το κανεις πιο βαρυ βλαπτει.

Εμενα παντως και τα δυο μου παιδια εκτος οριων ηταν ως βρεφη.

Σε ευχαριστω

BdN1p3.png

Πωλινάκι δεν είναι χαζή η Καρολ, απλά δεν έχει συνηθίσει το κουτάλι ακόμα. Υπομονή κι επιμονή. Εμένα μου είπε ένα κόλπο η μαμά και σε συνδυασμό με ένα που βρήκα εγώ κάτι καταφέρνουμε. Κάνω τον παλιάτσο και του κάνω συνέχεια αααααααα. Αυτός είτε γελάει είτε με μιμείται κι ανοίγει στόμα. Μόλις ανοίξει, με το κουτάλι του πιέζω το γλωσσάκι κάτω και βάζω κόντρα με το πάνω χείλος και τελικά το κατεβάζει. Δεν είναι διαρκώς καλά τα πράγματα, ειδικά όταν αποφασίζει να βάλει και τα χέρια του μέσα γίνεται πανικός από φρουτόκρεμα, αλλά συνηθίζει σιγά σιγά!

Κι όχι, δεν είστε οι πιο αδύνατες, συμπορευόμαστε ;)

Μόλις έκατσα η μάνα, μια τα φρούτα, μια τα κακά μια η νύστα, έρχεται κι η πείνα ξανά και δεν πρόλαβα έναν ρημαδοκαφέ να πιω. Για δουλειές ούτε λόγος, δεν προλαβαίνω!

WN6Op3.png

Το πρωι σας ειπα μια γρηγορη καλημερα γιατι βιαζομουν να παω παιδιατρο!Καναμε το εμβολιο μας(pentavac 2η δοση )και πηγαμε για ψωνια στο μαγαζι της μελλουσας νονας.πηραμε κατι καλτσακια και φορμακια μουρλια!Πηραμε και τσιμπιδακια για τα μαλλια!!!

Η μπεμπα ειναι 6800 και 65 εκ υψος.Μια χαρα μας ειπε ο γιατρος!Μας ειπε κιολας στις 25 του μηνα να αρχισουμε και την κρεμα ρυζαλευρο βανιλια!Ανυπομονω!!!!!

Και τωρα τα ασχημα.Απο χτες ο μπεμπης της αδελφης μου ειναι στο παιδων με ουρολοιμωξη...ειναι μολις 50 ημ.

τους ειπαν οτι μαλλον θα μεινει 10 μερες!Εχω τις ανιψιες μου εδω καθως εχουν διαβασμα και ποιος να τις διαβασει?τρελα και με 6 μεσα στο σπιτι.Ας γινει καλα ο μπεμπης και χαλαλι!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...