Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια χαθηκα λιγο με τις δουλειες!!!βλεπω εχετε προβλημα υπνου ε??

εμεις ευτυχως κοιμομαστε μονες μας!!!ε καμια φορα της λεω κανενα παραμυθακι να ηρεμησει να της κανω οοοο αλλα ευτυχως οχι αγκαλια!!εμενα θελει παντα να κραταει ενα πετσετακι και το τριβει στη μουριτσα της και ετσι κοιμαται!βεβαια υπαρχουν και τα βραδια που την κοιμηζω κουνοντας την στο καροτσι και μετα την παω στο κρεβατι της αλλα σπανια πια!

για να σας πω τα νεα μας,τρωμε την κρεατοσουπα κανονικα!!εχουμε συγκαει λιγο στο ποπουδακι μας επειδη κανουμε συνεχεια κακακια!!!αυριο θα κοιμηθουμε στο πατρικο μου!!!:):)εχει γιορτη ο αδερφος μου (αντωνης)την κυριακη αλλα θα το κανει σαββατο και θα κοιμηθουμε εκει!!το πρωι της κυριακης θα παμε στην μαμα της νονας της μπεμπας που γεννησε να δουμε το μωρακι!!απο κατω απο την μανα μου μενει!!γενικα μεγαλωσα με οοοολο το σοι!!!και μετα θα παμε στην πεθερα μου!!αυτα!!!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

νινη να σου ζησει η κυριακουλα καλοφωτιστη!!!

αννουλα περαστικα σου!!

τατιανακι κουριαγιο!!!με ολα!!ειναι δυσκολο να εισαι μονη σου δεν ηρεμεις ολη μερα και ας εισαι σπιτι!!!και γω κλαιω απο τα νευρα μου μερικες φορες!!!

nadine να τους πεις να μην καπνιζουν μεσα!!και γω ειχα το ιδιο κολλημα περσι στη γιορτη μου που ημουν εγκυος αλλα τελικα ειπα στον αντρα μου να το αναλαβει εκεινος!!και τους ειπε ευγενικα να μην καπνιζουν μεσα!!εμενα ο πατερας μου στην γιορτη του φετος(πρωτοχρονια)απαγορευσε σε ολους το καπνισμα μεσα λογω του μωρου!!!!!!!!!!!!!!!!!!οποιος παρεξηγιετε παντως ειναι πολυ γαιδουρι!!!δεν πρεπει να ντρεπομαστε για να το πουμε !!σπιτι μας ειναι και αφορα την υγεια του παιδιου μας!!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

καλησπέρα κορίτσια!!

Ευχαριστω για τις ευχές...με το καλό τα αβάφτηστα!!!

Βρε κορίτσια ξεκίνησαμε μοσχαρόσουπα το πρώτο νερό το πετάνε ή απλά βγάζουν τον αφρό????

Οταν κάνω για μας βγάζω τον αφρό..απλά διάβασα πως το πρώτο ειναι γεμάτο τοξίνες...μηπως έχει και τις περισότερες βιταμίνες όμως????

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Διαφημίσεις

1847477trrfmsxrvw.gif

Καλημερα σας!

μου είπε ότι μαλλον είναι οισοφαγίτιδα όπως του τα περιέγραψα,μου έδωσε κάτι χάπια που έχουν κ πολλές συνηθισμένες παρενέργειες όπως ζαλάδες,διάροιες μειωμένα αντανακλαστικά κ.α. κ γι'αυτο θα το πάρω για 5 μέρες μόνο απόγευμα ώστε να είμαι σπίτι,φυσικά μου έκοψε ένα σωρό πράγματα από τη διατροφή κ αν περάσει έχει καλώς αν δεν θα μου κάνει τεστ αναπνοής για να δούμε αν έχω το μικρόβιο που προκαλεί το έλκος κ αν ναι θα πάμε για γαστροσκόπηση! Οπότε θα φροντίσω σε 5 μέρες να είμαι καλα!:tongue:

Αυτάααααα:)

Μαλλον οισοφαγιτιδα? Με το μαλλον θα παρεις τα χαπια αυτα? Μηπως να παρεις δευτερη γνωμη απο γαστρεντερολογο αυτη τη φορα? Ο δικος μου ειναι στους Αμπελοκηπους αν χρειαστεις.

βρηκα το χρονο να γραψω ενω κοιμαται το μπουμπουκι μου και ποιος με πιανει τωρα!!!!!!!!!! χα χα!!!

δεν ξερω κοριτσια, πραγματικα, τοσο δυσκολα που περασα τους πρωτους μηνες με το μικρο και συνεχιζει και μου βγαζει τωρα τη Παναγια, δεν ξερω αν θελω να κανω δευτερο παιδακι...ντρεπομαι που το λεω, αλλα καμια φορα οταν κοιμαται το βραδυ επιτελουσ καθομαι και κλαιω απο τα νευρα μου, απο υπερφορτωση..ηρωιδες που κανετε πολλα παιδακια, πραγματικα..

φταιει μαλλον και αυτο που ειμαι συνεχεια μονη μου, ο αντρας μου οοοοοοοοοολη την ημερα στο μαγαζι, φευγει οταν κοιμαται ΑΚΟΜΑ το μωρο και ερχεται οταν ΗΔΗ κοιμαται...και το ΣΚ τα ιδια... ευτυχως που εμαθα να οδηγω ( λεμε τωρα ) και μπορω να παρω τον Θανο και να παμε σε καμια φιλη, αλλιως....εγω κοιμαμαι στο δωματιο του μικρου γιατι δεν αντεχω τα δρομολογια ολη νυχτα, τι να σας πω, εμεις με τον αντρα μου οθτε να τσακωθουμε σαν ανθρωποι δεν μπορουμε, ειτε απο το τηλ ειτε απο το Skype στο chat...

αυτα.... τα ειπα και ξελαφρωσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρονια Πολλα Τατιανα, και υπομονη! Ο πρωτος καιρος ειναι πολυ δυσκολος, ποσο μαλλον αν εισαι σπιτι μονη σου ολη μερα. Κι ο δικος μου τετοια ωραρια εχει, αλλα εγω με 2 παιδια δεν εχω πολλες επιλογες για να παω καπου. Ευτυχως βοηθαει πολυ η μαμα μου, η οποια την αλλη βδομαδα φευγει ταξιδι, και σκεφτομαι απο τωρα τι θα κανω και πώς θα περασουν αυτες οι μερες κλεισμενη μεσα...

Τατιανάκι μου,χρόνια πολλά και για την γιορτή σου!!!:):)

Είχα γράψει κάτι σελίδες πιο πίσω για 2 βιβλία που πήρα γαι να λύσω το θέμα του ύπνου,το "Κοιμήσου,παιδί μου" και το "Κοιμήσου,αγγελούδι μου...γιατί μ'έσκασες!Δεν αντέχω άλλο..."Δεν είναι ακριβά,εγώ ταπήρα και τα 2 με 27,50 ευρώ...

Αλλιώς μπορείς να δοκιμάσεις μόνη σου..απλά να τον βάζεις στην κούνια του μέχρι να μάθει ότι εκεί πρέπει να κοιμάται...Δύσκολο αλλά μάλλον θα αποδόσει...

Κι εγω το πρωτο εχω, αλλα δε θα μπορουσα να το εφαρμοσω ποτε.

nadine να τους πεις να μην καπνιζουν μεσα!!και γω ειχα το ιδιο κολλημα περσι στη γιορτη μου που ημουν εγκυος αλλα τελικα ειπα στον αντρα μου να το αναλαβει εκεινος!!και τους ειπε ευγενικα να μην καπνιζουν μεσα!!εμενα ο πατερας μου στην γιορτη του φετος(πρωτοχρονια)απαγορευσε σε ολους το καπνισμα μεσα λογω του μωρου!!!!!!!!!!!!!!!!!!οποιος παρεξηγιετε παντως ειναι πολυ γαιδουρι!!!δεν πρεπει να ντρεπομαστε για να το πουμε !!σπιτι μας ειναι και αφορα την υγεια του παιδιου μας!!

Ποτε δε χρειαστηκε να κανω κατι. Ολοι οι φιλοι και συγγενεις, βγαινουν στο μπαλκονι χωρις να πω ποτε κατι. Καποια φορα που βρεθηκα στη γιορτη του κουνιαδου μου και ημουν εγκυος, αναψε τσιγαρο ενας φιλος τους. Πραγματικα με ενοχλουσε πολυ τοτε ο καπνος, και του το ειπα αμεσως, δεν κολλησα πουθενα!

καλησπέρα κορίτσια!!

Ευχαριστω για τις ευχές...με το καλό τα αβάφτηστα!!!

Βρε κορίτσια ξεκίνησαμε μοσχαρόσουπα το πρώτο νερό το πετάνε ή απλά βγάζουν τον αφρό????

Οταν κάνω για μας βγάζω τον αφρό..απλά διάβασα πως το πρώτο ειναι γεμάτο τοξίνες...μηπως έχει και τις περισότερες βιταμίνες όμως????

Εγω το πεταω το πρωτο νερο.

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τι καιρός είναι αυτός???Κ έχουμε να βγουμε για ψώνια....παπαπα με το πάπλωμα θα βγω!:tongue:

Μαριάννα δεν είχα κάποια συμπτώματα του έλκους γι'αυτό είπα μάλλον....αν δεν είναι οισοφαγίτιδα είναι έλκος αλλά θα πρέπει να γίνουν περεταίρω εξετάσεις για να επιβεβαιωθεί....τα χάπια παντως μέσα γράφουν ότι είναι κ για το έλκος σε συνδυασμό με αντιβιωτικά....πάντως σήμερα αφού πήρα χθες το πρωτο χάπι ξύπνησα πολύ καλύτερα!:D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μαριάννα δεν είχα κάποια συμπτώματα του έλκους γι'αυτό είπα μάλλον....αν δεν είναι οισοφαγίτιδα είναι έλκος αλλά θα πρέπει να γίνουν περεταίρω εξετάσεις για να επιβεβαιωθεί....τα χάπια παντως μέσα γράφουν ότι είναι κ για το έλκος σε συνδυασμό με αντιβιωτικά....πάντως σήμερα αφού πήρα χθες το πρωτο χάπι ξύπνησα πολύ καλύτερα!:D

Aυτο ειναι πολυ καλο! Αντε ελπιζω περαστικα και γρηγορα!

age.png age.png

καλημερα!!!!

κοριτσια σασ ευχαριστω για τισ ευχεσ σασ!!!!μαρη χριστινα που χαθηκεσ???που εξαφανηστηκεσ?δεν ειδεσ εδω που μασ ευχονται??

μην μου πεισ οτι πηγεσ για το μασαζ???????????

Μπορει να ξαναμαζεψει γαλα σε 2-3 μερες. Βγαλτο να μη σκασεις κιολας και περιμενε παλι. Μην παρεις αυτα τα ρημαδοχαπια.

κασ δεν ξερω με αυτα τα χαπια εχω μπερδευτει....κι εγω ειμαι πολυ εναντιον τουσ , αν και αναγκαστηκα τα πηρα στο πρωτο μωρο ...τωρα ομωσ αποθηλασα εντελωσ φυσικα και σταδιακα !!!παρολα αυτα η κυστη που μου δημιουργηθηκε ειπε ο γιατροσ οτι ηταν απο το γεγονοσ οτι δεν πηρα χαπια..!του ειπα οτι δεν ηθελα ορμονεσ και μου ειπε <ε να ομωσ το αποτελεσμα... κτλ..>

παρολα αυτα να σασ πω την αληθεια και σε επομενο μωρο παλι ετσι φυσικα θελω να αποθηλασω κ ασ επαθα τωρα οτι επαθα...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...