Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

βρηκα το χρονο να γραψω ενω κοιμαται το μπουμπουκι μου και ποιος με πιανει τωρα!!!!!!!!!! χα χα!!!

δεν ξερω κοριτσια, πραγματικα, τοσο δυσκολα που περασα τους πρωτους μηνες με το μικρο και συνεχιζει και μου βγαζει τωρα τη Παναγια, δεν ξερω αν θελω να κανω δευτερο παιδακι...ντρεπομαι που το λεω, αλλα καμια φορα οταν κοιμαται το βραδυ επιτελουσ καθομαι και κλαιω απο τα νευρα μου, απο υπερφορτωση..ηρωιδες που κανετε πολλα παιδακια, πραγματικα..

φταιει μαλλον και αυτο που ειμαι συνεχεια μονη μου, ο αντρας μου οοοοοοοοοολη την ημερα στο μαγαζι, φευγει οταν κοιμαται ΑΚΟΜΑ το μωρο και ερχεται οταν ΗΔΗ κοιμαται...και το ΣΚ τα ιδια... ευτυχως που εμαθα να οδηγω ( λεμε τωρα ) και μπορω να παρω τον Θανο και να παμε σε καμια φιλη, αλλιως....εγω κοιμαμαι στο δωματιο του μικρου γιατι δεν αντεχω τα δρομολογια ολη νυχτα, τι να σας πω, εμεις με τον αντρα μου οθτε να τσακωθουμε σαν ανθρωποι δεν μπορουμε, ειτε απο το τηλ ειτε απο το Skype στο chat...

αυτα.... τα ειπα και ξελαφρωσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα και απο εμενα κοριτσια

κοιμουνται τα βλασταρια μου οποτε ευκαιρια βρηκα και καθομαι και σας διαβαζω

Νινη να σου ζησει η Κυριακουλα

Συμπεθερουλα μαλλον στα 60 σε βλεπω να οργωνεις παλι την Ελλαδα με μηχανη και προβλεπω να οδηγει ο γιος αντι για τον αντρα

Αννουλα περαστικα σου

Εμενα ο μπεμπης εχει ηδη δυο δοντια και με κυνηγαει να με δαγκωσει , δεν καθεται πουθενα και εχω βρει τον μπελα μου δεν με αφηνει να κανω τιποτα ολη την ημερα

με το φαγητο καλα τα παμε αν και ειναι και αυτος με τις ημερες του να δουμε και την αλλη εβδομαδα τι θα μας πει ο παιδιατρος

το αλλο που παρατηρησα ειναι οτι οποτε του βαζω Pampers συγκαιεται τυχαιο ειναι...? εχει παρατηρησει καποια αλλη μανουλα το ιδιο?

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

εχουμε και αλλο θεματακι με το νυχτερινο υπνο, δεν θελει να κοιμαται στη κουνια του...μονο μαζι μου..τι ειναι αυτο τωρα??? αφου κοιμοταν???τι αγκαλιες τι κουνιμα, τιποτα, μολις τον βαζω κατω ανοιγει τα ματια.. δεν αντεχω αλλο το ξενυχτι, γι'αυτο και τον παιρνω στο κρεβατιμου για να κοιμηθω κ εγω λιγακι..κ δεν θελω να μαθει ετσι, αλλα κ εγω τι να κανω..κ δεν ειναι θεμα οτι θελει να πιπιλαει, οχι, μπορει να ζητησει να θηλασει μονο το πρωι.. κ στον υπνο βογγαει, κανει τοξο το κορμακι του, σηκωνει τα ποδαρακια..χαμος μιλαμε, τι ειναι αυτο τωρα, δοντια????

Αχ και σε εμενα ετσι ξεκινησε με τον μεγαλο μου γιο και σε αυτη την ηλικια κοιμομασταν μαζι και σταματησαμε πριν 3 μηνες περιπου ...δηλαδη μετα απο 3 χρονια:confused:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Αχ και σε εμενα ετσι ξεκινησε με τον μεγαλο μου γιο και σε αυτη την ηλικια κοιμομασταν μαζι και σταματησαμε πριν 3 μηνες περιπου ...δηλαδη μετα απο 3 χρονια:confused:

το ξερω, κοριτσι μου, και το φοβαμαι.. αλλα τι να κανω??? υπαρχει λυση????

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

το ιδιο παει να κανει και το μικρο τωρα οποτε τον νανουριζω στον καροτσι με το πολυ κουνημα κοιμαται τον αφηνω ωστε να ειμαι σιγουρη οτι τον εχει παρει για τα καλα και τον βαζω στην κουνια σε περιπτωση που ξυπνησει του χαιδευω τα μπουτακια και του τραγουδω σιγανα και ετσι τον ξαναπαιρνει ο υπνος

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Τατιανάκι μου,χρόνια πολλά και για την γιορτή σου!!!:):)

Είχα γράψει κάτι σελίδες πιο πίσω για 2 βιβλία που πήρα γαι να λύσω το θέμα του ύπνου,το "Κοιμήσου,παιδί μου" και το "Κοιμήσου,αγγελούδι μου...γιατί μ'έσκασες!Δεν αντέχω άλλο..."Δεν είναι ακριβά,εγώ ταπήρα και τα 2 με 27,50 ευρώ...

Αλλιώς μπορείς να δοκιμάσεις μόνη σου..απλά να τον βάζεις στην κούνια του μέχρι να μάθει ότι εκεί πρέπει να κοιμάται...Δύσκολο αλλά μάλλον θα αποδόσει...

MRIip3.png

xnmwp3.png

[quote=xanthi9;11027

το αλλο που παρατηρησα ειναι οτι οποτε του βαζω Pampers συγκαιεται τυχαιο ειναι...? εχει παρατηρησει καποια αλλη μανουλα το ιδιο?

Ναι και εμείς το έχουμε αυτό

Το δοκίμασα και με τον μικρούλι και πάλι τα ιδία.... και τα τρία μου παιδιά δεν δεχτήκαν τυχαίο? Του βάζω babylino και είμαι πολύ ευχαριστημένη

39of8ui0nbjggujl.png

xyb70dpwmhuny9fg.png

t5yc62letjb8zu3x.png

Σοφια βαλε μια ανακοινωση στο ανσασερ

εγω περυσι ειχα προβλημα με τους απο πανω που παιζανε πιανο κατα την διαρκεια του μεσημεριου 2 φορεσ εβαλα χαρτακι στο ανσασερ και πλεον τηρουνε τις ωρες κοινης ησυχιας

Είμαστε μόνο εμείς οι 2 οικογένειες στην πολυκατοικία, οπότε νομίζω πως είναι περιττό. Πρέπει να του μιλήσουμε απευθείας. Το θέμα είναι πως είναι συγγενείς και ξέρεις με τους συγγενείς είναι πιο δύσκολο... Ο τύπος γενικά δεν πάει καλά. 2 εγκυμοσύνες είχε η γυναίκα του και κάπνιζε σαν αράπης από πάνω της και μετά με τα μωρά τους πάλι τα ίδια. Μας λέει κι εμάς έλατε για καφέ επάνω, αλλά που να πάμε. Μπορείς να πας στο σπίτι του αλλουνού και να του πεις να βγεί έξω να καπνίσει αν δεν το κάνει από μόνος του? Του λέω δεν ερχόμαστε με τον μικρό και το τσιγάρο. Έλα μου λέει σιγά τι θα πάθει... shocking.gif

βρηκα το χρονο να γραψω ενω κοιμαται το μπουμπουκι μου και ποιος με πιανει τωρα!!!!!!!!!! χα χα!!!

δεν ξερω κοριτσια, πραγματικα, τοσο δυσκολα που περασα τους πρωτους μηνες με το μικρο και συνεχιζει και μου βγαζει τωρα τη Παναγια, δεν ξερω αν θελω να κανω δευτερο παιδακι...ντρεπομαι που το λεω, αλλα καμια φορα οταν κοιμαται το βραδυ επιτελουσ καθομαι και κλαιω απο τα νευρα μου, απο υπερφορτωση..ηρωιδες που κανετε πολλα παιδακια, πραγματικα..

φταιει μαλλον και αυτο που ειμαι συνεχεια μονη μου, ο αντρας μου οοοοοοοοοολη την ημερα στο μαγαζι, φευγει οταν κοιμαται ΑΚΟΜΑ το μωρο και ερχεται οταν ΗΔΗ κοιμαται...και το ΣΚ τα ιδια... ευτυχως που εμαθα να οδηγω ( λεμε τωρα ) και μπορω να παρω τον Θανο και να παμε σε καμια φιλη, αλλιως....εγω κοιμαμαι στο δωματιο του μικρου γιατι δεν αντεχω τα δρομολογια ολη νυχτα, τι να σας πω, εμεις με τον αντρα μου οθτε να τσακωθουμε σαν ανθρωποι δεν μπορουμε, ειτε απο το τηλ ειτε απο το Skype στο chat...

αυτα.... τα ειπα και ξελαφρωσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τατιανάκι μου κι εμείς τα ίδια, όλη μέρα δουλεύει ο Γιάννης, αλλά το καλό είναι πως έρχεται το μεσημέρι για φαγητό και τον βλέπει και τον προλαβαίνει και το βράδυ πριν κοιμηθεί. Λίγη υπομονή θέλει και θα στρώσει και ο μικρός σιγά σιγά.

(τσακωμό αντρόγυνου μέσω skype πρώτη φορά ακούω :tongue:)

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Είχα γράψει κάτι σελίδες πιο πίσω για 2 βιβλία που πήρα γαι να λύσω το θέμα του ύπνου,το "Κοιμήσου,παιδί μου" και το "Κοιμήσου,αγγελούδι μου...γιατί μ'έσκασες!Δεν αντέχω άλλο..."Δεν είναι ακριβά,εγώ ταπήρα και τα 2 με 27,50 ευρώ...

Αλλιώς μπορείς να δοκιμάσεις μόνη σου..απλά να τον βάζεις στην κούνια του μέχρι να μάθει ότι εκεί πρέπει να κοιμάται...Δύσκολο αλλά μάλλον θα αποδόσει...

να'σαι καλα, Μπιζελακι!!!

ηθελα να σου γραψω για τα βιβλια, αλλα το ξεχασα...

εχω διαβασει πριν 2 μηνες και τα δυο, αλλα δεν ειναι για τα δοντια μου αυτο..αρνουμαι να το κανω αυτο στο παιδι μου..προσπαθησα να τον βαζω, αλλα τζιφος, ουρλιαζει στο λεπτο...αρχιζω τα κλαμματα κ εγω..αστο..δραμα η κατασταση...δεν μας βγαινει...οποτε δεν τη παλευω πια...

εσυ εφαρμοσες τιποτα???

αμα διαβαζεισ αγγλικα μπορει να σου φανει χρησιμο κ αυτο http://www.pantley.com/elizabeth/links/4.html...

γενικως δεν εχω διαβασει κ πολυ καλες κριτικεσ για τετοιες μεθοδους...

τεσπα, μεχρι να παει φανταρος θα το κοψει...:tongue::tongue:

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

Αλήθεια, τι λένε τα βιβλία που πήρες? Θα έχεις αποτέλεσμα?

Εγώ τελικά ακόμα αγκαλιά τον κοιμίζω, γιατί μόνος του με τίποτα...

Διαφημίσεις

Μόλις ξύπνησε η μικρή και δεν προλαβαίνω να σας γράψω για τα βιβλία..άμα κοιμηθεί θα προσπαθήσω....απλά το πρώτο είναι λίγο "σκληρό" βιβλίο..το άλλο τώρα μπήκα στο κεφάλαιο της εκπαίδευσης ύπνου.. νεότερα μόλις το διαβάσω...

MRIip3.png

xnmwp3.png

τεσπα, μεχρι να παει φανταρος θα το κοψει...:tongue::tongue:

Κι εγώ έτσι λέω, άστον να κοιμηθεί στην αγκαλιά μου και κάποια στιγμή θα κοιμηθεί και μόνος του. Βέβαια αυτός μετά κοιμάται κανονικά στην κούνια του.

Ευχαριστώ Μπιζελάκι, θα ρίξω μια ματιά κι εκεί.

Κοριτσια για δειτε και εδω ειναι το no cry solution

http://rapidshare.com/files/37612570...p_Solution.pdf

επιλέγεις free user και περιμένεις να περασουν τα δευτερόλεπτα και μετα επιλέγεις download

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Κοριτσια για δειτε και εδω ειναι το no cry solution

http://rapidshare.com/files/37612570...p_Solution.pdf

επιλέγεις free user και περιμένεις να περασουν τα δευτερόλεπτα και μετα επιλέγεις download

Το έχεις κατεβάσει εσύ? Το link δεν υπάρχει πια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...