Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελενη πηρες τα μηνυματα που σου εστειλα? Γιατι δε μπορω ακομη να στειλω πμ εδω, οι αντμιν με εχουν ξεχασει φαινεται!

Τώρα μόλις διάβασα στο facebook το μήνυμά σου, στο fb μπορείς να ξαναδείς το email μου.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γι αλλη μια φορα καταλαβαινετε εξαιτιασ ποιων....

λοιπον σασ ειπα οτι ηταν αρρωστοσ και ετσι ειχαν μια δικαιολογια να μην ελθουν...

ενω λοιπον πηγε χτεσ στην γιατρο κ του εδωσε χαπια ,πηγε κ σημερα στο νοσοκομειο και τουσ ειπε οτι ποναει η καρδια του ,ε και τον κρατησαν!!!!θα μεινει μεχρι την δευτερα,μια χαρα κουτι τουσ ηλθε...

ο αντρασ μου λεει να μην ακυρωσω το τραπεζι αλλα εγω ηδη πηρα τηλ και ακυρωνω ενα ενα τα ατομα(ειναι και πολλα ,μεχρι να τηλ ...)

μου ειπε και η μαμα μου οτι αν ηταν ο δικοσ μου πατερασ δεν θα το ακυρωνα ,ε και η απαντηση ειναι σιγουρα οτι ετσι θα εκανα,επομενωσ ακυρο και τωρα!!!!!!!!!!!

ρε κοριτσια αν μετρησω τωρα την πιεση μου θα χει φτασει ηδη το 18-19,πονοκεφαλοσ με επιασε απο την φορτιση...

μια φορα δεν ετυχε να κανω κατι (γαμο,βαπτιση,τραπεζι κτλ) και να μην δημιουργηθηκε προβλημα απο εκει....τι να πω....

ασ ειναι τουλαχιστον καλα και εγω θα το κανω και ασ πεσει καπακι με το ταξιδι...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Βρε Ειρήνη.....βρε Ειρήνη.....κάθεσαι παιδί μου κι ασχολείσια ακόμα????Απορώ με την επιμονή σου...εντάξει,είπαμε,καλή,χρυσή,να τους καλέσεις να μην στεναχωρεθεί ο άντρας σου αλλά εδώ όμως βλέπεις ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση.....γιατί επιμένεις?????Ειδικά μετά άπ'όλα όσα γίνανε????Ασ'τους παιδάκι μου,μην ασχολείσαι άλλο....Κάνε και το τραπέζι αφού ο άντρας σου δεν έχει πρόβλημα και ασ'τους να...κουρεύονται!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Βρε Ειρήνη μου, αφού τον άντρα σου δεν τον πειράζει εσύ γιατί σκάς γι αυτούς? Κάνε το τραπέζι σου ωραία και καλά και καλύτερα να μην έρθουν, να το ευχαριστηθείς κι εσύ και να περάσεις καλά! Εξάλλου δεν κάνεις το τραπέζι μόνο γι αυτούς. Δεν νομίζω πως θα σε παρεξηγήσει κανείς...

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Κορίτσια έχουμε καινουριο όνομα ''Κυριακή'' πολύ κλαμα στην βάφτηση ακόμη και την τρίτη μέρα στο μπάνιο έκλαιγε μάλλον θυμήθηκε την βάφτηση...μόλις την ξέντυσε ο νονός της....τι να πώ?

Βγήκαν και τα δείγματα της φωτογράφου και σε καμία δεν χαμογελάει και εγω παντού φαίνομαι αγχομένη...!!!

κατα τα άλλα καλά περάσαμε...κάναμε τραπέζι σε όλους τους καλεσμένους και είχαμε και μια νεράιδα να παίζει με τα παιδάκια.

Η κυριακή κοιμήθηκε 8.30 και ξύπνησε το πρωί κανονικά.

Μου έφυγε ενα βάρος που όλα τελείωσαν!!!!

Να χαίρεται το ονοματάκι της φωτισμένη και γερή στη Ζώη της !!!!!

39of8ui0nbjggujl.png

xyb70dpwmhuny9fg.png

t5yc62letjb8zu3x.png

Καλησπερα κορίτσια!

Καλά ένας χαμός στη δουλειά από το πρωί μπήκα ίσα με 10 φορές προσπαθώντας να σας γράψω κ όλο κάτι γινόταν....έλεος!!!:mad:

Νινι να σου ζήσει η Κυριακή! Να είναι γερή κ τυχερή στη ζωή της!:D

Ειρηνη-Χριστίνα να χαίρεσται τους ερωτές σας! Να είστε πάντα ευτυχισμένες με τους καλούς σας!:wink:

Ειρήνη μοιάζουμε πόσο μοιάζουμε....οι μάλλον τα πεθερικά μας μόνο που εγώ θα παρακάλαγα να μου κάνουν τη χάρη κ να μην έρχονται ποτε....να μη χρειάζεται να κάνω γιορτές κ τα σχετικά κ βασικά έχω αρχίσει κ τα κόβω ένα ένα πλέον μόνο της μικρής θα κάνω γενέθλια ίσος κ γιορτή .... Το καλύτερό μου είναι να βγαίνω με φίλους σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα πιο ωραία περνάω από το να κάθομαι να μαγειρευω με τις ώρες για να έρθουν 2 ώρες να φανε κ να φύγουνε!:rolleyes: Οπότε μη σκας πάρε τον άντρα σου κ βγείτε εξω για φαγητό της Κυριακή με όσους κάνεις κέφι!:lol:

Λοιπόν τα νέα μου κ με το στομάχι (εκτός του ότι ακόμα πονάω).....Εξω φρενών έγινα στο Αττικό μιλάμε!!! Πάω 5 η ώρα κρατάνε τα στοιχεία μου περνάω από τον γιατρό(ο Θεος να τον κάνει) που καθιστός πίσω από ένα τζάμι κρίνει κατα πόσο πονάς ή όχι κ του λέω πονάει το στομάχι μου θέλω να δω γαστρεντερολόγο.....Μου λέει τι έχεις(ναι στον ενικό)? Του λέω δεν ξέρω πονάω ακόμα κ όταν καταπίνω το σάλιο μου.....Μου λέει α τόσο πολύ?(ειρωνικά) καλά μου λέει θα σε δει παθολόγος κ θα κρίνει αν χρειάζεσαι γαστρεντερολόγο!:mad:Οσες έχετε πάει σε εφημερεύον ξέρετε τι εστί παθολόγικο πας κ σε κοιτάνε την επόμενη μέρα!:rolleyes: Ε περίμενα καμμιά ώρα δεν κουνιόταν τίποτα κ αφού είδα μία που ήταν 3 ώρες εκει για το παθολογικό κ ακόμα καν δεν είχε μπει πόσο μάλλον μετά που περιμένεις πάλι κανα 3ωρο για να βγουν οι εξετάσεις σηκώθηκα κ έφυγα!Ε ήρθα σε ένα παθολόγο γνωστό μου(γαστρεντερολόγο δεν βρήκα κάπου γύρω γύρω πειραια που έψαξα-σπάνιο είδος είναι αυτοί?) κ μου είπε ότι μαλλον είναι οισοφαγίτιδα όπως του τα περιέγραψα,μου έδωσε κάτι χάπια που έχουν κ πολλές συνηθισμένες παρενέργειες όπως ζαλάδες,διάροιες μειωμένα αντανακλαστικά κ.α. κ γι'αυτο θα το πάρω για 5 μέρες μόνο απόγευμα ώστε να είμαι σπίτι,φυσικά μου έκοψε ένα σωρό πράγματα από τη διατροφή κ αν περάσει έχει καλώς αν δεν θα μου κάνει τεστ αναπνοής για να δούμε αν έχω το μικρόβιο που προκαλεί το έλκος κ αν ναι θα πάμε για γαστροσκόπηση! Οπότε θα φροντίσω σε 5 μέρες να είμαι καλα!:tongue:

Αυτάααααα:)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια…..:D

Τώρα που διαβάζω για βαφτίσια…. ο φωτογράφος πως σας φάνηκε? Ήταν καλή η δουλεία του και περίπου ποσό σας πηρέ ?:confused::confused:

Αν καμία έχει να μου προτείνει κανέναν……

39of8ui0nbjggujl.png

xyb70dpwmhuny9fg.png

t5yc62letjb8zu3x.png

Καλησπερα κορίτσια!

Καλά ένας χαμός στη δουλειά από το πρωί μπήκα ίσα με 10 φορές προσπαθώντας να σας γράψω κ όλο κάτι γινόταν....έλεος!!!:mad:

Νινι να σου ζήσει η Κυριακή! Να είναι γερή κ τυχερή στη ζωή της!:D

Ειρηνη-Χριστίνα να χαίρεσται τους ερωτές σας! Να είστε πάντα ευτυχισμένες με τους καλούς σας!:wink:

Ειρήνη μοιάζουμε πόσο μοιάζουμε....οι μάλλον τα πεθερικά μας μόνο που εγώ θα παρακάλαγα να μου κάνουν τη χάρη κ να μην έρχονται ποτε....να μη χρειάζεται να κάνω γιορτές κ τα σχετικά κ βασικά έχω αρχίσει κ τα κόβω ένα ένα πλέον μόνο της μικρής θα κάνω γενέθλια ίσος κ γιορτή .... Το καλύτερό μου είναι να βγαίνω με φίλους σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα πιο ωραία περνάω από το να κάθομαι να μαγειρευω με τις ώρες για να έρθουν 2 ώρες να φανε κ να φύγουνε!:rolleyes: Οπότε μη σκας πάρε τον άντρα σου κ βγείτε εξω για φαγητό της Κυριακή με όσους κάνεις κέφι!:lol:

Λοιπόν τα νέα μου κ με το στομάχι (εκτός του ότι ακόμα πονάω).....Εξω φρενών έγινα στο Αττικό μιλάμε!!! Πάω 5 η ώρα κρατάνε τα στοιχεία μου περνάω από τον γιατρό(ο Θεος να τον κάνει) που καθιστός πίσω από ένα τζάμι κρίνει κατα πόσο πονάς ή όχι κ του λέω πονάει το στομάχι μου θέλω να δω γαστρεντερολόγο.....Μου λέει τι έχεις(ναι στον ενικό)? Του λέω δεν ξέρω πονάω ακόμα κ όταν καταπίνω το σάλιο μου.....Μου λέει α τόσο πολύ?(ειρωνικά) καλά μου λέει θα σε δει παθολόγος κ θα κρίνει αν χρειάζεσαι γαστρεντερολόγο!:mad:Οσες έχετε πάει σε εφημερεύον ξέρετε τι εστί παθολόγικο πας κ σε κοιτάνε την επόμενη μέρα!:rolleyes: Ε περίμενα καμμιά ώρα δεν κουνιόταν τίποτα κ αφού είδα μία που ήταν 3 ώρες εκει για το παθολογικό κ ακόμα καν δεν είχε μπει πόσο μάλλον μετά που περιμένεις πάλι κανα 3ωρο για να βγουν οι εξετάσεις σηκώθηκα κ έφυγα!Ε ήρθα σε ένα παθολόγο γνωστό μου(γαστρεντερολόγο δεν βρήκα κάπου γύρω γύρω πειραια που έψαξα-σπάνιο είδος είναι αυτοί?) κ μου είπε ότι μαλλον είναι οισοφαγίτιδα όπως του τα περιέγραψα,μου έδωσε κάτι χάπια που έχουν κ πολλές συνηθισμένες παρενέργειες όπως ζαλάδες,διάροιες μειωμένα αντανακλαστικά κ.α. κ γι'αυτο θα το πάρω για 5 μέρες μόνο απόγευμα ώστε να είμαι σπίτι,φυσικά μου έκοψε ένα σωρό πράγματα από τη διατροφή κ αν περάσει έχει καλώς αν δεν θα μου κάνει τεστ αναπνοής για να δούμε αν έχω το μικρόβιο που προκαλεί το έλκος κ αν ναι θα πάμε για γαστροσκόπηση! Οπότε θα φροντίσω σε 5 μέρες να είμαι καλα!:tongue:

Αυτάααααα:)

Αννουλα περαστικα ολα καλα να πανε!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Εδώ εγώ 20 είχα και γέμισε ο τόπος πιάτα...!!

Την Τέτάρτη γιορτάζει κι εμένα ο αντρούλης μου, αλλά δε νομίζω να κάνω μεγάλο τραπέζι, στην έσχατη υπάρχει και ο μπουφές...! :wink:

Το μόνο που σκέφτομαι είναι πώς θα αποφύγω την τσιγαρίλα μέσα στο σπίτι, κυρίως για το παιδί..... :rolleyes:

και φυσικα το καπνισμα μεσα στο σπιτι απαγορευεται!!!!

σε εμας οποιος ερχεται καπνιζει στο μπαλκονι απο περυσι που ημουν εγκυος

ευτυχως μεχρι τωρα το κανουν διχως να το ζητησουμε

Σοφια βαλε μια ανακοινωση στο ανσασερ

εγω περυσι ειχα προβλημα με τους απο πανω που παιζανε πιανο κατα την διαρκεια του μεσημεριου 2 φορεσ εβαλα χαρτακι στο ανσασερ και πλεον τηρουνε τις ωρες κοινης ησυχιας

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

κοριτσακια, καλησπερα!!!! τι κανετε????

προσπαθω καθε μερα να γραψω αλλα που... μολις κατσω κατι τυχαινει...

διαβασα τωρα τα νεα σας!!!

Νινι-Κυριακη, να σου ζησει η κορουλα σου!!!!

Ειρηνη και Χριστινα, ευχομαι να ζησετε καλα και παντα με αγαπη και σεβασμο και κατανοηση!!!

Αννουλα περαστικα με το στομαχι!!!

εμεις που λετε για τα φαγητα θηλαζουμε οποτε θελουμε, τρωμε πρωι φρουτοκρεμα ( οχι παντα ολο το πιατο, αλλα δεν εχω παραπονο) και το βραδακι κρεμουλα βανιλια (180-200μλ) που του αρεσει πολυ...

γκρινια εχουμε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ, βαραω ενεσεισ, δεν ξερω τι να τον κανω... σαλια πολλα ..Μουντισαν δεν κανει ΤΙΠΟΤΑ απολυτως. και η παιδιατρος οπως παντα μου λεει δωσε Ντεπον... τι να κανω, ποτε θα σκασουν αυτα τα δοντακια???????????

εχουμε και αλλο θεματακι με το νυχτερινο υπνο, δεν θελει να κοιμαται στη κουνια του...μονο μαζι μου..τι ειναι αυτο τωρα??? αφου κοιμοταν???τι αγκαλιες τι κουνιμα, τιποτα, μολις τον βαζω κατω ανοιγει τα ματια.. δεν αντεχω αλλο το ξενυχτι, γι'αυτο και τον παιρνω στο κρεβατιμου για να κοιμηθω κ εγω λιγακι..κ δεν θελω να μαθει ετσι, αλλα κ εγω τι να κανω..κ δεν ειναι θεμα οτι θελει να πιπιλαει, οχι, μπορει να ζητησει να θηλασει μονο το πρωι.. κ στον υπνο βογγαει, κανει τοξο το κορμακι του, σηκωνει τα ποδαρακια..χαμος μιλαμε, τι ειναι αυτο τωρα, δοντια????

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

και για τα πεθερικα που λετε, εχω παψει να ασχολουμαι, μενουν 2 βηματα κ περιμενουν εγω να φερω το μωρο, αυτοι ειναι γαλαζοαιματοι, μονο επισκεψεις δεχονται..το πηγαμε τον μικρο εκει στις γιορτες κ η πεθερα μ αναψε τσιγαρο μπροστα στο μωρο..την ξεχεσα κανονικα... ε, ετσι οπωσ το πανε λογικα θα ξαναδουν το παιδι το Πασχα που θα μου πει ο αντρας μου να το παμε εκει... αφου ο μικροσ ακομα οταν βλεπει τη πεθερα μου παταει κατι κλαμματα..χε χε, ο γιοκας μου ειναι αυτοσ!!!!!

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

αααααα, εχω και αλλες 2 ερωτησεισ!!!

Χριστινα, καπου εγραφες οτι πηρατε απο το ebay παιχνιδι για τον Μπραντυ, το gummy bear, καλα θυμαμαι???μπορεις να στειλεις λιγκ????ψαχνω αλλα δεν βρισκω κατι, ειναι ο κουμπαρος Αμερικη τωρα, θελω να μας φερει!!!!

m4ril0u, οτι θυμαμαι χαιρομαι, αλλα δεν πειραζει..θυμαμαι καπου σε καποια φωτο φοραει η μικρη γοργονιτσα το σκουφακι Παναθα, απο που το πηρατε??? εχουμε μπουτικ εδω Περιστερι, αλλα οι ασχετεσ μου ειπαν οτι δεν φερνουν σκουφακια...

κασ, και εσενα ηθελα να σε ρωτησω, ελεγες οτι μπορεις να βοηθησεις με αποθηλασμο, λοιπον, μια φιλη μου το εκοψε πριν 2 μηνεσ ( ειναι 9 μηνων ο μπομπιρας της τωρα), σταδιακα... αλλα εχει ακομα γαλα στο στηθος, δεν ειναι γεματο, κρεμεται σαν δεν ξερω κ εγω τι, αλλα μεσα εχει αρκετο..ειναι οκ αυτο???σιγα σιγα θα εξαφανιστει???

613297zegamvbcj3.gif

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

Πεθερικά !!!!!

Κορίτσια όσο και καλές να είναι !!!! δεν αλλάζει τίποτα πάντα είσαι για αυτούς μια ξένη που τους έχεις πάρει το παιδί τους . τουλάχιστον το 90% είναι άστα να πάνε……

Δεν μπορείς να κάνεις ώμος πολλά, οι συμβιβάζεσαι (εγώ με τίποτα ) οι κάνεις τον κορόιδο και πάλι δεν αξίζει τελικά…… όποτε κρατάς μια διπλωματική τυπική σχέση και τίποτα άλλο

39of8ui0nbjggujl.png

xyb70dpwmhuny9fg.png

t5yc62letjb8zu3x.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...