Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Eιρηνακι να ζησετε! Αντε και καλη δυναμη για το τραπεζι! Θα ερθει και η πεθερα?:lol:

ευχαριστουμε μαριανακι!!

ασε και απο χτεσ προαιτοιμασαν καλα το εδαφοσ,οτι εχει ο πεθεροσ γριπη(απο την περασμενη εβδομαδα...).επειτα οταν τουσ πηρα τηλ για να καλεσω μου ειπε αυτοσ οχι λογω τησ γριπησ(οπου χτεσ ειχαμε πεμπτη και το τραπεζι ειναι κυριακη βραδυ..)τι σοι γριπη ειναι...τελοσ παντων...θα ξαναπαρω σημερα μηπωσ ελθει τουλαχιστον εκεινη...

οχι τιποτα αλλο εγω πλεον σκασιλα μου(αν κ με πειραζει αφανταστα η ολη ιστορια)αλλα σκευτομαι τον αντρα μου ,οσο να ναι θα τον πειραξει...θα ελθει τοσοσ κοσμοσ εχτοσ απο τουσ γονεισ του....

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

Νινί-Κυριακή να χαίρεσαι την Κυριακή σου, να είναι πάντα γερή και τυχερή.

Ειρήνη να μην σκας για κανέναν καλό κουράγιο και δύναμη για τις ετοιμασίες σου. Να ζήσετε ευτυχισμένα άλλα 100 χρόνια ερωτευμένη και αγαπημένη.

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Καλημερα απο την βροχερη Σερρες!!!

Ειρηνη ενα θα σου πω........σε θαυμαζω!!

Τραπεζι για 30 ατομα?ελπιζω να εχεις πλυντηριο πιατων:confused::confused::confused::confused:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Τραπεζι για 30 ατομα?ελπιζω να εχεις πλυντηριο πιατων:confused::confused::confused::confused:

Εδώ εγώ 20 είχα και γέμισε ο τόπος πιάτα...!!

Την Τέτάρτη γιορτάζει κι εμένα ο αντρούλης μου, αλλά δε νομίζω να κάνω μεγάλο τραπέζι, στην έσχατη υπάρχει και ο μπουφές...! :wink:

Το μόνο που σκέφτομαι είναι πώς θα αποφύγω την τσιγαρίλα μέσα στο σπίτι, κυρίως για το παιδί..... :rolleyes:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

σασ ευχαριστω κοριτσια για τισ ευχεσ!!!

Εδώ εγώ 20 είχα και γέμισε ο τόπος πιάτα...!!

Την Τέτάρτη γιορτάζει κι εμένα ο αντρούλης μου, αλλά δε νομίζω να κάνω μεγάλο τραπέζι, στην έσχατη υπάρχει και ο μπουφές...! :wink:

Το μόνο που σκέφτομαι είναι πώς θα αποφύγω την τσιγαρίλα μέσα στο σπίτι, κυρίως για το παιδί..... :rolleyes:

ασε βρε κωνσταντινα μου κ αυτο με την τσιγαριλα πολυ το σκευτομαι...

ευτυχωσ εχω...και δεν ειναι 30..τωρα που τα βλεπω λιγο παραπανω θα βγουν....

αλλα δεν με πειραζει ,μαρεσει να κανω τραπεζια..

και 2 χειμωνεσ τωρα που ημουν εγκυοσ ,λογω εγκυμοσυνησ εκανα μονο κρυο πιατο ,τωρα θα μπορεσω να κανω κανονικο τραπεζι!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Εμείς πάλι καλά δεν έχουμε πρόβλημα με τσιγάρο μέσα στο σπίτι. Λίγοι καπνίζουν και αυτοί πάνε έξω. Το μόνο θέμα που έχω και με έχει εκνευρίσει είναι που ο από πάνω μας μπαίνει μέσα στο ανσανσέρ με το τσιγάρο!!!!!! Λες και δεν μπορεί να κρατηθεί και να το ανάψει μετά ή να το σβήσει πριν μπει! :evil: Εδώ εμένα με ενοχλεί μόλις μπαίνω, πόσο μάλιστα τον μπέμπη!!! Αναγκάζομαι και ανεβαίνω με τις σκάλες κάθε φορά! Και δεν ξέρω και πως να του το πω, γιατί δεν θέλω να τσακωθώ...

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Καλημέρα,

ΝΙΝΙ-ΚΥΡΙΑΚΗ να σου ζήσει η Κυριακή!

1139348gm3744qpip.gif

Εμείς εδώ και δυο τρεις μέρες έχουμε συνέχεια γκρίνια, να'ναι τα δόντια τα οποία δεν έχουν ακόμα ξεπροβάλλει και βάζει το χεράκι στο στόμα κλαίγοντας, ποιος ξέρει. Χθες το απογευμα του έδωσα και μια κρεμούλα για να χορτάσει περισσότερο αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα ήταν να ξυπνάει καθε δυο ώρες μέσα στην ανησυχία... Τώρα του έχω βάλει dvd με παιδικά τραγουδάκια αν και λένε ότι είναι καλύτερα μετά τον πρώτο χρόνο αλλά προκειμένου να κλαίει, τον λυπάμαι τον καημενούλη.

Ο χρόνος κυλάει, το Πάσχα είναι νωρίς φέτος, ήδη σήμερα έκλεισα εισητήρια για το πλοίο, για πότε θα μεγαλώσουν, θα "μεγαλώσουμε" κι εμείς...

Επεξεργάστηκαν by elle

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Kοριτσια το καπνισμα δεν επιτρεπεται στο σπιτι μεσα. Οποιος θελει, βγαινει στο μπαλκονι.

Ελενη πηρες τα μηνυματα που σου εστειλα? Γιατι δε μπορω ακομη να στειλω πμ εδω, οι αντμιν με εχουν ξεχασει φαινεται!

age.png age.png

Καλημέρα!!!

ΝΙΝΙ-ΚΥΡΙΑΚΗ,να χαίρεστε την νεοφώτιστη!!!

Εμείς πάλι καλά δεν έχουμε πρόβλημα με τσιγάρο μέσα στο σπίτι. Λίγοι καπνίζουν και αυτοί πάνε έξω. Το μόνο θέμα που έχω και με έχει εκνευρίσει είναι που ο από πάνω μας μπαίνει μέσα στο ανσανσέρ με το τσιγάρο!!!!!! Λες και δεν μπορεί να κρατηθεί και να το ανάψει μετά ή να το σβήσει πριν μπει! :evil: Εδώ εμένα με ενοχλεί μόλις μπαίνω, πόσο μάλιστα τον μπέμπη!!! Αναγκάζομαι και ανεβαίνω με τις σκάλες κάθε φορά! Και δεν ξέρω και πως να του το πω, γιατί δεν θέλω να τσακωθώ...

Σοφία,λες και περιγράφεις την δικιά μου κατάσταση!!!Ακριβώς τα ίδια....ο από πάνω μας μπαίνει με το τσιγάρο μέσα και βρομοκοπάει όλο το ασανσέρ (το οποίο είναι και μικρό,ίσα που χωράμε με το καρότσι μέσα)....μια φορά που βρομούσε κατεβήκαμε κάτω και το αφήσαμε επίτηδες ανοιχτό για να ξεμυρίσει και φύγαμε!!!Αλλά δεν άλλαξε κάτι,μάλλον θ'αναγκαστώ να του το πω....

Βρε Ειρήνη,εγώ απορώ πως μπορείς και ασχολείσαι ακόμα με τα πεθερικά σου!!!!Πραγματικά....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Ελενη πηρες τα μηνυματα που σου εστειλα? Γιατι δε μπορω ακομη να στειλω πμ εδω, οι αντμιν με εχουν ξεχασει φαινεται!

Όχι δεν πήρα τίποτα, και μια άλλη φορά που μου είχες πει ότι μου έστειλες μήνυμα δεν πήρα τίποτα. Ίσως να μου στείλεις καλύτερα email.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Το θέμα είναι ότι δεν τρώει ούτε καν 1 κουταλίτσα...δεν δοκιμάζει καν...με κόλπα προσπαθώ να την κάνω να δοκιμάσει τί είναι αυτό που της δίνω και είμαι και τυχερή αν πετύχω λίγο μέσα στο στόμα της...το τρώει,δεν το φτύνει,αλλά δεν το ανοίγει για να φάει την επόμενη κουταλιά...

Δοκίμασα την κοτόσουπα που έλεγα,της έβαλα λίγο στο στόμα αλλά δεν έφαγε.....και τώρα πεινάει και περιμένει στήθος...φωνάζει "μαμ μαμ"...Εν τω μεταξύ,εγώ πίνω σίδηρο fysiofol..κάποια ποσότητα δεν περνάει και στη μικρή μέσω θηλασμού??

Κανονικα η βασικη διατροφη ενος βρεφους μεχρι τον πρωτο χρονο ειναι το μητρικο γαλα.

Κακως λοιπον αγχωνεσαι.

Αντιθετα αν επινε μονο ξενο και τιποτα αλλο, ισως λογω ασβεστιου να ειχατε ενα θεμα με το σιδηρο.

Μονο υπομονη μπορεις να κανεις.

Καποια παιδια ειναι απλως πιο δυσκολα με το φαγητο, τι να τα κανεις?

Η ποσοτητα που περναει απο σιδηρο ειναι ελαχιστη και αμελητεα.

Κορίτσια έχουμε καινουριο όνομα ''Κυριακή'' πολύ κλαμα στην βάφτηση ακόμη και την τρίτη μέρα στο μπάνιο έκλαιγε μάλλον θυμήθηκε την βάφτηση...μόλις την ξέντυσε ο νονός της....τι να πώ?

Βγήκαν και τα δείγματα της φωτογράφου και σε καμία δεν χαμογελάει και εγω παντού φαίνομαι αγχομένη...!!!

κατα τα άλλα καλά περάσαμε...κάναμε τραπέζι σε όλους τους καλεσμένους και είχαμε και μια νεράιδα να παίζει με τα παιδάκια.

Η κυριακή κοιμήθηκε 8.30 και ξύπνησε το πρωί κανονικά.

Μου έφυγε ενα βάρος που όλα τελείωσαν!!!!

Να σου ζησει.

Παντως το κλαμα που ειχε κανει εμενα η κορη μου απλως δεν περιγραφεται.

Φοβοταν τους μεγαλους αντρες με μουσια, οποτε εκλειγε ασταματητα απο την πρωτη στιγμη που μπηκαμε στο προαυλιο της εκκλησιας μεχρι που απομακρυνθηκαμε πολλα μετρα.

Καποια στιγμη εφυγε και απο την αγκαλια μου και με τραβουσε λεγοντας "μαμα παμε, παμε".

Μια φωτογραφια χαμογελαστη ΔΕΝ υπαρχει.

Ολες κλαμμενες.

Και εκλαιγε κι εμενα μερικες μερες μετα στο μπανιο το καημενο.

Το φοβερο ειναι οτι δεν το εχει ξεχασει ακομη:shock:

Αν τη ρωτησεις το περιγραφει μια χαρα...:rolleyes:

Καλημέρα!!!

Σοφία,λες και περιγράφεις την δικιά μου κατάσταση!!!Ακριβώς τα ίδια....ο από πάνω μας μπαίνει με το τσιγάρο μέσα και βρομοκοπάει όλο το ασανσέρ (το οποίο είναι και μικρό,ίσα που χωράμε με το καρότσι μέσα)....μια φορά που βρομούσε κατεβήκαμε κάτω και το αφήσαμε επίτηδες ανοιχτό για να ξεμυρίσει και φύγαμε!!!Αλλά δεν άλλαξε κάτι,μάλλον θ'αναγκαστώ να του το πω....

Βρε Ειρήνη,εγώ απορώ πως μπορείς και ασχολείσαι ακόμα με τα πεθερικά σου!!!!Πραγματικά....

Εγω ειχα βαλει γραπτη ανακοινωση στο ασανσερ και σωθηκα.

"επειδη πλεον ζουνε και καποια μωρα στην πολυκατοικια και δεν καπνιζουνε, θα σας παρακαλουσαμε να μην καπνιζετε στους κοινοχρηστους χωρους".

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...