Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μπιζέλι, αν έδωσες βαζάκι φρουτόκρεμα και την έφαγε, δοκίμασε να μπερδέψεις φρέσκο φρούτο με λίγο βαζάκι. Εμένα αγαπάει πιο πολύ το αχλάδι, μέχρι να το ανακαλύψουμε αλέσαμε πολλάααααααα φρούτα!

Αυτός ήταν ο σκοπός μου αν συνέχιζε να τρώει..να αλλάζω σταδιακά την έτοιμη κρέμα με αλεσμένα φρούτα...αλλά δεν ξαναέφαγε από τότε...

Τέλος πάντων...πονεμένη ιστορία το φαγητό....κάααααποια στιγμή θα φάει,δεν μπορεί...ως τότε..υπομονή...τί άλλο να κάνω πια.....

Σας ευχαριστώ,βρε κορίτσια,για τις απαντήσεις σας!!!Thank you....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσακια!!!!!

ο μικρουλης μου ενα διαστημα δεν ετρωγε καθολου καταντισα να του δωσω φρουτοκρεμα στο μπουκαλι.....:(

αλλαξα το κουταλι του και ξανα αρχιζαμε να φαμε κανονικα :o

39of8ui0nbjggujl.png

xyb70dpwmhuny9fg.png

t5yc62letjb8zu3x.png

Kαλησπέρα κορίτσια!!!!Εμένα ο δικός μου το μεσημεριανό φαγητό δεν το θέλει καθόλου,εχθές του έβαλα και κρέας μάταια κλάμαααα πολύ!!Τα φρούτα έτσι κι έτσι,στήθος θέλει το νινί μου μόνο τι να τον κάνω δεν πειράζει κάποια στιγμή θα φάει!!!Μην αγχώνεστε λοιπόν σιγά σιγά θα αρχίσουν να τρώνε φιλάκια πολλά!!!!

Επεξεργάστηκαν by ΕλισάβετΖ

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Σε καταλαβαινω, δε χρειαζεται να δικαιολογεισαι.

Απλα σε ρωτησα, για να ξερω τι να σου απαντησω.

Κι εμενα ο δικος μου κοιμαται και πιπιλαει και δεν τολμαω να σηκωθω.Και δεν παιρνει πιπιλα με τιποτα.

Ενω η κορη μου ηταν τελειως ευκολη στο θηλασμο. ετρωγε και κοιμοταν.ομως με πιπιλα.

δεν ξερεις ποσο σε νιωθω.

κι εγω μερικες φορες λεω θα το κοψω, αλλα το μετανιωνω και συνεχιζω.

εγω κανω και 4 φορες την εβδομαδα αντληση και αυτο ειναι το χειροτερο μου.

αλλα καθε φορα λεω αντε αλλη μια και συνεχιζω.

τελος παντων, ο,τι αποφασισεις αν θελεις βοηθεια, χτυπα πορτα:D

καλησπέρα..δεν δικαιολογούμαι απλά προσπαθώ να πω τι νιώθω..μην δείχνω χαζή...οκ συνεχίζω θηλασμό τι να κάνουμε αφού αυτό θ'ελω αλλά φ'αση είναι και θα περάσει αφού οι αντοχές μας πάνε και έρχονται..ευχαριστώ πάντως..

με το κουταλάκι εμείς δεν παιδευτήκαμε και φαγητό ας φάει όσο θέλει...

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

γεια σας μανουλες

εμεις τι κανουμε?

δεν πινουμε το καινουργιο μας γαλατακι

μονο το πρωι πινουμε 90ml και καθολου την υπολοιπη μερα

απο τα 210 που επινε 4 φορες την ημερα

φυσικα τρωει 1 φορα φρουτα και 2 φορες φαγητο

προσπαθω να του δινω πολυ νερακι

το γαλα μεχρι και με κουταλακι προσπαθησα να του δωσω αλλα..τζιφος μου βγαζει την γλωσσα του...........

η γιατρος μου ειπε να το προσπαθησω να το συνηθισει....μεχρι και γω το δοκιμασα και ειναι αηδια:confused::confused::confused::confused:τι να κανω:confused::confused::confused:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

αχ.....εύκολα που τα λένε οι παιδίατροι!!!!!!!!!!!!αν 'ηταν να το πιει θα το έπινε..εμάς αν δεν μας αρέσει κάτι θα το φάμε με το ζόρι;;;κι εμένα η μάνα μου με μάλωσε επειδή κοιμάμαι με την μικρή..ε,τι να κάνω;;;άδικα πήραμε την κούνια...ε,καλά και τι,να την αφήνω να κλαίει;;;και να ξενυχτάμε;;;Βατραχάκι γιατί αλλάξατε γάλα;;;για θυμισέ μου..δεν δοκιμάζεις άλλο;

nAcmp3.png

uZRep2.png

Κορίτσια έχουμε καινουριο όνομα ''Κυριακή'' πολύ κλαμα στην βάφτηση ακόμη και την τρίτη μέρα στο μπάνιο έκλαιγε μάλλον θυμήθηκε την βάφτηση...μόλις την ξέντυσε ο νονός της....τι να πώ?

Βγήκαν και τα δείγματα της φωτογράφου και σε καμία δεν χαμογελάει και εγω παντού φαίνομαι αγχομένη...!!!

κατα τα άλλα καλά περάσαμε...κάναμε τραπέζι σε όλους τους καλεσμένους και είχαμε και μια νεράιδα να παίζει με τα παιδάκια.

Η κυριακή κοιμήθηκε 8.30 και ξύπνησε το πρωί κανονικά.

Μου έφυγε ενα βάρος που όλα τελείωσαν!!!!

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Κορίτσια έχουμε καινουριο όνομα ''Κυριακή'' πολύ κλαμα στην βάφτηση ακόμη και την τρίτη μέρα στο μπάνιο έκλαιγε μάλλον θυμήθηκε την βάφτηση...μόλις την ξέντυσε ο νονός της....τι να πώ?

Βγήκαν και τα δείγματα της φωτογράφου και σε καμία δεν χαμογελάει και εγω παντού φαίνομαι αγχομένη...!!!

κατα τα άλλα καλά περάσαμε...κάναμε τραπέζι σε όλους τους καλεσμένους και είχαμε και μια νεράιδα να παίζει με τα παιδάκια.

Να την χαιρεσε την κοριτσαρα σου!!!!!!!!

καλοφωτισμενη και να την καμαρωνεις για παντα!!!

Διαφημίσεις

αχ.....εύκολα που τα λένε οι παιδίατροι!!!!!!!!!!!!αν 'ηταν να το πιει θα το έπινε..εμάς αν δεν μας αρέσει κάτι θα το φάμε με το ζόρι;;;κι εμένα η μάνα μου με μάλωσε επειδή κοιμάμαι με την μικρή..ε,τι να κάνω;;;άδικα πήραμε την κούνια...ε,καλά και τι,να την αφήνω να κλαίει;;;και να ξενυχτάμε;;;Βατραχάκι γιατί αλλάξατε γάλα;;;για θυμισέ μου..δεν δοκιμάζεις άλλο;

αλλαξαμε γαλα γιατι ξαφνικα μας εβγαλε αλλεργια

μεσα σε μια νυστα γεμισε κοκκινιλες σε ολο του το σωματακι

κι ετσι πινουμε γαλατακι ελευθερο λακτοζης (αν το λεω σωστα)

ειναι πολυ δυσκολο που μας εμφανιστηκε τωρα γιατι ειχε μαθει σε καλυτερες γευσεις

το προηγουμενο γαλα του ηταν γλυκο και αυτο ειναι απλα απαισιο?

Να σας ζησει η νεοφωτιστη!

Καλημερα κοριτσια!

Η Λιζα ειναι μια χαρα, απλα δεν εχει ιντερνετ ακομη στο σπιτι.

age.png age.png

Να την χαίρεσαι την Κυριακούλα σου!!!!!!

Όσο για τις φωτογραφίες που φαίνεσαι αγχωμένη, πάλι καλά να λές. Η ξαδέλφη μου που έκλαιγε κι αυτή μαζί με την μπέμπα σε όλη τη βάφτιση να δεις πως βγήκε! :tongue:

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

καλημερα κοριτσια!!!!!

νινι κυριακη να χαιρεσαι την κοριτσαρα σου!!!καλοφωτιστη!!!να την καμαρωσετε οπωσ επιθειμειτε!!!!!!

αυτεσ τισ μερεσ εγω ειμαι τρεχατε ποδαρακια μου......την κυριακη γιορταζει ο αντρασ μου και ειπαμε να κανουμε τραπεζι σε συγγενεισ κ φιλουσ 30+ ατομα....απλα το σπαστικο ηταν οτι δεν μπορουσα να ξεκινησω προαιτοιμασια γιατι θα ηταν πολλεσ οι μερεσ,αλλα απο σημερα πιοσ με πιανει!!

χριστινακι γιορταζατε χτεσ ε?????????χρονια σασ πολλα!!παντα ευτυχισμενοι κ ερωτευμενοι!!!!!κι εμεισ χτεσ κλεισαμε 9 χρονια!!!!!!!πωσ περασε ο καιροσ...σαν χτεσ θυμομουν που γνωριστηκαμε και ημουν μωλισ 17 χρονων κ εκεινοσ 21 παιδακια!!!και τωρα 9 χρονια μετα παντρεμενοι κ εχουμε και το μεγαλυτερο δωρο μασ!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...