Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Χριστινα εχω γκανιασει να σας λεω για τα ρημαδοκουταλα και τα πλαστικα μπρεεεε.

Ταισε το με κανονικο κουταλακι το παιδι κι αν σου φαινεται μεγαλο, παρε ενα -δυο του εσπρεσσο που ειναι πολυ μικρα.

Συμφωνώ απόλυτα!!!!!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αμα δοκιμαζεις τα παντα και πεφτετε με τα μουτρα πανω στο μωρο για να φαει, μαλλον δε θα τρωει τιποτα.

Ξερω οτι ειναι δυσκολο, αλλα θελει λιγη "αδιαφορια" το πραγμα.

Θες να φας? αν οχι, τα λεμε μετα. αλλα το φαγητο ειναι αυτο.

θα φαει. φερσου στο φαγητο αν να ειναι κατι απλο και φυσιολογικο για να το δει και το παιδι ετσι.

Κασιαννή μου,πίστεψέ με τώρα τελευταία αυτό κάνω...

έχω τώρα 2 βδομάδες που δεν την πιέζω καθόλου,δεν επιμένω...θες να φας φάε,δεν θέλεις ok...αλλά δεν πιάνει!!

Επεξεργάστηκαν by Μπιζελάκι

MRIip3.png

xnmwp3.png

Τhanks Κας...Ναι, δεν θέλω με τίποτα να πάρω τα χάπια...Πάντως το γάλα έχει μειωθεί κάπως, αν και δεν άλλαξα τίποτα στις αντλήσεις, ούτε περιμένω να αδιαθετήσω (που τότε συνήθως έχω λιγότερο). Αλλά και 7 μήνες αντλήσεων καλά δεν είναι??? Και όσο μπορέσω θα συνεχίσω...:):)

Πωλινακι κατα τη δικη μου γνωμη και ενας μηνας θηλασμου καλος ειναι, ποσο μαλλον 7.

Το καθολου ειναι προβλημα για εμενα.

Το πως αντεχεις εσυ με την αποκλειστικη αντληση, απλως απορω.

4 μπουκαλια την εβδομαδα βγαζω και βριζω το συμπαν εκεινη την ωρα, μιλαμε δεν το αντεχω.

Ενω το μωρο 3 ωρες να ειναι στο στηθος καθολου δε με πειραζει.

Απλα στο λεω να το κανεις σιγα οποτε ειναι γιατι αυτα τα χαπια ειναι του σατανα!!!:tongue: (χασαμε και τη Λουκα...)

Κασιαννή μου,πίστεψέ με τώρα τελευταία αυτό κάνω...

έχω τώρα 2 βδομάδες που δεν την πιέζω καθόλου,δεν επιμένω...θες να φας φάε,δεν θέλεις ok...αλλά δεν πιάνει!!

Δηλαδη βρε παιδι μου δεν τρωει καθολου ή απλα τρωει λιγο και εσυ σαν μανα ανησυχεις και θα ηθελες να τρωει παραπανω?

Απο κιλα και απο χρωμα πως ειναι?

yey2p2.png BN4cp2.png

Δεν τρώει καθόλου!!!!Τίποτα!!!!Ούτε την φρουτόκρεμα το πρωί,ούτε την σούπα το μεσημέρι,ούτε την κρέμα το απόγευμα...Θέλει μόνο στήθος...από κιλά πάμε πολύ καλά (9 κιλά είναι τώρα) και από χρώμα επίσης,η παιδίατρος μου είπε ότι έχω πολύ καλό και παχύ γάλα....μόνο 2-3 φορές έφαγε από μόνη της 10-12 κουταλιές φρουτόκρεμα (έτοιμη βαζάκι) αλλά έχει τώρα 1 μήνα που ξεκινήσαμε και δεν τρώει τίποτα...Θέλω ν'αρχίσει να τρώει αφ'ενός γιατί θηλάζω και θηλάζω και θηλάζω 7 μήνες τώρα και κουράστηκα...και αφ'ετέρου γιατί σε λίγο δεν θα είμαι εδώ συνέχεια για να τρώει όποτε θέλει στήθος...και υπάρχει και το θέμα του σιδήρου...

Εν τω μεταξύ,έφτιαξα κοτόσουπα και δεν έχω βάλει καθόλου αλάτι μέσα..αν της αλέσω λίγο στο multi να φάει πειράζει????Όχι ε??

MRIip3.png

xnmwp3.png

Δεν τρώει καθόλου!!!!Τίποτα!!!!Ούτε την φρουτόκρεμα το πρωί,ούτε την σούπα το μεσημέρι,ούτε την κρέμα το απόγευμα...Θέλει μόνο στήθος...από κιλά πάμε πολύ καλά (9 κιλά είναι τώρα) και από χρώμα επίσης,η παιδίατρος μου είπε ότι έχω πολύ καλό και παχύ γάλα....μόνο 2-3 φορές έφαγε από μόνη της 10-12 κουταλιές φρουτόκρεμα (έτοιμη βαζάκι) αλλά έχει τώρα 1 μήνα που ξεκινήσαμε και δεν τρώει τίποτα...Θέλω ν'αρχίσει να τρώει αφ'ενός γιατί θηλάζω και θηλάζω και θηλάζω 7 μήνες τώρα και κουράστηκα...και αφ'ετέρου γιατί σε λίγο δεν θα είμαι εδώ συνέχεια για να τρώει όποτε θέλει στήθος...και υπάρχει και το θέμα του σιδήρου...

Εν τω μεταξύ,έφτιαξα κοτόσουπα και δεν έχω βάλει καθόλου αλάτι μέσα..αν της αλέσω λίγο στο multi να φάει πειράζει????Όχι ε??

Τι της έχει δώσει να δοκιμάσει κ δεν τρώει?????? Κ δεν πιστευω να την θηλάζεις πριν ε??? Βασικά εμένα που δεν θηλάζει η παιδίατρος μου έχει πει να περνάνε 3 ώρες ανάμεσα στα γεύματα κ καμμιά φορά αν έχει φάει λίγο παραπάνω στο προηγούμενο γεύμα δεν καλοτρώει μετά!Κ μην της τα ξεκινάς όλα μαζί....πρώτα θα φάει 2-3 κουταλάκια φρούτο μετά θηλασμός ....την επόμενη 4-5 κουταλάκι-θηλασμός μόλις κάνει ένα γευμα με 2-3 φρούτα δεν θα την θηλάζεις μετά(περίπου σε μία εβδομάδα μέσα) μετά θα αρχίσεις την βανίλια το απόγευμα με την ίδια διαδικασία κ τελευταία τα λαχανικά!

Κ όχι μην της δώσεις κοτοσουπα...πρώτα θα φάει σκέτα λαχανικά κ μετα θα προσθέσεις κρέας!

Α θα πάω στο Αττικό σε κανα δίωρο άμα με χάσετε να ξέρετε που θα με ψάξετε! :P

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Της δίνω να φάει πριν τον θηλασμό....πολλές φορές πεινάει και δεν τρώει μέχρι να την βάλω στο στήθος...Ξεκινήσαμε με κρέμα βανίλια το απόγευμα με 2-2 κουταλίτσες σταδιακά...μετά ξεκινήσαμε με μήλο 2 κουταλίτσες σταδιακά μέχρι τις 6,μετά βάλαμε μπανάνα πάλι το ίδιο κλπ κλπ...και μετά ξεκινήσαμε χορτόσουπα πάλι σταδιακά...αλλά ενώ υποτίθεται ότι έπρεπε μέχρι τώρα να έχει αντικαταστάσει 3 γεύματα (πρωινό-μεσημεριανο-απογευματινό) εμείς ακόμα θηλάζουμε....

Ρωτάω για την κοτόσουπα επιδή υποτίθεται ότι έχει μπει πλέον στην διατροφή της το κρέας και μας είπε η παιδίατρος να δίνουμε μοσχαράκι και κοτόπουλο και το μοσχαράκι δεν το τρώει λέω μήπως έχω καλύτερη τύχη με το κότοπουλο....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καταρχην μη συγκρινετε τα μωρα που θηλαζουν αποκλειστικα μ' εκεινα που δε θηλαζουν. Δεν εχει νοημα.Καμμια σχεση.

Μπιζελακι κανονικα συμφωνα με την αμερ. παιδ. ακαδημια η βασικη τροφη ενος μωρου μεχρι τον 1ο χρονο πρεπει να ειναι το μητρικο γαλα, τα αλλα ειναι απλως για να εισαχθει σιγα σιγα σε γευσεις.

Για το σιδηρο γιατι να ανησυχεις προκαταβολικα?

Αν το παιδι ειναι τοσα κιλα και ροδαλο γιατι σωνει και καλα να εχει ελλειψη σιδηρου?

Τωρα για τη σειρα εισαγωγης των τροφων, εχω αλλη αποψη.

Αυτο που ειναι απαραιτητο ειναι να δινονται καποια πραγματα ενα ενα για να βλεπεις αντιδρασεις.

7 μηνων δεν απαγορευεται καθολου να φαει κοτοπουλο.

Αλατι κανονικα δε θελει για να μην επιβαρυνθουν τα νεφρα του μωρου.

Αλλα ελαχιστο δε θα εβλαπτε κιολας.

Το τι θα γινει οταν επιστρεψεις στη δουλεια ειναι αλλο κεφαλαιο.

Τα παιδια φερονατι διαφορετικα αναλογα με το ποιος ειναι μαζι τους.

Οταν βλεπει εσενα απο την οποια θηλαζει, φυσικα και προτιμα το γαλα της μαμας της.

Οταν φυγεις, θα φαει αυτο που θα της δωσει οποιος την κραταει.

Παντως, θα σου ελεγα οτι δεν εχεις κανεναν λογο να ανησυχεις για ενα παιδι που ειναι υγιες, 9 κιλα και με καλο χρωμα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Της δίνω να φάει πριν τον θηλασμό....πολλές φορές πεινάει και δεν τρώει μέχρι να την βάλω στο στήθος...Ξεκινήσαμε με κρέμα βανίλια το απόγευμα με 2-2 κουταλίτσες σταδιακά...μετά ξεκινήσαμε με μήλο 2 κουταλίτσες σταδιακά μέχρι τις 6,μετά βάλαμε μπανάνα πάλι το ίδιο κλπ κλπ...και μετά ξεκινήσαμε χορτόσουπα πάλι σταδιακά...αλλά ενώ υποτίθεται ότι έπρεπε μέχρι τώρα να έχει αντικαταστάσει 3 γεύματα (πρωινό-μεσημεριανο-απογευματινό) εμείς ακόμα θηλάζουμε....

Ρωτάω για την κοτόσουπα επιδή υποτίθεται ότι έχει μπει πλέον στην διατροφή της το κρέας και μας είπε η παιδίατρος να δίνουμε μοσχαράκι και κοτόπουλο και το μοσχαράκι δεν το τρώει λέω μήπως έχω καλύτερη τύχη με το κότοπουλο....

Αρα τρωει καποιες κουταλιτσες?

Καθολου δεν υποτιθεται οτι πρεπει να αντικαταστησει 3 γευματα.

Αυτο ισχυει για τα παιδια που ΔΕΝ θηλαζουν γιατι το αγελαδινο γαλα εχει αλλη συσταση και αν δεν αντικατασταθει, θα προκαλεσει υπερφορτωση ασβεστιου και αρα ελλιπη προσληψη σιδηρου.

Τετοιος κινδυνος με το μητρικο δεν υπαρχει.

Φυσικα και μπορει να φαει κοτοπουλο 7 μηνων, μπορει και να το προτιμησει.

Επισης μην κολλας μονο σε αυτα. Δοκιμασε κι αλλα φαγητα.

Απλα δινε τα ενα ενα για να μπορεις να ελεγχεις τυχον αλλεργικες αντιδρασεις.

Εγω πχ 7 μηνων εδινα και λιγο τραχανα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Βρε μπιζελάκι αφού τρώει έστω κ λίγο κάποια στιγμή θα φάει κ ολόκληρο γεύμα εμένα η παιδίατρος μου είχε πει ότι κάποια παιδάκια είναι πιο δύσκολα με την στέρεα τροφή μπορεί να πάρει κ έναν μήνα για να κάνουν ολόκληρο γεύμα....;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Το θέμα είναι ότι δεν τρώει ούτε καν 1 κουταλίτσα...δεν δοκιμάζει καν...με κόλπα προσπαθώ να την κάνω να δοκιμάσει τί είναι αυτό που της δίνω και είμαι και τυχερή αν πετύχω λίγο μέσα στο στόμα της...το τρώει,δεν το φτύνει,αλλά δεν το ανοίγει για να φάει την επόμενη κουταλιά...

Δοκίμασα την κοτόσουπα που έλεγα,της έβαλα λίγο στο στόμα αλλά δεν έφαγε.....και τώρα πεινάει και περιμένει στήθος...φωνάζει "μαμ μαμ"...Εν τω μεταξύ,εγώ πίνω σίδηρο fysiofol..κάποια ποσότητα δεν περνάει και στη μικρή μέσω θηλασμού??

MRIip3.png

xnmwp3.png

Kasiani καλα τα λες οχι ενα μηνα πολλους μηνες , εμεις ειμαστε 9 μηνων και ολοκληρο γευμα δεν τρωει παντα. αν τυχει να φαει ολοκληρο γευμα θελει μετα βζ παντα με τραβαει σκαρφαλωνει πανω μου για να του δωσω και αν δε του δωσω γινεται χαμος ....

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Μπιζελακι εχετε δοντακια αν ειναι δωστης κατι στο χερακι οπως λιγο ψωμακι να μασουλησει με επιβλεψει φυσικα εμενα ο δικος μου απο την ηλικια σας τρωει μονος του πολλες φορες!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

αρχισαμε την κρεμα βανιλια πρωτοχρονια... ε μεχρι σημερα η μικρη αρνειται το κουταλι και την κρεμα αηδιαζει λεμε, κλαει , δε τρωει.........Δε πειρα το γιατρο ακομα ...
Aλλαγή μάρκας ίσως;
Χριστινα εχω γκανιασει να σας λεω για τα ρημαδοκουταλα και τα πλαστικα μπρεεεε
Τα έκοψα, με μικρό κουταλάκι τώρα
Βγαλτο να μη σκασεις κιολας και περιμενε παλι. Μην παρεις αυτα τα ρημαδοχαπια.
Εγώ πήρα 2 τέτοια...
Εγώ θα έδινα. Γενικά πειραματίζομαι με τις γεύσεις, ειδικά όταν καθόμαστε τραπέζι να φάμε κάτι του δίνω. Λίγο ψωμάκι, ένα παιδικό μπισκοτάκι νουτρίτσια, ένα χοντρό μπαστούνι καρότο ή αγγούρι, μια φέτα λεμόνι, λίγη μπανάνα. Έτσι "συμμετέχει" κι αυτός στο οικογενειακό τραπέζι.

Σήμερα με κούφανε, του έδινα φρουτόκρεμα και έκανε σα να μασάει ο φαφούταρος!

Μπιζέλι, αν έδωσες βαζάκι φρουτόκρεμα και την έφαγε, δοκίμασε να μπερδέψεις φρέσκο φρούτο με λίγο βαζάκι. Εμένα αγαπάει πιο πολύ το αχλάδι, μέχρι να το ανακαλύψουμε αλέσαμε πολλάααααααα φρούτα!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...