Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

Χριστινάκι το δώρο είναι απλά τέλειο!!!!!!!

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι? Εσείς όταν πατάτε στο επάνω μέρος της σελίδας, στο forum σας πηγαίνει κανονικά στην αρχή? Εμένα μου βγάζει σφάλμα...

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια

μιας και μιλάτε για τούμπες εμείς ήδη μετράμε 2 πεσίματα από το καρότσι!!!!

Κας μου υπομονή αλλά αυτά που κάνει η κορούλα σου είναι για μένα τουλάχιστον είναι πολύ χαριτωμένα και έξυπνα!!

Αχ βρε κοριτσια δεν τα ειπα καλα και με παρεξηγησατε:D

Δε με ενοχλει η δεσποινουλα μου με ολα αυτα, αντιθετως χαιρομαι παρα πολυ.

Απλα εχω ολα τ' αλλα αυτον τον καιρο και το εννοουσα γελωντας, οτι μεσα σε ολο το χαμο ειναι κι η δεσποινα στον κοσμο της και κανει τα δικα της.

Ποτε δε βαρυγκομαω με τα παιδια, ο,τι κι αν κανουν.

Οχι επειδη ειμαι καλη μανα, απλα αλλαξαν τα μυαλα μου, η νοοτροπια μου, τα νευρα μου, αλλαξα ολη οταν γεννησα.

Δεν ξέρω, 200 δεν δίνω πάντως. Είχα δει στο Λητώ 90αρα της κικο κι ήταν μια χαρά, μόνο που δεν πρόσεξα τότε αν έκλεινε ομπρέλλα...

Κοριτσια κι εγω μακλαρεν πηρα για ελαφρυ και δεν υπαρχει λογος. Μονο φιγουρα. Και αυτο της κικο και της mothercare ειναι ακριβως το ιδιο με το μακλαρεν και εχουν μονο 90 ευρω.

Παντως για την οδηγηση, ποτε δεν ειναι αργα...

Αυτο να το πεις στον αθωο, ανωνυμο περαστικο που θα βρεθει στο δρομο μου:tongue:

Μια χαρα ειναι το κοριτσι εμενα ολα τα παραπανω τα ΄΄γυναικεια '' μου τα ζηταει ο Μαριος:confused:

Ο Μαριος δεν ειναι παιδι, ειναι περιπτωση:D

..πως κόβουμε τον θηλασμό;;;φαντάζομαι σταδιακά και σκέφτομαι ότι η δικιά μου έμαθε να κοιμάται πιπιλώντας το στήθος..καμμιά που να ξέρει,θα αλλάξει αυτή η συνήθεια;πιπίλα δεν παίρνει..μόνο για παιχνίδι..από την μία λέω να σταματήσουμε μέχρι τον 7ο και μετά ξένο,νιώθω τύψεις κλπ.κλπ...

Θελεις εσυ να τον κοψεις το θηλασμο ή απλα καποιος σου ειπε οτι πρεπει?

Αναλογα με την απαντηση σου, μπορω να σου δωσω και την καταλληλη βοηθεια.

yey2p2.png BN4cp2.png

Ο μικρος τα τελευταια 4 βραδια απλως δεν κοιμαται.

Δεν γκρινιαζει, αλλα θελει να παιζουμε:rolleyes:

Καμμια φορα απορω πως τα καταφερνουν εκεινες που εχουν 3-4.

Προφανως αν δε δουλευεις εχεις αλλο χρονο, αλλα πως καταφερνεις και τους δινεις την αναλογη προσοχη?

Ζαμπετω, Κυριακουλα?

Αυτον τον γιο μου στην ουσια το βραδυ που εχει κοιμηθει η δεσποινα καταφερνω και τον βλεπω λιγο καλυτερα, παιζουμε κλπ.

yey2p2.png BN4cp2.png

καλημέρα κορίτσια..

Χριστινάκι βουρ για χαλάρωση σε βλέπω....

Κας εδώ με πιάνεις αδιάβαστη..είμαι μπερδεμένη..από τη μια θέλω μπας και σταματήσει το βάσανο πιπίλισμα ύπνου που κρατάει μισή ώρα και την μέρα αλλά και το βράδυ που ξυπνάει συχνά αλλά από την άλλη δεν θέλω να σταματήσω να πίνει το δικό μου...κανείς δεν με είπε να το κόψω..πολλές φορές δεν μπορώ να πάω ούτε τουαλέτα για να κοιμάται...αυτό με κουράζει..

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

Κι εμεις του ιδιου κλαμπ ειμαστε! Βλεπουμε τη μηχανη στον κηπο και κλαιει η ψυχη μας! Ελπιζουμε ομως πως καποια στιγμη θα αγορασουμε μεγαλυτερη.

Καλοριζικη και καλοταξιδη! Ποια αγορασατε?

Πήραμε SUZUKI V-STROM 650. Εσείς τι έχετε? Άντε να κανονίσουμε καμια εξόρμηση:tongue:

Που πας ρε καραμήτρο (για μένα το λέω :rolleyes:) με τη μπέμπα??? Θα την βάλουμε στην μπαγαζιέρα μου φαίνεται :lol::lol::lol:

Πάντως έχω χρόνια να κάνω ταξίδι με μηχανή και η αλήθεια είναι ότι μου έχει λήψει!!!Παλιά είχα ξεσαλώσει:wink:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Πήραμε SUZUKI V-STROM 650. Εσείς τι έχετε? Άντε να κανονίσουμε καμια εξόρμηση:tongue:

Που πας ρε καραμήτρο (για μένα το λέω :rolleyes:) με τη μπέμπα??? Θα την βάλουμε στην μπαγαζιέρα μου φαίνεται :lol::lol::lol:

Πάντως έχω χρόνια να κάνω ταξίδι με μηχανή και η αλήθεια είναι ότι μου έχει λήψει!!!Παλιά είχα ξεσαλώσει:wink:

Μου αρεσει το v-strom. Την εχω χαζεψει πολλες φορες στο δρομο. Εμεις εχουμε παλια μηχανη. BMW R90S και θελουμε να παρουμε BMW R1200.

Πρωτη φορα εκανα διακοπες με αυτοκινητο οταν γεννησα! Εχω γυρισει ολη την Ελλαδα με μηχανη! Αλλη φαση τελειως!

age.png age.png

Μου αρεσει το v-strom. Την εχω χαζεψει πολλες φορες στο δρομο. Εμεις εχουμε παλια μηχανη. BMW R90S και θελουμε να παρουμε BMW R1200.

Πρωτη φορα εκανα διακοπες με αυτοκινητο οταν γεννησα! Εχω γυρισει ολη την Ελλαδα με μηχανη! Αλλη φαση τελειως!

Εντάξει το BMW R1200 είναι άλλη φάση ;)αλλά είναι αρκετά πιο ακριβή! Άντε εύχομαι να την πάρετε γρήγορα!

Ωραία τα ταξιδάκια με μηχανή όντως. Παλιά πηγαίναμε, τώρα μάλλον θα μας φάει η Αθήνα :-(

n8m8p2.png

X9drp2.png

Εντάξει το BMW R1200 είναι άλλη φάση ;)αλλά είναι αρκετά πιο ακριβή! Άντε εύχομαι να την πάρετε γρήγορα!

Ωραία τα ταξιδάκια με μηχανή όντως. Παλιά πηγαίναμε, τώρα μάλλον θα μας φάει η Αθήνα :-(

Δυστυχως ουτε στην Αθηνα κυκλοφορουμε πλεον με τη μηχανη, γιατι, οποτε βγαινουμε, πηγαινουμε τα παιδια στη μαμα μου, οποτε αναγκαστικα χρησιμοποιουμε το αυτοκινητο. Το R1200 ειναι ενα ονειρο, μια φαντασιωση. Ελπιζω καποτε να πραγματοποιηθει...:cool:

age.png age.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια..

Χριστινάκι βουρ για χαλάρωση σε βλέπω....

Κας εδώ με πιάνεις αδιάβαστη..είμαι μπερδεμένη..από τη μια θέλω μπας και σταματήσει το βάσανο πιπίλισμα ύπνου που κρατάει μισή ώρα και την μέρα αλλά και το βράδυ που ξυπνάει συχνά αλλά από την άλλη δεν θέλω να σταματήσω να πίνει το δικό μου...κανείς δεν με είπε να το κόψω..πολλές φορές δεν μπορώ να πάω ούτε τουαλέτα για να κοιμάται...αυτό με κουράζει..

Σε καταλαβαινω, δε χρειαζεται να δικαιολογεισαι.

Απλα σε ρωτησα, για να ξερω τι να σου απαντησω.

Κι εμενα ο δικος μου κοιμαται και πιπιλαει και δεν τολμαω να σηκωθω.Και δεν παιρνει πιπιλα με τιποτα.

Ενω η κορη μου ηταν τελειως ευκολη στο θηλασμο. ετρωγε και κοιμοταν.ομως με πιπιλα.

δεν ξερεις ποσο σε νιωθω.

κι εγω μερικες φορες λεω θα το κοψω, αλλα το μετανιωνω και συνεχιζω.

εγω κανω και 4 φορες την εβδομαδα αντληση και αυτο ειναι το χειροτερο μου.

αλλα καθε φορα λεω αντε αλλη μια και συνεχιζω.

τελος παντων, ο,τι αποφασισεις αν θελεις βοηθεια, χτυπα πορτα:D

yey2p2.png BN4cp2.png

Koρίτσια καλησπέρα!!

Και εγώ έχω κουραστεί με τις αποκλειστικές αντλήσεις - αν και κάνω 2 την ημέρα πλέον -. Με κουράζει που πρέπει να πλένω, να αποστειρώνω, να παραγγέλνω εξαρτήματα του θήλαστρου κλπ κλπ...Από την άλλη, θα ήθελα να συνεχίσω για κανα δυό μήνες ακόμη...

Κας πως σταματάμε?? Πχ κόβω αρχικά την βραδυνή άντληση για κάποιο χρονικό διάστημα??? Και μετά και την πρωινή???

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλημέρα κορίτσια ,

Μπιζελάκι τσάμπα τον έβρισες τον άνθρωπο (για τον άντρα σου λέω) για τα μωρά το κρέας που ενδείκνυται είναι το ποντίκι το κότσι και η ελιά. Και αυτό που είδες δεν είναι το λίπος αλλά το ζελέ που έχει το συγκεκριμένο τμήμα του κρέατος. Αυτά τα κομμάτια είναι και τα πιο τρυφερά για το μωρό.

Οπως τα λεει η Ρανια ειναι. ειμαι κι εγω εν μερει απο σοι χασαπηδων:tongue:

Μπράβο βρε Μαριάννα...μια χαρά τρώτε!!!Μόνο η δικιά μου δεν τρώει????Τί θα γίνει???Έχω και την μαμά μου με την αδερφή μου να με παίρνουν κάθε μέρα τηλ να ρωτάνε αν έφαγε ή όχι η μικρή και μου δίνουν διάφορες ιδέες και συμβουλές για να φάει...λες κι εγώ δεν δοκίμασα τα πάντα!!!Από ενδιαφέρον μεν αλλά πολύ κουραστικό και πιεστικό από την άλλη....

Τέλος πάντων...

Αμα δοκιμαζεις τα παντα και πεφτετε με τα μουτρα πανω στο μωρο για να φαει, μαλλον δε θα τρωει τιποτα.

Ξερω οτι ειναι δυσκολο, αλλα θελει λιγη "αδιαφορια" το πραγμα.

Θες να φας? αν οχι, τα λεμε μετα. αλλα το φαγητο ειναι αυτο.

θα φαει. φερσου στο φαγητο αν να ειναι κατι απλο και φυσιολογικο για να το δει και το παιδι ετσι.

Koρίτσια καλησπέρα!!

Και εγώ έχω κουραστεί με τις αποκλειστικές αντλήσεις - αν και κάνω 2 την ημέρα πλέον -. Με κουράζει που πρέπει να πλένω, να αποστειρώνω, να παραγγέλνω εξαρτήματα του θήλαστρου κλπ κλπ...Από την άλλη, θα ήθελα να συνεχίσω για κανα δυό μήνες ακόμη...

Κας πως σταματάμε?? Πχ κόβω αρχικά την βραδυνή άντληση για κάποιο χρονικό διάστημα??? Και μετά και την πρωινή???

Για να καταλαβω, κανεις μονο 2 αντλησεις ημερησιως και η Καρολινα τρωει δυο φορες γαλα?

Αν ναι, κανε το εξης.

Για μια 3-4 μερες μειωσε τη βραδινη αντληση στο μισο, μετα κοψε την τελειως, μετα για 3-4 μερες μειωσε και την πρωινη στο μισο και μετα κοψε και την πρωινη.

Μπορει να ξαναμαζεψει γαλα σε 2-3 μερες. Βγαλτο να μη σκασεις κιολας και περιμενε παλι. Μην παρεις αυτα τα ρημαδοχαπια.

yey2p2.png BN4cp2.png

Χριστινα εχω γκανιασει να σας λεω για τα ρημαδοκουταλα και τα πλαστικα μπρεεεε.

Ταισε το με κανονικο κουταλακι το παιδι κι αν σου φαινεται μεγαλο, παρε ενα -δυο του εσπρεσσο που ειναι πολυ μικρα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Τhanks Κας...Ναι, δεν θέλω με τίποτα να πάρω τα χάπια...Πάντως το γάλα έχει μειωθεί κάπως, αν και δεν άλλαξα τίποτα στις αντλήσεις, ούτε περιμένω να αδιαθετήσω (που τότε συνήθως έχω λιγότερο). Αλλά και 7 μήνες αντλήσεων καλά δεν είναι??? Και όσο μπορέσω θα συνεχίσω...:):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...