Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

κορίτσια καλησπέρα.....

το φαγητό το τρώνε όλο;;;δηλ...1πατάτακλπ λαχανικά από 1;εγώ κάνω μ'ιγμα....περίπου μισά και περισσεύει...λίγο

Αννα γαστρεντερολόγο,ο παθολόγος θα σε παραπέμψει μετά εκεί...

m4rilou 'οπως είπα νιώθω τύψεις γιατί κουράστηκα από τη μία και είπα να το σταματήσω στον 7ο η μικρή όμως τρελαίνεται.και αλλάζω γνώμη!!!!!!!!!.στην δουλειά επιστρέφω Ιούνιο αλλά μετά το χρόνο δεν θα συνεχίσω...

Καλησπέρα staxioforina :P. Κοίτα εμένα από φαγητό, φρούτα της φτιάχνω 2-3 και τρώει τα 3/4 λαχανικά από 1 και το αφανίζει και κρέμα βανίλια ή 7 δημητριακών με 150 ml νερό και 6 μεζούρες και την τσακίζει αλύπητα:tongue::tongue::tongue:

Όσο για το θηλασμό, κάνε αυτό που νομίζεις και σας βολεύει. Κι εγώ είμαι της άποψης μέχρι το χρόνο να το κρατήσω και μετά να σταματήσω αλλά το βασικό είναι να νιώθεις καλά και να είσαι χαρούμενη μανούλα για το παιδάκι σου;);););) Άσχετο αλλά κάπου είχες αναφέρει ότι είσαι νοσηλεύτρια, έτσι δεν είναι??? Σε χειρουργείο ή αλλού? Στο ρωτάω γιατί τα τελευταία 2 χρόνια το Πανελλήνιο Συνέδριο των Νοσηλευτών Χειρουργείου το διοργανώνουμε εμείς στη δουλειά και μιλάω με πολλές συναδέλφους σου:P:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν πειραζει αννουλα!!κι εγω μπηκα τωρα μονο κ μονο για να μαθω νεα σου!!!!

περαστικα με το στομαχι !μπορει να ειναι και καμια ιωση...ευχομαι ολα καλα να ειναι!!

οσον αφορα για δευτερο μωρο εγω νιωθω οτι ηδη αργησα...ηθελα πιο νωρισ αλλα δεν προσπαθησαμε και καθολου...μακαρι να εκανα κι εγω στο επομενο κανονικη γεννα αλλα δυσκολο...!!με 2 καισαρικεσ απανωτου..στην πρωτη καισαρικη εμεινα μετα απο 5-6 μηνεσ παντωσ και ολα καλα πηγαν(αυτο το λεω επειδη ειπατε οτι πρεπει να περασει πολυσ καιροσ).σιγουρα θα πρεπει αλλα αν συμβει πιο νωρισ εγκυμοσυνη ,με λιγη προσοχη ολα καλα θα πανε!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

fatsaki καλοτάξιδη η μηχανή σας!!!!!

Εγώ κορίτσια το μεσημέρι ταβλιάστηκα! Με πιάσανε κρυάδες, πόναγε ο λαιμός μου και γενικά όλο μου το κορμί! Τώρα λίγο συνήλθα κάπως... Το καλό είναι γενικώς πως αρρωσταίνω σπάνια και πιστεύω θα περάσει γρήγορα!

Εγώ έχω ακούσει πως μετά τα 3 χρόνια μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά. Όλα βέβαια εξαρτώνται από τον γιατρό σου και το πόσο καλά θα σε ράψει!

Κι εγώ φυσιολογικά θέλω να γεννήσω το 2ο. Ναι μεν πονάς περισσότερο, αλλά μετά μπορείς να περπατήσεις, να κάνεις ένα μπάνιο σαν άνθρωπος βρε παιδί μου!

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

Υποφέρω!!!!!

Εκανα μια σούπα μπας κ συνέλθω κ όσο περνάνε οι ώρες χειροτερεύω! Πήρα κ ένα simeco αλλα μάλλον χειρότερα με έκανε! Δεν ξέρω πως θα καταφέρω να ξημερώσω αλλά παρακαλάω αύριο να είμαι καλύτερα κ να μην τρέχουμε στα νοσοκομεία αρρωσταίνω κ μόνο στην ιδέα!:(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Υποφέρω!!!!!

Εκανα μια σούπα μπας κ συνέλθω κ όσο περνάνε οι ώρες χειροτερεύω! Πήρα κ ένα simeco αλλα μάλλον χειρότερα με έκανε! Δεν ξέρω πως θα καταφέρω να ξημερώσω αλλά παρακαλάω αύριο να είμαι καλύτερα κ να μην τρέχουμε στα νοσοκομεία αρρωσταίνω κ μόνο στην ιδέα!:(

Αχ βρε Αννούλα, εύχομαι πολλά περαστικά...κυκλοφορεί γαστρεντερίτιδα πάντως, έχε το υπόψη σου για να μην ανησυχείς πάρα πολύ!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλησπέρα staxioforina :P. Κοίτα εμένα από φαγητό, φρούτα της φτιάχνω 2-3 και τρώει τα 3/4 λαχανικά από 1 και το αφανίζει και κρέμα βανίλια ή 7 δημητριακών με 150 ml νερό και 6 μεζούρες και την τσακίζει αλύπητα:tongue::tongue::tongue:

Όσο για το θηλασμό, κάνε αυτό που νομίζεις και σας βολεύει. Κι εγώ είμαι της άποψης μέχρι το χρόνο να το κρατήσω και μετά να σταματήσω αλλά το βασικό είναι να νιώθεις καλά και να είσαι χαρούμενη μανούλα για το παιδάκι σου;);););) Άσχετο αλλά κάπου είχες αναφέρει ότι είσαι νοσηλεύτρια, έτσι δεν είναι??? Σε χειρουργείο ή αλλού? Στο ρωτάω γιατί τα τελευταία 2 χρόνια το Πανελλήνιο Συνέδριο των Νοσηλευτών Χειρουργείου το διοργανώνουμε εμείς στη δουλειά και μιλάω με πολλές συναδέλφους σου:P:p:p

a..εσένα τρώει πολύ καλά!!!!φρούτα εμείς από μισο το καθένα και σπάνια θα το φάει όλο..λαχανικά από 1 αλλά σήμερα όλο από μισά γιατί πρόσθεσα κουνουπίδι..άησε λίγο..κρέμα έφαγε το βράδυ στις 8και30 από τις 2και30 που έφαγε μεσημεριανό...δεν ήθελε το απόγευμα με τπτ...

σε ΜΕΘ( εντατική) γενικής χειρουργικής δουλεύω..όλα περνάνε από μας κοινώς...μέχρι και έμφραγμα έχουμε πάρει!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ....

fatsaki καλοτάξιδη η μηχανή σας!!!!!

Εγώ κορίτσια το μεσημέρι ταβλιάστηκα! Με πιάσανε κρυάδες, πόναγε ο λαιμός μου και γενικά όλο μου το κορμί! Τώρα λίγο συνήλθα κάπως... Το καλό είναι γενικώς πως αρρωσταίνω σπάνια και πιστεύω θα περάσει γρήγορα!

Εγώ έχω ακούσει πως μετά τα 3 χρόνια μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά. Όλα βέβαια εξαρτώνται από τον γιατρό σου και το πόσο καλά θα σε ράψει!

Κι εγώ φυσιολογικά θέλω να γεννήσω το 2ο. Ναι μεν πονάς περισσότερο, αλλά μετά μπορείς να περπατήσεις, να κάνεις ένα μπάνιο σαν άνθρωπος βρε παιδί μου!

ΦΑΤΣΑΚΙ καλοτάξιδι......μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά αλλά εδώ είπαμε είναι Ελλάδα!!!!!!!!!όλοι τα λεφτά κοιτάνε

δεν πονάς πολύ μανάρι....όταν φτάσεις διαστολή 8 πονάς αλλά όχι συνέχεια...εγώ γέννησα με φτ και μόλις πήγα στο δωμάτιο σηκώθηκα..δεν συγκρίνεται με καισαρική!!!!!!!!!!!!εξαρτάται αν αντέχεις τον πόνο...δεν έκανα επισκληρίδιο

Υποφέρω!!!!!

Άννα αν έχεις σαν έλκος που είπες δεν συνιστώνται τα υγρά....μικρά γεύματα και συχνά και φρυγανιά....

nAcmp3.png

uZRep2.png

sofaki kai anna περαστικα σας !!τι εγινε βρε παιδια???ολες μια μια αρρωστενουμε??να περιμενω και γω τη σειρα μου??!!!:):)

εμενα τελικα την εφαγε την κρεατοσουπα!!!μια χαρα αλλα δεν της εδωσα κανονικη ποσοτητα γιατι φοβηθηκα μην της πεσει βαρια πρωτη μερα!!αυριο θα της δωσω κανονικα!!δεν περιμενα παντως να την φαει!!!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Διαφημίσεις

Κι εμένα τα 3 τελευταία βράδια η γοργονίτσα μου κάνει κάτι νούμερα, εκεί που κοιμάται του καλού καιρού ξαφνικά αρχίζει να τσιρίζει με κλειστά τα μάτια. Την παίρνεις 2-3 λεπτά αγκαλίτσα και μετά την ακουμπάς κάτω και κοιμάται όλο το υπόλοιπο βράδυ σαν πουλάκι
Κι εμένα, έχω 4 βράδια να κοιμηθώ σερί. Τώρα από την υπερένταση (είχαμε πάει πεθ και αργήσαμε να φύγουμε) δε μπορώ να κοιμηθώ, ελπίζω να με λυπηθεί σήμερα!
Εντωμεταξύ έχω πρόβλημα με το στομάχι μου κ με βλέπω για κανα νοσοκομείο...

Χριστίνα κ η δικιά μου το κάνει αυτό με το λάρυγγα κ πνίγεται κ βήχει μήνες τώρα κακό χούι που λέει κ η μάνα μου.....επίσης έχουμε μάθει κ λεμε αααεεεε αε αε αε αεεεεε αεεεεε αεεεεε ! Πολύ πλάκα μιλάμε!:lol:

Κατ'αρχάς πρέπει να πας γαστρεντερολόγο. Πριν τις γιορτές είχα πρόβλημα με υγρά που μου ανέβαιναν στο λαιμό και έντονο πόνο στο στήθος. Πάω πνευμονολόγο, οκ πνεύμονας, οπότε γαστρεντερολόγος μου έδωσε θεραπεία για ένα μήνα στομάχι (μου είχε ερεθίσει και τον οισοφάγο) και τώρα πρέπει να ξαναπάω, μάλλον θα κάνω και γαστροσκόπηση. Άγχος πάνω απ' όλα...

Όσο για το αεεεεε εμένα φωνάζει εεεεεεεεε (τύπου "εεεε κοίτα μεεεεε") και γαργαρίζει αλά γαλλικά.

Καλησπέρα κορίτσια !!!!

Ημέρα μου σήμερα τέλεια . ανέβηκα πρωί στη ζυγαριά και είδα ότι είμαι 2 κιλά λιγότερο σε δυο μέρες

Κι εγώ ανέβηκα σήμερα... Και κατέβηκα γρήγορα πριν δει κανείς τι έγραφε :-(
Ξέχασα να ρωτήσω....κρέας τί αγοράζετε????Θέλω να πω,ποιό μέρος??Σπάλα?Κιλότο?

Πήρε χτες ο άντρας μου για την μικρή και του είπα να προσέξει να μην έχει καθόλου λίπος και να είναι μαλακό....και μου φέρνει,ρε κορίτσια,ένα κομμάτι..μόλις το είδα αηδίασα...του έδωσε,λέει, ο κρεοπώλης (στον οποίον κρεωπόλη πάμε εδώ και 3 χρόνια και υποτίθεται ότι θα μας πρόσεχε!) ποντίκι και του είπε να μην ανησυχεί για το λίπος

Κι εμείς που ζητάμε ποντίκι, έχει μερικά ασπράκια. Είναι το κολλαγόνο, στο βράσιμο μαλακώνει και λιώνει (σε αντίθεση με το λίπος που παραμένει λίπος). Αν καμιά φορά δεν έχει ποντίκι μας κόβει λίγο μπον φιλέ
Σε θαυμάζω...!! Με ήδη 3 παιδιά, θέλεις 4ο και γρήγορα...!!

Εμένα γιατί το 1 μου φαίνεται ήδη κουραστικό...??

Μια από τα ίδια!
Εντωμεταξυ βγαζει κοκκινα σπιθουρακια στο προσωπο περισσοτερο, τα οποια ερχονται και φευγουν. Την Τριτη θα παμε στον γιατρο και θα τον ρωτησω.
Σε ποιο σημείο; Εμένα βγάζει συχνά γύρω από το στόμα. Εντόπισα ότι ένα κουτάλι σιλικόνης ήταν υπεύθυνο από τις πρώτες μέρες σταμάτησα να το χρησιμοποιώ. Εκτός από αλλεργίες όμως, λίγο τα πλαστικά κουτάλια, λίγο να μείνει φαγητό γύρω στο στόμα, λίγο τα σάλια, ερεθίζεται συνέχεια η περιοχή. Τον πλένω καλά μετά κάθε γεύμα και βάζω πατ πατ λίγο κρέμα (όταν είναι να κοιμηθεί, για να μην την γλύψει). Πάντως άκουσα την Λίζα που είχε πει τα καλύτερα κουτάλια είναι αυτά που χρησιμοποιούμε κι εμείς. Τώρα που μεγάλωσε λίγο η στοματάρα μας και χωράνει πιο εύκολα, τα χρησιμοποιώ μερικές φορές
Εγώ αυτό το κομμάτι έτσι όπως το είδα μου ήρθε να το πετάξω...δεν ξέρω...προτιμώ το κρέας να είναι καθαρό...

Πάντως σήμερα που της έδωσα χορτόσουπα με λίγο κρεατάκι μέσα δεν την έτρωγε με τίποτα....και μας είπε η παιδίατρος ότι δεν την ενδιαφέρει και τόσο να τρώει φρουτόκρεμα ή κρέμα βανίλια όσο την ενδιαφέρει να τρώει μοσχάρι για να παίρνει σίδηρο...ελπίζω αργά ή γρήγορα να φάμε....

Κανένα κρέας δεν μπορεί να είναι μόνο κόκκινο.

Επίσης, επειδή δεν τρώει, για δοκίμασε και το κοτόπουλο. Κι η παιδίατρος έχει δίκιο, το μοσχάρι θα του δώσει τον σίδηρο.

Εν τω μεταξύ, αποφάσισα να χρησιμοποιήσω έναν ατμομάγειρα - δώρο γάμου, δηλ.8ετίας - για πρώτη φορά. Μια χαρά έγιναν τα λαχανικά (έβαλα μόνο καρότο, πατάτα και κολοκυθάκι για 1η φορά). Αλήθεια, το κολοκύθι το καθαρίζετε ή το βράζετε όπως είναι??
Χαχαχα εγώ ακόμα στο κουτί τον έχω :lol:

Το κολοκύθι δεν ξέρω γιατί, μου έχει κάτσει να το καθαρίζω. Έτσι τα έχω καθαρίσει και πλύνει και κόψει σε κομμάτια, τα έχω βάλει κατάψυξη κι έχω έτοιμα όταν μαγειρεύω για μπραντη

κορίτσια καλησπέρα.....

το φαγητό το τρώνε όλο;;;δηλ...1πατάτακλπ λαχανικά από 1;εγώ κάνω μ'ιγμα....περίπου μισά και περισσεύει...λίγο

Εγώ βράζω 50-100 γρ κρέας και προσθέτω μισό κολοκύθι (από τα μεγάλα εννοώ), ένα μεγάλο καρότο, μια γλυκοπατάτα στάνταρ κι από κει και πέρα ότι έχω. Πχ χτες έβαλα και άσπρο κρεμμύδι (που το είχα κόψει γιατί έβαζα κόκκινο και νομίζω δεν του άρεσε) χωρίς να το χτυπήσω μούλτι, 2 φασολάκια κλπ. Αύριο θα ρίξω και λίγο αρακά.
με 2 καισαρικεσ απανωτου..στην πρωτη καισαρικη εμεινα μετα απο 5-6 μηνεσ παντωσ και ολα καλα πηγαν(αυτο το λεω επειδη ειπατε οτι πρεπει να περασει πολυσ καιροσ).

Κάτι άσχετο: την τομή την κάνουν πάνω στην προηγούμενη; Χειροτερεύει η όψη της και στην αφή μετά τη δεύτερη φορά;

Αχ τι δώρο μου έκανε ο αντρούλης για τα γεννέθλια που έρχονται; Ένα τρίωρο με σιάτσου και μασάζια και αρωματοθεραπείες και διάφορα άλλα σε ένα σπα στην κηφισιά! Τέλειο;;;;

Βουρ κρεββάτι (μισό να πάω και στο προχωρημένο τμήμα μαίου να δώσω παρουσία χαχαχαχα)

WN6Op3.png

τώρα πρέπει να ξαναπάω, μάλλον θα κάνω και γαστροσκόπηση. Άγχος πάνω απ' όλα...

Eχεις ξανακανει γαστροσκοπηση? Αν χρειαστεις οτιδηποτε πες μου. Εχω κορυφαιο γαστρεντερολογο και κανει και ανωδυνες γαστροσκοπησεις.

Σε ποιο σημείο; Εμένα βγάζει συχνά γύρω από το στόμα. Εντόπισα ότι ένα κουτάλι σιλικόνης ήταν υπεύθυνο από τις πρώτες μέρες σταμάτησα να το χρησιμοποιώ. Εκτός από αλλεργίες όμως, λίγο τα πλαστικά κουτάλια, λίγο να μείνει φαγητό γύρω στο στόμα, λίγο τα σάλια, ερεθίζεται συνέχεια η περιοχή. Τον πλένω καλά μετά κάθε γεύμα και βάζω πατ πατ λίγο κρέμα (όταν είναι να κοιμηθεί, για να μην την γλύψει). Πάντως άκουσα την Λίζα που είχε πει τα καλύτερα κουτάλια είναι αυτά που χρησιμοποιούμε κι εμείς. Τώρα που μεγάλωσε λίγο η στοματάρα μας και χωράνει πιο εύκολα, τα χρησιμοποιώ μερικές φορές

Γυρω απο το στομα ειναι Χριστινα, και ενα σημειο στο μαγουλο, γι αυτο και υποψιαζομαι τις πιπιλες και ολα τα υπολοιπα που ειπες. Με μεταλλικο κουταλακι την ταϊζω, αλλα νομιζω τα ειχε και ο Αντωνης αυτα.

Εγώ βράζω 50-100 γρ κρέας και προσθέτω μισό κολοκύθι (από τα μεγάλα εννοώ), ένα μεγάλο καρότο, μια γλυκοπατάτα στάνταρ κι από κει και πέρα ότι έχω. Πχ χτες έβαλα και άσπρο κρεμμύδι (που το είχα κόψει γιατί έβαζα κόκκινο και νομίζω δεν του άρεσε) χωρίς να το χτυπήσω μούλτι, 2 φασολάκια κλπ. Αύριο θα ρίξω και λίγο αρακά.

Επισης, μπορεις να προσθεσεις και κατι σε ζυμαρικο αν θελεις, οπως αστρακι για παραδειγμα.

Αχ τι δώρο μου έκανε ο αντρούλης για τα γεννέθλια που έρχονται; Ένα τρίωρο με σιάτσου και μασάζια και αρωματοθεραπείες και διάφορα άλλα σε ένα σπα στην κηφισιά! Τέλειο;;;;

Τελειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κι εγω θελω!!!!!!!!!!!!!!

Βουρ κρεββάτι (μισό να πάω και στο προχωρημένο τμήμα μαίου να δώσω παρουσία χαχαχαχα)

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Καλημερα κοριτσια!

280587gdgfo0okec.gif

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια!

Εξακολουθώ να πονάω οπότε σήμερα κάπου θα πάω να με δουν! Χριστίνα εμένα ξεκινάει ο πόνος από τη στιγμή που θα περάσει οτιδήποτε από το λαιμό κ μόλις πέσει στο στομάχι νοιώθω λες κ έχω μια πληγή κ πέφτει μια κοτρώνα πάνω της!Στο στήθος ανάμεσα πονάω κ εγώ κ από χθες αντανακλά κ στην πλάτη σε ένα σημείο αριστερα έχω αρχίσει να φοβάμαι κ για τη χολή που την είχα εγχειρήσει....τη γαστροσκόπηση φοβάμαι εγώ !!!:-( Το άγχος κ το τσιγάρο θα με καταστρέψουν εμένα....όταν αγχώνομαι καπνίζω σαν αράπης κ δεν με νοιάζει ούτε να φάω ούτε να πιω! :rolleyes:

Σταχιοφορίνα ευχαριστώ για τη συμβουλη....ο λαπάς ξέρω εγώ ότι κάνει θαύματα στο στομάχι αλλά έλα μου που ούτε να τον δω δεν θέλω!:rolleyes:

Κατα τα άλλα η μικρή μου τώρα που ξεκίνησε να πίνει πάλι γάλα πρωί βράδυ δεν τρώει το ρυζάλευρο!Περιμένω να έρθει η Κυριακή για το μηνιαίο ζύγισμα να δω πως πήγε ώστε αν έχει πάρει καλό βάρος να μην αγχώνομαι κ για το αν τρώει η όχι!:wink:

Υγ. Χριστίνα τέλειο το δώρο του άντρα σου!!! Μπράβο του που σκεύτεται(σπάνιο για άντρα) :tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κάτι άσχετο: την τομή την κάνουν πάνω στην προηγούμενη; Χειροτερεύει η όψη της και στην αφή μετά τη δεύτερη φορά;

καλημερα!!!!!!!

τελειο το δωρο χριστινακι!!!!!οσο για την τομη μπορω να σου πω οτι η πρωτη ηταν αρκετα χαλια,ειχε εξωγκωματακια κτλ...η δευτερη που εγινε πανω στην πρωτη(ακριβωσ πανω ομωσ)ειναι πολυ καλυτερη και εχει συμαζεψει και την πρωτη...τωρα δεν εχω εξωγκωματα παρα μονο ενα σε μια ακρουλα.

ο γιατροσ μου ,αυτον που με ξεγενησε γιατι τωρα συνταξιοδοτηθηκε και αλλαξα μου ειχε πει οτι μεχρι 7 φορεσ μπορει να ανοιξει η τομη(το ειπε επειδη επεμενα να γεννησω φυσιολογικα).

οσο για κρεασ παιρνουμε φιλετο και συγκεκριμενα ο κρεοπωλησ μου εκοψε ενα κομματι πισω στην ουρα.

DnfMp3.pngqTarp3.png

Κι εμένα, έχω 4 βράδια να κοιμηθώ σερί. Τώρα από την υπερένταση (είχαμε πάει πεθ και αργήσαμε να φύγουμε) δε μπορώ να κοιμηθώ, ελπίζω να με λυπηθεί σήμερα!

Aς με λυπηθει και μενα καποιος... δεν την παλευει η μικρη τα βραδυα και ειναι λες και την βαραει καποιος το αποτομο κλαμα της... την ημερα μες την τρελη χαρα..

Κι εγώ ανέβηκα σήμερα... Και κατέβηκα γρήγορα πριν δει κανείς τι έγραφε :-(

Εκοψα τις βολτες στην ζυγαρια ...

Οχι

Μη σου πω οτι καλυτερευει...

Δε σου μιλαωωωωωω

Λοιπον επειδη απο οτι καταλαβαινω ολες εχετε μπει στα σκληρα φαγητα να πω τον πονο μου και γω, λες και ειμαι πρωταρα μανα αλλα......

αρχισαμε την κρεμα βανιλια πρωτοχρονια... ε μεχρι σημερα η μικρη αρνειται το κουταλι και την κρεμα αηδιαζει λεμε, κλαει , δε τρωει.........

Δε πειρα το γιατρο ακομα ...

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...