Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ξέχασα να ρωτήσω....κρέας τί αγοράζετε????Θέλω να πω,ποιό μέρος??Σπάλα?Κιλότο?

Πήρε χτες ο άντρας μου για την μικρή και του είπα να προσέξει να μην έχει καθόλου λίπος και να είναι μαλακό....και μου φέρνει,ρε κορίτσια,ένα κομμάτι..μόλις το είδα αηδίασα...του έδωσε,λέει, ο κρεοπώλης (στον οποίον κρεωπόλη πάμε εδώ και 3 χρόνια και υποτίθεται ότι θα μας πρόσεχε!) ποντίκι και του είπε να μην ανησυχεί για το λίπος..αφού μπαίνει στο multi!!!κι αυτός,λέει,στην ανηψιά του τέτοιο έδινε!!Αυτό το κομμάτι πάντως όχι για το μωρό,ούτε για'μας δεν θα το αγόραζα!!!!Τόσο χάλια...για να το καθαρίσω από το λίπος αναγκάστηκα να πετάξω τα 2/3....Έβαλα και τις φωνές στον άντρα μου...μιλάμε για μωρό παιδί...δεν το διαπραγματεύεσαι...παίρνεις αυτό που ζητάς,δεν ακούς τον κάθε τυχαίο τί σου λέει...τί να πω....

η μαμά μου νουά με είπε σαν κόρη κρεοπώλη...και ποντίκι

τον θηλασμό δεν τον κόβω τώρα όταν πάω στην δουλειά θα το κάνω..σίγουρα θα το βαρεθούν αφού η δικιά μου μετα που αφήνει το στήθος πιάνει εμένα

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Nα΄μαι κι εγώ :)

Σήμερα ο άντρας μου είναι μες την καλή χαρά...πήρε μηχανή! :D Άλλοι τις πουλάνε όταν γίνονται γονείς, εμείς το αντίθετο :rolleyes::rolleyes:

Τι να πεις, πάντως κι εγώ εγκρίνω, μου αρέσει να κυκλοφορώ με μηχανή, αλλα να οδηγεί άλλος φυσικά ;):rolleyes:

Κι εμεις του ιδιου κλαμπ ειμαστε! Βλεπουμε τη μηχανη στον κηπο και κλαιει η ψυχη μας! Ελπιζουμε ομως πως καποια στιγμη θα αγορασουμε μεγαλυτερη.

Καλοριζικη και καλοταξιδη! Ποια αγορασατε?

Καλησπέρα κορίτσια !!!!

Ημέρα μου σήμερα τέλεια . ανέβηκα πρωί στη ζυγαριά και είδα ότι είμαι 2 κιλά λιγότερο σε δυο μέρες τέλεια τι άλλο να πω άμα συνεχίζω έτσι λιγότερο σε μια εβδομάδα θα χάσω 5 κιλά . όταν βλέπεις αυτά τα αποτελέσματα παίρνεις θάρρος να συνεχίζεις .:D:D:D

Γλυκεια μου 2 κιλα σε 2 μερες ειναι οτι χειροτερο μπορεις να κανεις στον εαυτο σου! Το περισσοτερο που επιτρεπεται να χανεις, ειναι 1 κιλο την ΕΒΔΟΜΑΔΑ. Εσυ χανεις υγρα τωρα, και προσεξε γιατι θα παθεις ζημια.

Εγω ειμαι ασχετη απο κρεας. Αγορασε η μαμα μου βιολογικο μοσχαρι, σημερα το μαγειρεψα, εντελως απαχο. Για να δουμε πως θα της φανει. Πολυ λιγο θα της δωσω για πρωτη φορα, εβαλα και πιπεριες, και βρωμουσε λιγοτερο!

Εντωμεταξυ βγαζει κοκκινα σπιθουρακια στο προσωπο περισσοτερο, τα οποια ερχονται και φευγουν. Την Τριτη θα παμε στον γιατρο και θα τον ρωτησω.

age.png age.png

H χοριακή μου αρνητική....Ειρήνη σου είπα περιμένω εσένα! Βασικά μήπως μπήκα στην εμηνόπαυση κ δεν το ξέρω????Θελω τη περιοδόοοοο μουυυυυυ(για να ηρεμήσουν κ τα νεύρα μου)

Το στομάχι μου εξακολουθεί να είναι πολύυυυυ χαλια!Σε παθολόγο να πάω????? Να πάω στο νοσοκομείο σε γαστρεντερολογο?????

Κορίτσια νουα μοσχαράκι για τα παιδάκια σας είναι το πιο άπαχο κομμάτι πιστεψτε με γιατί εγώ το σιχαίνομαι το λίπος σε οποιοδήποτε κρέας κ το χω ψάξει πολύ!:wink:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Βάλι, είσαι έγκυος ή προσπαθείς να μείνεις; Σου είπε ότι μετά από καισαρική μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά σε τόσο σύντομο διάστημα....?

Για πες, μ' ενδιαφέρει...!![/quote

nadinaki η νυφη μου το δευτερο παιδακι της (ανιψουλης μου!!) το γεννησε με καισαρικη πριν 8,5 χρονια

και τον ιουνιο που ηταν να γεννησει το τριτο αγορακι της (ανιψακι μου!!!)

ειπε στο γιατρο μηπως μπορουσε να το γεννησει φυσιολογικα αφου περασαν τοσα χρονια

ο γιατρος αρνηθηκε γιατι υπηρχε κινδυνος για ρηξη μητρας κι ετσι δεν ηθελε να το διακινδυνευσει

κι εγω με καισαρικη γεννησα και νομιζω οτι δεν γεννησα γιατι δεν πονεσα καθολου...παρα μονο 3 ωρες που με ειχαν πιασει οι πονοι

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

μπιζελακι απο οτι βλεπω ολοι οι αντρες ιδιοι ειναι!!απο τη στιγμη που παντρευομαστε αναγκαζομαστε να γινουμε εμεις η μαμα τους!!!ελεος!!!

demykou πολυ καλα τα νεα σας παντα τετοια!!

παντως κοριτσια χαρα στο κουραγιο σας που θελετε τοσο συντομα και αλλο παιδι!!

fatsaki καλοριζικη η μηχανη σας !!καλα ταξιδια τωρα!!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Πήρε χτες ο άντρας μου για την μικρή και του είπα να προσέξει να μην έχει καθόλου λίπος και να είναι μαλακό....και μου φέρνει,ρε κορίτσια,ένα κομμάτι..μόλις το είδα αηδίασα...του έδωσε,λέει, ο κρεοπώλης (στον οποίον κρεωπόλη πάμε εδώ και 3 χρόνια και υποτίθεται ότι θα μας πρόσεχε!) ποντίκι και του είπε να μην ανησυχεί για το λίπος..αφού μπαίνει στο multi!!!κι αυτός,λέει,στην ανηψιά του τέτοιο έδινε!!Αυτό το κομμάτι πάντως όχι για το μωρό,ούτε για'μας δεν θα το αγόραζα!!!!Τόσο χάλια...για να το καθαρίσω από το λίπος αναγκάστηκα να πετάξω τα 2/3....Έβαλα και τις φωνές στον άντρα μου...μιλάμε για μωρό παιδί...δεν το διαπραγματεύεσαι...παίρνεις αυτό που ζητάς,δεν ακούς τον κάθε τυχαίο τί σου λέει...τί να πω....

Καλημέρα κορίτσια ,

Μπιζελάκι τσάμπα τον έβρισες τον άνθρωπο (για τον άντρα σου λέω) για τα μωρά το κρέας που ενδείκνυται είναι το ποντίκι το κότσι και η ελιά. Και αυτό που είδες δεν είναι το λίπος αλλά το ζελέ που έχει το συγκεκριμένο τμήμα του κρέατος. Αυτά τα κομμάτια είναι και τα πιο τρυφερά για το μωρό.

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Να μη νοιώθεις τύψεις, να κάνεις ό,τι πιστεύεις και ότι προτιμάτε εσύ και το μωράκι σου!!! Όταν γυρίσεις δουλειά θα τρώει και στερεές έτσι κι αλλιώς οπότε λογικά δε θα χάνει γεύμα θηλασμού? Εγώ γύρισα στη δουλειά όταν ήταν 4,5 μηνών και έβγαζα με το θήλαστρο και άφηνα το ένα γέυμα που έχανε. Τώρα που αρχίσαμε τις στερεές 3 φορές τη μέρα, θηλάζει πρωί πριν φύγω, λίγο το απόγευμα και το βράδυ πριν κοιμηθεί και λέω να το κρατήσουμε έτσι μέχρι το χρόνο:P:p:p:p

Καλησπέρα κορίτσια !!!!

Ημέρα μου σήμερα τέλεια . ανέβηκα πρωί στη ζυγαριά και είδα ότι είμαι 2 κιλά λιγότερο σε δυο μέρες τέλεια τι άλλο να πω άμα συνεχίζω έτσι λιγότερο σε μια εβδομάδα θα χάσω 5 κιλά . όταν βλέπεις αυτά τα αποτελέσματα παίρνεις θάρρος να συνεχίζεις .:D:D:D

Θα συμφωνήσω με τη Μαριάννα είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!!! Γι' αυτό μάλλον φοβάται ο καλός σου ότι θα πάθεις τίποτα και σε απειλεί με τα σουβλάκια:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Καλύτερα αργά αλλά σταθερά.......

Αννούλα. Ειρηνάκι, τί διαβάζω....???

Πάμε για 2ο μωράκι....???

Χαρά στο κουράγιο σας, μπράβο....??

Δεν είναι, όμως, λίγο νωρίς για την καισαρική..?

Εμένα ο γυναικολόγος, μου είπε οτι αυτή η καισαρική που μου έκανε είναι καινούρια και μπορούσα 4 μήνες μετά τη γέννα να ξαναμείνω έγγυος χωρίς κανένα πρόβλημα;) Εμείς βέβαια λέμα κατά το Μάϊο να ξεκινήσουμε για το 2ο αλλά και τώρα καθόλου δεν προσέχουμε ομολογώ, οπότε Άννα και Ειρήνη φυλαχτείτε μη σας φάω την πρωτιά:P:p:p:p

Εντωμεταξυ βγαζει κοκκινα σπιθουρακια στο προσωπο περισσοτερο, τα οποια ερχονται και φευγουν. Την Τριτη θα παμε στον γιατρο και θα τον ρωτησω.

Ρώτα τον γιατί κι εμάς μόνο σπυράκια είχε και τελικά ήταν ίωση, αν και αν έρχονται και φεύγουν μάλλον αλλεργικό θα είναι ελαφριάς μορφής.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Εγώ αυτό το κομμάτι έτσι όπως το είδα μου ήρθε να το πετάξω...δεν ξέρω...προτιμώ το κρέας να είναι καθαρό...

Πάντως σήμερα που της έδωσα χορτόσουπα με λίγο κρεατάκι μέσα δεν την έτρωγε με τίποτα....και μας είπε η παιδίατρος ότι δεν την ενδιαφέρει και τόσο να τρώει φρουτόκρεμα ή κρέμα βανίλια όσο την ενδιαφέρει να τρώει μοσχάρι για να παίρνει σίδηρο...ελπίζω αργά ή γρήγορα να φάμε....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Μια χαρα το εφαγε το μοσχαρακι της τελικα. Την εβλεπα και αναγουλιαζα!!!

Κοριτσια δεν ξερω αν ειναι αλλεργια, γιατι δε βγαινουν μετα απο συγκεκριμενες τροφες! Αν θυμαμαι καλα ομως, και ο Αντωνης εβγαζε που και που τετοια σπιθουρακια, αλλα οπως και τωρα, εμφανιζονταν και εξαφανιζονταν οποτε ηθελαν...:rolleyes: Της εβαλα παντως λιγο λαδι καλέντουλας και νομιζω ψιλοηρεμησε το δερμα της.

Αννα περαστικα! Θα ελεγα να πας σε γαστρεντερολογο.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Μπράβο βρε Μαριάννα...μια χαρά τρώτε!!!Μόνο η δικιά μου δεν τρώει????Τί θα γίνει???Έχω και την μαμά μου με την αδερφή μου να με παίρνουν κάθε μέρα τηλ να ρωτάνε αν έφαγε ή όχι η μικρή και μου δίνουν διάφορες ιδέες και συμβουλές για να φάει...λες κι εγώ δεν δοκίμασα τα πάντα!!!Από ενδιαφέρον μεν αλλά πολύ κουραστικό και πιεστικό από την άλλη....

Τέλος πάντων...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλημέρα κορίτσια ,

Μπιζελάκι τσάμπα τον έβρισες τον άνθρωπο (για τον άντρα σου λέω) για τα μωρά το κρέας που ενδείκνυται είναι το ποντίκι το κότσι και η ελιά. Και αυτό που είδες δεν είναι το λίπος αλλά το ζελέ που έχει το συγκεκριμένο τμήμα του κρέατος. Αυτά τα κομμάτια είναι και τα πιο τρυφερά για το μωρό.

Kαι εγώ στον Βαγγέλη ποντίκι έπαιρνα (για το ζελέ). Τώρα δεν ξέρω, αλλά σίγουρα βιολογικό.

Εν τω μεταξύ, αποφάσισα να χρησιμοποιήσω έναν ατμομάγειρα - δώρο γάμου, δηλ.8ετίας - για πρώτη φορά. Μια χαρά έγιναν τα λαχανικά (έβαλα μόνο καρότο, πατάτα και κολοκυθάκι για 1η φορά). Αλήθεια, το κολοκύθι το καθαρίζετε ή το βράζετε όπως είναι??

Μαριαννάκι μην ανησυχείς...καμμιά αλλεργιούλα θα είναι...Δεν παίρνεις το γιατρό να σου φύγει και το άγχος??

Καλησπέρα κορίτσια!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Το κολοκυθακι δεν το καθαριζω, δε χρειαζεται.

Αν δω να χειροτερευει η κατασταση, θα τον παρω, αλλα προς το παρον ειναι μονο σε 2 σημεια, και υπαρχουν ωρες που δε διακρινονται καν.

age.png age.png

Αυτήν τι δίαιτα την έχω μελετήσει είναι δίαιτα για αποτοξίνωση που κάνει στον οργανισμό όσο για υγρά δεν νομίζω να χάνεις γιατί σου λέει πάνω από 6 ποτήρια νερό την ημέρα και βαλε το λιγότερο 2 πιάτα σούπα την ημέρα και τα φρούτα και τα λαχανικά έχει και το μοσχάρι του και το κοτοπουλάκι του αυτό που δεν έχει είναι το λαδί ……

Όσο για το θέμα γεννά μετά την καισαρική για μένα είναι το πρώτο παιδί που γέννησα με καισαρική τα αλλά δυο τα γέννησα φυσιολογικά …..

Τουλάχιστον για μένα κάτι θα ήξερε ο γιατρός που μου το είπε

Όσο για το πόνο στην καισαρική εγώ πονούσα της επόμενες μέρες παρά πολύ

39of8ui0nbjggujl.png

xyb70dpwmhuny9fg.png

t5yc62letjb8zu3x.png

κορίτσια καλησπέρα.....

το φαγητό το τρώνε όλο;;;δηλ...1πατάτακλπ λαχανικά από 1;εγώ κάνω μ'ιγμα....περίπου μισά και περισσεύει...λίγο

Αννα γαστρεντερολόγο,ο παθολόγος θα σε παραπέμψει μετά εκεί...

m4rilou 'οπως είπα νιώθω τύψεις γιατί κουράστηκα από τη μία και είπα να το σταματήσω στον 7ο η μικρή όμως τρελαίνεται.και αλλάζω γνώμη!!!!!!!!!.στην δουλειά επιστρέφω Ιούνιο αλλά μετά το χρόνο δεν θα συνεχίσω...

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...