Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Α κ ποια ρώτησε πόσα γρ. πρέπει να είναι το κρέας στη μερίδα του φαγητού??? Η παιδίατρος εμένα μου έχει πει 80γρ. ωμό...βρασμένο δεν ξέρω πόσο μένει!:tongue:

εγω ρωτησα!!!ευχαριστωωωωω!!!!

staxioforina και μενα ξεχναει συνεχεια τα χερια του και ολο με νευριαζει!!!!μα ειναι τελιως στον κοσμο του!!!ολα πρεπει να του τα θυμιζω!!!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια !!!!

Ημέρα μου σήμερα τέλεια . ανέβηκα πρωί στη ζυγαριά και είδα ότι είμαι 2 κιλά λιγότερο σε δυο μέρες τέλεια τι άλλο να πω άμα συνεχίζω έτσι λιγότερο σε μια εβδομάδα θα χάσω 5 κιλά . όταν βλέπεις αυτά τα αποτελέσματα παίρνεις θάρρος να συνεχίζεις .:D:D:D

Μετά κάναμε και μια βόλτα να δούμε ένα σπίτι που θέλουμε να αγοράσουμε πανέμορφο παραδοσιακό , δεν ήταν αυτό που θέλαμε εμείς απλά χαίρεσαι να βλέπεις σπίτια έργα τέχνης φτιαγμένα με μεράκι , το χαίρομαι αυτό κορίτσια γιατί έχω βαρεθεί να βλέπω γύρο τόση μεγάλη κοροϊδία σε κάθε τι που θες να πάρεις και αυτές της μέρες το νιώθω έντονα λόγο το ότι κανονίζω για το γάμο και τα βαφτίσια

Any way

Ο μικρούλης μου έχει πολύ πλακά όταν ρίχνει τα ποδαράκια για να περιπατάει είναι σαν ένα ανθρωπάκι μινιατούρα, σκάει και ένα χαμόγελο όταν περιπατάει ……:D

39of8ui0nbjggujl.png

xyb70dpwmhuny9fg.png

t5yc62letjb8zu3x.png

Οχι λέω να περιμενω εσένα να κάνεις την αρχή :tongue::tongue::tongue: Αντε τώρα θα κάνετε το Ιταλάκι στη Ρώμη :tongue:

.

εγω παντωσ λεω οτι εσυ θα κανεισ την αρχη...ουτωσ η αλλιωσ γυρω στον φλεβαρη δεν ειχεσ πει οτι θα αρχιζεσ προσπαθειεσ,ε λιγο πιο νωρισ το ιδιο κανει!!!!!!!!οσο για εμασ αυτον τον μηνα να σασ πω την αληθεια δεν ξερω αν θελω να ειμαι ή οχι.....πηρα την amoxil1000(σε αυτην μου ειπε ο γιατροσ οτι δεν υπαρχει προβλημα)και την grenis-cipro500 που αυτη μου φαινεται ηταν πολυ δυνατη(στο χαρτι ελεγε οχι για εγκυμοσυνη...)κι ετσι φοβαμαι ..

Ευχαριστώ καλή μου Elle ! :D

Σοφάκι περαστικά....αν τι τα θες τα κρύα νερά???Ο άντρας μου το πίνει κ με παγάκια....έλεος δηλαδή δεν ξέρετε ότι δεν ξεδιψάει το κρύο νερό???? :rolleyes:

εγω πινω ζεστο και το καλοκαιρι κ ολοι με κοροιδευουν....

ωραία Μαριάννα μου..μπρ'αβο!!!!!!πάντα τέτοια..

Ειρήνη μου πότε φεύγετε ε΄πες;;;;καλά να περάσετε!!!!!!!!

εδώ βροχή..χάλια ψυχολογία...βαρεμάρα...είμαι λίγο τεμπέλα σήμερα δεν έχω κουράγιο για δουλειές...

κάνω κρεατοχορτόσουπα,πρώτη φορά που θα δοκιμάσουμε κουνουπίδι...ελπίζω να της αρέσει...πάντως έχω λίγο μπερδευτεί...πως κόβουμε τον θηλασμό;;;φαντάζομαι σταδιακά και σκέφτομαι ότι η δικιά μου έμαθε να κοιμάται πιπιλώντας το στήθος..καμμιά που να ξέρει,θα αλλάξει αυτή η συνήθεια;πιπίλα δεν παίρνει..μόνο για παιχνίδι..από την μία λέω να σταματήσουμε μέχρι τον 7ο και μετά ξένο,νιώθω τύψεις κλπ.κλπ...

σταχυ μου μαλλον γυρω στισ 21...αλλα κατσε ακομα δεν ειναι τιποτα σιγουρο..

βαλι μου κι εσεισ ρωμη πηγατε τωρα που ησασταν διακοπεσ?ειναι πιο πολυ κρυο απο εδω ε?

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα!!

το μοσχαρακι πως θα το φαει ενω εχει αλλεργια?

Στο μοσχαράκι δεν έχει αλλεργία οπότε δεν έχει πρόβλημα...μόνο στα γαλακτοκομικά...

Εμάς πάντως στις οδηγίες μας γράφει 50-100 γρ. άπαχο μοσχαράκι ή κοτόπουλο κια ξεκινάμε την πρώτη μέρα δίνοντας μόνο τον ζωμό με την χορτόσουπα και από την δεύτερη μέρα προσθέτουμε σταδιακά 2-2 κουταλίτσες κρέας....χτες πάντως 1η μέρα δεν έφαγε..με το ζόρι 3 κουταλίτσες....θα δούμε σήμερα που θα έχει και κρεατάκι μέσα....

πάντως έχω λίγο μπερδευτεί...πως κόβουμε τον θηλασμό;;;φαντάζομαι σταδιακά και σκέφτομαι ότι η δικιά μου έμαθε να κοιμάται πιπιλώντας το στήθος..καμμιά που να ξέρει,θα αλλάξει αυτή η συνήθεια;πιπίλα δεν παίρνει..μόνο για παιχνίδι..από την μία λέω να σταματήσουμε μέχρι τον 7ο και μετά ξένο,νιώθω τύψεις κλπ.κλπ...

τον θηλασμό γιατί να το κόψεις????Εγώ θηλάζω μέχρι και τώρα και δεν έχω σκοπό να τον κόψω,θα αποφασίσει η μικρή πότε δεν θα θέλει πια από μόνη της...όσο για τον βραδυνό ύπνο,επειδή κι η δικιά μου μόνο με στήθος κοιμάται,είχα γράψει ότι πήρα 2 βιβλία για να την μάθω να κοιμάται μόνη της,αλλά ρώτησα κια την παιδίατρο την γνώμη της και μου είπε να μην το κάνω....θα την αφήνω να κοιμάται μαζί μας,με το στήθος και κάποια στιγμή θα το βαρεθεί και θα το κόψει μόνη της...φαντάζομαι δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμα...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Αννούλα. Ειρηνάκι, τί διαβάζω....???

Πάμε για 2ο μωράκι....???

Χαρά στο κουράγιο σας, μπράβο....??

Δεν είναι, όμως, λίγο νωρίς για την καισαρική..?

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Ξέχασα να ρωτήσω....κρέας τί αγοράζετε????Θέλω να πω,ποιό μέρος??Σπάλα?Κιλότο?

Πήρε χτες ο άντρας μου για την μικρή και του είπα να προσέξει να μην έχει καθόλου λίπος και να είναι μαλακό....και μου φέρνει,ρε κορίτσια,ένα κομμάτι..μόλις το είδα αηδίασα...του έδωσε,λέει, ο κρεοπώλης (στον οποίον κρεωπόλη πάμε εδώ και 3 χρόνια και υποτίθεται ότι θα μας πρόσεχε!) ποντίκι και του είπε να μην ανησυχεί για το λίπος..αφού μπαίνει στο multi!!!κι αυτός,λέει,στην ανηψιά του τέτοιο έδινε!!Αυτό το κομμάτι πάντως όχι για το μωρό,ούτε για'μας δεν θα το αγόραζα!!!!Τόσο χάλια...για να το καθαρίσω από το λίπος αναγκάστηκα να πετάξω τα 2/3....Έβαλα και τις φωνές στον άντρα μου...μιλάμε για μωρό παιδί...δεν το διαπραγματεύεσαι...παίρνεις αυτό που ζητάς,δεν ακούς τον κάθε τυχαίο τί σου λέει...τί να πω....

MRIip3.png

xnmwp3.png

βαλι μου κι εσεισ ρωμη πηγατε τωρα που ησασταν διακοπεσ?ειναι πιο πολυ κρυο απο εδω ε?

Όχι εμείς ήμασταν Μαύρο βουνιο φέτος για το λόγο το ότι δεν θέλαμε να πάμε κάπου μακριά λόγο υγείας τον δικό μας. Ρώμη δεν έχω πάει ακόμα και δεν το σκέπτομαι προς το παρόν Μιλάνο ναι δεν θα με χαλαγε ένα τρίμερο , είναι στο πρόγραμμα και αυτό

39of8ui0nbjggujl.png

xyb70dpwmhuny9fg.png

t5yc62letjb8zu3x.png

Ξέχασα να ρωτήσω....κρέας τί αγοράζετε????Θέλω να πω,ποιό μέρος??Σπάλα?Κιλότο?

Πήρε χτες ο άντρας μου για την μικρή και του είπα να προσέξει να μην έχει καθόλου λίπος και να είναι μαλακό....και μου φέρνει,ρε κορίτσια,ένα κομμάτι..μόλις το είδα αηδίασα...του έδωσε,λέει, ο κρεοπώλης (στον οποίον κρεωπόλη πάμε εδώ και 3 χρόνια και υποτίθεται ότι θα μας πρόσεχε!) ποντίκι και του είπε να μην ανησυχεί για το λίπος..αφού μπαίνει στο multi!!!κι αυτός,λέει,στην ανηψιά του τέτοιο έδινε!!Αυτό το κομμάτι πάντως όχι για το μωρό,ούτε για'μας δεν θα το αγόραζα!!!!Τόσο χάλια...για να το καθαρίσω από το λίπος αναγκάστηκα να πετάξω τα 2/3....Έβαλα και τις φωνές στον άντρα μου...μιλάμε για μωρό παιδί...δεν το διαπραγματεύεσαι...παίρνεις αυτό που ζητάς,δεν ακούς τον κάθε τυχαίο τί σου λέει...τί να πω....

εγω πηρα σπαλα!!δεν ειχε καθολου λιποσ!!παντως απο ενα συναδελφο μου που εχει διδιμα μου ελεγε οτι περνει ποντικι και οτι ειναι το καλυτερο τους ειπαν!!εντωμεταξυ ακουσα προχθες σε μια εκπομπη που μαγειρευαν οτι η σπαλα ειναι το καλυτερο!!ξερω γω??!!!παντως εγω αυτο που πηρα ηταν μια χαρα!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Αννούλα. Ειρηνάκι, τί διαβάζω....???

Πάμε για 2ο μωράκι....???

Χαρά στο κουράγιο σας, μπράβο....??

Δεν είναι, όμως, λίγο νωρίς για την καισαρική..?

Εγώ που θα πάω για το τέταρτο τι έχεις να πεις? 00020396.gif

Ο γιατρός μου είχε πει δεν υπάρχει θέμα και φυσιολογικά να γεννήσω και μετά της 8 μήνες

39of8ui0nbjggujl.png

xyb70dpwmhuny9fg.png

t5yc62letjb8zu3x.png

Εγώ που θα πάω για το τέταρτο τι έχεις να πεις? 00020396.gif

Ο γιατρός μου είχε πει δεν υπάρχει θέμα και φυσιολογικά να γεννήσω και μετά της 8 μήνες

Βάλι, είσαι έγκυος ή προσπαθείς να μείνεις; Σου είπε ότι μετά από καισαρική μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά σε τόσο σύντομο διάστημα....?

Για πες, μ' ενδιαφέρει...!!

Διαφημίσεις

Σπάλα ε???Στο parents.forum που διάβαζα τώρα έλεγε για σπαλομύτα ή μοσχαροουρά...Μάλλον θα αναγκαστώ να πάω μόνη μου να ψωνίσω την επόμενη φορά για να είμαι σίγουρη..αν δεν τα κάνω εγώ όλα στραβά πάνε....και η μόνιμη απάντηση του συζύγου στα παράπονά μου είναι "Να τα κάνεις εσύ άλλη φορά"!!!!Εγώ να μαγειρεύω,εγώ να σιδερώνω,εγώ να καθαρίζω,εγώ να ψωνίζω....όλα εγώ....Αντί να πει "Θα προσέξω περισσότερο" τα ρίχνει σ'εμένα πάλι.....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλησπέρα.Ολα καλά με τον παιδίατρο χτες.Μια χαρά η μικρή,έκανε και το εμβολιάκι της.Τώρα θα την ξαναδεί στους 9 μήνες αλλά τότε δεν θα κάνουμε εμβόλιο.Στη διατροφή μας προστέθηκαν πολλά και ωραία.Κρεατάκι μοσχάρι και κοτόπουλο 4 φορές την εβδομάδα και τις υπόλοιπες μέρες σκέτα λαχανικά.Μετά απο 2 βδομάδες θα βάζουμε οτι λαχανικό θέλουμε,μπόκολο,κουνουπίδι,μελιτζάνα κτλ.και πάλι 4 φορές την εβδομαδα κρεατάκι.Επίσης μου είπε να της δώσω τότε και φακές όπως τις τρώμε εμείς αλλά να βάλω ελάχιστο αλάτι.Θα μπορώ να της δίνω και τραχανά με φέτα και λίγο πριν τον 9ο θα αρχίσουμε και το αυγουλάκι με τον κρόκο σιγά-σιγά και απο λίγο και το ψαράκι.Μετά θα πάμε να μας δεί και θα δω πως θα συνεχίσουμε.Χάρηκα πολύ γιατί έχουμε ενα πλήρες μενού κι'έτσι και η μικρή δεν θα βαριέται και θα αρχίσει να δοκιμάζει διάφορες γεύσεις.

SI5Yp3.png

Βάλι, είσαι έγκυος ή προσπαθείς να μείνεις; Σου είπε ότι μετά από καισαρική μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά σε τόσο σύντομο διάστημα....?

Για πες, μ' ενδιαφέρει...!!

Όχι δεν είμαι απλά σε ένα μικρό διάστημα θα θέλω να είμαι!!!!!

Τον είχα ρωτήσει τον γιατρό γιατί με ενδιέφερε να κάνω και άλλο παΐδι κοντά και μου είπε ακριβός ότι μετά από 8 μήνες μπορώ να γεννήσω και φυσιολογικά. Είχα κάνει καισαρική

39of8ui0nbjggujl.png

xyb70dpwmhuny9fg.png

t5yc62letjb8zu3x.png

Καλησπέρα.Ολα καλά με τον παιδίατρο χτες.Μια χαρά η μικρή,έκανε και το εμβολιάκι της.Τώρα θα την ξαναδεί στους 9 μήνες αλλά τότε δεν θα κάνουμε εμβόλιο.Στη διατροφή μας προστέθηκαν πολλά και ωραία.Κρεατάκι μοσχάρι και κοτόπουλο 4 φορές την εβδομάδα και τις υπόλοιπες μέρες σκέτα λαχανικά.Μετά απο 2 βδομάδες θα βάζουμε οτι λαχανικό θέλουμε,μπόκολο,κουνουπίδι,μελιτζάνα κτλ.και πάλι 4 φορές την εβδομαδα κρεατάκι.Επίσης μου είπε να της δώσω τότε και φακές όπως τις τρώμε εμείς αλλά να βάλω ελάχιστο αλάτι.Θα μπορώ να της δίνω και τραχανά με φέτα και λίγο πριν τον 9ο θα αρχίσουμε και το αυγουλάκι με τον κρόκο σιγά-σιγά και απο λίγο και το ψαράκι.Μετά θα πάμε να μας δεί και θα δω πως θα συνεχίσουμε.Χάρηκα πολύ γιατί έχουμε ενα πλήρες μενού κι'έτσι και η μικρή δεν θα βαριέται και θα αρχίσει να δοκιμάζει διάφορες γεύσεις.

Μπράβο, μπράβο αυτό είναι ευχάριστο !!!!!

Μεγαλώνουν τα μωρά μας !!!!

39of8ui0nbjggujl.png

xyb70dpwmhuny9fg.png

t5yc62letjb8zu3x.png

Όχι δεν είμαι απλά σε ένα μικρό διάστημα θα θέλω να είμαι!!!!!

Τον είχα ρωτήσει τον γιατρό γιατί με ενδιέφερε να κάνω και άλλο παΐδι κοντά και μου είπε ακριβός ότι μετά από 8 μήνες μπορώ να γεννήσω και φυσιολογικά. Είχα κάνει καισαρική

Σε θαυμάζω...!! Με ήδη 3 παιδιά, θέλεις 4ο και γρήγορα...!!

Εμένα γιατί το 1 μου φαίνεται ήδη κουραστικό...??

Και να σκεφτείς πως είμαι η 1η από 6 αδέρφια.....!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...