Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα!!

Αρχίσαμε και εμείς συμπλήρωμα, δεν φτάνει το δικό μου γάλα πλέον...εν τω μεταξύ αδιαθέτησα (για 2η φορά) και έχω πολύ αίμα...χρόνια έχω να δω τέτοια κατάσταση....

Λοιπόν, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν καταλαβαίνει να φάει με το κουτάλι (και όχι ότι δεν της αρέσει η φρουτόκρεμα). Της το βάζω στο στόμα και βγάζει τη γλώσσα της έξω. Χαζή είναι??? Τί να κάνω?? Μήπως είναι μικρή ακόμη??

Φιλάκια σε όλες σας!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πολλά παιδάκια με πυρετό βλέπω κ έναν μεγάλο...περαστικά σε όλους!!!

Εμείς δεν ήμαστε ακόμα τελείως καλά...χθες φτάσαμε στις 4 φορές νερουλά κακάκια κ σήμερα μέχρι στιγμής μόνο 2....κάναμε κ το εμβολιό μας σήμερα κ να δούμε πως θα παμε...εντωμεταξύ η μπουκίτσα στο ένα εμβόλιο δεν έκλαψε καθόλου κ στο δεύτερο ελάχιστα κ μόλις την έβαλα στο καρότσι κοιμήθηκε κ κάναν τον σταυρό τους οι κοπέλες στο ίκα κ φωνάζανε κ τις άλλες να δούνε το καμάρι μου πόσο καλό παιδάκι είναι!

Βρε Αννούλα, έπρεπε να κάνετε το έμβόλιο σήμερα? Δεν ξέρω, μήπως επιδεινωθεί η κατάσταση...

Πολλά περαστικά στα άρρωστούλικα μωράκια!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

ΤΑΤΙΑΝΑΚΙ πιστεύω ότι δεν έιναι κακό που πίνει συμπλήρωμα. Είναι καλό και για τους 2 σας!Ξεκουράζετε κι αυτός κι εσύ!Και η δικιά μου που πίνει ξένο γάλα από 2 μηνών μια χαρά είναι. Κι εγώ που η μάνα μου δεν με θήλασε μια χαρά είμαι 1,70 παρακαλώ!!!!!!!!!!

Κι εδώ μιλάμε για συμπλήρωμα το βράδυ όχι για όλα τα γεύματα. Δεν χρειάζεται να αισθάνεσαι τύψεις.

το ξερω κοριτσι μου, αλλα δν ξερω τι με πιανει...

εμεις προσπαθησαμε να κοψουμε το σιροπι, αλλα εγινε το ελα να δεις... ποναγε μαλλον πολυ παλι.. το ξαναεδωσα παλι... δεν μειωνει ομως τους εμετους, μειωνει την οξυτητα του γαλακτος που ανεβαινει πανω και τους καει το λαιμουδακι... ετσι ξερω.. ο δικος μου βγαζει γουλιες που και που, ρουκετες πολυ σπανια..

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

Κορίτσια καλημέρα!!

Αρχίσαμε και εμείς συμπλήρωμα, δεν φτάνει το δικό μου γάλα πλέον...εν τω μεταξύ αδιαθέτησα (για 2η φορά) και έχω πολύ αίμα...χρόνια έχω να δω τέτοια κατάσταση....

Λοιπόν, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν καταλαβαίνει να φάει με το κουτάλι (και όχι ότι δεν της αρέσει η φρουτόκρεμα). Της το βάζω στο στόμα και βγάζει τη γλώσσα της έξω. Χαζή είναι??? Τί να κάνω?? Μήπως είναι μικρή ακόμη??

Φιλάκια σε όλες σας!!

Απ' ότι έχω διαβάσει, είναι αντανακλαστική κίνηση αυτή να σπρώχνουν το κουτάλι προς τα έξω και γύρω στους 4 - 5 μήνες τους περνάει και μετά συνηθίζουν σιγά σιγά και το κουτάλι. Σίγουρα οι πιο έμπειρες μανούλες μπορούν να σε διαφωτίσουν.

Εγώ θέλω να δω αύριο τι θα μας πει η παιδίατρος για κρέμες και τέτοια αν και νομίζω οτι ακόμη δε θα μας δώσει αφού με το θηλασμό έχει γίνει σα θρεφτάρι. Το θέμα είναι ότι νομίζω οτι έχω κάνει λίγο αναιμία γιατί νιώθω πολύ πεσμένη. Προς το παρόν παίρνω μόνο ασβέστιο με το θηλασμό και μάλλον ο γυναικολόγος αύριο βλέπω να μου δίνει σίδηρο. Εκτός... αν ο άντρας μου αποφάσισε και φέτος στα γενέθλιά μου να μου κάνει το ίδιο δώρο με πέρσι - πέρσι 5 μέρες μετά τα γενέθλια μου μάθαμε για την εγκυμοσύνη οπότε.....

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ναι αυτό το σκοπό έχει αυτό το σιρόπι.Τι τραβάμε με αυτές τις γουλιές ρε παιδί μου!Ούτε έξω δεν μπορώ να τη βγάλω με το καροτσάκι όσο συχνά θέλω.Ανά πάσα στιγμή μπορεί να βγάλει και να γίνει χάλια.Πρέπει να την έχω αγκαλια για μισή ώρα και μετά όχι πολύ ξαπλωμένη. Μου έχουν πέσει τα χέρια, έχει παχύνει κιόλας! Ούτε να την παίξω όπως θέλω μπορώ γιατί οι αναταράξεις αυξάνουν το πρόβλημα, ούτε τίποτα. Πιστεύω μετά τον 6ο να φτιάξουν τα πράγματα. Στις 18/11 αρχίζουμε και ριζάλευρο.Μήπως αυτό που είναι στερεά τροφή μας κάνει καλό?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πολλά παιδάκια με πυρετό βλέπω κ έναν μεγάλο...περαστικά σε όλους!!!

Εμείς δεν ήμαστε ακόμα τελείως καλά...χθες φτάσαμε στις 4 φορές νερουλά κακάκια κ σήμερα μέχρι στιγμής μόνο 2....κάναμε κ το εμβολιό μας σήμερα κ να δούμε πως θα παμε...εντωμεταξύ η μπουκίτσα στο ένα εμβόλιο δεν έκλαψε καθόλου κ στο δεύτερο ελάχιστα κ μόλις την έβαλα στο καρότσι κοιμήθηκε κ κάναν τον σταυρό τους οι κοπέλες στο ίκα κ φωνάζανε κ τις άλλες να δούνε το καμάρι μου πόσο καλό παιδάκι είναι!

Να φανταστεις, Αννουλα, ο δικος μου ο γκρινιας που κλαιει με το πατραμικρο, δεν εκλαψε καθολου και μολις τον σηκωσε ο αντρας μου χαριζε φαφουτοχαμογελα στις νοσοκομες ο μπαγασακος!!!!

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

Καλημέρα!!!

Πήγαμε κι εμείς χτες στην παιδίατρο....8100 έφτασε το καμάρι μου....από τον άλλο μήνα αρχίζουμε στερεά τροφή κια ο θηλασμός θα μειωθεί σε πρωί-βράδυ...να δω πως θα το πάρει η μικρή μου....

Στα εμβόλια ακουστήκαμε σε όλη την πολυκατοικία,την λυπήθηκα την καημένη...ευτυχώς δεν μου κάνει ούτε πυρετό ούτε τίποτα περίεργο...

Πάντως η δική μου ψυχολογία είναι πολύ πεσμένη..με τον άντρα μου είμαστε συνέχεια στα μαχαίρια,έχω τώρα 2 μέρες που του μιλάω με το ζόρι,ζούμε σαν 2 ξένοι στο ίδιο σπίτι....δεν ξέρω τί έχουμε πάθει...έχουμε απομακρυνθεί λίγο,δεν κάνουμε και ζουζουνιές να έρθουμε λίγο πιο κοντά,μόνοι μας έχουμε να κοιμηθούμε 1 μήνα...τι θα γίνει ούτε κι εγώ ξέρω...δεν μου αρέσει να μαλώνουμε συνέχεια αλλά δεν μπορούμε και να το αποφύγουμε,όλο και κάτι θα γίνει και θα αρπαχτούμε πάλι...sorry αν σας έπρηξα αλλά τα κρατάω τα κρατάω και θα εκραγώ στο τέλος....σε ποιόν να τα πω κι εγώ??

MRIip3.png

xnmwp3.png

Μπιζελάκι υπομονή, τα πράγματα πιστεύω ότι θα φτιάξουν.Είναι λογικό να έχετε ένταση μέσα στο σπίτι. Έχετε πλέον ένα νέο μέλος στην οικογένεια και η προσαρμογή δεν είναι εύκολη για κανένα.Συζητήστε το το θέμα γιατί όσο το αφήνεις χειρότερα θα γίνεται!

Το 2ο εμβόλιο που κάνατε είναι διπλό? Εμάς μας είπε ότι θα επαναλάβουμε το 1ο και θα κάνουμε ακόμα ένα που δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή πως το λένε!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Τελικά εμείς είμαστε οι πιο αδύνατες. 5 μηνών και 6300 (με τη ζυγαριά που έχουμε στο σπίτι). Βέβαια η ζυγαριά της παιδιάτρου δείχνει περισσότερο και ελπίζω να είναι πιο σωστή (χαχαχα).

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κορίτσια...

Τα εμβόλια που κάναμε χτες ήταν το prevenar και το neisvac...το πρώτο που κάναμε ήταν το pentavac..ουσιαστικά μέχρι το 7ο μήνα κάνεις αυτά σε επανάληψη..δλδ..2 μηνών pentavac,3 μηνών prevenar-neisvac,4 μηνών pentavac κοκ....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Κορίτσια πέρασε και σήμερα η μέρα σε 1 ώρα σχολάω!!!Στο σπίτι με περιμένουν ένα κάρο δουλειές.Δεν προλαβαίνω τίποτα να κάνω.Αφήστε που έχω ταράξει τους γιατρούς αυτή την εβδομάδα, γυναικολόγο, οδοντίατρο...Ουφφφ!!!!!!!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

sos depon ποσο δινουμε? εχει πυρετο 37.8 να δωσω?μετα απο εμβολιο

Αν περασει το 38,2 δινεις αντιπυρετικο.

Η δοση του ντεπον υπολογιζεται ως εξης:

το βαρος δια του 2. Αυτο επί 5 και το αποτελεσμα δια του 4 ειναι η δοση που πρεπει να δωσεις καθε 6 ωρες.

πχ 7 κιλα: 7δια 2= 3,5 Χ 5= 17,5 διά 4= 4,3 cc η δοση

Μονο το πονσταν ειναι το βαρος δια 2 και πονσταν δε δινουμε σε μωρο κατω των 6 μηνων.

Κορίτσια καλημέρα!!

Φιλάκια σε όλες σας!!

Ετσι κανουν τα μωρα, ειναι φυσιολογικο. Γιατι η κινηση με το μπιμπερο ειναι αντιθετη αποτο να φανε με κουταλακι. Στο μπιμπερο κανουν τη γλωσσα προς τα εξω. Θελει λιγο χρονο να συνηθισει.

Τελικά εμείς είμαστε οι πιο αδύνατες. 5 μηνών και 6300 (με τη ζυγαριά που έχουμε στο σπίτι). Βέβαια η ζυγαριά της παιδιάτρου δείχνει περισσότερο και ελπίζω να είναι πιο σωστή (χαχαχα).

Αρα τι διαβητη να εχει τοσο αδυνατο? μια χαρα ειναι το παιδακι μαλλον.

yey2p2.png BN4cp2.png

Ο δικος μου ο μικρος ξυπνησε στις 4 τη νυχτα μπουκωμενος και τον εκανα βολτες μεχρι τις 6,30. Στις 7,30 σηκωθηκα για την κορη μου και μετα βουρ για δικαστηριο.

Ψοφια ειμαι...

yey2p2.png BN4cp2.png

Κοριτσια καλησπερα!Να σας πω και εγω τον καημο μου, ο μικρος γεννηθηκε μικρουλης 2,600 και τον εφερα σπιτι 2,420. Επρεπε να τρωει για να παρει βαρος και να παει σε φυσιολογικα επιπεδα, μεχρι που φτασαμε στο σημειο να πρεπει να προσεχω γιατι το βαρος του αυξανεται...και κοντευει να βγει εκτος του οριου στο γραφημα.χτες ειχα παιδιατρο και μου ειπε να το παρακολουθησω γιατι αμα ξεκινησουμε στερεες τροφες θα ξεφυγει αλλα ο μικρος πειναει και κλαιει (τωρα ζυγιζει 7,300) απο χτες προσπαθω να του ελαττωσω κατα 30 ml το γαλα. Χαμομηλι δεν πεινει και το κιντερντε εχει ζαχαρη.... Διαιτα απο τωρα;;;

BdN1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...