Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

κοριτσια να σας ρωτησω κατι!αυριο θα φτιαξω την κρεατοσουπα!!ποσο κρεας βαζουμε??(θα μαγειρεψω για 2δοσεις)και μετα,ενα καροτο,ενα κολοκυθακι και μια πατατα??
Μια χούφτα γεμάτη, πόσο να είναι σε γραμμάρια, 50; Θα το δεις, στην πρώτη φορά που θα το μαγειρέψεις θα ξέρεις μετά περίπου πόσο.

Τι έλεγα χτες που βρήκε ρυθμούς ο Μπραντζελίνος και κοιμάται και να μην τα λέω και τον ματιάξω;... :rolleyes: Ξύπνησε 4μιση το πρωί για αγκαλιές. Και γενικά με πήγε μην πω πως, 7μιση γάλα, στις 9 γαρίδα το μάτι. Στις 10 είχε φάει φρούτο. Το μεσημέρι βγήκε βόλτα καροτσάδα με παππού και γύρισε νυσταγμένος κι άργησε να φάει μεσημεριανό, άργησε και την κρέμα του και φυσικά είναι 3ο βράδυ που γάλα δεν πίνει πριν κοιμηθεί, απλά αρνείται. Ακόμα και κοιμισμένος ήπιε βία 100ml και το έραψε μετά. Κατά τις 11 το βράδυ κοιμήθηκε, ξύπνησε 11μιση ορεξάτος και μέχρι τώρα κωλογύρναγε. Τελικά τον άφησα στο κρεββάτι μου με τον άνδρα μου και κοιμήθηκε. Έχει βρει νέο παιχνίδι στο μεταξύ, τα πατούσια του και να κάνει περίεργους θορύβους με τον λάρυγγα. Όοοοοοοοοολη μέρα! Αφού στο τέλος τον πιάνει βήχας... Μέχρι και στη βόλτα που αυτός είναι αμίλητος όταν βγαίνει, τον άκουσε όλη η περιοχή. Κι από το πρωί γυρνάει όλο μπρούμυτα και προσπαθεί να σηκωθεί... Και μου κάνει και τραμπάλα συνέχεια (σηκώνεται στα πόδια, πέφτει με κώλο, ξανασηκώνεται και ξανά και ξανά το ίδιο, αφήνιασε!). Σας θυμίζω Κας; Ναι παραλληρώ κι εγώ σήμερα, γιατί είπα μια μέρα να κοιμηθώ νωρίς γιατί δούλευα και απόγευμα και κουτουλάω και το τέρας με γκάζωσε :evil:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια.

Ο πιτσιποπάκος έχει εξελιχτεί σε μεγάλο υπναρά....μου έμοιασε...:tongue: ελπίζω να μην αλλάξει όταν αρχίσει (σε λίγα χρόνια) να βγάζει δόντια.

Χτες έφαγε και μια τεράστια γαβάθα χορτόσουπα (γκαζόν) και επιτέλους βγήκαν τα κακάκια του με το κιλό...:tongue:

Στην κούνια στριφογυρίζει σαν σβούρα αλλά ακομα δεν μπορεί να καθίσει μόνος του. Πότε αρχίζουν να σηκώνονται?

Καλημέρα τσούπρες!!!!! Είμαι γραφείο αλλά ακόμη δεν έχουν έρθει οι άλλοι (είμαι ο πρωινός τύπος της παρέας) οπότε είπα να σας πω μια καλημέρα. Κι εμένα τα 3 τελευταία βράδια η γοργονίτσα μου κάνει κάτι νούμερα, εκεί που κοιμάται του καλού καιρού ξαφνικά αρχίζει να τσιρίζει με κλειστά τα μάτια. Την παίρνεις 2-3 λεπτά αγκαλίτσα και μετά την ακουμπάς κάτω και κοιμάται όλο το υπόλοιπο βράδυ σαν πουλάκι.... Τι να πω, όνειρο, δόντια, μαμακίαση?!?!? Θα δείξει.... Κατά τα άλλα το πρωί ξυπνάει μέσα στο κέφι και τη χαρά και αρχίζει την πολυλογία τατατατα, μαμαμαμαμα, μπαμπαμπαμπα, άντε και τώρα τελευταία λέει κι ένα πολύ πετυχημένο νιέ που ψοφάω στα γέλια κάθε φορά που το ακούω.

Μαντινοπάκι μην ανησυχείς και εμείς τελείως φαφούτες είμαστε ακόμη και η γιατρός είπε ότι δεν έχουν ακόμη καμία προδιάθεση τα δοντάκια μας να βγουν... Μάλλον πήρε από τον αδερφό μου η μικρή που έβγαλε το πρώτο του δόντι 13 μηνών!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πήγα επιτέλους κ έκανα τη χοριακή μέχρι το απόγευμα θα ξέρω τι μου γίνεται! :rolleyes:

Εντωμεταξύ έχω πρόβλημα με το στομάχι μου κ με βλέπω για κανα νοσοκομείο...τη Κυριακή που λέτε από τα νευρα κ από τη στεναχώρια με τον άντρα μου δεν έφαγα τίποτα για ένα 24ωρο σχεδόν....ε από τη στιγμή που ξεκίνησα να τρώω ακόμα κ το σάλιο μου πλέον που καταπίνει κ νερό κ οτιδήποτε νοιώθω σα να εχω μια πληγή στο στομάχι κ μόλις κατεβαίνει κάτι με σκίζει στο πόνο! Σκατά κοινώς....:-(

Χριστίνα κ η δικιά μου το κάνει αυτό με το λάρυγγα κ πνίγεται κ βήχει μήνες τώρα κακό χούι που λέει κ η μάνα μου.....επίσης έχουμε μάθει κ λεμε αααεεεε αε αε αε αεεεεε αεεεεε αεεεεε ! Πολύ πλάκα μιλάμε!:lol:

Χθες κοιμήθηκε το πουλάκι μου σερί χωρίς να μας ενοχλήσει μάλλον κάτι την ενοχλούσε τις 2 προηγούμενες μέρες κ ξύπναγε! :wink:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Σήμερα τρέχω από το πρωί καθώς έπρεπε να πάω η ίδια τη μικρή στο νηπιαγωγείο με το αυτοκίνητο, το σκηνικό ήταν κάπως... :rolleyes: ξεκινήσαμε ετοιμασίες στις οκτώ και φτάσαμε στον παιδικό στις δέκα, πήρα και τον μπέμπη μαζί μου, όλος περιέργεια κοίταζε τον παιδικό σταθμό σα να μου φαίνεται ότι δεν θα είχε αντίρρηση να πήγαινε κι αυτός. Κατά τ' άλλα ήλιος βγήκε!!! Επιτέλους όποτε βλέπω τον πρωινό ήλιο μου φτιάχνει η διάθεση, φωτοθεραπεία που λένε...

Ως προς το βραδινό ύπνο που συζητάτε ο μπέμπης μου κοιμάται όλο το βράδυ αρκεί να τρώει (κοιμισμένος, αν δεν φάει ξυπνάει) τα μεζεδάκια του ανά 3-4 ώρες (θηλάζει δηλαδή), οπότε όπως καταλαβαίνετε συνεχόμενο ύπνο δεν έχω κάνει για ένα εξάμηνο τώρα. Το ίδιο συνέβαινε και με τη Σοφία. Μετά τον πρώτο χρόνο κοιμόταν χωρίς διακοπή τη νύχτα. Ελπίζω τώρα που θα αρχίσει τη στερεά τροφή να δούμε κάποια διαφορά στις ώρες που μεσολαβούν.

Χθες του έδωσα μερικές κουταλίτσες μήλο με πορτοκάλι, λίγο ξυνούτσικο ομως ήταν, θα του βάζω και μπανάνα άλλη φορά.

Αnna ath κι εγώ είχα πρόβλημα με το στομάχι τις προηγούμενες ημέρες μήπως κρύωσες, είχε κρύο με υγρασία που ξεγελούσε, εγώ άπλωνα τα ρούχα φορώντας κοντομάνικο και νομίζω ότι αυτό φταίει.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

καλημερα!!!!!

κοριτσια σασ ευχαριστω για ολεσ τισ πληροφορειεσ!!!!!

αννα καλα αποτελεσματα!!!!αντε λεσ να εισαι η πρωτη που θα εγκαινειασει το κλαμπ???

Οχι λέω να περιμενω εσένα να κάνεις την αρχή :tongue::tongue::tongue: Αντε τώρα θα κάνετε το Ιταλάκι στη Ρώμη :tongue:

Elle δεν νομίζω να κρύωσα εγώ μόνο με την κουβέρτα αγκαλιά που δεν κυκλοφορώ κ ψάχνοντας λίγο τα συμπτώματα στο γούγλη είδα ότι ταιριάζουν με αυτά του έλκους το οποίο είναι κ κληρονομικό κ είχε πάθει κ ο πατέρας μου στα 30 του! :rolleyes: Θα δω πως θα πάω κ σήμερα μέχρι το απόγευμα κ αν είναι θα επισκευτώ καναν γιατρό....

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ίσως ενεργοποίηθηκε αυτές τις μέρες λόγω καιρού. Εγώ πριν πολλά χρόνια είχα κάποια ανάλογη ευαισθησία και συμπτωματικά τις προηγούμενες μέρες ξαναφάνηκε. Ένα τσαγάκι ίσως θα βοηθήσει...

1137921cpbmlzkfgd.gif

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Καλημέρες!!!!

Εμένα από χτες το βράδυ με γρατζουνάει ο λαιμός μου. Αυτά παθαίνεις όταν πίνεις κρύα νερά χειμωνιάτικα... :rolleyes:

Η σύνδεσή μου έβγαλε κάποιο πρόβλημα και μάλλον θα χρειαστώ τεχνικό απ'ότι μου είπαν από τη forthnet, επίσης ο εκτυπωτής τα φτυσε κι αυτός και ο μπέμπης συνεχίζει να ξυπνάει το βράδυ και να μιλάει μόνος του, για λίγο βέβαια γιατί μετά αρχίζει τα κλάμματα και είμαι στο πέρα δώθε 4 μέρες τώρα....

Αννούλα καλά αποτελέσματα να έχεις!!!! ;)

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Ευχαριστώ καλή μου Elle ! :D

Σοφάκι περαστικά....αν τι τα θες τα κρύα νερά???Ο άντρας μου το πίνει κ με παγάκια....έλεος δηλαδή δεν ξέρετε ότι δεν ξεδιψάει το κρύο νερό???? :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!

χριστινακι ευχαριστω για την απαντηση και υπομονη με τα παιδακια μας!!!!και οσο μπορουμε να χωνουμε τους αντρες μας!!!!:):)

αννουλα ελπιζω να στρωσει το στομαχι σου!!και καλα αποτελεσματα!!

elle και μενα μου φτιαχνει την διαθεση ο ηλιος!!

σοφακι περαστικα σου!!!να το αποφευγεις το κρυο νερο!!εγω μονο το καλοκαιρι πινω και αν ζεστενομαι,δεν το μπορω!!!

εγω σημερα θα της δωσω κρεατοσουπα!!να δουμε τι θα γινει!!!!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Γεια σας κοριτσακια!

Εμεις και προχθες και χθες ειχαμε εξοδο! Την Κυριακη το βραδακι πηγαμε για δουλεια την οποια συνδυασαμε και με καφε σε μπαρ φιλου, οπου ειχε και προβα για live, και ο Αντωνης κατενθουσιαστηκε! Κατοπιν ετρεχε σε ολο το μαγαζι, μπαινοβγαινε σε μπαρ και κουζινα, ετρωγε μπισκοτα, μεχρι και με σουβλακι στο χερι τον ειδα καποια στιγμη, πηγαινε στα μηχανηματα του dj, επαιζε κυνηγητο με τη σερβιτορα και τον φιλο μας...εχει μεγαλωσει εκει μεσα και του΄χουν ολοι φοβερη αδυναμια!

Μεγαλη υποθεση να μπορεις να πας με τα παιδια για καφε και να τον πινεις σαν ανθρωπος! Ειχαν ερθει μαζι μας και τα ανιψια μου, που ειναι φοιτητες, και ηταν πολυ καλα!

Χθες ηταν parents' night! Πηγαμε στο ιδιο μαγαζι, οπου εγιναν τα εγκαινια των νεων στουντιο ηχογραφησης, ειχε live, πολλοι καλλιτεχνες της ελληνικης μουσικης σκηνης, χορος, μπυρες, και επιστροφη στο σπιτι τα χαραματα, μετα απο μια πολυ ομορφη βραδια!

Σημερα βεβαια δεν ειμαι στα πολυ καλα μου, αλλα αξιζε!

ωραία Μαριάννα μου..μπρ'αβο!!!!!!πάντα τέτοια..

Ειρήνη μου πότε φεύγετε ε΄πες;;;;καλά να περάσετε!!!!!!!!

εδώ βροχή..χάλια ψυχολογία...βαρεμάρα...είμαι λίγο τεμπέλα σήμερα δεν έχω κουράγιο για δουλειές...

κάνω κρεατοχορτόσουπα,πρώτη φορά που θα δοκιμάσουμε κουνουπίδι...ελπίζω να της αρέσει...πάντως έχω λίγο μπερδευτεί...πως κόβουμε τον θηλασμό;;;φαντάζομαι σταδιακά και σκέφτομαι ότι η δικιά μου έμαθε να κοιμάται πιπιλώντας το στήθος..καμμιά που να ξέρει,θα αλλάξει αυτή η συνήθεια;πιπίλα δεν παίρνει..μόνο για παιχνίδι..από την μία λέω να σταματήσουμε μέχρι τον 7ο και μετά ξένο,νιώθω τύψεις κλπ.κλπ...

nAcmp3.png

uZRep2.png

υπομονή κορίτσια..οι άντρες είναι 2 φορές σαν τα παιδιά και δεν υπάρχει ένστικτο όπως έχουμε εμείς...εμείς τους μαθαίνουμε πως να φέρονται...πχ ο δικός μου έχει το κινητό στο φουλ...αν δεν του πω χαμ΄ήλωσε κιν μόλις μπει δεν το κάνει ποτέ ή ξεχνάει να πλυνει χέρια από έξω...

Κας τα παιδιά πετάνε ατάκες και μας στέλνουν αδιάβαστους..η κορούλα σου ναζιάρα και κουκλάκι είναι μωρέ..απλά με την κούραση τελευταία τα βλέπεις αλλιώς!!!!

Άννα καλά αποτελέσματα το απόγευμα και περαστικά,Σοφία και σε σένα..προσοχή με τα κοντομάνικα!!!!!!!!!

nAcmp3.png

uZRep2.png

Nα΄μαι κι εγώ :)

εμείς εχθες κοιμηθήκαμε λίγο καλύτερα από άλλες βραδιές. Πάντως έχει φοβερή φαγούρα στα δοντάκια της η καημενούλα!

Η δικιά μου φωνάζει και λέει τα δικά της, αααααα...εεεεε και έναν περίεργο ήχο σαν να γουργουρίζει περιστέρι :rolleyes: ίδίως όταν θέλει κάτι απεγνωσμένα!!!Έχουν γέλιο πολύ όντως και όσο μεγαλώνουν όλο καινούρια κόλπα είναι!

Σήμερα ο άντρας μου είναι μες την καλή χαρά...πήρε μηχανή! :D Άλλοι τις πουλάνε όταν γίνονται γονείς, εμείς το αντίθετο :rolleyes::rolleyes:

Τι να πεις, πάντως κι εγώ εγκρίνω, μου αρέσει να κυκλοφορώ με μηχανή, αλλα να οδηγεί άλλος φυσικά ;):rolleyes:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...