Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια!

Εμεις και προχθες και χθες ειχαμε εξοδο! Την Κυριακη το βραδακι πηγαμε για δουλεια την οποια συνδυασαμε και με καφε σε μπαρ φιλου, οπου ειχε και προβα για live, και ο Αντωνης κατενθουσιαστηκε! Κατοπιν ετρεχε σε ολο το μαγαζι, μπαινοβγαινε σε μπαρ και κουζινα, ετρωγε μπισκοτα, μεχρι και με σουβλακι στο χερι τον ειδα καποια στιγμη, πηγαινε στα μηχανηματα του dj, επαιζε κυνηγητο με τη σερβιτορα και τον φιλο μας...εχει μεγαλωσει εκει μεσα και του΄χουν ολοι φοβερη αδυναμια!

Μεγαλη υποθεση να μπορεις να πας με τα παιδια για καφε και να τον πινεις σαν ανθρωπος! Ειχαν ερθει μαζι μας και τα ανιψια μου, που ειναι φοιτητες, και ηταν πολυ καλα!

Χθες ηταν parents' night! Πηγαμε στο ιδιο μαγαζι, οπου εγιναν τα εγκαινια των νεων στουντιο ηχογραφησης, ειχε live, πολλοι καλλιτεχνες της ελληνικης μουσικης σκηνης, χορος, μπυρες, και επιστροφη στο σπιτι τα χαραματα, μετα απο μια πολυ ομορφη βραδια!

Σημερα βεβαια δεν ειμαι στα πολυ καλα μου, αλλα αξιζε!

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε κυρια γιατι δεν περνεις μακλαρεν?

τι θα παρεις?να παρουμε κι εμεις :roll:

Δεν ξέρω, 200 δεν δίνω πάντως. Είχα δει στο Λητώ 90αρα της κικο κι ήταν μια χαρά, μόνο που δεν πρόσεξα τότε αν έκλεινε ομπρέλλα...
να κανω μια ερωτηση (εσεισ που με ξεσηκωσατε για ρωμη τωρα θα υποστειτε και τισ απορροιεσ μου...χε χε)στην ρωμη (ρωταω τισ κοσμογυρισμενεσ βλ.pola,vali,marilou)αλλα και ολεσ οσεσ πηγατε...ειναι ευκολα να πασ και να κοινηθεισ οσον αφορα τισ τοπικεσ συγκοινωνιεσ(μετρο..)?απο το αεροδρομιο μεχρι το κεντρο τησ ρωμησ ειναι ευκολα να πασ με το μετρο?

εψαχνα ενα οργανωμενο πακετο αλλα το οργανωμενο περα του οτι ειναι πιο λιγεσ ημερεσ σε καποια πρακτορεια ειναι πανακριβο...κ σκευτομαι να τα κλεισω ολα μονη μου (ξενοδοχειο+εισητηρια)...να θυμηθω λιγο και το επαγγελμα μου...

Αααααααααααχ η αγαπημένη μου ασχολία, να το οργανώσουμε μαζί; Ε ε ε εεεεε; :D

www.lonelyplanet.com και μπες στο φόρουμ Thorn Tree για να λύσεις πολλές απορίες. Πάρε οδηγό Ρώμης εννοείται κι όλα τα υπόλοιπα θα στα βρω εγώ :lol: Χάρτες, οδηγίες, δωμάτιο κλπ, όλααααααα!!!

WN6Op3.png

Η Μαριαλενα αυριο θα φαει κρεας για πρωτη φορα. Το καθυστερησα μια και ηταν αρρωστη την προηγουμενη εβδομαδα και δεν ειχε ορεξη. Θα της βαλω και πιπεριες, για να μη μου βρωμαει εμενα τοσο πολυ...πως θα το αντεξω αυτο το πραγμα καθε μερα απο δω και περα...:?

Τρωει κατσικισιο γιαουρτι χωρις κανενα προβλημα, και φτυνει ολο και λιγοτερο κατα τη διαρκεια του φαγητου!

Προχθες παρατηρησα κατι περιεργο πισω απο το αυτι της. Μια κοκκινη φουσκαλιτσα, λες και ειναι γεματη αιμα...σημερα εχει τη μορφη κρεατοελιας, αλλα κοκκινη... Την αλλη εβδομαδα εχουμε παιδιατρο, εχω μια ψιλοαγωνια, αλλα να μην ειμαι και υστερικη!

Κασσιανη πολλα σου επεσαν μαζεμενα, και λογικο να νιωθεις ετσι. Οσο για τα παιδια μας, και ο Αντωνης καπως ετσι...μιλαει ασταματητα...ρωταει συνεχως τα ιδια πραγματα, και χοροπηδαει παντου! Παντως για την οδηγηση, ποτε δεν ειναι αργα...

age.png age.png

Η Μαριαλενα αυριο θα φαει κρεας για πρωτη φορα. Το καθυστερησα μια και ηταν αρρωστη την προηγουμενη εβδομαδα και δεν ειχε ορεξη. Θα της βαλω και πιπεριες, για να μη μου βρωμαει εμενα τοσο πολυ...
Αλήθεια στο λέω, άμα βράζεις μικρό κομμάτι δεν μυρίζει. Καλύτερα βάλε δάφνη, η πιπεριά ίσως την πειράξει λίγο στο στομαχάκι σε πρώτη φάση ρε συ. Για δάφνη έτσι το είπα, δεν έχω διαβάσει κάτι, δεν ξέρω αν πχ κάνει καμιά αλλεργία, κοίτα το, αν και δε νομίζω.

Κας εγώ ούτε υπομονή σου λέω ούτε κουράγιο, τα άκουσες ήδη. Κι άλλωστε τι να σε συμβουλέψουμε κι εμείς βρε μάνα, όταν περνάς τα λούκια σου και τις μαύρες σου τα περνάς, τέλος. Απλά θα σου πω ότι κάποια στιγμή θα ξαναβγούμε για καφέ, έτσι να έχεις κάτι να περιμένεις :wink:

WN6Op3.png

Ο Αντωνης απο 6 μηνων ετρωγε πιπεριες καθε μερα με το κρεας, μεχρι να γινει ενος ετους που σταματησαμε τα ηλιθια αλεσμενα που βρωμοκοπανε. Δεν ειχε κανενα προβλημα. Τα παντα μπορουμε να τους βαζουμε τωρα. Και λιγο αρακα, και φασολακι, και σπανακι...οτι λαχανικο θελουμε.

age.png age.png

Διαφημίσεις

να κανω μια ερωτηση (εσεισ που με ξεσηκωσατε για ρωμη τωρα θα υποστειτε και τισ απορροιεσ μου...χε χε)στην ρωμη (ρωταω τισ κοσμογυρισμενεσ βλ.pola,vali,marilou)αλλα και ολεσ οσεσ πηγατε...ειναι ευκολα να πασ και να κοινηθεισ οσον αφορα τισ τοπικεσ συγκοινωνιεσ(μετρο..)?απο το αεροδρομιο μεχρι το κεντρο τησ ρωμησ ειναι ευκολα να πασ με το μετρο?

εψαχνα ενα οργανωμενο πακετο αλλα το οργανωμενο περα του οτι ειναι πιο λιγεσ ημερεσ σε καποια πρακτορεια ειναι πανακριβο...κ σκευτομαι να τα κλεισω ολα μονη μου (ξενοδοχειο+εισητηρια)...να θυμηθω λιγο και το επαγγελμα μου...

Εμείς ανάλογα με το ταξίδι λειτουργούμε για τα μεγάλα ταξίδια παίρνουμε πακέτο Για ΑΣΙΑ PARADISE TRΑVEL, HERONIA ενώ για τα μικρά μονή μας

Κοιτά το BLU STAR έχει βγάλει μια πολύ καλή πρόσφορα με το αυτοκίνητο από Πάτρα για Ιταλια με καμπινα

λογο το οτι εγω δεν ηθελα το μωρο να εχει πολυ

Επικοινωνία με κοσμο πηρα το αυτοκινητο μου, καροτσι του μωρου

Αποστεροτι κατσαρόλα μικρή για ώρα ανάγεις μέχρι και πάπλωμα του μωρού μαζί με τα σεντόνια του.

σιγουρα δεν θα το εκανα αυτο σε αλλο ταξιδι με αεροπλανο

Επεξεργάστηκαν by βαλι

39of8ui0nbjggujl.png

xyb70dpwmhuny9fg.png

t5yc62letjb8zu3x.png

M' αρέσουν αυτές οι απορίες Ειρηνάκι....Το τραίνο από το αεροδρόμιο πάει στον κεντρικό σταθμό της ρώμης, όπου περνάει και γραμμή του μετρό. Εμείς πιο πολύ με τα πόδια ή με λεωφορείο κινούμασταν, αλλά κάναμε τη βλακεία και πήγαμε Ιούνιο και είχε ΑΦΟΡΗΤΗ ζέστη. Εισιτήρια μπορείς να βρεις από το airtickets ή από τις αεροπορικές εταιρείες απευθείας (τώρα πάει και η Easyjet)

και ξενοδοχείο μπορείς να βρεις στο www.booking.com. Θα μας πει και η Μαριλού βέβαια που τα ξέρει καλύτερα!!!:D:D

Ειρήνη μου αν και με κάλυψε η Pola να σου πω κι εγώ με τη σειρά μου ότι η Ρώμη προσφέρεται για περπάτημα πολύ άνετα. Απλά ίσως μόνο για άφιξη και αναχώρηση επειδή θα κουβαλάς και καρότσια και τέτοια να πρέπει να κανονίσεις μια μεταφορά αεροδρόμιο-ξενοδοχείο και ξενοδοχείο - αεροδρόμιο. Κατά τα άλλα νομιζω ότι με Aegean όλο και κάτι καλό θα βρεις και μάλιστα θα σου έλεγα να δεις και απευθείας στο δικό τους site γιατί κρατάνε κάτι πολύ φτηνά για να τα πουλάνε μόνο αυτοί;);););)

TARA πολύ ωραίες μου ακούγονται και η χθεσινή και η προχθεσινή σας έξοδος, πάντα τέτοια!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ειρήνη μου αν και με κάλυψε η Pola να σου πω κι εγώ με τη σειρά μου ότι η Ρώμη προσφέρεται για περπάτημα πολύ άνετα. Απλά ίσως μόνο για άφιξη και αναχώρηση επειδή θα κουβαλάς και καρότσια και τέτοια να πρέπει να κανονίσεις μια μεταφορά αεροδρόμιο-ξενοδοχείο και ξενοδοχείο - αεροδρόμιο. Κατά τα άλλα νομιζω ότι με Aegean όλο και κάτι καλό θα βρεις και μάλιστα θα σου έλεγα να δεις και απευθείας στο δικό τους site γιατί κρατάνε κάτι πολύ φτηνά για να τα πουλάνε μόνο αυτοί;);););)

συμφωνο και εγω!!!!!

39of8ui0nbjggujl.png

xyb70dpwmhuny9fg.png

t5yc62letjb8zu3x.png

Συνεχιζουμε...

Η δεσποινα εχει ξεφυγει τελειως μιλαμε.

Ειναι σε εξαρση το παιδι.

Ειναι ολη μερα ορθια και χοροπηδαει, τραγουδαει α-στα-μα-τη-τα, μιλαει ΣΥΝΕΧΩΣ και θελει:

Να μαγειρεψουμε μαζι,

να βαψει τα νυχια της γιατι ειδε ενα αλλο κοριτσακι στο σχολειο,

να βαλει ρουζ γιατι ειδε εμενα εκεινο το ερμο βραδυ που πηγα στο ρεμο,

να βαλει κραγιον γιατι ειδε την προγιαγια της,

να φτιαξει γλυκο στο δικο της μιξερ με αποτελεσμα να γεμισει ολο το παιδικο με ζαχαρη και να κολλαει το συμπαν,

να παιξει με τον αδελφο της "γιατι ειμαι η αδελφουλα του και θελει εμενα"

και αλλα πολλα...

Μου ανακοινωσε οτι θα με φωναζει "κυρια μαμα", οπως δηλ λενε τις δασκαλες στο σχολειο, οτι ο μπαμπας ειναι το αγορι της κι εγω το κοριτσι της:confused:, οταν δεν της κανω καποια χαρη μου λεει "μα δε με λυπασαι καθολου?" και ειπε στη γυναικα που την κραταει "η κα Μαρια ειναι γαιδουρα":oops:

Μια χαρα ειναι το κοριτσι εμενα ολα τα παραπανω τα ΄΄γυναικεια '' μου τα ζηταει ο Μαριος:confused:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

που ειστε καλε κοριτσακια??????????

βλεπετε τα μυστικα τις εδεμ?

ο δικος μου παλι δεν ηπιε το γαλατακι του μονο 40 ml και του εκανα παλι λαχανικα

και σιγα μην το συνηθισουμε αυτο το γαλα............

εχουμε και τον μπαμπα μας που την τριχα την κανει τριχια και λεει <<αμαν τι επαθε ο καημενουλης>> και ποσο γαλα ηπιε και τι θα κανουμε

εχω 2 μωρα να φροντιζω

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια να σας ρωτησω κατι!αυριο θα φτιαξω την κρεατοσουπα!!ποσο κρεας βαζουμε??(θα μαγειρεψω για 2δοσεις)και μετα,ενα καροτο,ενα κολοκυθακι και μια πατατα??

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

που ειστε καλε κοριτσακια??????????

βλεπετε τα μυστικα τις εδεμ?

ο δικος μου παλι δεν ηπιε το γαλατακι του μονο 40 ml και του εκανα παλι λαχανικα

και σιγα μην το συνηθισουμε αυτο το γαλα............

εχουμε και τον μπαμπα μας που την τριχα την κανει τριχια και λεει <<αμαν τι επαθε ο καημενουλης>> και ποσο γαλα ηπιε και τι θα κανουμε

εχω 2 μωρα να φροντιζω

απο οτι βλεπω ολοι οι αντρες ειναι ιδιοι!!!το κακο ειναι οτι τα "μεγαλα μωρα" ειναι πιο δυσκολα!!!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

αχ ποσο σε ζηλευω.......να ξερες!!!!!!!!!!

κοριτσια τωρα ξεσηκωθηκα κι εγω!!!!!!!!!!

θα δω να κλεισω κανενα δωματιο εδω κοντα ,στην Κερκινη , ετσι να παμε μια βολτα να ξεσκασουμε λιγακι

θα το κανονισω για τον αλλο μηνα!!

απο οτι βλεπω ολοι οι αντρες ειναι ιδιοι!!!το κακο ειναι οτι τα "μεγαλα μωρα" ειναι πιο δυσκολα!!!

ναι ο δικος μου περναει την εφηβεια του τωρα.........μου φαινεται!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...