Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Συνεχιζουμε...

Η δεσποινα εχει ξεφυγει τελειως μιλαμε.

Ειναι σε εξαρση το παιδι.

Ειναι ολη μερα ορθια και χοροπηδαει, τραγουδαει α-στα-μα-τη-τα, μιλαει ΣΥΝΕΧΩΣ και θελει:

Να μαγειρεψουμε μαζι,

να βαψει τα νυχια της γιατι ειδε ενα αλλο κοριτσακι στο σχολειο,

να βαλει ρουζ γιατι ειδε εμενα εκεινο το ερμο βραδυ που πηγα στο ρεμο,

να βαλει κραγιον γιατι ειδε την προγιαγια της,

να φτιαξει γλυκο στο δικο της μιξερ με αποτελεσμα να γεμισει ολο το παιδικο με ζαχαρη και να κολλαει το συμπαν,

να παιξει με τον αδελφο της "γιατι ειμαι η αδελφουλα του και θελει εμενα"

και αλλα πολλα...

Μου ανακοινωσε οτι θα με φωναζει "κυρια μαμα", οπως δηλ λενε τις δασκαλες στο σχολειο, οτι ο μπαμπας ειναι το αγορι της κι εγω το κοριτσι της:confused:, οταν δεν της κανω καποια χαρη μου λεει "μα δε με λυπασαι καθολου?" και ειπε στη γυναικα που την κραταει "η κα Μαρια ειναι γαιδουρα":oops:

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια

μιας και μιλάτε για τούμπες εμείς ήδη μετράμε 2 πεσίματα από το καρότσι!!!!

Κας μου υπομονή αλλά αυτά που κάνει η κορούλα σου είναι για μένα τουλάχιστον είναι πολύ χαριτωμένα και έξυπνα!!

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!!

Είμαι πολύ κουρασμένη μάλλον λόγο δίαιτας , αυτό που θέλω είναι να είμαι συνεχεία ξαπλωμένη κι κρυώνω πολύ. Ο άντρας μου ,μου το δήλωσε αν πέσω κάτω θα με ταΐζει σουβλάκια……:lol: 00020468.gif

Το πρόγραμμα του μωρού μου δεν είναι πάντα στάνταρ

Ξεκίνα όμως

Περίπου στης 8 γάλα

10- 10 30 φρουτοκρεμα

Ενδιάμεσα θέλει γάλα 140ml λόγο το ότι σταματήσαμε το θηλασμό μου είπε η παιδίατρος αφού θέλει δωσε του , μετά κοιμάται μέχρι της 2 ώρα

2- 2 30 χορτόσουπα με κοτόπουλο και ξεκινάμε και μοσχάρι

6 μπισκότο κρεμά η κρέμα βανίλια

9 γάλα και

12 γάλα του δίνω στον ύπνο του

Christina μου είπε κανονικό ρύζι ότι μπορώ να του βάλω που και που και κοφτό μακαρονάκι

sig.asp?img=ad1

39of8ui0nbjggujl.png

xyb70dpwmhuny9fg.png

t5yc62letjb8zu3x.png

Συνεχιζουμε...

Ειναι ολη μερα ορθια και χοροπηδαει, τραγουδαει α-στα-μα-τη-τα, μιλαει ΣΥΝΕΧΩΣ και θελει:

Να μαγειρεψουμε μαζι,

να φτιαξει γλυκο στο δικο της μιξερ με αποτελεσμα να γεμισει ολο το παιδικο με ζαχαρη και να κολλαει το συμπαν,

και αλλα πολλα...

Μου ανακοινωσε οτι θα με φωναζει "κυρια μαμα", οπως δηλ λενε τις δασκαλες στο σχολειο, οτι ο μπαμπας ειναι το αγορι της κι εγω το κοριτσι της:confused:, οταν δεν της κανω καποια χαρη μου λεει "μα δε με λυπασαι καθολου?" και ειπε στη γυναικα που την κραταει "η κα Μαρια ειναι γαιδουρα":oops:

το μαναρακι μου!!!!!! ποσω ειναι τωρα?

Αμμμ αυτα εχουν τα κοριτσια και μασ παιρνουν τα μυαλλα

39of8ui0nbjggujl.png

xyb70dpwmhuny9fg.png

t5yc62letjb8zu3x.png

Διαφημίσεις

Συνεχιζουμε...

Να μαγειρεψουμε μαζι,

και αλλα πολλα...

καλε πολυ χαριτωμενη μου ακουγεται η Δεσποινουλα!

Γλυκουλα:tongue:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Ο πιτσιποπάκος επιτέλους κοιμάται συνεχώμενα τις νύχτες. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι....ροχαλίζει κάποιες φορές...:tongue::tongue::tongue:

Έχει εξελιχτεί σε ήσυχο μωράκι, σπάνια γκρινιάζει και σχεδόν ποτέ δεν κλαίει. Κοιμάται πάρα πολύ και τρώει πάρα πολύ. Το μόνο θεματάκι είναι τα κακάκια-οβίδες που κάνει.

Επίσης σκορπάει παντού γοητευτικά...φαφούτικα χαμόγελα...ιδιαίτερα σε κοριτσάκια...:tongue::tongue::tongue:

mantinop εγω λιωνω για τα φαφουτικα χαμογελα ειλικρινα

Καλημέρα μανούλες!!!

Πήγαμε χτες παιδίατρο..8900 η μικρή και 70 ύψος...καλή είναι???

Λοιπόν,μας είπε μακριά από γαλακτοκομικά και οτιδήποτε μπορεί να περιέχει γάλα κια αργότερα αν κάνει πάλι αλλεργία θα κάνουμε εξετάσεις να δούμε τί και πως....κι αν έχει αλλεργία απλά δεν θα τρώει γαλακτοκομικά....δεν μπορώ καν να φανταστώ πως θα είναι να μην πίνει γάλα,να μην τρώει γιαούρτι...θα πρέπει μετά να προσέχει όλα τα συστατικά μην φάει τίποτα με γάλα μέσα.....δράμα!!!!

από σήμερα ξεκινάμε μοσχαράκι ή κοτόπουλο,μακαρόνια,κλπ...να δούμε θα φάει τώρα??

Αυτά από'μας...φιλάκια πολλά....

το μοσχαρακι πως θα το φαει ενω εχει αλλεργια?

εμας εχθες μας ειπε μονο κοτοπουλο λογω του οτι εμφανισε αλλεργια στο γαλα

και απο οτι ξερω απο αλλα μωρακια που ειχαν αλλεργια στα γαλακτοκομικα μολις εγιναν ενοσ ετους το ξεπερασαν και αρχισαν να τρων τα παντα

Kι εμένα έφαγε το μάτι του σε γωνία ντουλαπιού προχτές ενώ τον έπλενα κι ήταν το σουκου σαν τον "σημαδεμένο". Εφτάψυχα αυτά τα γατιά!

Όσο για το καρότσι, καλά δεν θα πάρω και μακλάρεν, μην τρελλαθούμε. Είδες που γράφεις για τις κάρτες; Επίσης!

καλε κυρια γιατι δεν περνεις μακλαρεν?

τι θα παρεις?να παρουμε κι εμεις :roll:

Λοιπον εμεις που λετε τσακισαμε ενα πιατο λαχανικα με ανοιχτο το στομα περιμενε

ετσι ειναι αν δεν πινεις γαλα μετα τρελενεσαι στην πεινα!!

για τις τουμπες που λετε εμας μας επεσε μια φορα απο το καροτσι δεν ηταν δεμενος και κουρδουκυλησε κατω απο το αυτοκινητο.....τι να σας λεω πηγαμε και γυρισαμε

φυσικα το βραδυ μας το ειχαμε περασει στο νοσοκομειο...

και ξερετε ποιος τον ειχε? ο αντρας μου φυσικα!!!! εγω δεν ημουν μπροστα

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!

Εγώ καλύτερα ας μη μιλήσω για πρόγραμμα, γιατί θα με μουτζώνετε και με το δίκιο σας βέβαια!!:tongue::tongue:Πάντως 5 φορές την ημέρα δεν τρώει, και εάν το κάνει τρώει μειωμένες ποσότητες...

Κασσιανή μου είναι πολύ χαριτωμένα όλα αυτά της Δεσποινούλας, αλλά εμείς έξω από το χορό, πολλά τραγούδια λέμε...Σε καταλαβαίνω απόλυτα, εδώ εγώ με σχεδόν 8 ετών παιδί και πάλι ώρες ώρες μου γυρίζουν τα μάτια, που δεν δουλεύω και δεν κουράζομαι με τα εκτός σπιτιού, τις έννοιες του γραφείου κλπ κλπ. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή και κουράγιο και να σκέφτεσαι ότι κάποια στιγμή όλα αυτά θα είναι απλά αναμνήσεις (ευχάριστες η δυσάρεστες, δεν ξέρω...). Επίσης, ας μη μιλήσουμε για κάρτες, έξοδα κλπ κλπ...:-(:sad:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

να κανω μια ερωτηση (εσεισ που με ξεσηκωσατε για ρωμη τωρα θα υποστειτε και τισ απορροιεσ μου...χε χε)στην ρωμη (ρωταω τισ κοσμογυρισμενεσ βλ.pola,vali,marilou)αλλα και ολεσ οσεσ πηγατε...ειναι ευκολα να πασ και να κοινηθεισ οσον αφορα τισ τοπικεσ συγκοινωνιεσ(μετρο..)?απο το αεροδρομιο μεχρι το κεντρο τησ ρωμησ ειναι ευκολα να πασ με το μετρο?

εψαχνα ενα οργανωμενο πακετο αλλα το οργανωμενο περα του οτι ειναι πιο λιγεσ ημερεσ σε καποια πρακτορεια ειναι πανακριβο...κ σκευτομαι να τα κλεισω ολα μονη μου (ξενοδοχειο+εισητηρια)...να θυμηθω λιγο και το επαγγελμα μου...

DnfMp3.pngqTarp3.png

να κανω μια ερωτηση (εσεισ που με ξεσηκωσατε για ρωμη τωρα θα υποστειτε και τισ απορροιεσ μου...χε χε)στην ρωμη (ρωταω τισ κοσμογυρισμενεσ βλ.pola,vali,marilou)αλλα και ολεσ οσεσ πηγατε...ειναι ευκολα να πασ και να κοινηθεισ οσον αφορα τισ τοπικεσ συγκοινωνιεσ(μετρο..)?απο το αεροδρομιο μεχρι το κεντρο τησ ρωμησ ειναι ευκολα να πασ με το μετρο?

εψαχνα ενα οργανωμενο πακετο αλλα το οργανωμενο περα του οτι ειναι πιο λιγεσ ημερεσ σε καποια πρακτορεια ειναι πανακριβο...κ σκευτομαι να τα κλεισω ολα μονη μου (ξενοδοχειο+εισητηρια)...να θυμηθω λιγο και το επαγγελμα μου...

M' αρέσουν αυτές οι απορίες Ειρηνάκι....Το τραίνο από το αεροδρόμιο πάει στον κεντρικό σταθμό της ρώμης, όπου περνάει και γραμμή του μετρό. Εμείς πιο πολύ με τα πόδια ή με λεωφορείο κινούμασταν, αλλά κάναμε τη βλακεία και πήγαμε Ιούνιο και είχε ΑΦΟΡΗΤΗ ζέστη. Εισιτήρια μπορείς να βρεις από το airtickets ή από τις αεροπορικές εταιρείες απευθείας (τώρα πάει και η Easyjet)

και ξενοδοχείο μπορείς να βρεις στο www.booking.com. Θα μας πει και η Μαριλού βέβαια που τα ξέρει καλύτερα!!!:D:D

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

πολα μου σε ευχαριστω!!δηλαδη θα κατεβουμε με τραινο μεχρι τον κεντρικο σταθμο κ απο εκει κ περα μετρο...κι εμεισ παντωσ πολυ του περπατητου ειμαστε....μα παρα πολυ!!!

οσο για τα εισητηρια ενταξει αυτο το κατεχω....

το ειδα οτι πηγενει κ easy jet αλλα δεν κανει συνδιασμο με καποια εταιρεια που θα φυγουμε απο εδω!!(οα,aegean ,athens..)και ενω με την easy βρηκα πολυ φτηνα,θα πληρωσω διπλο φορο κτλ με τισ τοπικεσ...και παει πιο ακριβα ετσι..

ευχαριστω!!!

Επεξεργάστηκαν by IRINI83

DnfMp3.pngqTarp3.png

πολα μου σε ευχαριστω!!δηλαδη θα κατεβουμε με τραινο μεχρι τον κεντρικο σταθμο κ απο εκει κ περα μετρο...κι εμεισ παντωσ πολυ του περπατητου ειμαστε....μα παρα πολυ!!!

οσο για τα εισητηρια ενταξει αυτο το κατεχω....

ευχαριστω!!!

Να είσαι καλά!! Ναι, το μετρό είναι στο υπόγειο του κτηρίου του κεντρικού σταθμού. Δεν είναι δύσκολο καθόλου!! Πότε σκέφτεστε να πάτε??

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...