Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!:D:D:D

ΣΙΔΕΡΩΝΩΩΩΩΩΩ!:mad::x:x

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Τί μου το θύμησες....????

Καλημέρα....!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια

εμεις εχθες ειχαμε παιδιατρο και ο μικρουλης μου εκανε αλλεργια στο γαλα.......μεσα σε μια νυχτα γεμισε κοκκινα εξανθηματα και ευτυχωσ ετυχε εχθεσ να εχουμε ραντεβου για εμβολιο και τον ειδε απο κοντα η γιατρος

τιποτε γαλακτοκομικο δεν θα φαει μονο κοτοπουλακι πατατουλα καροτακι

μας εκοψε και την μπανανα και το μανταρινη

ο καημενουλης δεν εβαλε βαρος μονο 300γρ

και το γαλα που μας εδωσε ειναι αηδια

ο μικρουλης μου ειχε συνηθισει στο γλυκο γαλατακι nativa και τωρα σε καθε γουλια που πινει αηδιαζει και απο τα 210 που επινε τωρα 2 φορεσ ηπιε 30ml........να δουμε τι θα γινει!! στεναχωριεμαι γιατι ειναι νυστικος και μην μου παθει καμαι αφηδατωση προσπαθω να του δινω πολυ νερακι

αχ εκει που οταν εβλεπε το μπουκαλι χοροπηδουσε απο τη χαρα του τωρα οπου φυγει φυγει:-(:-(:-(:-(:-(

sorry που σας ζαλισα αλλα στεναχωρεθηκα για τον μπεμπουλακο μου θα μου αδυνατισει...

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΑΡΟΣ!ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ...

1v0n7ypa5y9lur77.png

Καλημέρα μανούλες!!!!

ΣΙΔΕΡΩΝΩΩΩΩΩΩ!:mad::x:x

Κουράγιοοοοοοο κοριτσάκι!!!

Μας είπε η παιδίατρος τα φρούτα να μπαίνουν προοδευτικά κάθε 2-3 μέρες, αλλά ίσως του φταίει και το γλυκό που λες, οπότε αύριο θα του βάλω μπανανούλα. Συνολικά πόσα φρούτα τους δίνετε ημερησίως;

Μπορεί απλά να θέλει περισσότερο χρόνο να τα συνηθίσει τα φρουτάκια. Εγώ του δίνω 2 αχλάδια + γάλα μιας και τώρα άρχισε να τρώει κανονικά το φρούτο. Όταν έχει μήλο, του δίνω 1, το ίδιο και με την μπανάνα. + γάλα βέβαια και σιγά σιγά θα το κόψω. Συνδιασμούς όσες φορές έκανα δεν το έφαγε, αλλά μπορεί να έτυχε κιόλας...

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

καλημερα κοριτσακια!!!

βατραχακι παλι καλα που το ειδε αμεσως η γιατρος!ευχομαι να το συνηθησει το καινουργιο γαλατακι!!ακομα αρχη ειναι!!

nadine εμενα οταν της εβαλα μπανανα το εφαγε ολο!!αφου και μενα μου αρεσε καλυτερα που το δοκιμασα!εγω παντως τα βγαζω κανενα 3ωρο πριν απο το ψυγειο και ετσι δεν ειναι πολυ κρυα!

εγω σαν τα μωρακια βγαζω δοντι!!!με πεθανε ο φρονιμιτης(αν το γραφω καλα!!)εχθες το βραδυ!!πηρα niflamon για να μπορεσω να κοιμηθω!!και σκεφτομουνα ..ετσι θα ποναει το μωρακι μου οταν βγαζει δοντακια??:(:(τωρα το νιωθω πολυ πρησμενο το ουλο αλλα ευτυχως δεν ποναει!!!

κατι ασχετο!!εμενα η κοιλια μου ποναει πολυ λιγοτερο στην περιοδο αφου γεννησα!!!σχεδον καθολου!!πριν επερνα σχεδον παντα Ponstan αλλα τωρα δεν παιρνω τιποτα!!!εσας αλλαξε ο πονος??

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Επεσε κι ο δικος μου...

Και μπροστα στα ματια μου, στα χερια μου, μπροστα μου τον ειχα.

Γυρισα να μιλησω στην κορη μου η οποια δεν κοιμαται με τιποτα τις τελευταιες νυχτες, 1 δυτερολεπτο γυρισα και εκανε τουμπα και προσγειωθηκε κατω απο το κρεβατι ο μικρος.

Νευριασα τοσο πολυ και με τη μικρη που δεν κοιμαται και με τον αντρα μου που της κανει ολα τα χατιρια. Εγω λεω υπνο τωρα κι εκεινος αρχιζει παλι τα παραμυθια..

Χριστινα το μακλαρεν κλεινει σαν ομπρελα. το mothercare το ιδιο το ελαφρυ, δεν κλεινει ετσι?

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

κατι ασχετο!!εμενα η κοιλια μου ποναει πολυ λιγοτερο στην περιοδο αφου γεννησα!!!σχεδον καθολου!!πριν επερνα σχεδον παντα Ponstan αλλα τωρα δεν παιρνω τιποτα!!!εσας αλλαξε ο πονος??

Κι εγώ πριν πάντα κάτι έπαιρνα για τον πόνο, τώρα κι εγώ δεν πονάω σχεδόν καθόλου! ;)

Εγώ τα φρούτα τα βγάζω από την προηγούμενη μέρα από το ψυγειο.

Να περιμένω κ εγώ από μέρα σε μέρα να πέσει πουθενά κ η δικιά μου ε? Πολλές φορές όταν την κρατάω στα χέρια μου κάνει απότομα κουνήματα αλλά έχω καλά αντανακλαστικά κ όλο τη γλυτώνουμε....πιο πολύ βέβαια φοβάμαι μην πέσει από τον πατέρα της που είναι λίγο περιορισμένης κ την έχει κοπανήσει 2-3 φορές βάζοντάς την στο αμάξι....ευτυχώς είναι κορίτσι κ δεν θα φαίνονται τα καρούμπαλα! :tongue:

Nadine βάλτου μπανάνα του παιδιού να δεις πως θα κάνει....οκ να δοκιμάζει 2-3 μέρες το καθένα εννοείται ότι μετά του δίνεις γάλα αλλά μετά θα δεις ότι με τη μπανάνα θα τρώει κ το πιατάκι! ;) Κ εγώ τα βγάζω από το ψυγείο νωρίτερα αλλά κ κρύα που της τα έδωσα τα έφαγε....3 φρούτα τρώει εμένα!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Εμένα πάλι καλά ακόμα δεν έχει πέσει από πουθενά! Ε μια φορά κι εμένα χτύπησε πολύ ελαφρά μπαίνοντας στο αμάξι... :(

Καλημέρα μανούλες!!!

Πήγαμε χτες παιδίατρο..8900 η μικρή και 70 ύψος...καλή είναι???

Λοιπόν,μας είπε μακριά από γαλακτοκομικά και οτιδήποτε μπορεί να περιέχει γάλα κια αργότερα αν κάνει πάλι αλλεργία θα κάνουμε εξετάσεις να δούμε τί και πως....κι αν έχει αλλεργία απλά δεν θα τρώει γαλακτοκομικά....δεν μπορώ καν να φανταστώ πως θα είναι να μην πίνει γάλα,να μην τρώει γιαούρτι...θα πρέπει μετά να προσέχει όλα τα συστατικά μην φάει τίποτα με γάλα μέσα.....δράμα!!!!

από σήμερα ξεκινάμε μοσχαράκι ή κοτόπουλο,μακαρόνια,κλπ...να δούμε θα φάει τώρα??

Αυτά από'μας...φιλάκια πολλά....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

κασσιανη εκλαψε??εμενα προχθες την ειχα στο καροτσι ξαπλα και πηγα να την σηκωσω ενα επιπεδο και πιαστηκε το μικρο της δαχτυλακι στο πλαι και αρχισε να κλαιει και γω την κοιταγα και δεν ηξερα γιατι ,και μετα απο 2 δευτερολεπτα ειδα οτι ειχε πιαστει το δαχτυλακι της ,την πηρα αγκαλια και ηρεμησε αλλα αρχισα να κλαιω και γω που δεν προσεξα και την πονεσα!!!και μου ελεγε ο αντρας μου καλα εσυ γιατι κλαις??!!!!!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Δε χτυπησε, ευτυχως, απλα τρομαξε.

Μαζι τρομαξα κι εγω και η δεσποινα, η οποια προηγουμενως απο λαθος του ειχε δωσει και μια ελαφρια κλωτσια στο κεφαλι:confused:

Τα νευρα μου γμτ!

Εν τω μεταξυ ειμαι εντελως στις μαυρες μου και στις κλειστες μου.

Μου τη δινει που δουλευει ο αντρας μου τα βραδια, σκαω που επαθε και τη ζημια στο ματι και φοβαμαι μην παθει τιποτα χειροτερο, δεν μπορουμε να παμε και πουθενα τωρα γιατι η αχρηστη δεν οδηγω και δεν μπορω με τιποτα να οδηγησω, βλεπω και κατι αγχωτικα ονειρα καθε μερα, χαλια...:rolleyes:

Το σαββατο ξεκιναμε και λαχανικα στο μικρο και εχω μια διασθηση οτι θα τα φαει το πατωμα, τα ρουχα του, οχι το στομα παντως.

Δεν εχω καμμια ορεξη για δουλεια, αλλα περαν των μονιμων εξοδων εχω φουντωσει και τις ρημαδοκαρτες παλι και μου τη δινει.

Ολο γκρινια ειμαι.

yey2p2.png BN4cp2.png

κασσιανη εκλαψε??εμενα προχθες την ειχα στο καροτσι ξαπλα και πηγα να την σηκωσω ενα επιπεδο και πιαστηκε το μικρο της δαχτυλακι στο πλαι και αρχισε να κλαιει και γω την κοιταγα και δεν ηξερα γιατι ,και μετα απο 2 δευτερολεπτα ειδα οτι ειχε πιαστει το δαχτυλακι της ,την πηρα αγκαλια και ηρεμησε αλλα αρχισα να κλαιω και γω που δεν προσεξα και την πονεσα!!!και μου ελεγε ο αντρας μου καλα εσυ γιατι κλαις??!!!!!

Πλανταξε.

Καλα εγω την πρωτη φορα που ειδα τη δεσποινα χτυπημενη, εκλαιγα μια ωρα.

Να κλαιει το μωρο, να πλανταζω κι εγω.

Μονο που δε με μουτζωσε ο αντρας μου...

yey2p2.png BN4cp2.png

Επεσε κι ο δικος μου...

Και μπροστα στα ματια μου, στα χερια μου, μπροστα μου τον ειχα.

Χριστινα το μακλαρεν κλεινει σαν ομπρελα. το mothercare το ιδιο το ελαφρυ, δεν κλεινει ετσι?

Kι εμένα έφαγε το μάτι του σε γωνία ντουλαπιού προχτές ενώ τον έπλενα κι ήταν το σουκου σαν τον "σημαδεμένο". Εφτάψυχα αυτά τα γατιά!

Όσο για το καρότσι, καλά δεν θα πάρω και μακλάρεν, μην τρελλαθούμε. Είδες που γράφεις για τις κάρτες; Επίσης!

WN6Op3.png

Επιτέλους.Τώρα έκατσα απο το πρωί.Ολο δουλειές.Να πάψ στη λαική να πάρω φρουτάκια και λαχανικά για τη μικρή,και έβρεχε κιόλας,την είχα βάλει στην ολόσομη φόρμα με το φλίς,της είχα βάλει και το αδιάβροχο στο καρότσι και πήγαμε.Να γυρίσουμε να φτιάξω φρουτόκρεμα να τη βάλω για ύπνο και τώρα τελείωσα και το φαγητό της.Σήμερα έχουμε παιδίατρο.Εμβολιάκι,μετρήσεις και τα σχετικά.Βάρος αυτό το μήνα δεν πήρε καθόλου,10 μέρες που δεν έτρωγε τίποτα απο τα δόντια μετά άλλες 5 μέρες που είμασταν στο νοσοκομείο με την ουρολοίμωξη,άντε εκεί να έφαγε λίγο.Εδώ και λίγες μέρες βέβαια έχει αρχίσει και τρώει πάλι κανονικά όλα τα γεύματα.Λογικά θα μας βάλει και το κρέας στη διατροφή της και θέλω να τον ρωτήσω τι άλλο λαχανικό μπορούμε να βάζουμε γιατί αυτή η πατάτα-καρότο-κολοκύθι-σέλινο και κρεμυδάκι τα έχω βαρεθεί εγώ που τα φτιάχνω.Πόσο μάλλον και η μικρή που τα τρώει.Αντε να δούμε.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...