Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Kαλά, το ότι θα γίνει μοντέλο η γοργονίτσα δεν το συζητάμε...δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία!!!:):):):):) Α, και περαστικά στα σπυράκια σας!!!

Πολύ καλά τα νέα για την καινούργια παιδίατρο, μπράβο σας...Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει, ενώ δεν έχω συγκεκριμένο παράπονο με τη δική μας - την έχω 8 χρόνια - μ' έχουν πιάσει οι αναζητήσεις μου...Τέλος πάντων, μάλλον έχει να κάνει με τις τύψεις που έχω επειδή δεν έχω πάει τόσο καιρό (ενώ θα έπρεπε...):-(:sad:

Σε έναν άσπρο μπεζ σκούφο αναφέρομαι - νομίζω ότι καλύπτει και τα αυτιά???

(ο καθένας με τον πόνο του!!):):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σε έναν άσπρο μπεζ σκούφο αναφέρομαι - νομίζω ότι καλύπτει και τα αυτιά???

(ο καθένας με τον πόνο του!!):):)

Ααααα... ναι αυτόν ας τον έχουν κάνει δώρο οπότε δε θυμάμαι από που είναι, αλλά όπως καταλαβαίνεις σα μοντέλο που είναι το γοργονίδιο έχει μεγάλη γκάμα σε σκούφους:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Επεξεργάστηκαν by m4ril0u

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Ξανά τρυπήσαμε τα ποδαράκια μας σήμερα από αυτά τα εμβόλια

Κατά αλλά η παιδίατρος μας βρήκε μια χαρά, ούτε τα ματάκια μας έχουν κάτι . αυτά είναι η φοβίες του μπαμπά να μην φορέσω γυαλιά όταν μεγαλώσω

Στη διατροφή μας προστεθήκαν ζυμαρικά ρύζι και πορτοκαλί ποιος μας πιάνει τώρα!!!!!

39of8ui0nbjggujl.png

xyb70dpwmhuny9fg.png

t5yc62letjb8zu3x.png

Γειά σας κοριτσάρες!!!!

Εμάς τα νέα μας.... Αλλάξαμε όπως σας είπα παιδίατρο αφού πάλι η δική μου δυσανασχέτησε που την πήρα το Σάββατο ενώ το παιδί είχε βγάλει σπυράκια σε πρόσωπο και χέρια τα οποία είχαν εξαπλωθεί:confused::confused::confused::confused::confused: Πήγαμε στης ξαδερφούλας μου η οποία ήταν κ α τ α π λ η κ τ ι κ η !!!!! Και επιπλέον και εντελώς υπέρ του θηλασμού και όχι σαν την άλλη που προσπαθούσε να με πείσει να σταματήσω. Anyway, τα σπυράκια μας είναι μια ίωση που λέγεται hand, foot & mouth τίποτα φοβερό και ευτυχώς το περνάμε πολύ ελαφρά χωρίς πυρετό, διάροια κλπ. αλλά μόνο με σπυράκια, λίγο ανορεξία και αρκετή γκρίνια. Κατά τα άλλα η γοργονίτσα έχει γίνει μοντέλο, πήρε 6 πόντους σε 25 μέρες και τώρα είναι 69 εκατοστά και 7.880;););););););) Μου είπε αναλυτικότατα για τα φαγητά, για όλα τα στάδια ανάπτυξης που περνάει τώρα και εννοείται από μόνη της μου είπε ότι είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο. Αφού για να καταλάβετε για τα σπυράκια μου είπε να την ενημερώσω αν αυξηθούν κι άλλο ή αν κάνει πυρετο κι επειδή δεν έγινε τίποτα από αυτά δεν την πήρα. Ε! Με πήρε μόνη της να με ρωτήσει πώς πάμε.... Τι να πω εμένα γενικώς με κέρδισε πολύ και θα συνεχίσουμε εκεί μάλλον. Α! Επίσης μας είπε ότι θα περπατήσει γρήγορα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Αλοίμονό μας θα την κυνηγάμε......

Αυτά για τώρα, πάω για μαγείρεμα γιατί αρχίσαμε δίαιτα μαζί με τον καλό μου και θα τα πούμε αργότερα!!!!

emeis gorgonitsa eimaste konta sas pername mono 1 ponto kai 400 gr

kai kati meres!!!!!!

39of8ui0nbjggujl.png

xyb70dpwmhuny9fg.png

t5yc62letjb8zu3x.png

Γειά σας κοριτσάρες!!!! Χάθηκα λίγο γιατί το μεν Σάββατο είχαμε πάρει τους δρόμους (πρωτότυπο:tongue:) και εχθές χουχουλιάζαμε με τον καλό μου και τη γοργονίτσα και δε μπήκα καθόλου!!!

Pola παιδί μου γιατί αγχώνεσαι για το Pentavac? Εμείς τη Δευτέρα που μας έρχεται θα κάνουμε την 3η και τελευταία δόση. Ωραίο το ρουχαλάκι δείχνει πολύ ζεστό!!!! Για πιο σκουφί μας λες το μωβάκι?!?!? Είναι φλις H&M και μας έχει βολέψει πάρα πολύ!!!! Το καλύτερο είναι ένα ψάρι που της έχει φτιάξει η μαμά μου όμως θα σας το βάλω να το δείτε κάποια στιγμή:P

Εμάς τα νέα μας.... Αλλάξαμε όπως σας είπα παιδίατρο αφού πάλι η δική μου δυσανασχέτησε που την πήρα το Σάββατο ενώ το παιδί είχε βγάλει σπυράκια σε πρόσωπο και χέρια τα οποία είχαν εξαπλωθεί:confused::confused::confused::confused::confused: Πήγαμε στης ξαδερφούλας μου η οποία ήταν κ α τ α π λ η κ τ ι κ η !!!!! Και επιπλέον και εντελώς υπέρ του θηλασμού και όχι σαν την άλλη που προσπαθούσε να με πείσει να σταματήσω. Anyway, τα σπυράκια μας είναι μια ίωση που λέγεται hand, foot & mouth τίποτα φοβερό και ευτυχώς το περνάμε πολύ ελαφρά χωρίς πυρετό, διάροια κλπ. αλλά μόνο με σπυράκια, λίγο ανορεξία και αρκετή γκρίνια. Κατά τα άλλα η γοργονίτσα έχει γίνει μοντέλο, πήρε 6 πόντους σε 25 μέρες και τώρα είναι 69 εκατοστά και 7.880;););););););) Μου είπε αναλυτικότατα για τα φαγητά, για όλα τα στάδια ανάπτυξης που περνάει τώρα και εννοείται από μόνη της μου είπε ότι είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο. Αφού για να καταλάβετε για τα σπυράκια μου είπε να την ενημερώσω αν αυξηθούν κι άλλο ή αν κάνει πυρετο κι επειδή δεν έγινε τίποτα από αυτά δεν την πήρα. Ε! Με πήρε μόνη της να με ρωτήσει πώς πάμε.... Τι να πω εμένα γενικώς με κέρδισε πολύ και θα συνεχίσουμε εκεί μάλλον. Α! Επίσης μας είπε ότι θα περπατήσει γρήγορα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Αλοίμονό μας θα την κυνηγάμε......

Αυτά για τώρα, πάω για μαγείρεμα γιατί αρχίσαμε δίαιτα μαζί με τον καλό μου και θα τα πούμε αργότερα!!!!

αυτά σπάνια γίνονται να μας παίρνουν τηλ οι ίδιοι...μπράβο την κοπέλα

δυστυχώς αρνητική η χοριακή..ο γιατρός δεν απαντάει..είχε γεννητούρια μάλλον...τεσπα!!!!!!!!

η δικιά μου βγάζει τομανίκι το ένα και το μασάει..μούσκεμα γίνεταιτο μικρό μου..ο θηλασμός καλά κρατεί και σε εμάς και τα γεύματα είναι αρκετά...απλά επειδή κοιμάται με στήθος πολλές φορές είναι χορτασμένη και τα φρουτάκια το πρωί τα δίνω αργά...

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, περίπου ποιές ώρες ταϊζετε τα μπουμπούκια;

Τους έχετε βάλει πρόγραμμα ή, όταν πεινάσουν, τρώνε;

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

εγω της εχω προγραμμα,11 γαλα ,2 φρουτοκρεμα,5 γαλα(σε λιγο κρεατοσουπα).8 ρυζαλευρο και 11 γαλα.

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Ααααα... ναι αυτόν ας τον έχουν κάνει δώρο οπότε δε θυμάμαι από που είναι, αλλά όπως καταλαβαίνεις σα μοντέλο που είναι το γοργονίδιο έχει μεγάλη γκάμα σε σκούφους:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:
Μήπως είναι κόρη μου; :confused:
Στη διατροφή μας προστεθήκαν ζυμαρικά ρύζι και πορτοκαλί ποιος μας πιάνει τώρα!!!!!

Τι είδους ρύζι σας είπε; Εμάς γιατί δεν μας έχει δώσει;;

Σιγά σιγά το έφτιαξε μόνος του. 7-9 το πρωί (αναλόγως τι ώρα θα ξυπνήσει) γάλα, μετά, 11-12 φρουτόκρεμα, 2-3 μεσημεριανό, 5-6 φαρίν λακτέ και 9.30-10 γάλα και νάνι.

Βρε κορίτσια η dudu που εξαφανίστηκε;;

WN6Op3.png

Εμάς πλέον το πρόγραμμά μας έχει διαμορφωθεί ως εξής:

07:30 θηλάζει

11:30 ή 12:00 φρούτα

15:00 ή 15:30 χορτόσουπα εναλλάξ με χορτόσουπα+κοτόπουλο και σε 10 μέρες εναλλάξ και με μοσχάρι (2 μέρες το κάθε είδος)

17:00 θηλάζει λίγο

19:00 ή 19:30 εναλλάξ κρέμα βανίλια ή κρέμα 7 δημητριακών

22:00 ή 22:30 θηλάζει

dWXVp3.png

YqUap3.png

Αρα, κορίτσια, μεσολαβεί ένα 3ωρο από το ένα γεύμα στο άλλο. Αυτό είναι το ιδανικό..?

Ευδοκία, από τις 11 το βράδυ εώς τις 11 το πρωί δεν τρώει...????

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Αρα, κορίτσια, μεσολαβεί ένα 3ωρο από το ένα γεύμα στο άλλο. Αυτό είναι το ιδανικό..?

Ευδοκία, από τις 11 το βράδυ εώς τις 11 το πρωί δεν τρώει...????

Μην ψάχνεις το ιδανικό, κάθε παιδί διαμορφώνει δικά του ωράρια. Αν πχ έπρεπε να είμαι σε ένα γραφείο στις 9 κάθε μέρα, σίγουρα το πρωινό του θα ήταν νωρίτερα από τις 9 αναγκαστικά, οπότε θα κύλαγε διαφορετικά η μέρα του. Έχει ας το πούμε προσαρμοστεί κι αυτός στα ωράριά μας κι έφτιαξε το δικό του. Αν τον ταίσω πχ τελευταίο γεύμα στις 9 το βράδυ, θα μου ξυπνήσει 8.30-7 γιατί θα πεινάει. Αλλά καμιά φορά παίζουν και εκτός προγράμματος, πχ κάνα 5μιση το πρωί. Όταν τραβάγαμε τα των δοντιών, δεν υπήρχε ωράριο. Σε γενικές γραμμές, τώρα που έφτιαξε το θέμα, 10-11μιση το αργότερο (ανάλογα τη μέρα) είναι στο κρεββάτι του. Το τρίωρο ανάμεσα στα γεύματα είναι σχετικό, αλλά κάπως έτσι θα ρυθμιστεί. Μπορεί ανάμεσα σε 2 γεύματα να μεσολαβήσουν και 4 ώρες. Θα σε οδηγήσει ο μορφονιός σου πάντως, μην ανησυχείς, στο λέω, θα φτιάξει προγραμματάκι. Α, το πήγαιν'έλα με την πιπίλα δεν έχει σταματήσει, απλώς μειώθηκε, μετά την 5η φορά max θα κοιμηθεί βαθιά και δεν θα ξαναξυπνήσει (κάτσε μην το γλωσσοφάω και με τσακίσει απόψε χαχαχα)

WN6Op3.png

Εμάς πλέον το πρόγραμμά μας έχει διαμορφωθεί ως εξής:

07:30 θηλάζει

11:30 ή 12:00 φρούτα

15:00 ή 15:30 χορτόσουπα εναλλάξ με χορτόσουπα+κοτόπουλο και σε 10 μέρες εναλλάξ και με μοσχάρι (2 μέρες το κάθε είδος)

17:00 θηλάζει λίγο

19:00 ή 19:30 εναλλάξ κρέμα βανίλια ή κρέμα 7 δημητριακών

22:00 ή 22:30 θηλάζει

εμάς έτσι περίπου...παίζει η ώρα που ξυπνάει,θηλάζει 3-4 φορές την μέρρα για να κοιμηθεί κιόλλας το τελευταίο γεύμα στις 9 και 30 και νάνι στις 10 μέχρι να παίξει να κάνει τα δικά της...προγραμματάκι μόνη της το έκανε..μοσχάρι και κοτόπουλο εναλλάξ κι εμείς/2 μέρες.τι λαχανικά βάζετε;εγ'ω αρακά ή λάχανο ή φασολάκια ή κολοκύθι,πατάτες και καρότο στάνταρ και ρυζάκι μια ναι και μια όχι

nAcmp3.png

uZRep2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Ο πισινός του πιτσιποπάκου εξακολουθεί να βγάζει...οβίδες πράσινες. Το χρώμα οφείλεται στο γκαζόν που τρώει, το οποίο αποτελείται από πατάτα, κολικύθι, καρότο, μπρόκολο και κουνουπίδι. Δεν τρελαίνεται αλλά αρχίζει σιγά-σιγά να το τρώει...:tongue:

Κορίτσια πόσα γεύματα τρώνε τη μέρα εσάς? Ο μπέμπης το έχει μειώσει στα 4 τη μέρα...

Ο γιατρός μας έχει δώσει γραπτό πρόγραμμα 5 γευμάτων και αυτό ακολουθούμε.

Κάθε περίπου 3 ώρες μικρή μου και σύνολο 5 γεύματα.

Σύμφωνα με τον γιατρό μας στην ηλικία των 6-9 μηνών τα μωράκια χρειάζονται περίπου 600 - 900ml γάλα συνολικά την ημέρα και 1 γεύμα κρέμα το απόγευμα, 1 γεύμα χορτόσουπα το μεσημέρι και από τον 7ο μήνα και μετά 1 γεύμα φρουτόκρεμα το πρωί. Το 1ο και το τελευταίο γεύμα πάντα γάλα. Σύνολο 5 γεύματα ανά 3 ώρες περίπου.

Να προσθέσω ότι από τον 8ο μήνα στην χορτόσουπα προσθέτουμε και κρέας (κοτόπουλο και μοσχάρι) και στους 7,5 μήνες μαζί με τα φρούτα αρχίζουμε και το αυγό (1/2 του κρόκου 4 φορές την εβδομάδα).

Επίσης (...α, ρε καταραμένο αλτσχάϊμερ...βλέπετε μπήκα πια στα 39:lol:) σας διαβάζω που γράφετε για δόντια αλλά ο πιτσιποπάκος ακόμα τίποτα, ούτε καν έχουν ερεθιστεί τα ούλα του:rolleyes:

Με βλέπω στο μακρύ μέλλον να κατασκηνώνω έξω από το στρατόπεδο (αν ζω) για να του βάζω στα ούλα τις αλοιφές που γράφατε παλιότερα ότι ανακουφίζουν τον πόνο....το δικό μου το παιδί θα μείνει φαφούτης?:tongue:

Αυτός δεν έχει πάρει χαμπάρι την φαφουτίαση που τον δέρνει και όλο χαμογελάει...δεν καταλαβαίνει ότι χωρίς δόντια δεν χαμογελάμε φαρδυά πλατιά...:tongue::tongue::lol::lol:...το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι τουλάχιστον έχει μαλλιά....και φαφούτης και καράφλας...δεν θα βλεπότανε...:wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...