Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Αννα η κοριτσαρα σου πινει το NATIVA2? Εμεις εχει 4 μερες που το αλλαξαμε απο το 1 και παρατηρησα οτι εβγαλε κατι σπυρακια στην πλατη και καναδυο στο προσωπο

βεβαια ο μπαμπας του πειραματιζεται και του δωσε λιγακι γιαουρτι μηπως τον πειραξε αυτο?

αυριο βεβαια θα δουμε....

Ναι κ αυτό πίνουμε....δεν έχει βγάλει κάτι η δικιά μου να πάρεις τον παιδίατρό σας....τώρα για το γιαούρτι μην κάνετε πειράματα ρε πριν σας πει ο γιατρός οκ μεγαλώσανε λίγο τα ζουζούνια μας αλλά εγώ προσπαθώ να κάνω ότι λέει η γιατρός γιατί κ εμένα ο άντρα μου όλο της δίνει κ δοκιμάζει διάφορα μη πω καμμιά βαριά κουβέντα!:mad:

Καλημέρα κορίτσια,καλή εβδομάδα,καλά κουραγια μέχρι τη Καθαρά Δευτέρα!

Μαριάννα μ'αρεσει που δεν δουλεύεις αλλά έχεις το μυαλό σου στις αργίες! :lol:

Η κόρη μου έκανε μετά από πολύ καιρό πάρτυ το βράδυ....δεν της έφταιγε τίποτα απλά ξύπναγε ανα 3 ώρες για 1 ώρα παιχνίδι!!! Ελπίζω να είναι παροδικό!:rolleyes: Εντωμεταξύ περνάω άσχημη φάση με τον άντρα κ δεν ξέρω αν θα τη βγάλουμε καθαρή αυτή τη χρονιά....αντί για τα 7 εμείς έχουμε στα 6 χρόνια φαγούρα! Μέχρι που σκευτόμουν χθες να σηκωθώ να πάω λίγες μέρες στη μάνα μου να ηρεμήσω κ να δω τα πράγματα καθαρά γιατί ομολογώ ότι είμαι θολωμένη....αλλά ξέρω ότι θα αναστατωθούν κ θα έχουμε στεναχώριες οπότε θα πρέπει να το αντιμετωπίσω εντός του σπιτιού μας!Δεν ξέρω τι φταίει αλλα ξεσπάμε άσχημα κ οι 2 με το παραμικρό....ήμαστε κ οι 2 κουρασμένοι γενικα!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια κ καλη μασ εβδομαδα!!!!!

με χαρα σασ ανακοινωνω οτι ετοιμαζομαι ,προσ το παρον ψυχολογικα για ταξιδακι!!κ να σασ πω την αληθεια βαλατε κ εσεισ το χερακι σασ που μου ειπατε να το τολμισω ,γι αυτο σασ ευχαριστω...

αντε κ σημερα περιμενουμε δηλαδη 2 χοριακεσ???αννα κ σταχυ για εσασ λεω...

χαχαχαχαχα βρε την τρελοΧριστίνα...:P:p:p:p:p

Αφού θυμάται περίπου πότε γέννησε και παίζει μόνο σε δύο τρεις μήνες πάλι καλά να λέμε!!!!:cool:

:tongue::tongue::tongue::tongue::D:D:lol::lol::lol::lol::lol:

μαρεσει που ολοι σε εχουν παρει χαμπαρι!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

βρε αννουλα κουραγιο κ εσυ...απο οτι βλεπω ολεσ λιγο εωσ πολυ ολο κ κατι εχουμε με τουσ αντρεσ μασ...

ισωσ ειναι η κουραση ,οι αλλαγεσ με το μωρο στην ζωη σου ,οι πιο πολλεσ ευθυνεσ και ολα αυτα τα ξεσπατε αναμεταξυ σασ...πιστευω λιγο χρονο θελει μεχρι να βρειτε ισορροπιεσ...

παντωσ κι εγω παρατηρησα οτι το 2010 δεν μπηκε καθολου μα καθολου καλα κ γενικα στην ατμοσφαιρα αιωρειται μια καπωσ διαθεση...

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα τσουπρες!ωραια μερα σημερα για δουλειες αλλα με τι χερια;απο τη μια η κοκο και απο την αλλη ο μαριος με τα δικα του!και το σιδερωμα να καραδοκει:mad::confused:

Καλημέρα κορίτσια, όλα καλά?

Ο πιτσιποπάκος ξεκίνησε χορτόσουπα αλλά δεν του αρέσει...:confused: τρώει με το ζόρι και κάνει κάτι εκφράσεις αηδίας...δεν μπορώ να τον ταϊσω από τα γέλια...:tongue::tongue::tongue: αντίθετα την κρέμα την χλαπακιάζει σαν τρελός, μάλλον γλυκατζής μου βγήκε...:rolleyes:

Στο μεταξύ συνεχίζει η δυσκοιλιότητα...τα κακάκια του είναι σαν τους κεφτέδες της μάνας μου...αν τα πετάξεις στον τοίχο τον ράϊσες...:tongue:

ετσι ειναι στην αρχη κοριτσακι....αλλα μετα τους αρεσει!οσο για τη δυσκοιλιοτητα ειναι λογικο με τοσες στερεες τροφες!αν και το γαλα ειναι σκονη ακομα χειροτερα!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Ειρήνη η υπομονή μου έχει εξαντληθεί θέλω να φύγω έστω για 1 μέρα κ να μην κάνω τίποτα παρα μόνο να κοιμάμαι! Όσο για τη χοριακή εγώ δεν πήγα να τη κάνω για ακόμα μια φορά....Κάαααποια στιγμή θα πάω.....:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.Τι κάνετε?καυγαδάκια διαβάζω.Είναι λογικό κορίτσια κάποια στιγμή μετά την τόσο ξαφνική αλλαγή απο 2 να γίνονται 3.Αλλά όλα φτιάχνονται.Οργανώτσε ενα ταξιδάκι έστω και διήμερο ή μονοήμερο ακόμα.Αφήστε σε καμιά γιαγιά το παιδάκι και αποδράστε για λίγο.Θα γυρίσετε και ούτε θα θυμάσται οτι τσακωθήκατε.Κι'εγώ πρέπει να το κάνω αλλά εγώ δεν έχω που ν'αφήσω τη μπουμπού μιας και η γιαγια και ο παπούς μας πήγαν στον Καναδά στην αδερφή μου να βοήθησουν κι'εκεί λίγο την κατάσταση μιας κι'αυτή έχει 2 μικρά αγοράκια.

SI5Yp3.png

Καλημέρα!!Τι κάνετε???

Εμάς η μικρή ακόμα δεν έχει κάνει τούμπα από καναπέ ή κρεβάτι (βέβαια δεν την αφήνω μόνη της κάπου ψηλά) αλλά χτες την κρατούσε ο άντρας μου και καθόταν στο γραφείο...κάποια στιγμή ακούστηκε ένα δυνατό μπαμ και η μικρή άρχισε να κλαίει τόσο δυνατά που έκανε κανά λεπτό να πάρει ανάσα....τρόμαξα τόσο πολύ..τελικά είχε χτυπήσει στο γραφείο και κοκκίνησε για λίγο στο μέτωπο αλλά μέσα σε 30' είχε επανέλθει και γελούσε...

Τα δοντάκια μας ακόμα φυτρώνουν...αλήθεια πόσο καιρό αφού ανοίξει το ούλο βγαίνουν??

Άλλο θέμα...πήγα την Παρασκευή και πήρα 2 βιβλία,το "Κοιμήσου,παιδί μου" και το "Κοιμήσου αγγελούδι μου...γιατί μ'έσκασες!Δεν αντέχω άλλο..."....ελπίζω μ'αυτά να καταφέρω να λύσω το πρόβλημα με τον βραδυνό ύπνο..διότι όπως έχω ξαναπεί η μικρή κοιμάται μόνο με το στήθος,ξυπνάει μες στην νύχτα και άμα δεν πιπιλήσει ξεσηκώνει τον κόσμο και έχουμε τώρα 3 μήνες που κοιμόμαστε όλοι μαζί....αυτό φυσικά δεν μπορεί να συνεχιστεί διότι και για το μωρό δεν είναι καλό και για'μας....Μάλλον από βδομάδα θα ξεκινήσουμε προσπάθειες...

Αααα....χτες το βράδυ ψιλο-μπουσούλησε στο κρεβάτι μας....να δω πότε θα το ξανακάνει....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Κατ'αρχάς να δηλώσω ότι πολύ χαίρομαι για φίλη Πολίνα που θα πάει διακοπίτσες, να το κάψετε (οκ όσο γίνεται με δύο παιδιά).

Όσον αφορά για τις φάσεις που τα μωρά δεν τρώνε, επειδή πέρασε κι εμένα διάφορες φάσεις, πέρασε και μέρες που δεν ήθελε φαί, άντε να έτρωγε καλά σε ένα γεύμα. Μην τρελλαίνεστε, έχουν ένστικτο αυτοσυντήρησης, απλά δε θέλουν να φάνε καμιά φορά, μην τα πιέζουμε. Θυμάμαι τη γιαγιά μου να με κυνηγάει στη γειτονιά να φάω το αυγουλάκι μου και ρώταγε αν τα άλλα παιδάκια το είχαν φάει. Εμ ρόμπα, εμ γουρουνόπουλο τελικά! Δεν θες; Μη φας! Υπόσχομαι να μην τον πιέσω ποτέ. Το συμβούλεψε κι ο γιατρός άλλωστε.

Θυμάστε που σας έλεγα ότι ο μορφονιός έκανε δεξιά αριστερά απότομα πολλές φορές το κεφάλι του όταν προσπαθούσε να κοιμηθεί; Μου είχατε απαντήσει ότι πολλές φορές κάνουν διάφορα κουλά τα παιδάκια, να μην ανησυχώ, προσπαθεί να βρει την βολή του κλπ. Τώρα το άρχισε και στον ξύπνιο του (σα να λέει όχι όχι όχι) και τις περισσότερες φορές χαμογελάει όταν το κάνει. Ο γιατρός λέει ότι πολλά παιδάκια το κάνουν κι ότι δεν έχουν βρει κάτι παθολογικό. Τα αυτιά του δεν είναι, τα ζούληξα, δεν πόνεσε. Γκρίνια δεν έχει, ούτε και πυρετό. Ο άντρας επιμένει ότι κάτι έχει. Εγώ σκέφτομαι ότι είναι καινούργιο παιχνίδι του ή ότι προσπαθεί κάτι να μιμιθεί. Καμιά γνώμη;

Θα συμφωνησω βεβαιως. Μην πιεζετε τα παιδια να φανε.

Δεν υπαρχει λογος.

Εμεις με το συστημα αυτο το χαλαρο (πεινας/ φαε. δεν πεινας? μην τρως) καταφεραμε το δεσποινακι να τρωει σχεδον τα παντα.

Εμενα η δεσποινα το εκανε στον ξυπνιο της αυτο με το κεφαλι και καθολου υπερκινητικη δεν εγινε.

Τι σοι συσχετισμοι ειναι αυτοι καλε?

Μπαμπινιώτη μεταμεσονύκτια, πολύ ρομαντικό!

Τώρα το έπαθα εγώ... τον ξέπλενα στο νιπτήρα και χτυπιόταν ως συνήθως και στούκαρε το μάτι σε γωνία ντουλαπιού... Έχει κοκκινίσει μάτι και μύτη :-(

Πάω να πάρω προστατευτικά για γωνίες τώρα. Α, για την πεθερά, έχω μια ερώτηση... γιατί σε απασχολεί τόσο και δεν την γράφεις κανονικότατα; Είπαμε είσαι καλό κορίτσι, μη σε καβαλάνε όμως κι όλας! Γράφτη ρε παιδί μου, πως το λένε, φτύστην κανονικά!

Μπαμπινιωτη εβλεπα κι εγω...:tongue:

Ειρηνη θα συμφωνησω παλι! Τι ασχολεισαι παιδι μου μαζι της?

Ας μην ερθει ποτε για επισκεψη. Καλυτερα κιολας.

Ασχολησου με κατι αλλο (παιδι, σπιτι, συζυγος, Ειρηνη κλπ)

Χαχαχα βρήκα κι άλλη μουρλή! Έβλεπες και το "ομιλείτε ελληνικά" παλιά με την Κανέλλη;;

Και αυτο...:tongue:

Καλημερα!!

κοριτσια σκεφτομαι να αγορασω καροτσι το maclaren

το χρησιμοποιει κανενα μπεμπακι να μας πει την γνωμη του?:confused:

Προφανως εννοεις το ελαφρυ που ειναι για μωρα μετα τους 6 μηνες?

Αν ναι, εχω να σου πω το εξης.

Το πηραμε κι εμεις και μονο για φιγουρα ειναι, να λες οτι εχεις μακλαρεν.

Εαν θελεις ενα καροτσι ελαφρυ, παρε το ιδιο ακριβως (το εχουν αντιγραψει πληρως) της mothercare που εχει και ωραια χρωματα.

Μα ειναι ακριβως το ιδιο και η τιμη ακριβως μιση μη σου πω και παρακατω.

Το ποσο μετανιωσα που εσκασα 200 ευρω για ενα ελαφρυ καροτσι ομπρελα δε λεγεται.

Το πηραμε οταν η δεσποινα εγινε 1,5 ετους γιατι ηταν πια πολυ βαρυς ο συνδυασμος με το αρχικο καροτσι και το παιδι μεσα.

Ελαχιστα το εχουμε χρησιμοποιησει γιατι το παιδι ζηλευε και ηθελε να περπαταει, αλλα και να το χρησιμοποιουσαμε, δεν ειδα να εχει καμμια δαφορα με το αλλο που εχει 90 ευρω.

Μαλιστα μας στραβωσε και η κουκουλα.

Ειχαμε και τη φαεινη ιδεα να το παρουμε σε ροζ-γκρι και τωρα ο αντρας μου δε δεχεται με τιποτα να το χρησιμοποιουσουμε και στο γιο.

Εγω ομως δε δεχομαι με τιποτα να πληρωνω συνεχεια κοροιδιστικα λεφτα και επιπλεον να μην μπορω να στριψω απο τα πολλα πραγματα.

Φαινεται οτι εχω νευριασει, ε?

yey2p2.png BN4cp2.png

Άλλο θέμα...πήγα την Παρασκευή και πήρα 2 βιβλία,το "Κοιμήσου,παιδί μου" και το "Κοιμήσου αγγελούδι μου...γιατί μ'έσκασες!Δεν αντέχω άλλο..."....ελπίζω μ'αυτά να καταφέρω να λύσω το πρόβλημα με τον βραδυνό ύπνο..διότι όπως έχω ξαναπεί η μικρή κοιμάται μόνο με το στήθος,ξυπνάει μες στην νύχτα και άμα δεν πιπιλήσει ξεσηκώνει τον κόσμο και έχουμε τώρα 3 μήνες που κοιμόμαστε όλοι μαζί....αυτό φυσικά δεν μπορεί να συνεχιστεί διότι και για το μωρό δεν είναι καλό και για'μας....Μάλλον από βδομάδα θα ξεκινήσουμε προσπάθειες...

Αααα....χτες το βράδυ ψιλο-μπουσούλησε στο κρεβάτι μας....να δω πότε θα το ξανακάνει....

Για το μωρο μια χαρα καλο ειναι.

Ο ανθρωπος ειναι το μονο θηλαστικο στον κοσμο που υπο την επηρρεια των νεων δυτικων συμβουλων παιδαγωγικης, διωχνει το μωρο του μακρια απο τη μητερα τοσο νωρις.

Εαν παρατηρησεις, ολα τα θηλαστικα εχουν τα μωρα τους κοντα στη μητερα μεχρι αυτα να μπορουν να περπατησουν και να φανε μονα τους.

Τα μωρα των ανθρωπων γεννιουνται σε πολυ προωρη φαση της αναπτυξης τους, ειναι τελειως αδυναμα και δεν ειναι και πολυ καλο να απομακρυνονται απο τη μητερα τους.

Φυσικα ειναι επιλογη σου, αλλα κακο στο μωρο δεν κανεις σιγουρα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα κορίτσια σας διαβάζω αλλά δεν γράφω γιατί μάλλον περνάω τις «κλειστές μου».

Εμείς όλα καλά και κορίτσια αυτό με το κεφάλι μας το ξεκίνησε και εμάς από χτες, όταν τα είδαμε αλλά σήμερα που σας διάβασα και είδα ότι και τα μωράκια σας το κάνουν ησύχασα λίγο μέχρι να πάμε στο γιατρό και να ρωτήσουμε.

Pola μου καλά να τα περάσεις στο ταξιδάκι σου, δεν μας είπες όλα καλά με τα εντερικά σου??

ΜΑΡΙΛΟΥ ,ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ και ΓΚΟΓΚΑ να χαίρεστε τα μπεμπάκια σας να τα 100χιλιασούν!!!

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα !!!!!!

Η μέρα μας ξεκίνησε δυνατά με δουλίτσες να τρέχουμε στο φαρμακείο για το εμβόλιο και η μαμά να έχει και μια περιποίηση προσώπου δωρεάν από την εταιρία DECLARE.

Σε λίγο θα έχουμε την παιδίατρο να δούμε το μωρό πόσο ακόμα μεγάλωσε και με το τι κάνετε να και τα εμβόλια στα ποδαράκια μας ….. και δεν το θέλω με τίποτα να είμαι εδώ όταν τσιμπήσει τα ποδαράκια του μικρούλι μου

Έχουμε την εντύπωση ότι το ένα μάτι του μωρού αλληθωρίζει αν και δεν είμαστε σίγουρη για αυτό …. Για να δούμε τι θα μας πει

Κατά τα αλλά η ετοιμασίες του γάμου και για τα βαφτίσια είναι πια πυρετωδώς

Χθες με χίλια ζόρια βρήκαμε τα τραγούδια που θέλουμε να βάλουμε (( μας μπέρδευε το τραγούδι για την κοπή της τούρτας)))) σήμερα έχουμε ραντεβού με DJ

Σημερα αρχηζα και την διετα τησ σουπας!!!!

39of8ui0nbjggujl.png

xyb70dpwmhuny9fg.png

t5yc62letjb8zu3x.png

Καλημερα!!

ναι παρθενακι ειμαι και ο αντρας μου ιχθυεις εκει να δεις εγωισμο

κοριτσια σκεφτομαι να αγορασω καροτσι το maclaren

το χρησιμοποιει κανενα μπεμπακι να μας πει την γνωμη του?:confused:

Μια χαρά είναι το maclaren.Ελαφρύ ελαφρυ!!! Άγόρασέ το ανεπιφύλακτα. Εγώ το πήρα από όταν γεννήθηκε η μπέμπα και δεν έχω κανένα παράπονο!;)

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κοριτσάκια, καλησπέρα...!

Μπήκα για βοήθεια...!

Λοιπόν, ξεκινήσαμε την Πρωτοχρονιά ρυζάλευρο, 1-2 μέρες έφαγε από λίγες κουταλιές, την 3η μια χαρά 100ml, από κει κι έπειτα, δεν το θέλει, με το ζόρι να φάει 4-5 κουταλιές. Αλλάξαμε μάρκα, αλλά πάλι καταλήξαμε στο νουνού. Φρουτάκια, ενώ ξεκινήσαμε προχθές τρώγοντας με χαρά 2 αχλαδάκια, χθες φάγαμε μόνο το 1 αχλάδι. Σήμερα δε, που έφτιαξα 1 αχλάδι+1 μήλο, από την πρώτη κουταλιά αηδίασε και δεν την άγγιξε την κρεμούλα. Είναι θέμα χρόνου....??

Με το γαλατάκι, επίσης, έχουμε ένα θεματάκι. Εκεί που τσάκιζε 300ml, τώρα σπάνια θα πιει τόσο, κάποιες φορές τη βγάζει με 100γρμ ή και λιγότερο. Φταίνε τα δοντάκια....????

Το κοτυφαίο: Ξανάρχισαν οι κολικοί....... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Εδώ και καμιά 10ρια μέρες δείχνει να υποφέρει, όπως τότε, έχει έντονη ανησυχία και τα κακάκια του ξαναβγάζουν πρασινάκια, όπως στους κολικούς. Αοτό άρχισε 2-3 μέρες ΠΡΙΝ τις κρεμούλες, άρα δεν έχει σχέση με την εισαγωγή στις στερεές τροφές.

Τα φώτα σας, Tara, Kassiani, όλες......!!!!!

Α, και κάτι άλλο, δεν κάθεται με τίποτα στη κούνια, θέλει συνέχεια ν' ακουμπάει κάπου τα πόδια του, όταν τον έχω αγκαλιά, όλο χορεύει και κάνει ασκήσεις στα ποδαράκια, λυγίζοντας και τεντώνοντάς τα.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Kαλησπέρα και καλή εβδομάδα!!!

Επιστρέψαμε και εμείς στην καθημερινή μας ρουτίνα (σχολείο κλπ). Ωραία ήταν που ήμασταν χαλαροί και χωρίς πρόγραμμα!!:tongue::tongue::tongue:

Ψάχνω ν΄αγοράσω ρούχα για τις πολικές θερμοκρασίες του Αμστερνταμ (κυρίως για την Κάρολ!!!). Μαριλού πού είσαι?? Ωραίο το σκουφάκι της γοργονίτσας!!

Κορίτσια, ΠΡΕΠΕΙ να πάμε στήν παιδίατρο - έχω καθυστερήσει απίστευτα το εμβόλιο και το check up, αλλά ρε γμτ, κάτι μέσα μου λέει να μην το κάνει (2η δόση pentavac). Tί μ' έχει πιάσει δεν ξέρω....:-(:sad::-(

Ράνια μου, μια χαρά τα εντερικά. Αν ξαναπαρουσιαστεί κάτι θα πάω στο γιατρό.

Για το Mclaren δεν έχω άποψη, αλλά 9 στα 10 καρότσια που βλέπω είναι mclaren. Δεν ξέρω εάν έχει διάφορα μοντέλα.

Κοριτσάκια πολλά φιλιά!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Εμείς για βάφτιση λέμε ή τον Μάϊο ή τον Ιούλιο στα γενέθλια της που πέφτουν και Σάββατο!Αν γίνει Ιούλιο θα γίνει στο χωριό. Είμαστε σε δίλημμα ακόμα.

Εμένα από γάλα πίνει 180ml συνήθως. Τώρα τελευταία όμως ιδίως το βράδυ πίνει μόνο 120-130ml. Tην φρουτόκρεμα και την φαρίν λακτέ όμως τις τρώει μια χαρά!

Nadine μήπως έχει κρυώσει λίγο το μωράκι σου? Τι να πω κολοικούς σε αυτούς τους μήνες? Ρώτησες τον γιατρό?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...