Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

κοριτσια να σας ρωτησω κατι!τα κακακια της μπεμπας εχουν γινει πιο σκληρα 2μερες τωρα,αυριο θα παρω τον παιδιατρο,μηπως ετσι θα ειναι απο δω και περα επειδη αρχισαμε στερεες τροφες?και σφιγγεται πολυ!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και τα δικα μας κακακια ετσι ειναι σφιχτα απο τοτε που αρχισαμε φρουτακια

αυριο που εχουμε παιδιατρο θα τις το αναφερω αλλα νομιζω οτι ετσι θα ειναι απο δω και περα

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Αννα η κοριτσαρα σου πινει το NATIVA2? Εμεις εχει 4 μερες που το αλλαξαμε απο το 1 και παρατηρησα οτι εβγαλε κατι σπυρακια στην πλατη και καναδυο στο προσωπο

βεβαια ο μπαμπας του πειραματιζεται και του δωσε λιγακι γιαουρτι μηπως τον πειραξε αυτο?

αυριο βεβαια θα δουμε....

Κορίτσια μην ανησυχείτε, έτσι πρέπει να είναι από εδώ και πέρα τα κακά τους.

Ο μπέμπης τις τελευταίες μέρες όποτε τον ακουμπώ στην αλλαξιέρα πατάει τα κλάματα! Τι έπαθε έτσι ξαφνικά? Παλιά δεν είχε πρόβλημα, ίσα ίσα του άρεσε... :confused:

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

ευχαριστω για τις απαντησεις σας για τα κακακια με καθησυχασατε!!

Κορίτσια μην ανησυχείτε, έτσι πρέπει να είναι από εδώ και πέρα τα κακά τους.

Ο μπέμπης τις τελευταίες μέρες όποτε τον ακουμπώ στην αλλαξιέρα πατάει τα κλάματα! Τι έπαθε έτσι ξαφνικά? Παλιά δεν είχε πρόβλημα, ίσα ίσα του άρεσε... :confused:

με τις μερες τους ειναι!!και μενα ενω τρελενεται για μπανιο καποιες μερες εκλαιγε.ειναι με τις ορεξεις τους οπως και μεις!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοριτσάκια μου...κι εγώ είχα διάφορα και δεν έγραψα αλλά σας διάβαζα..Δευτέρα θα κάνω χοριακή...για να βεβαιωθούμε μήπως είναι τπτ...με την μικρή μας όλα καλά..μπήκαμε σε κάποιο πρόγραμμα κοιμόμαστε στις 10 κάθε βράδυ αλλά είναι πολύ ανήσυχη ακόμη και στριφογυρνάει και αν ξυπνήσει τσιρίζει μέχρι να γυρίσω,γυρνάει μπρούμυτα αφού το πρωί μας ακούει όλη η οικοδομή.

Βατραχάκι μανάρι πεισματάρικο παρθενάκι μάλλον τα πήρες πολύ άσχημακαι δεν κάνεις πίσω..κρίμα όμως να μην μιλάτε!!!!!!!!

νινι-Κυριακή να σας ζήσει το νεοφώτιστο μωράκι...για θύμισε μου όνομα!!!!!!

nAcmp3.png

uZRep2.png

θυμασαι που πριν καιρο καποια σε ειχε πει οτι μιλασ σαν φιλολογοσ????εχεισ φαινεται ριζεσ..

Οι μόνες ρίζες που έχω είναι οι άσπρες στο μαλλί αφού δεν έχω αξιωθεί να πάω να βαφτώ ακόμα :tongue:

μην μου πεισ οτι ερχετε κ σε εσασ?????

μαρη το παιζεισ σε διπλο ταμπλο????ελενη να τησ κλεινετε την πορτα!!!!!

εδω εγω που σε περναω και 2 μερεσ και παρεμεινα πιστη στο ιουνιου-ιουλιου!!!

ωραια θα παω κ εγω στον μαη να τσιλιμπουρδιζω κ μετα θα σασ ερχομαι παλι..

Σιγά μη μου κλείσουν πόρτα, η ιδρύτρια είναι φίλη μου, χα! Άλλωστε πως θα διασκεδάζετε χωρίς εμένα ρε χαμένες; Έλα κι εσύ ρε Ειρήνη, τυπικά ανήκεις κι εκεί (ψυχικά ανήκεις εδώ, άρα παίζεις κι εσύ διπλό ταμπλώ, κι η ζουζουνίτσα αν δεν κάνω λάθος και παραλίγο κι η κυρά Τάρα που παίζει σε όλα τα άλλα και μόκο εσείς!)

ναι κουκλίτσα να μας έρθεις... Μην μεταφέρεις πληροφορίες μόνο!:P:p:p

Ναι, γιατί είμαστε πιο μπροστά στην ύλη στο τμήμα Μαϊου :cool:
α !!!την νομιζατε και για μονιμη λοιπον???ωστε ετσι λοιπον!!!κι εμεισ το ιδιο!!!!

προτεινω να τησ κλεισουμε ολοι την πορτα!!!!!!!!!!!!

θα κανει μονη τησ ομαδα στο παρεντσ ...

μαμα μπραντυ!!!

Και νομίζεις ότι δεν θα μαζέψω λαό στην ομάδα μου; Χα κυρία μου!!!
Εγώ πάντα έιχε ένα θέμα με τη μνήμη, αλλά φαίνεται πως μεταφέρθηκε στον Γιάννη τώρα τελευταία και πολύ το ευχαριστιέμαι, γιατί τώρα τον δουλεύω εγώ! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μην κοροϊδεύεις ρε, είναι πολύ εκνευριστικό να μη θυμάσαι!!!

WN6Op3.png

καλησπέρα κοριτσάκια μου...κι εγώ είχα διάφορα και δεν έγραψα αλλά σας διάβαζα..Δευτέρα θα κάνω χοριακή...για να βεβαιωθούμε μήπως είναι τπτ...με την μικρή μας όλα καλά..μπήκαμε σε κάποιο πρόγραμμα κοιμόμαστε στις 10 κάθε βράδυ αλλά είναι πολύ ανήσυχη ακόμη και στριφογυρνάει και αν ξυπνήσει τσιρίζει μέχρι να γυρίσω,γυρνάει μπρούμυτα αφού το πρωί μας ακούει όλη η οικοδομή.

Βατραχάκι μανάρι πεισματάρικο παρθενάκι μάλλον τα πήρες πολύ άσχημακαι δεν κάνεις πίσω..κρίμα όμως να μην μιλάτε!!!!!!!!

νινι-Κυριακή να σας ζήσει το νεοφώτιστο μωράκι...για θύμισε μου όνομα!!!!!!

Καλημερα!!

ναι παρθενακι ειμαι και ο αντρας μου ιχθυεις εκει να δεις εγωισμο

κοριτσια σκεφτομαι να αγορασω καροτσι το maclaren

το χρησιμοποιει κανενα μπεμπακι να μας πει την γνωμη του?:confused:

Καλημέρα κορίτσια, όλα καλά?

Ο πιτσιποπάκος ξεκίνησε χορτόσουπα αλλά δεν του αρέσει...:confused: τρώει με το ζόρι και κάνει κάτι εκφράσεις αηδίας...δεν μπορώ να τον ταϊσω από τα γέλια...:tongue::tongue::tongue: αντίθετα την κρέμα την χλαπακιάζει σαν τρελός, μάλλον γλυκατζής μου βγήκε...:rolleyes:

Στο μεταξύ συνεχίζει η δυσκοιλιότητα...τα κακάκια του είναι σαν τους κεφτέδες της μάνας μου...αν τα πετάξεις στον τοίχο τον ράϊσες...:tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, όλα καλά?

Ο πιτσιποπάκος ξεκίνησε χορτόσουπα αλλά δεν του αρέσει...:confused: τρώει με το ζόρι και κάνει κάτι εκφράσεις αηδίας...δεν μπορώ να τον ταϊσω από τα γέλια...:tongue::tongue::tongue: αντίθετα την κρέμα την χλαπακιάζει σαν τρελός, μάλλον γλυκατζής μου βγήκε...:rolleyes:

Στο μεταξύ συνεχίζει η δυσκοιλιότητα...τα κακάκια του είναι σαν τους κεφτέδες της μάνας μου...αν τα πετάξεις στον τοίχο τον ράϊσες...:tongue:

να σαι καλα βρε mantinop με εκανες και γελασα και μαλιστα δυνατα και ξεπαστηκε ο μπεμπης:tongue::tongue:

και τα δικα μας τα κακα ειναι ετσι

να τα χρησιμοποιησουμε λες οταν θα κανουμε ανακαινηση στο σπιτι και θα θελησουμε να ριξουμε κανενα τοιχο?:wink:

την βοηθεια σας?

θελω σε ενα μυνηματακι μου να επισυναψω και μια φωτο που την εχω αποθ.στον υπολογιστη

πως?????????

το εικονιδιο που εχει εισαγωγη εικονας θελει καποια διευθυνση

με τον απλο τροπο αντιγραφη επικολληση δεν μπορω???

Σαν μηχανικός στο συνιστώ ανεπιφύλακτα...:tongue::tongue::tongue:

ενταξει λοιπον αρχιζω να μαζευω πανες και τον αλλο μηνα ξεκιναμε την ανακαινηση!!

Σιγά μη μου κλείσουν πόρτα, η ιδρύτρια είναι φίλη μου, χα! Άλλωστε πως θα διασκεδάζετε χωρίς εμένα ρε χαμένες; Έλα κι εσύ ρε Ειρήνη, τυπικά ανήκεις κι εκεί (ψυχικά ανήκεις εδώ, άρα παίζεις κι εσύ διπλό ταμπλώ, κι η ζουζουνίτσα αν δεν κάνω λάθος και παραλίγο κι η κυρά Τάρα που παίζει σε όλα τα άλλα και μόκο εσείς!)

Μπα! Σε ποια άλλα το παιζω εγω χρυση μου?:tongue:

Ναι, γιατί είμαστε πιο μπροστά στην ύλη στο τμήμα Μαϊου :cool:

Ευτυχως που ειμαστε κι εμεις οι παλιες και ξερουμε ολη την υλη απ΄εξω κι ανακατωτα!;)

χαχαχαχαχα βρε την τρελοΧριστίνα...:P:p:p:p:p

Αφού θυμάται περίπου πότε γέννησε και παίζει μόνο σε δύο τρεις μήνες πάλι καλά να λέμε!!!!:cool:

4_1_72.gif4_1_72.gif4_1_72.gif

κοριτσια σκεφτομαι να αγορασω καροτσι το maclaren

το χρησιμοποιει κανενα μπεμπακι να μας πει την γνωμη του?:confused:

Εχω το mclaren techno xt και το peg perego switch. Το πρωτο ειναι παναλαφρο, μπαινει βγαινει ευκολα απο το αυτοκινητο, δεν πιανει πολυ χωρο, αλλα αν πας να κρεμασεις καμια τσαντα στο χερουλι χωρις να ειναι το παιδι μεσα, θα αναποδογυρισει.

Καλημερα κοριτσια! Καλη εβδομαδα...δυστυχως χωρις καμια αργια πλεον! Υπομονη, σε ενα μηνα εχουμε Καθαρα Δευτερα!

sig.jsp?pc=ZSzeb114&pp=ZSman000

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...