Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Είχα πολλές δουλειές κ ούτε μια καλημέρα δεν μπόρεσα να πω....ασχολούμαι κ με το νέο μου κινητό κ έχω χαζέψει! Σαν τα παιδάκια πήρα καινούργιο παιχνίδι! :P

Σοφάκι εγώ θέλω να πιστευω ότι από χθες βρήκα μια λύση για να πίνει κάπως γάλα.....αντί για 5 μεζούρες γάλα βάζω 4+1 ρυχαλευρο βανίλια...χθες ήπιες 150 το βράδυ κ 130 σήμερα το πρωί για δοκίμασε το.....εμένα βέβαια τρώει κ πολύ φαί τρία φρούτα άνετα κ μεσημεριανό 220 αέρα κ δεν ξέρω μήπως πρέπει να της δίνω κ παραπάνω....δεν δείχνει να πεινάει αλλά δεν σταματάει κ να τρώει απλά αδειάζει το πιάτο....να της φτιάχνω παραπάνω????200γρ. μου είχε πει η παιδίατρος είναι μια καλή μερίδα για την ηλικία της! Α κ την κρέμα το απόγευμα φυσικά την αποτελειώνουμε!;)

Τελικά δεν θα βγούμε κ σήμερα είμαι λίγο κομμάτια μ'αρεσει που το περίμενα πως κ πως ...λέμε να πάμε αύριο καμμια βόλτα με τη μικρή για καφεδάκι!!!

Α κ για τις πτώσεις που λέτε εγώ δεν την αφήνω πουθενά ψηλά....εχω στρώσει ένα πάπλωμα κάτω έχω τα 2 γυμναστήρια της πάνω κ όλα της τα παιχνίδια κ κοιλιέται εκεί όλη μέρα....έχω βάλει κ έναν τεράστιο κούκλο για πλάτη όταν είναι καθιστή για να μην κάνει απότομα πίσω κ έχω βρει τηνυγειά μου ούτε μιλάει ούτε λαλάει ούτε χτυπάει....μόνο γελαει κ φωνάζει όταν νυστάζει για να την πάω στο κρεβάτι της!:tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν θα το πιστεψεισ!!!!!!!κι εγω!!!!!!!!!!!!!!!!ηταν ωραιοσ ομωσ...
Χαχαχα βρήκα κι άλλη μουρλή! Έβλεπες και το "ομιλείτε ελληνικά" παλιά με την Κανέλλη;
Σήμερα συνεχίζει η ανορεξία στο γάλα. Το πρωί που ξύπνησε ήπιε μόνο 50ml! Το μεσημέρι όμως έφαγε 2 αχλάδια!!!! (ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω!) Για να σούμε την κρεμούλα θα την φάει άραγε?
Σόφη μπας και σκάνε δόντια; Εμένα είχε ανορεξίες περίπου στην ηλικία του δικού σου και ήταν που ρίζωναν τα δοντάκια (ακόμα δεν έχουν βγει σημειωτέον, αλλά η μουρμούρα έχει ηρεμήσει)

Δε μου λέτε, ξεχνάτε ακόμα; Εγώ έχω πάθει σοβαρής μορφής αλτζχάιμερ, ούτε απλές λέξεις δεν θυμάμαι, μην πω για πρόσωπα και ονόματα... αφού μιλάω περιγραφικά για να πω μια λέξη. Επίσης τσαντίζομαι όταν δεν βρίσκω την λέξη και φωνάζω :rolleyes: Έχω εκνευριστεί πολύ, θα επανέλθει ποτέ η διαύγεια;

WN6Op3.png

Χριστίνααααααααα....

Έλεος μαρή τι δουλειά έχεις στις μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου? Το παίζεις έμπειρη μάνα???

Δεν ξέρω από που να σε πρωτομαζέψω τρομάρα σου!!!:tongue:

(σόρυ κορίτσια, συνεχίστε!)

Χριστίνααααααααα....

Έλεος μαρή τι δουλειά έχεις στις μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου? Το παίζεις έμπειρη μάνα???

Kαι το΄λεγα τοσο καιρο! Μονο εγω την πηρα χαμπαρι οτι ξενογυριζει? Επιτελους δικαιωθηκα!!!:tongue::tongue::tongue:

age.png age.png

Δε μου λέτε, ξεχνάτε ακόμα; Εγώ έχω πάθει σοβαρής μορφής αλτζχάιμερ, ούτε απλές λέξεις δεν θυμάμαι, μην πω για πρόσωπα και ονόματα... αφού μιλάω περιγραφικά για να πω μια λέξη. Επίσης τσαντίζομαι όταν δεν βρίσκω την λέξη και φωνάζω :rolleyes: Έχω εκνευριστεί πολύ, θα επανέλθει ποτέ η διαύγεια;

Ειδικα σε σενα, χλωμο το κοβω!!!:lol::lol::lol:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Χριστίνααααααααα....

Tι να κάνω;;; Φταίω που είμαι στο μεταίχμιο των μηνώνε; :lol:

WN6Op3.png

Γεια σας κοριτσακια....τι κανετε;Βρε ολες ταξιδακια μου ειστε...γυριστρουλες.....Απο τη ζηλεια μου τα λεω μην δινεται σημασια:tongue:

Καταρχην σας γραφω απο το καινουριο μου λαπτοπ....το μωρακι μου μου το εκανε δωρο για πρωτοχρονια.

Η μικρη ειναι μες στην τρελη χαρα.....στεκεται τωρα στον πισινο της και παιζει κατω στο χαλι με τα παιχνιδακια της....(οταν την αφηνει ο Μαριος):rolleyes::confused:

Τρωμε τη σουπιτσα μας πολυ πιο ευκολα απο πριν τα φρουτα με δυσκολια λιγο και το ρυζαλευρο το σιχαινομαστε.....το ηξερα οτι θα γινοταν αυτο απο τα αλλα μου παιδια .Μολις ξεκινησαν τις σουπες τερμα οι κρεμες....:rolleyes:κατα τα αλλα ο θηλασμος καλα κρατει.....

Ξεκινησα διαιτα εδω και μια εβδομαδα μπας και μαζευτουμε για τη βαπτιση.Εκτος απο τη Νινι-κυριακη που βαπτιζει σημερα(με το καλο ευχομαι) ποια ειναι η επομενη΄;

Α! την αλλη εβδομαδα θα παω νεοσετ για να παρω την κουκετα των αγοριων μου,ενα τραπεζι για την κουζινα και ενα γραφειο....

Αυτα τα νεα μας....σας ζαλισα πρωινιατικο Κυριακης.....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

1v0n7ypa5y9lur77.png

Καλημέρα κορίτσια!

Νινι-Κυριακή με το καλό η βάπτισή σας σήμερα!!

Χριστίνα κ σε μένα καλά κρατεί το αλτσχαιμερ κάποτε απορούσαν όλοι με τη μνήμη μου κ τώρα έχω ξεχάσει κ όσα ήξερα!:mad:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

1163641tu0dwue0ut.gif

Καλημερα κοριτσια!

Κι εγω στο παπλωμα κατω την εχω τη Μαριαλενα, και παιζει με τα παιχνιδια της, και ενιοτε με τον αδερφο της, στον οποιο εχει πολυ αδυναμια!

Οσο για το αλτσχαιμερ, αρχισε στην πρωτη εγκυμοσυνη, στη δευτερη χειροτερεψε, και τωρα, χαλι μαυρο!!!:-(

age.png age.png

Καλημερα κοριτσια!!!

ομορφη μερα σημερα για καροτσαδα!! μολις τελειωσουμε με το μαγειρεμα θα την κανουμε για πλατεια!!:P

αργ μεγια το laptop:tongue::tongue::tongue: τυχερουλα!!! καλα ε....κουκλιτσα η κορη σου και πολυ πετυχημενη η φωτο

κοριτσια εγω ειχα μνημη χρυσοψαρου πριν μεινω εγκυος και τωρα η κατασταση ειναι αστα να πανε

αφου εχω ενα ημερολογιο και γραφω εκει που εχω βαλει καποια πραγματα που δεν τα χρησιμοποιω συχνα

και σουπερ μαρκετ χωρις σκονακι δεν παω θα γυρισω με τα μισα:confused::confused::confused:

για να καταλαβετε ειχα 2 δωροεπιταγες απο τα pampers πηγαινα αγοραζα πανες και στο ταμειο ξεχνουσα να δωσω την δωροεπιταγη....ωσπου εληξαν:tongue:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!!!!!!!

Χαχαχα βρήκα κι άλλη μουρλή! Έβλεπες και το "ομιλείτε ελληνικά" παλιά με την Κανέλλη;

Σόφη μπας και σκάνε δόντια; Εμένα είχε ανορεξίες περίπου στην ηλικία του δικού σου και ήταν που ρίζωναν τα δοντάκια (ακόμα δεν έχουν βγει σημειωτέον, αλλά η μουρμούρα έχει ηρεμήσει)

οχι ειπαμε δεν εβλεπα κ κανελλη. αλλα προχτεσ οπωσ εκανα ζαπινκγ μου κεντρισε το ενδιαφερον κ καθησα κ το ειδα!!θυμασαι που πριν καιρο καποια σε ειχε πει οτι μιλασ σαν φιλολογοσ????εχεισ φαινεται ριζεσ..

οσο για την διαυγεια σου..:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Χριστίνααααααααα....

μην μου πεισ οτι ερχετε κ σε εσασ?????

μαρη το παιζεισ σε διπλο ταμπλο????ελενη να τησ κλεινετε την πορτα!!!!!

εδω εγω που σε περναω και 2 μερεσ και παρεμεινα πιστη στο ιουνιου-ιουλιου!!!

Ειδικα σε σενα, χλωμο το κοβω!!!:lol::lol::lol:

:tongue::D:tongue:

Tι να κάνω;;; Φταίω που είμαι στο μεταίχμιο των μηνώνε; :lol:

εγω τι να πω???

ωραια θα παω κ εγω στον μαη να τσιλιμπουρδιζω κ μετα θα σασ ερχομαι παλι..

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα!!!!!!!!!!!!

μην μου πεισ οτι ερχετε κ σε εσασ?????

μαρη το παιζεισ σε διπλο ταμπλο????ελενη να τησ κλεινετε την πορτα!!!!!

εδω εγω που σε περναω και 2 μερεσ και παρεμεινα πιστη στο ιουνιου-ιουλιου!!!

ναι κοριτσάκι, και σε μας έρχεται (βασικά νόμιζα ότι έρχεται μόνο σε μας, αλλά τώρα θα την ψάξω σε όλους τους μήνες)

Θα της κλείσουμε την πόρτα στα μούτρα αλλά μεταξύ μας δεν την κόβω να το καταλαβαίνει... Εγωισμό μηδέν η μουλάρα!!!

εγω τι να πω???

ωραια θα παω κ εγω στον μαη να τσιλιμπουρδιζω κ μετα θα σασ ερχομαι παλι..

ναι κουκλίτσα να μας έρθεις... Μην μεταφέρεις πληροφορίες μόνο!:P:p:p

α !!!την νομιζατε και για μονιμη λοιπον???ωστε ετσι λοιπον!!!κι εμεισ το ιδιο!!!!

προτεινω να τησ κλεισουμε ολοι την πορτα!!!!!!!!!!!!

θα κανει μονη τησ ομαδα στο παρεντσ ...

μαμα μπραντυ!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα κοριτσια!!οντως πολυ ωραια μερα σημερα!!

οσο για το αλτσχαιμερ εγω δεν νομιζω να το εχω!στο σουπερ μαρκετ παντως πηγαινα παντα με λιστα και παντα γραφω χαρτακια για να θυμηθω κατι.

νινη-κυριακη με το καλο η βαφτιση σημερα!!

αργ7 και γω ξεκινησα διαιτα εδω και μια εβδομαδα ελπιζω να την συνεχισω!!κανω και λιγους κοιλιακους μπας και μαζευτει λιγο η κοιλια!

οσο για την ιδεα με το παπλωμα στο πατωμα και γω αυτο θα κανω αλλα αργοτερα γιατι ακομα δεν καθεται μονη της.

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Έχουν ασπρίσει τα ούλα του και γενικώς έχει πολύ γκρίνια τελευταία, για να δούμε! Επίσης σήμερα κάπως έφτιαξε η ανορεξία, μας έκοψε η λόρδα φαίνεται! :lol:

Εγώ πάντα έιχε ένα θέμα με τη μνήμη, αλλά φαίνεται πως μεταφέρθηκε στον Γιάννη τώρα τελευταία και πολύ το ευχαριστιέμαι, γιατί τώρα τον δουλεύω εγώ! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλησπερούδια!!!!!!

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...