Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημερα μανουλεσ!!!!!

εμεισ χτεσ ειχαμε αργια...τοπικη....η απελευθερωση του νησιου απο τουσ τουρκουσ.

τωρα ετοιμαζομαστε να κατεβουμε για δουλειεσ με την πριγκιπισσα,θα μπω να σασ διαβασω το απογευματακι!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Περαστικά στους αρρωστούληδες, γονείς και μωράκια!!!

Εμείς κορίτσια την Δευτέρα θα πάμε να κόψουμε τον χαλινό και πόσο τον λυπάμαι τον κακομοίρη, ελπίζω να μην πονέσει γιατί θα αρχίσω να κλαίω κι εγώ πάλι όπως την προηγούμενη φορά με τα εμβόλια... Αχ ψυχούλα μου... :(

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Καλημερα και απο εμενα κοριτσακια

Εμεις συνεχιζουμε κανονικα τις εισπνοες με τη μασκα αλλα τι να πω αυτος ο βηχας επιμενει.Αδιαθετησα και εγω πρωι -πρωι και ειμαι ολο νευρα ,κατα τ' αλλα ο καιρος παει να μας τρελλανει ζεστη πολυ σημερα ...τι να πω πως να μην αρρωστησουμε!!!!!!

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλημέρα, μανούλες....!!

Χθες το βράδυ κράτησε η μανούλα μου το μπέμπη και κοιμήθηκα 9 ώρες σερί μετά από πολύ καιρό.......!!! Σηκώθηκα πρωί, σκούπισα, σφουγγάρισα κι έχω απίστευτη όρεξη και ενέργεια.....!! Τώρα θα μου τον φέρει πάλι, μου έλειψε η αγαπούλα μου, δε μπορώ χωρίς αυτον, νοιώθω την αγκαλιά μου άδεια.......!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια...

Περαστικά σας μικρά φατσάκια!Ωχ αυτά τα δόντια.Κι εμείς προς τα εκεί οδεύουμε αλλά προς το παρόν δεν έχουμε ανησυχίες.Εμείς για εμβόλιο θα πάμε 10-15 Δεκέμβρη. Λέτε να συμπέσουν και τα δόντια μαζί και να τα παίξει τελείως η μπεμπούλα?

Αχ Παναγιά μου!

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλημερα, μανουλες και μπεμπακια!!!! ο μικρος μου τελικα οταν πινει συμπληρωμα το βραδυ ( του δινω 120ml και τρωει και απο το στηθος) κοιμαται μετα το πουλακι μου μεχρι τις 6 το πρωι σερι, απο τις 10-10.30..δεν ηθελα να δωσω συμπληρωμα αλλα οι νυχτες με τρελαινουν, δεν ξεκουραζομαι καθολου και ειμαι μεσ στα νευρα...

fatsaki, κοψατε το epandoren???

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

Διαφημίσεις

καλημερα, μανουλες και μπεμπακια!!!! ο μικρος μου τελικα οταν πινει συμπληρωμα το βραδυ ( του δινω 120ml και τρωει και απο το στηθος) κοιμαται μετα το πουλακι μου μεχρι τις 6 το πρωι σερι, απο τις 10-10.30..δεν ηθελα να δωσω συμπληρωμα αλλα οι νυχτες με τρελαινουν, δεν ξεκουραζομαι καθολου και ειμαι μεσ στα νευρα...

fatsaki, κοψατε το epandoren???

Είχαμε λίγο ηρεμήσει από τις ρουκέτες αλλά εχθές του έδωσε και κατάλαβε! Τώρα πάλι θα της δώσω. Εσείς πως τα πάτε με αυτό το θέμα?

n8m8p2.png

X9drp2.png

ΤΑΤΙΑΝΑΚΙ πιστεύω ότι δεν έιναι κακό που πίνει συμπλήρωμα. Είναι καλό και για τους 2 σας!Ξεκουράζετε κι αυτός κι εσύ!Και η δικιά μου που πίνει ξένο γάλα από 2 μηνών μια χαρά είναι. Κι εγώ που η μάνα μου δεν με θήλασε μια χαρά είμαι 1,70 παρακαλώ!!!!!!!!!!

Κι εδώ μιλάμε για συμπλήρωμα το βράδυ όχι για όλα τα γεύματα. Δεν χρειάζεται να αισθάνεσαι τύψεις.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πολλά παιδάκια με πυρετό βλέπω κ έναν μεγάλο...περαστικά σε όλους!!!

Εμείς δεν ήμαστε ακόμα τελείως καλά...χθες φτάσαμε στις 4 φορές νερουλά κακάκια κ σήμερα μέχρι στιγμής μόνο 2....κάναμε κ το εμβολιό μας σήμερα κ να δούμε πως θα παμε...εντωμεταξύ η μπουκίτσα στο ένα εμβόλιο δεν έκλαψε καθόλου κ στο δεύτερο ελάχιστα κ μόλις την έβαλα στο καρότσι κοιμήθηκε κ κάναν τον σταυρό τους οι κοπέλες στο ίκα κ φωνάζανε κ τις άλλες να δούνε το καμάρι μου πόσο καλό παιδάκι είναι!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πολλά παιδάκια με πυρετό βλέπω κ έναν μεγάλο...περαστικά σε όλους!!!

Εμείς δεν ήμαστε ακόμα τελείως καλά...χθες φτάσαμε στις 4 φορές νερουλά κακάκια κ σήμερα μέχρι στιγμής μόνο 2....κάναμε κ το εμβολιό μας σήμερα κ να δούμε πως θα παμε...εντωμεταξύ η μπουκίτσα στο ένα εμβόλιο δεν έκλαψε καθόλου κ στο δεύτερο ελάχιστα κ μόλις την έβαλα στο καρότσι κοιμήθηκε κ κάναν τον σταυρό τους οι κοπέλες στο ίκα κ φωνάζανε κ τις άλλες να δούνε το καμάρι μου πόσο καλό παιδάκι είναι!

Μπράβο στο γενναίο κουκουβαγάκι σας:) Και γρήγορα περαστικά και σ' αυτό και στα υπόλοιπα αρρωστούλια!!!! Εμείς αύριο πάμε για εμβόλιο και μετρήσεις:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...