Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Σαφως! Τα εσωτερικα χαρισματα μετρανε, οχι τα εξωτερικα!!! Τι νομιζεις, θα φοβηθω την κριτικη σου?:lol:
Όχι βρε αχάριστη, ότι θα την βρεις ενδιαφέρουσα περίμενα. Αλλά προπέτα όπως είσαι (τοξότης γαρ) δεν περίμενες να αναλύσω και το "καλό" γιατί εδώ δεν θα είχα να αντιπαραθέσω κάτι και θα σε εκθείαζα (άλλωστε οι κακοί είναι στην φυλακή λένε).

Βάλε ΝΕΤ τώρα να δεις τι βλέπει το ανώμαλο ζευγάρι τώρα χαχα

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειρήνη 'επαθε ουρολοίμωξη.Ανέβασε 39,8 και δεν έπεφτε με τίποτα παρ'ότι της έδωσα depon και την κάναμε και μπάνιο.Οι εξετάσεις της δείξανε ανεβασμένα αιμοπαιτάλια 27,000 και πολλά πυοσφαίρια στα ούρα.Της χορηγούσαν ενδοφλέβια αντιβίωση και τώρα στο σπίτι θα παίρνει για άλλες 5 μέρες αντιβίωση απο το στόμα.

Καλη αναρρωση! Περαστικα να ειναι!

Όχι βρε αχάριστη, ότι θα την βρεις ενδιαφέρουσα περίμενα. Αλλά προπέτα όπως είσαι (τοξότης γαρ) δεν περίμενες να αναλύσω και το "καλό" γιατί εδώ δεν θα είχα να αντιπαραθέσω κάτι και θα σε εκθείαζα (άλλωστε οι κακοί είναι στην φυλακή λένε).

Βάλε ΝΕΤ τώρα να δεις τι βλέπει το ανώμαλο ζευγάρι τώρα χαχα

Φτου! Δεν προλαβα! Πηγα για υπνο! Για λεγε, τι βλεπατε? Στειλε πμ αν δε μπορεις να το γραψεις δημοσιως!:lol::lol::lol:

1651909s165nqv6vc.gif

age.png age.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

Αφου δεν επαθα πριν απο 10 λεπτα το καρδιακο , δυσκολα θα το παθω...

ειχα αφησει την αγγελικουλα στον καναπε ο οποιοσ ειναι γωνια κ την ειχα βαλει μεσα μεσα στη γωνια, πηγα να στρωσω το κρεβατι κ οταν γυρισα αδειοσ ο καναπεσ μαζι με το παιχνιδι τησ...!!!επεσε κατω...το πρωτο μασ μπουμ!!σοκαριστηκα ,κοκκαλωσα κ απλα εβλεπα..πολλη μεγαλη τρομαρα!βεβαια το μωρο καθοταν μπρουμητα κ γελουσε στο χαλι!!!

Εγώ σε έχω νιώσει ίσως περισσότερο λόγω της κοινής, ως ένα βαθμό, εμπειρίας μας. Είμαι πολύ περίεργη να μάθω τι άλλο σκαρφίστηκε η κακίστρω. Γιατί πιο καλό κι αγνό κορίτσι από σένα δεν υπάρχει!

σε ευχαριστω πολυ για την ωραια γνωμη σου!να σαι καλα!παντωσ να σου πω την αληθεια δεν εχω πειραξει κανεναν ανθρωπο κ περισσοτερο εκεινην...

κ μαλιστα πολλεσ φορεσ μην σου πω ολεσ αν κανω κατι στουσ δικουσ μου π.χ ενα δωρο εκεινησ θα κανω ακομα περισσοτερο αλλα η ξινηλα ξινηλα..

εκει τησ εχει κωλησει προφανωσ το ονομα!!!γιατι δεν ειμαι κοριτσι με αρχεσ κ δεν τουσ σεβαστηκα για να βγαλω το ονομα τουσ...:wink::lol::lol:

κ αν δεν εχεισ καταλαβει περι τινοσ προκειτε ενα θα σου πω κ τελευταιο ...το διανοεισε οτι απο τοτε με το ονομα δεν εχουν μιλησει με τουσ γονεισ μου??????:!::?::!::?:γιατι κ αυτοι δεν εχουν αρχεσ προφανωσ κ δεν με συμβουλευσαν σωστα....:lol::!::?::lol:

μετα απο τοσα τραπεζωματα κ ξανα τραπεζωματα κ οσα τουσ εχουν κανει οι δικοι μου τωρα ο ενασ ειδικα δεν πηρε τηλ ουτε στισ γιορτεσ των γονιων μου ουτε στην εγχειρηση!!!!!!!:!::!::!::!:τωρα τισ γιορτεσ δεν ηλθαν σπιτι μου για το δωρο του μωρου ,προφανωσ για να μην αναγκαστουν να ευχηθουν κ στουσ δικουσ μου!!!μονο πηγαμε εμεισ εκει..

δεν χρειαζετε να συνεχισω πιστευω αν και οταν συνεχισω θα φρικαρεισ τελειωσ...

τωρα φουντωσα παλι...

για πεσ μασ τι εβλεπεσ στην νετ?????

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημερα!!!!!!!!!!

τι κανουν οι μανουλες και τα γλυκα μπεμπακια?

εμεις γυρισαμε εχθες απο το χωριο πηγαμε για 3 μερες

ο μπεμπουλης εχει εξελιχθει σε μεγαλο νουμερο ζουζουλο:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

του στρωνα ενα παπλωματακι κατω και ηταν ικανος να γυρισει ολο το δωματιο δεν μπουσουλαει αλλα σερνεται:rolleyes:

φυσικα για να του αλλαξω πανα δεν καθεται αν δεν εχει κατι στα χερακια να μασουλαει:-):smile:στριφογυρναει σαν μακαρονι!!!!!!!!!!

ζηλευω πολυ οταν μιλατε για ταξιδακια!!!!! ποσο αναγκη εχω να παω καπου!!!

ποτε θα ερθει το καλοκαιρι????????? φετος θα το περασουμε τσην Περαμο ηδη τα εχουμε κανονισει με την κουμπαρα μου θα παρουμε τα παιδια και ολη μερα θαλασσα:!::!::!::!::!:

βεβαια σκεφτομαι να κανω δωρο στον αντρα μου ενα ταξιδακι 4 ημερες σε κανενα νησακι ισως σκαροσουμε και το δευτερο που ξερεις!!!

αν φυσικα μιλαμε μεχρι τοτε :confused::confused::confused::confused: γιατι εχουμε να μιλησουμε απο τα Χριστουγεννα...........

ο τζουτζουλινος μου σημερα γινεται 6 μηνων:P:p:p:p:p

ποτε περασαν σαν μια μερα μου φαινεται που τον πηρα στην ακαλια μου και ηταν τοσο μικρουλης

περνανε οι μερες τοσο γρηγορα και με πιανει τρελα οταν το καταλαβαινω!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

Εγώ σήμερα είμαι πολύ πεσμένη και το θέμα είναι ότι δεν έχω κάτι που να με απασχολεί

Ο μικρούλης μου κοιμάται τον πρωινό του ύπνο

Χθες έγινε η εγχείριση της πεθεράς μου και όλα πήγαν μια χαρά άντε να δούμε και με το μπαμπά μου τώρα να πάνε όλα καλά!!!!

Δουλίτσες παρά πολλές έχω …..και δεν έχω όρεξη να κάνω τπτ

39of8ui0nbjggujl.png

xyb70dpwmhuny9fg.png

t5yc62letjb8zu3x.png

Φτου! Δεν προλαβα! Πηγα για υπνο! Για λεγε, τι βλεπατε? Στειλε πμ αν δε μπορεις να το γραψεις δημοσιως!
Μπαμπινιώτη μεταμεσονύκτια, πολύ ρομαντικό!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

Αφου δεν επαθα πριν απο 10 λεπτα το καρδιακο , δυσκολα θα το παθω...

Τώρα το έπαθα εγώ... τον ξέπλενα στο νιπτήρα και χτυπιόταν ως συνήθως και στούκαρε το μάτι σε γωνία ντουλαπιού... Έχει κοκκινίσει μάτι και μύτη :-(

Πάω να πάρω προστατευτικά για γωνίες τώρα. Α, για την πεθερά, έχω μια ερώτηση... γιατί σε απασχολεί τόσο και δεν την γράφεις κανονικότατα; Είπαμε είσαι καλό κορίτσι, μη σε καβαλάνε όμως κι όλας! Γράφτη ρε παιδί μου, πως το λένε, φτύστην κανονικά!

βεβαια σκεφτομαι να κανω δωρο στον αντρα μου ενα ταξιδακι 4 ημερες σε κανενα νησακι ισως σκαροσουμε και το δευτερο που ξερεις!!!

αν φυσικα μιλαμε μεχρι τοτε :confused::confused::confused::confused: γιατι εχουμε να μιλησουμε απο τα Χριστουγεννα...........

Άντε μίλα καλέ, νέα χρονιά!

WN6Op3.png

καλημερα κοριτσακια!!!

βατραχακι, μαριλου και γκογκα να χαιρεστε τα παιδακια σας!!!εμεις θα τα κλεισουμε την πεμπτη!

ειρηνη τι να πω με τα πεθερικα σου??!!!ειναι να μην σου τυχει!!!!

βατραχακι τι εννοεις?τοσο καιρο τσακομενοι ειστε με τον αντρα σου??

οσο για το ποτε μεγαλωσανε τα μικρα μας.....αστο με τρελη ταχυτητα!!!εμας αμα της κρατας τα χερια σηκωνετε μονη της ορθια!!αλλα δεν γυρναει ακομα,μπρουμητα -ανασκελα.μονο σαν τους δεικτες του ρολογιου!!και γω με το ζορι την αλλαζω!!φαντασου να μεγαλωσουν κι αλλο!!!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!!!

βατραχακι, μαριλου και γκογκα να χαιρεστε τα παιδακια σας!!!εμεις θα τα κλεισουμε την πεμπτη!

ειρηνη τι να πω με τα πεθερικα σου??!!!ειναι να μην σου τυχει!!!!

βατραχακι τι εννοεις?τοσο καιρο τσακομενοι ειστε με τον αντρα σου??

οσο για το ποτε μεγαλωσανε τα μικρα μας.....αστο με τρελη ταχυτητα!!!εμας αμα της κρατας τα χερια σηκωνετε μονη της ορθια!!αλλα δεν γυρναει ακομα,μπρουμητα -ανασκελα.μονο σαν τους δεικτες του ρολογιου!!και γω με το ζορι την αλλαζω!!φαντασου να μεγαλωσουν κι αλλο!!!

Ναι τσακωμενοι ειμαστε απο την δευτερη μερα των Χριστουγεννων δεν μιλαμε...μονο τα βασικα για το μωρο και το σπιτι

ουτε χρονια πολλα ειπαμε την πρωτοχρονια..........

και δεν προκειτε να κανω πισω γιατι αυτη εχει πολυ αδικο και πρεπει να το καταλαβει και για μενα αυτος ειναι ο τροπος μου να του το δειξω

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Ναι τσακωμενοι ειμαστε απο την δευτερη μερα των Χριστουγεννων δεν μιλαμε...μονο τα βασικα για το μωρο και το σπιτι

ουτε χρονια πολλα ειπαμε την πρωτοχρονια..........

και δεν προκειτε να κανω πισω γιατι αυτη εχει πολυ αδικο και πρεπει να το καταλαβει και για μενα αυτος ειναι ο τροπος μου να του το δειξω

κριμα ειναι μωρε να ειστε τσακωμενοι!!!εγω παντως δεν θα αντεχα!!!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Θυμάστε που σας έλεγα ότι ο μορφονιός έκανε δεξιά αριστερά απότομα πολλές φορές το κεφάλι του όταν προσπαθούσε να κοιμηθεί; Μου είχατε απαντήσει ότι πολλές φορές κάνουν διάφορα κουλά τα παιδάκια, να μην ανησυχώ, προσπαθεί να βρει την βολή του κλπ. Τώρα το άρχισε και στον ξύπνιο του (σα να λέει όχι όχι όχι) και τις περισσότερες φορές χαμογελάει όταν το κάνει. Ο γιατρός λέει ότι πολλά παιδάκια το κάνουν κι ότι δεν έχουν βρει κάτι παθολογικό. Τα αυτιά του δεν είναι, τα ζούληξα, δεν πόνεσε. Γκρίνια δεν έχει, ούτε και πυρετό. Ο άντρας επιμένει ότι κάτι έχει. Εγώ σκέφτομαι ότι είναι καινούργιο παιχνίδι του ή ότι προσπαθεί κάτι να μιμιθεί. Καμιά γνώμη;

To έκανε κι εμένα μια φορά στον ξύπνιο του και μάλιστα την ώρα που του έδινα το φρούτο του! Είχε πολύ πλάκα γιατί ήταν σαν να προσπαθούσε να το αποφύγει! :lol:

Σοφάκι έλα να σκάσουμε παρέα....η δικιά μου δεν πίνει καθόλου γάλα κ μου είπε η γιατρός να φτιάξω με το γαλά τη κρέμα της μπας κ το 'πίνει' μέσω φαγητού....ε στο 4ο κουταλάκι έκανε εμετο!!!! :(

Σήμερα συνεχίζει η ανορεξία στο γάλα. Το πρωί που ξύπνησε ήπιε μόνο 50ml! Το μεσημέρι όμως έφαγε 2 αχλάδια!!!! (ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω!) Για να σούμε την κρεμούλα θα την φάει άραγε?

Βατραχάκι κρίμα είναι να ξεκινήσει έτσι η χρονιά σας βρε παιδί μου...

Εγώ πάλι που όποτε του κρατάω μούτρα δεν μπορώ να τα κρατήσω? Όλο κάτι κάνει και με ρίχνει ο άτιμος!!! :rolleyes: Τις προάλλες που τσακωθήκαμε ερχόταν και μου τραγουδούσε το τραγούδι των Vegas, συγνώμη αν σε πονάει και τα λοιπά. Ε δεν μπόρεσα να κρατηθώ από τα γέλια έτσι πως έκανε... :lol:

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...