Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις ευχες σας να στε καλα!!!!πιασαν τοπο καθως φαινεται...

ο πατερας μου εκανε την στεφανιογραφια αλλα ευτυχως δεν χρειαστηκε αγγειοπλαστικη-μπαλονακι.....ολα τα βρηκαν καλα οι γιατροι....εχτος απο κατι..!!!!χτες το βραδυ ο καρδιολογος ειδε το dvd με μία αγγειοπλαστικη που εκανε το 09(η τελευταια καθως μετα εκανε το μπαι-πας),εφριξε ο ανθρωπος!!!!κατα την διαρκεια λοιπον της αγγειοπλαστικης κατα λαθος προφανως του εκοψαν μία σημαντικη αρτηρια και για να την μπαλωσουν της εβαλαν 20 ολοκληρα στεντ!!!!!(την συρραψαν με στεντ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

πηγε ο γιατρος πρωι πρωι και φωναζε για το τι εχουν κανει στον πατερα μου ,μαζευτηκαν εκει ολοι οι καρδιολογοι κ ολοι απορρησαν!!!!η μαμα μου εκλαιγε,ο μπαμπας μου κοιτουσε με αποροια και ολοι οι υπολοιποι να φωναζουν να παει ο πατερας μου να κινηθει νομικα!!!!εξαιτειας αυτου εχει τοσα χρονια δυσφορια,στεναχωριες κτλ....αφου εχει 15-20εκατοστα στεντ!!!!!!!

α και ολη αυτη η μ@κ@κια εγινε σε πασιγνωστο καρδιοχειρουργικο ιδιοτικο νοσοκομειο,το πρωτο που μας ερχεται στο μυαλο για τετοιες υποθεσεις...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

απαπα, πες μου μόνο οτι δεν είχε σχέση με τη γιαγιά και τον κυνηγό να τα δω ολα!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:εισαι φοβερη!!!!εσκασα στα γελια!!!!

(κι εμενα καπου εκει πηγε το μυαλο μου....χε χε)

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα!!!

Τί έγινε?Ερήμωσε για τα καλά το καφέ μας???

Ελπίζω να είστε όλες και όλοι καλά....Εμείς είμαστε στα ίδια πάντως.Η Ιωάννα μεγαλώνει,η κοιλιά μου φουσκώνει (πότε έφτασα 5 μηνών δεν κατάλαβα!!) και η μικρή ζωηρεύει κάθε μέρα και απολαμβάνω κλωτσιές και τούμπες...Κάναμε και την β'επιπέδου,όλα πάνε καλά ευτυχώς!Βέβαια στεναχωρήθηκα λίγο γιατί μου είπαν ότι θα γεννηθεί γύρω στα 2,8-3 κιλά και απογοητεύτηκα.αν αυτό είναι το βάρος γέννησης κι εγώ γεννάω 2 βδομάδες νωρίτερα λόγω καισαρικής πόσο θα βγει,2,5 κιλά??κατά τ'άλλα όλα καλά και η μπουμπού μοιάζει πολύ στην Ιωάννα από τις 4D φωτογραφίες που μου δείξανε.

Αυτά από'μας προς το παρόν....Φιλάκια πολλά!!!!

Μια χαρά είναι το βάρος, τι σκας; Ασε που πάντα πέφτουν κι έξω

Εχθές ήρθαν οι δικοί μου από το πρωί για να ξεκινήσουν να φτιάχνουν τα έπιπλα στο σαλόνι κι εμείς φύγαμε να πάμε με τη θεία μου τη Λένα στο Τζιμ το τζιτζίκι που είχε τσαμπέ παράσταση για παιδιά (και ανήψια στην περίπτωσή μας) εφοριακών.

Γκρρρρρ εμένα δεν μου το σφύριξε κανείς! Η θεία σου τίποτα στο σύλλογο ή την ομοσπονδία;
απαπα, πες μου μόνο οτι δεν είχε σχέση με τη γιαγιά και τον κυνηγό να τα δω ολα!!!!
χαχχαχ, εδω ταιριάζει αυτό που λένε... Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρέυεται" χαχχχαχα
:rolleyes::cool:
κατα την διαρκεια λοιπον της αγγειοπλαστικης κατα λαθος προφανως του εκοψαν μία σημαντικη αρτηρια και για να την μπαλωσουν της εβαλαν 20 ολοκληρα στεντ!!!!!(την συρραψαν με στεντ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Ρε συ μπερδεύτηκα! Τα στεντ είναι σαν μικροσκοπικά μεταλλικά σωληνάκια που μπαίνουν μέσα στην αρτηρία να την αποφράξουν και να περνά από κει το αίμα :confused:

WN6Op3.png

Καλημερα κοριτσια!!

Εγραψε και η Χριστινα?????Αναβιωνουμε!!!

Βρε Ειρηνη τι ειπες τωρα???Τετοια βλακεια του κανανε του ανθρωπου?Να κινηθειτε νομικα!!!Δεν το συζητω!

καλημερα

Τι λες ρε ειρήνη!!!!!!!! 20 στεντ? Μα πανε με τα καλα τους οι άνθρωποι? Εννοειται να κινηθει νομικα ο μπαμπας σου αν δεν βαριεται να μπει σε τετοια διαδικασία.

Χριστινα!!!! Να μπαινεις να γραφεις πιο συχνά!!!!

Εγω στις 11:30 θα φυγω, θα παω στο Πεντελικόν στη Κηφισιά για το συνέδριο που ξεκινάει το μεσημέρι και θα τελειωσω το βραδυ γμτ....

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια :P Τι κάνουμε?!?!? Εμένα έχει έρθει ο μπαμπάκας μου μιας και τις Τρίτες δεν ερχεται η Νίκη κι έχουμε το project έπιπλα μπας και είμαστε έτοιμοι για τα βαφτίσια:D:D:D:D Θα πάει και καμιά βόλτα τη μικρή να κάνω και καμιά δουλειά γιατί προς το παρόν σας γράφω με το μικρό στα χέρια και τη Λένα στην πλάτη:tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια :P Τι κάνουμε?!?!? Εμένα έχει έρθει ο μπαμπάκας μου μιας και τις Τρίτες δεν ερχεται η Νίκη κι έχουμε το project έπιπλα μπας και είμαστε έτοιμοι για τα βαφτίσια:D:D:D:D Θα πάει και καμιά βόλτα τη μικρή να κάνω και καμιά δουλειά γιατί προς το παρόν σας γράφω με το μικρό στα χέρια και τη Λένα στην πλάτη:tongue::tongue::tongue:

Τι ωραια εικονα....ε ρε τι με περιμενει!:confused::confused::confused:

χχχαχα, κι εμενα το κανει αυτο η ιλιανα αμα με δει στον υπολογιστή. Θελει να την παιρνω αγκαλια και να εχει το δικό της πληκτρολογιο για να γραφει (ενα παλιο χωρις καλωδιο που της εχουμε κρατήσει) και κανει πως γραφει οπως κι εγω. Αν της πω οτι δεν την παιρνω αγκαλια, ανεβαινει στην καρεκλα και με καβαλαει στην πλατη.

Τελικα ολα τις ιδιες διαολιές κανουν ε?

4Rnfp3.png

Εγω στις 11:30 θα φυγω, θα παω στο Πεντελικόν στη Κηφισιά για το συνέδριο που ξεκινάει το μεσημέρι και θα τελειωσω το βραδυ γμτ....

Καλημέρα:) Μια κι εκεί θα είσαι με τη γνωστή συνάδελφο δεν κάνεις μια ερώτηση καλού κακού, που δεν το πιστεύω βέβαια με την κατάσταση που επικρατεί γύρω μας αλλά λέμε τώρα....

Τι ωραια εικονα....ε ρε τι με περιμενει!:confused::confused::confused:

Κατ σε πληροφορώ ότι αν δεν είχα να κάνω δουλειές καθόλου δε θα με ένοιαζε το διασκεδάζω απίστευτα, απλά αυτή τη στιγμή το βομβαρδισμένο τοπίο στο καθιστικό μου υπερισχύει της όρεξης για παιχνίδι. Επίσης στην ίδια κατάσταση θα μπορούσα παράλληλα να έχω και το θήλαστρο στο ένα βυζί όπως εχθές το απόγευμα:tongue::tongue::tongue::tongue: Μη μασάς, όλα μια ιδέα είναι ;)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

πιστευω οτι εσυ θα εισαι σε καλυτερη μοιρα, γιατι η Παναγιώτα θα είναι λίγο μεγαλύτερη

Ναι, κι εγω εκει στηριζομαι...Θυμασαι ομως που ελεγες οτι η Ιλιανα ειναι μονιμως κολλημενη πανω σου?Κι εγω τα ιδια τραβαω κι ας μην το λεω,δε με πειραζει ιδιαιτερα γιατι και μενα μου αρεσει να περναω χρονο μαζι της,ειδικα τωρα που ειμαι τοσες ωρες στη δουλεια αλλα μετα με το μωρο τι θα γινει???Αμφιβαλλω αν θα με αφησει να ασχοληθω μαζι του, ειδικα αν εχει ορεξη για παιχνιδι στο δωματιο της(ολο το απογευμα εκει ειμαστε..)...εκτος αν ασχολειται και αυτη με το μωρο!

Μαριλου να σε ρωτησω επειδη τα εχω βρει σκουρα με τον ασχρτο λογιστη που εχω μπλεξει εδω, οταν βγηκες σε αδεια κυησης πηρεα απο τη δουλεια σου πρωτα τα χρηματα πο επρεπε και μετα απο το ικα?εγω ετσι θυμαμαι ειχε γινει,με βασει τις κλιμακες που υπαρχουν ειχαμε υπολογισει τι πρεπει να μου δωσει ο εργοδοτης για 25 μερες σαν ασθενεια!Τωρα μου λεει ο λογιστης θα πας πρωτα στο ικα να πληρωθεις και μετα θα ερθεις εδω να σου δωσουμε τα υπολοιπα για να συμπληρωθει ο μισθος σου...

μωρε και μενα μου αρεσει, αλλα θελω να πηγαινω να κατουραω μονη μου χαχχαχαχα

Κορες, σας αφηνω γιατι σε 15 λεπτακια πρεπει να φυγω και πρεπει να μαζευτω.

φιλακιαααα

4Rnfp3.png

μωρε και μενα μου αρεσει, αλλα θελω να πηγαινω να κατουραω μονη μου χαχχαχαχα

Κορες, σας αφηνω γιατι σε 15 λεπτακια πρεπει να φυγω και πρεπει να μαζευτω.

φιλακιαααα

Εμεις τα κανουμε ολα μαζι...και τα ψιλα και τα χοντρα...:(

Ναι, κι εγω εκει στηριζομαι...Θυμασαι ομως που ελεγες οτι η Ιλιανα ειναι μονιμως κολλημενη πανω σου?Κι εγω τα ιδια τραβαω κι ας μην το λεω,δε με πειραζει ιδιαιτερα γιατι και μενα μου αρεσει να περναω χρονο μαζι της,ειδικα τωρα που ειμαι τοσες ωρες στη δουλεια αλλα μετα με το μωρο τι θα γινει???Αμφιβαλλω αν θα με αφησει να ασχοληθω μαζι του, ειδικα αν εχει ορεξη για παιχνιδι στο δωματιο της(ολο το απογευμα εκει ειμαστε..)...εκτος αν ασχολειται και αυτη με το μωρο!

Κατ το μυστικό είναι ένα.... Δεν λες ποτέ "δε μπορώ τώρα γιατί έχω το μωρό, γιατί πρέπει να ταϊσω το μωρό κλπ.". Εμείς ας πούμε από ημερών που ήταν ο Προκοπίκος το απόγευμα το περνάμε όλο στο δωμάτιό της με το μωρό στο κρεβάτι ή στο ρηλάξ ή στην αγκαλιά μας και κάνουμε τα πάντα, πλαστελίνες, χορό, ζωγραφική ό,τι θέλει. Θα βρείτε τρόπο να τα κάνετε όλα μαζί και πάλι απλά θέλει πολλή υπομονή από πλευράς σου τον πρώτο καιρό :)

Μαριλου να σε ρωτησω επειδη τα εχω βρει σκουρα με τον ασχρτο λογιστη που εχω μπλεξει εδω, οταν βγηκες σε αδεια κυησης πηρεα απο τη δουλεια σου πρωτα τα χρηματα πο επρεπε και μετα απο το ικα?εγω ετσι θυμαμαι ειχε γινει,με βασει τις κλιμακες που υπαρχουν ειχαμε υπολογισει τι πρεπει να μου δωσει ο εργοδοτης για 25 μερες σαν ασθενεια!Τωρα μου λεει ο λογιστης θα πας πρωτα στο ικα να πληρωθεις και μετα θα ερθεις εδω να σου δωσουμε τα υπολοιπα για να συμπληρωθει ο μισθος σου...

Καλά στα λέει Κατ πρώτα πληρώνεσαι από ΙΚΑ μετά πας το χαρτί στη δουλειά, στα υπολογίζουν και σε πληρώνει

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...