Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Έκλεισα για βρέφος χωρίς θέση από το airtickets, με 20 ευρώ λιγότερα από το site της Ολυμπιακής. Βλακεία έκανα????:confused::confused::confused:

Κοριτσάκι δεν έκανες βλακεία απλά όταν κλείνεις θέση βρέφους ουσιαστικά κρατάς το μωρό στα χέρια σου και δεν έχει δική του θέση;) Μέχρι 2 έτών έτσι ταξιδεύουν γιατί δεν ελέγχουν απόλυτα το σώμα τους οπότε δεν είναι ασφαλές να κάθονται σε δική τους θέση!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκι δεν έκανες βλακεία απλά όταν κλείνεις θέση βρέφους ουσιαστικά κρατάς το μωρό στα χέρια σου και δεν έχει δική του θέση;) Μέχρι 2 έτών έτσι ταξιδεύουν γιατί δεν ελέγχουν απόλυτα το σώμα τους οπότε δεν είναι ασφαλές να κάθονται σε δική τους θέση!

Ναι, ναι, κοριτσάκι, το ξέρω, απλά στο site της airtickets έγραφε "βρέφος χωρίς θέση" , ενώ της ολυμπιακής "0-2 ετών". Αυτό που βαριέμαι τώρα, είναι οι διαδικασίες για το διαβατήριο!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Συγγνωμη να ρωτησω κατι πληρωνεις για το μωρο εγω ηξερα οτι δεν πληρωνεις καθολου χρηματα για το μωρο οσες φορες ηρθαν τα ανηψακια μου απο εξωτερικο μεχρι που απεκτησε η μεγαλη δικη της θεση δεν πληρωναν τιποτα... και εννοητε οτι τα πραγματα του μωρου τα κουβαλας δωρεαν παντου καροτσια καθσματακια αυτοκινητου παρκοκρεβατα τα παντα!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

κοριτσια αυτο με το κεφαλακι περα δωθε μου το κανει και μενα οταν παει να κοιμηθει!βασικα εμενα συνεχεια πρεπει να ασχολησε μαζι της και να της αλλαζεις θεσεις,τωρα ειδικα ολο ορθια θελει!!!και συνεχεια κουνιετε!!!λετε να μου γινει υπερκινητικη?την εβαψα!!!

δεν νομιζω να ειναι κατι ανυσηχητικο παντως!!!!και μενα ο αντρας μου υπερβολικος ειναι!!!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!

Αυτό με το κεφάλι έχω ξαναπεί ότι το κάνει κι η δικιά μου...στην αρχή το έκανε για να κοιμηθεί,μετά το έκανε για να κοιμηθεί και για να ξυπνήσει και τώρα πια το κάνει για παιχνίδι...μάλιστα όταν ξαπλώνω δίπλα της και το κάνω κι εγώ είναι το καλύτερό της!!!!Τρελαίνεται!!!

Εμείς χτες το βράδυ είχαμε αυπνίες....ενώ η μικρή κοιμήθηκε κανονικά στη 1 το βράδυ,κατά της 2-2,30 ξύπνησε ξαφνικά με σπαρακτικά κλάματα....ηρεμούσε μόνο στην αγκαλιά μου και μόνο όρθια και πάλι για λίγο όμως..το τί τραβήξαμε για να ηρεμήσει δεν λέγεται...μέχρι τις 4 το πρωί κάναμε βόλτες στο σαλόνι,η μικρή μία να κλαίει μία να σταματάει,ώσπου τελικά ηρέμησε και αποκοιμήθηκε με λυγμούς...είχε καμιά ώρα μετά που κοιμόταν και έβγαζε λυγμούς το καημένο....πόσο το λυπήθηκα..τελικά κοίταξα μέσα στο στοματάκι της και ανακάλυψα ότι ετοιμάζεται να βγει το δεξί κάτω δοντάκι!!!!Έχει ανοίξει το ούλο και μάλλον από μέρα σε μέρα θα κάνει εμφάνιση....Πώς δεν το κατάλαβα η δόλια η μάνα να της δώσω ένα depon να ηρεμήσει????Ακόμα μαλώνω τον εαυτό μου που την άφησα και υπέφερε....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Μπιζελάκι είναι και κοντά στην ηλικία τα καμάρια μας. Θα το πω του άντρα μου να σε διαβάσει και σένα και τις άλλες απαντήσεις για να ησυχάσει.

Όσο για το δόντι, περάσαμε τρελές ξαγρυπνιες πριν τουλάχιστον μήνα και για κανα μήνα, μετά είδα ότι τα δοντάκια είχαν εμφανιστεί μέσα από τα ούλα σα να είναι διάφανα. Άρα περιμένουμε κι άλλη γκρίνια όταν είναι να σκάσει. :rolleyes:

WN6Op3.png

Πόλα αυτό που σου είπε κ η μαριλού την κρατάς στα χέρια....

Πελαγία πληρώνουν ασφάλεια ακόμα κ όταν δεν έχουν θεσή κ κάθονται στη μαμά τους που σε κάποιες περιπτώσεις είναι κ τόσο μεγάλη που συμφέρει να πάρεις κανονικό εισιτήριο....απλά βγαίνουν κατα διαστήματα κάποιες προσφορές που δεν πληρώνεις καθόλου ή πληρώνεις ένα 'συμβολικό' ποσό....πρέπει να το ψάχνεις βέβαια κ να τύχει να ισχύει κ την περίοδο που θες....

Σοφάκι έλα να σκάσουμε παρέα....η δικιά μου δεν πίνει καθόλου γάλα κ μου είπε η γιατρός να φτιάξω με το γαλά τη κρέμα της μπας κ το 'πίνει' μέσω φαγητού....ε στο 4ο κουταλάκι έκανε εμετο!!!! :(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Θυμάστε που σας έλεγα ότι ο μορφονιός έκανε δεξιά αριστερά απότομα πολλές φορές το κεφάλι του όταν προσπαθούσε να κοιμηθεί; Μου είχατε απαντήσει ότι πολλές φορές κάνουν διάφορα κουλά τα παιδάκια, να μην ανησυχώ, προσπαθεί να βρει την βολή του κλπ. Τώρα το άρχισε και στον ξύπνιο του (σα να λέει όχι όχι όχι) και τις περισσότερες φορές χαμογελάει όταν το κάνει. Ο γιατρός λέει ότι πολλά παιδάκια το κάνουν κι ότι δεν έχουν βρει κάτι παθολογικό. Τα αυτιά του δεν είναι, τα ζούληξα, δεν πόνεσε. Γκρίνια δεν έχει, ούτε και πυρετό. Ο άντρας επιμένει ότι κάτι έχει. Εγώ σκέφτομαι ότι είναι καινούργιο παιχνίδι του ή ότι προσπαθεί κάτι να μιμιθεί. Καμιά γνώμη;

xristinaki και η δικια μου που εχουν μωλισ 2 μερεσ διαφορα με τον ομορφονιο το ιδιο κανει κ γελαει!!!!!το θεωρει παιχνιδι!!!να σου πω την αληθεια κ εγω τρομαζα στην αρχη αλλα αφου ολα σχεδον το κανουν...

Ειρήνη 'επαθε ουρολοίμωξη.Ανέβασε 39,8 και δεν έπεφτε με τίποτα παρ'ότι της έδωσα depon και την κάναμε και μπάνιο.Οι εξετάσεις της δείξανε ανεβασμένα αιμοπαιτάλια 27,000 και πολλά πυοσφαίρια στα ούρα.Της χορηγούσαν ενδοφλέβια αντιβίωση και τώρα στο σπίτι θα παίρνει για άλλες 5 μέρες αντιβίωση απο το στόμα.

αμαν περαστικακια τησ!!!αχου φανταζομαι ποσο θα ταλαιπωρηθηκε η καημενουλα ,αλλα κ εσεισ...καλη αναρωση!!!!!!

Ειρηνη κι εμενα για ευχελαιο με βλεπω...

Αν και μαλλον ολα απο τη γκρινια ειναι.

Εγω δεν εχω πεθερα, αλλα η μαμα μου κανει για δεκα:tongue:

κασ εχω αρχισει να πιστευω οτι η γκρινια κ η γρουσουζια επηρεαζει κ πολυ μαλιστα!!κ συγκεκριμενα απο αυτην την γυναικα...αφου το ξερω οτι τρωγεται πανω απο τα κεφαλια μασ!!!!!δεν ξερω βρε κοριτσια μπορει να φαινομαι κακια οπωσ το διαβασετε αλλα ειλικρινα μου ερχονται κλαματα κ ακομα τωρα που σασ γραφω ...πολλεσ θα θυμαστε περι τινοσ προκειται κ πιστευω δεν θα με παρεξηγησετε ...και που να εγραφα κ την συνεχεια των οσων εχουν ακολουθησει απο τοτε που αναφερθηκα γι αυτην...

Επεξεργάστηκαν by IRINI83

DnfMp3.pngqTarp3.png

και που να εγραφα κ την συνεχεια των οσων εχουν ακολουθησει απο τοτε που αναφερθηκα γι αυτην...
Εγώ σε έχω νιώσει ίσως περισσότερο λόγω της κοινής, ως ένα βαθμό, εμπειρίας μας. Είμαι πολύ περίεργη να μάθω τι άλλο σκαρφίστηκε η κακίστρω. Γιατί πιο καλό κι αγνό κορίτσι από σένα δεν υπάρχει!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...