Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

αχ βρε ειρηνάκι μου, περαστικά κι αγύριστα ευχομαι.

Μα καλα, τι σκατοτομή ειναι αυτή που δεν μπορουν να κλείσουν και ολο μαλακιες κάνουν.

ΥΓ. Μόνο που άκουσα αγγειοπλαστική και μπαλονάκια ανατρίχιασα.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα και στις υπόλοιπες.

Πώς περάσατε ΣΚ?

Εμείς πολύ ωραία, και πολυ γεμάτα (οπως συνήθως)

Βόλτες, φίλους, καρναβάλι, παππούδες, νονούς, όλα τα προλαβαμε πάλι.

4Rnfp3.png

Καλημερα και καλη βδομαδα!

Ειρηνη περαστικα στο μπαμπα σου!!!!

Εμεις πως περασαμε σκ???Μεσα,μεσα μεσα!!Μπουχτησα πια! Κυριακη πρωι εστειλα τη μικρη στην παιδικη χαρα με τον πατερα της γιατι θα τρελαινοταν το παιδι απο την πολυ κλεισουρα!Ο Κωστας εχει εξεταστικη και διαβαζει συνεχεια και ειχε ερθει και ο πεθερος μου σκ να δει τη μικρη, οποτε κλειστηκαμε τελειως!Γενικα δεν παμε πουθενα πια,ουτε για ενα καφε,τιποτα!

ε εμα ειχατε και τον πεθερό, λογικό είναι να κλειστήκατε μεσα. Η πεθερά έρχεται? δεν σε ακουω να την αναφέρεις συχνά τελευταία

Οχι τοσο συχνα πια..εχει και ετοιμασιες για το γαμο του κουνιαδου μου τωρα...τον Αυγουστο ειναι βεβαια αλλα ισως προσπαθει και να αραιωσει τωρα που ερχεται το 2ο παιδι!

Διαφημίσεις

Καλημέρες και καλή εβδομάδα!!!! Τι κάνετε?!?!? Εγώ μόλις έστειλα τη Λένα με τη Νίκη super market, ο Προκοπίκος κοιμάται κι έτσι βρήκα ευκαιρία να σας γράψω τα νέα του ΣΚ να μη μαραζώνει και το καφέ μας:P:p:p:p

Λοιπόν..... Σάββατο γενικά ήταν χαλαρή μέρα, ήρθε το πρωί ένας φίλος μας εδώ για καφέ, πήγα λαϊκή που έχει γίνει το καινούριο αγαπημένο μου χόμπυ κάθε Σάββατο και το απόγευμα οι 4 μας, όπου κοίμησα τη Λένα από τις 20:30 γιατί δεν είχε κοιμηθεί μεσημέρι, κατά τις 21:30 κοιμήθηκε κι ο μικρός και μετά μαγείρεψε ο βασίλης τζανκιές (πάει η δίαιτα) και φάγαμε οι δυό μας και είδαμε και ταινία και γενικώς περάσαμε πολύ ωραία ;););););)

Εχθές ήρθαν οι δικοί μου από το πρωί για να ξεκινήσουν να φτιάχνουν τα έπιπλα στο σαλόνι κι εμείς φύγαμε να πάμε με τη θεία μου τη Λένα στο Τζιμ το τζιτζίκι που είχε τσαμπέ παράσταση για παιδιά (και ανήψια στην περίπτωσή μας) εφοριακών. Πάμε, καθόματε ωραία ωραία πρώτη σειρά και με το που βγαίνουν και βλέπει η Λένα τα κουστούμια και κυρίως τα καπέλα τους που ήταν τέλεια και πολύ αληθοφανή, βουρκώνει κλείνει τα μάτια και μου λέει "μαμά πάμε να φύγουμε φοβάμαι:confused::confused::confused::confused::confused::confused:" Τι να κάνω κι εγώ, εννοείται δεν την πίεσα, αφού δεν ήθελε ούτε από πιο πίσω θέση να κάτσουμε να το δούμε, φύγαμε και πήγαμε στη νονά της που ήταν ο Βασίλης με το μικρό και λύσσαξε στο παιχνίδι με τη μικρή της νονάς και μετά μου έλεγε "την άλλη βδομάδα να πάμε σε πιο ωραίο θέατρο μαμά" :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Ε, μετά γυρίσαμε σπίτι, ο μπαμπάς μου είχε μαγειρέψει και είχε κάνει και όλη μου τη λάντζα (μπαμπακούλης for ever:tongue:) και μετά το φαγητό κοίμισε η μάνα μου τη Λένα κι εμείς πήραμε με το Βασίλη το μικρό στο καρότσι και πήγαμε για καφέ με εφημερίδες και περιοδικά και χαλαρή κουβεντούλα..... Το τι το ευχαριστήθηκα δε λέγεται!!!! Ε, από σήμερα τα κεφάλια μέσα πάλι κι αυτός ο καιρός μου θυμίζει τόσο μέρες Αγγλίας (όταν σπούδαζε ο Βασίλης και πήγαινα να τον δω).....

Στα σημαντικά τώρα μετά το παραλήρημα: Ειρηνάκι πολλά περαστικά κι αγύριστα στο μπαμπά κι ελπίζω να πάνε όλα καλά με τις επεμβάσεις και πραγματικά να είναι και η τελευταίες που θα χρειαστεί, να είναι γερός!!!!!!!

Γιώτα κάτι φωτογραφίες σου που κυκλοφορούν στο φατσοβιβλίο ως Αφρικανή καμαριέρα φετινές είναι? Πολύ καλή μεταμφίεση!!!!!!

Και φυσικά ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σε όλα τα αρρωστάκια μας και άντε να έρθει επιτέλους η Άνοιξη γιατί μας έχει θερρίσει ο φετινός χειμώνας!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

hello Μαριλού

Ναι χθεσινές είναι οι φωτο. Στο πάρτυ του παιδικού σταθμού, οπου αποφασίσαμε μια παρεα γονιών που κανουμε παρεα και εκτός σχολείου να ντυθούμε. Αρκεί να σου πω οτι ολες οι δασκάλες με καταχούφτωσαν και φυσικά με το που με αναγνώρισαν αναφώνησαν όλες μαζί "αααα τωρα καταλαβαμε απο που πήρε η Ιλιάνα" (κοινώς σουργελααααα) χχαχαχα.

Μου κάνει εντύπωση που φοβήθηκε στην παράσταση. Αλλα τα κοστουμια πραγματικά ήταν πολύ αληθοφανή. Εμείς καθόμασταν δεύτερη σειρά και παρόλο που ήταν από τις πρώτες παραστάσεις που είδε (μην σου πω και η πρώτη αυτού του είδους, η άλλη ήταν το κουκλοθέατρο που ειχαμε παει παρεα) είχε την ασφάλεια του οτι δεν μπορουν να την πλησιάσουν μάλλον.

Παντως καλα εκανες και δεν την πίεσες.

4Rnfp3.png

hello Μαριλού

Ναι χθεσινές είναι οι φωτο. Στο πάρτυ του παιδικού σταθμού, οπου αποφασίσαμε μια παρεα γονιών που κανουμε παρεα και εκτός σχολείου να ντυθούμε. Αρκεί να σου πω οτι ολες οι δασκάλες με καταχούφτωσαν και φυσικά με το που με αναγνώρισαν αναφώνησαν όλες μαζί "αααα τωρα καταλαβαμε απο που πήρε η Ιλιάνα" (κοινώς σουργελααααα) χχαχαχα.Ήταν όντως πολύ πετυχημένη η μεταμφίεση δεν το συζητώ!!!!

Μου κάνει εντύπωση που φοβήθηκε στην παράσταση. Αλλα τα κοστουμια πραγματικά ήταν πολύ αληθοφανή. Εμείς καθόμασταν δεύτερη σειρά και παρόλο που ήταν από τις πρώτες παραστάσεις που είδε (μην σου πω και η πρώτη αυτού του είδους, η άλλη ήταν το κουκλοθέατρο που ειχαμε παει παρεα) είχε την ασφάλεια του οτι δεν μπορουν να την πλησιάσουν μάλλον.

Παντως καλα εκανες και δεν την πίεσες. Τι να πω κι εμένα μου έκανε εντύπωση αλλά ναι εννοείται δεν την πίεσα, 2,5 χρονών είναι λογικό κάποια πράγματα να τα φοβάται:P:p:p Απλά στεναχωρήθηκα γιατί ήθελα να το δω μου άρεσε πολύ το πρώτο τέταρτο που είδα :tongue::tongue::tongue:

Ουφ κοιμήθηκαν και τα δύο για μεσημέρι το καλά :)

dWXVp3.png

YqUap3.png

ουφ, ανασα εεεεε!!!!

Η παρασταση όντως ήταν πολύ ωραία. Κι εγω την ειχα ευχαριστηθεί πολύ. Απ' οσες εχουμε παει να δουμε φετος μου αρεσε πρωτα αυτή και μετα η ακρίδα.

4Rnfp3.png

όπου κοίμησα τη Λένα από τις 20:30 γιατί δεν είχε κοιμηθεί μεσημέρι, κατά τις 21:30 κοιμήθηκε κι ο μικρός και μετά μαγείρεψε ο βασίλης τζανκιές (πάει η δίαιτα) και φάγαμε οι δυό μας και είδαμε και ταινία και γενικώς περάσαμε πολύ ωραία ;););););)

Κοινώς βγαλατε τα μάτια σας πάλι, μη ντρέπεσαι, πεστο:tongue::tongue::tongue::tongue:

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Κοινώς βγαλατε τα μάτια σας πάλι, μη ντρέπεσαι, πεστο:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ε ναι λοιπόν αλλά αυτό δεν ήταν το ενδιαφέρον της βραδιάς, αυτό συμβαίνει σχεδόν καθημερινά τα υπόλοιπα ήταν το καλό και πρωτότυπο κομμάτι:P:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

απαπα, πες μου μόνο οτι δεν είχε σχέση με τη γιαγιά και τον κυνηγό να τα δω ολα!!!!

Καλέ τα υπόλοιπα που μαγειρέψαμε παρέα, φάγαμε οι δυό μας, είδαμε ταινία κλπ. :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλέ τα υπόλοιπα που μαγειρέψαμε παρέα, φάγαμε οι δυό μας, είδαμε ταινία κλπ. :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχχαχ, εδω ταιριάζει αυτό που λένε... Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρέυεται" χαχχχαχα

Κατερινα, για την δική μου περίπτωση μιλαω, εσυ δεν μετρας εισαι εγκυος:tongue::tongue::tongue:

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...