Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

κι εμεις δεν εχουμε κανονισει τιποτα. σκεφτομαστε τι θα μπορουσαμε να κανουμε με το παιδί μωρε καθημερινή, που την αλλη μερα εχει να σηκωθει στις 07:30 για να παει σχολειο και σκεφτομαστε... ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΠΟΤΑ.

Μπορει να φτιάξω κανα ψητο το βράδυ στο σπίτι ετσι να τσικνήσουμε για το έθιμο

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι κάνετε κορίτσια? Εμείς φέτος όπως κάθε Τσικνοπέμπτη θα έχουμε το Kiousis' family carnival edition για τρίτη συνεχή χρονιά κι ανυπομονώ!!! Η μόνη διαφορά είναι ότι φέτος λόγω κρίσης αλλά και των γενεθλίων της μαμάς μου θα μαζευτούμε στους γονείς μου και όπως καταλαβαίνετε θα είμαστε η ατραξιόν της βραδιάς καθώς δε νομίζω οι υπόλοιποι καλεσμένοι να είναι ντυμένοι :tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα!!!

Τί έγινε?Ερήμωσε για τα καλά το καφέ μας???

Ελπίζω να είστε όλες και όλοι καλά....Εμείς είμαστε στα ίδια πάντως.Η Ιωάννα μεγαλώνει,η κοιλιά μου φουσκώνει (πότε έφτασα 5 μηνών δεν κατάλαβα!!) και η μικρή ζωηρεύει κάθε μέρα και απολαμβάνω κλωτσιές και τούμπες...Κάναμε και την β'επιπέδου,όλα πάνε καλά ευτυχώς!Βέβαια στεναχωρήθηκα λίγο γιατί μου είπαν ότι θα γεννηθεί γύρω στα 2,8-3 κιλά και απογοητεύτηκα.αν αυτό είναι το βάρος γέννησης κι εγώ γεννάω 2 βδομάδες νωρίτερα λόγω καισαρικής πόσο θα βγει,2,5 κιλά??κατά τ'άλλα όλα καλά και η μπουμπού μοιάζει πολύ στην Ιωάννα από τις 4D φωτογραφίες που μου δείξανε.

Αυτά από'μας προς το παρόν....Φιλάκια πολλά!!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπιζελακι κοριτσι μου ,γιατι να σταναχωριεσαι με το βαρος του μπεμπακιου?μια χαρα ειναι!!!!και ασε που δεν ξερεις....ακομα εχεις ποσους μηνες,μπορει να παρει πιο πολυ βαρος απο αυτο που λενε οι γιατροι!!!

η αγγελικη μου γεννηθηκε μολις 2550 και η γεωργια μου 2700,σαν γατακια ηταν και οι δυο και τωρα ειναι ολοκληρες κοπελαρες!!χι χι χι!!

κι εμεις τσικνισαμε σπιτι!!!ουφ δεν τισ μπορω τετοιες μερες για να βγενομε(περα απο την κριση)γιατι οπου κ να πας γινεται ο κακος χαμος!!!!

μαριλου χτες σε σκευτομουν κ αναρρωτιομουν ποιο θα ηταν το θεμα σας φετος!!!πετυχατε για μία ακομα φορα!!!!μπραβο σας βρε παιδια και του χρονου!!!!

πελαγια περαστικα σας!!!!!αχ μην λες παγωμενη ροδο καλε!!!!εζησα 4χρονια και ενα εχω να πω...εκει δεν εχετε καταλαβει τι εστι κρυο...χι χι!!!μια χαρα ειστε εκει!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα

Μαρια μου, οπως στα λεει η ειρήνη, μην στεναχωριέσαι, ποτε δεν μπορείς να ξέρεις.

Εμεις βγήκαμε χτες, καλά περάσαμε, ήμασταν από τις πρώτες φουρνιές και φάγαμε γρήγορα και καλά (πήγαμε σε μαγαζί που ξέρουμε τι κρέατα έχει και μας ξέρει πολλά χρόνια), γυρίσαμε νωρίς και πέσαμε για ύπνο μετά το μπάνιο κατευθείαν.

Μαριλού ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ με τη μεταμφίεση. Δεν μπορω να πω κατι αλλο περα απο μπράβο στη μαμά σου, μπράβο στο Βασίλη που δέχτηκε να ντυθεί γιαγιά και μπράβο σας γενικώς για το κέφι που κουβαλάτε. ΦΟΒΕΡΟΙ. Την έδειξα στο Νίκο και μου λέει, "πωωωω είναι πολυ τρελλοκομεία αυτοί". Και του χρόνου.

Εμεις θα ντυθούμε την Κυριακή οικογενειακώς για να παμε σε παρτυ.

4Rnfp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Εμεις τελικα ψησαμε χθες σπιτι,κεμπαπ,πανσετες,πιτες...το μωρο ακομα κοβει βολτες!!!Σας ειπα τι μου ειπε ο γιατρος τη Δευτερα?Η μικρη ειναι με τα ποδια κατω και το κεφαλι πανω ακομα και πρεπει να προσεχω καπως να μη σηκωνω βαρος και να μη σκυβω αποτομα μη μου δωσει καμια με τα ποδια και μου σπασει τα νερα:confused::confused::confused::confused::confused:Ευτυχως σταματαω δουλεια στις 28!!!Μια βδομαδα ακομα!!!Ατομο δεν εχουμε βρει,μη ρωτησετε,κατα διαολου παει η εταιρεια!Ουτε εμενα δε μπορει να πληρωσει λεει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλημέρα!!!

Τί έγινε?Ερήμωσε για τα καλά το καφέ μας???

Ελπίζω να είστε όλες και όλοι καλά....Εμείς είμαστε στα ίδια πάντως.Η Ιωάννα μεγαλώνει,η κοιλιά μου φουσκώνει (πότε έφτασα 5 μηνών δεν κατάλαβα!!) και η μικρή ζωηρεύει κάθε μέρα και απολαμβάνω κλωτσιές και τούμπες...Κάναμε και την β'επιπέδου,όλα πάνε καλά ευτυχώς!Βέβαια στεναχωρήθηκα λίγο γιατί μου είπαν ότι θα γεννηθεί γύρω στα 2,8-3 κιλά και απογοητεύτηκα.αν αυτό είναι το βάρος γέννησης κι εγώ γεννάω 2 βδομάδες νωρίτερα λόγω καισαρικής πόσο θα βγει,2,5 κιλά??κατά τ'άλλα όλα καλά και η μπουμπού μοιάζει πολύ στην Ιωάννα από τις 4D φωτογραφίες που μου δείξανε.

Αυτά από'μας προς το παρόν....Φιλάκια πολλά!!!!

Μαρια κατάρχην μη στενοχωριεσαι, και η κουμπαρα μου 2 βδομαδες νωριτερα μπηκε οταν γεννησα κι εγω την Παναγιωτα, 2600 βγηκε ο μικρος,μια χαρα!Ξερει ο γιατρος σου ποτε θα ειναι το μωρο ενταξει σε αναπτυξη,βαρος κλπ και πρεπει να βγει!Αλλα να ρωτησω,σωνει και καλα καισαρικη?Δε σου δινει περιθωρια για φυσιολογικο η δεν το ρισκαρεις κι εσυ?

Εμενα παντως μου ειπε οτι 38 εβδομαδων θα δουμε τη θεση του μωρου και θα αποφασισουμε πως θα μπουμε,Μεγ.Τριτη δλδ...ελπιζω τουλαχιστον να γεννησω μετα το Πασχα!

Λέμε να ντυθούμε πειρατές. Η ιλιανα πηρε στολή πειρατίνας, εγω εχω στολή πειρατίνας και μάλλον λεει να ντυθει και ο νικος το ίδιο για να παμε ως οικογενεια πειρατών.

Πλακα θα ειχε να ντυναμε την Ιλιανα παπαγαλάκι για να ειναι πανω στους ωμους μας χχαχαχαχαχ.

Σταματάς Κατερίνα ε? Πότε πέρασε ο καιρός. Πότε ελεγες οτι θελεις 2 μήνες και τωρα σε 10 μερες σταματάς.

Πρεπει να σου πω οτι χτες που σε ειδα στη φωτο με την κοιλια σε έμφαση πρωτη φορά, είσαι μια πολυ γλυκια εγκυούλα.

Ειναι ακομα γυρισμένη κατω η μίκρή ε?

Παντως για δευτερη καισαρική που έλεγες, νομίζω ότι είναι νωρίς ακόμα για να επιχειρηθεί φυσιολογικός τοκετός. Πρέπει να είναι πολυ μάγκας ο γιατρός για να το κάνει και δεν νομιζω οτι θελει κανενας να ρισκαρει το παραμικρό.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Λέμε να ντυθούμε πειρατές. Η ιλιανα πηρε στολή πειρατίνας, εγω εχω στολή πειρατίνας και μάλλον λεει να ντυθει και ο νικος το ίδιο για να παμε ως οικογενεια πειρατών.

Πλακα θα ειχε να ντυναμε την Ιλιανα παπαγαλάκι για να ειναι πανω στους ωμους μας χχαχαχαχαχ.

Σταματάς Κατερίνα ε? Πότε πέρασε ο καιρός. Πότε ελεγες οτι θελεις 2 μήνες και τωρα σε 10 μερες σταματάς.

Πρεπει να σου πω οτι χτες που σε ειδα στη φωτο με την κοιλια σε έμφαση πρωτη φορά, είσαι μια πολυ γλυκια εγκυούλα.

Ειναι ακομα γυρισμένη κατω η μίκρή ε?

Παντως για δευτερη καισαρική που έλεγες, νομίζω ότι είναι νωρίς ακόμα για να επιχειρηθεί φυσιολογικός τοκετός. Πρέπει να είναι πολυ μάγκας ο γιατρός για να το κάνει και δεν νομιζω οτι θελει κανενας να ρισκαρει το παραμικρό.

Καλα η φωτο ειναι χθεσινοβραδυνη μετα τα κοψιδια!!!Καλα ειναι,πηρα παραπανω κιλα απο οτι περιμενα αλλα δεν πειραζει,θα τα χασω,το μωρο να ειναι καλα!

Οσο για την καισαρικη,ο δικος μου γιατρος δεν εχει κανενα προβλημα να προπαθησω φυσιολογικα απλα εχω μεγαλο μηκος τραχηλου!Αυτο το ειδαμε στη β επιπεδου οποτε δεν ελπιζω και πολυ να κατεβει το μωρο παλι οπως και με την Παναγιωτα!

Βρε ποιος μιλαει για κιλά? Εγω σου λεω οτι είσαι πολυ γλυκεια εκγυούλα. Τι κόλλημα ειναι αυτό με τα κιλά (δεν μιλαω για σενα) που τραβανε έγκυες και μη? "Και πόσα κιλά πήρες? Ααααα πολλλά είναι". Ρε δεν μας χέζετε λεω γω. Οσα θελω θα παρω μανδαμ. Λογαριασμό θα σου δώσω?

Και οπως το λες, κιλα ειναι θα τα χάσεις, το μωρο να ειναι καλά.

Στην παναγιώτα γι αυτό εκανες καισαρική? δεν ειχε κατεβει το μωρό?

4Rnfp3.png

Βρε ποιος μιλαει για κιλά? Εγω σου λεω οτι είσαι πολυ γλυκεια εκγυούλα. Τι κόλλημα ειναι αυτό με τα κιλά (δεν μιλαω για σενα) που τραβανε έγκυες και μη? "Και πόσα κιλά πήρες? Ααααα πολλλά είναι". Ρε δεν μας χέζετε λεω γω. Οσα θελω θα παρω μανδαμ. Λογαριασμό θα σου δώσω?

Και οπως το λες, κιλα ειναι θα τα χάσεις, το μωρο να ειναι καλά.

Στην παναγιώτα γι αυτό εκανες καισαρική? δεν ειχε κατεβει το μωρό?

Ναι δεν κατεβαινε και μπηκα 39+6 με προκληση...

η Ιλιανα πάλι, ήταν χαμηλά εξαρχής, αφου σε όλη την εγκυμοσύνη μου λέγανε πόσο χαμηλά ήταν η κοιλιά μου, και μαλλον και γι αυτό είχα φυσιολογική εξέλιξη τοκετού χωρίς παρέμβαση

4Rnfp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!

καλη μας εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπηκα να τα πω να ξεσκασω κ φευγω.........................

παλι μεσα ο πατερας μου ...βρε κοριτσια πια ελεος!!!εχω κατασκασει με τον πατερα μου!!!!!!!ειναι απο χτες νοσοκομειο κ παω εκει τωρα...ηταν να μπει σημερα πρωι ,αλλα του ηλθε δυσφορια κ τον κρατησαν απο χτες μεσα....αυριο θα κανει την αγγειοπλαστικη..καθομουν και σκευτομουν τωρα οτι απο τον δεκεμβριο09 κανει 3πλο μπαι πας(ανοικτης καρδιας),σεπτεμβριο10 του ξανα ραβουν την τομη καθως του ειχαν αφησει κοιλη(!!αραφτο καποιο κομματι!!),γεναρη12 εγχειρηση προαστατη και ενω ολα πηγαιναν καλα τσουπ...να παλι η καρδια!!!!!εκανε προχτες σπινθηρογραφημμα κ του εδειξε οτι το ενα τεταρτημοριο της καρδιας δεν οξυγονονεται!!!!θα κανει σταφανιαια και θα δειξει αν χρειαστει παλι μπαλονακι ή μπαι-πας!!!α!!!!και τωρα που χειρουργουταν του ειπαν οτι η κοιλη που υποτιθεται ξανα-χειρουργηθηκε ωστε να του την ραψουν (σεπτεμβριο10)δεν την εχουν κλεισει και πρεπει κι αυτη να μπαλωθει με εγχειρηση!!!(δηλαδη 3 εγχειρησεις για να κλεισουν αυτην την ριμαδα την τομη!!!!!)!!δηλαδη αν δεν το καταλαβατε εχουμε 2 εν αναμονη εγχειρησεις!!!

χωρια απο τον δεκεμβριο του 09,αλλα απο το 2007 εχει κανει πολλα μπαλονακια-στεντ κατα διαστηματα!!!!7μπαλονακια νομιζω τα οποια κ δεν εγραψα......

και ειναι μολις 53!!!!!!

σας τα ειπα κ ξεσκασα....αναχωρω τωρα

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...