Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Δημητρα καλωσήλθατε.

Φαντάζομαι οτι ενα τετοιο ταξίδι και μάλιστα για τόσο καιρό που έχεις και χρόνο να δεις πράγματα και να ζήσεις την καθημερινότητα μιας ξένης χώρας είναι πράγματι εμπειρία ζωής. Εισαι πολύ τυχερή που οι καταστάσεις ήρθαν έτσι και καταφέρατε και το πραγματοποιήσατε. Ευχομαι να τα ξανακαταφέρετε και οικογενειακως την επόμενη φορά.

Η θωμαίτσα πήγε σχολείο σήμερα? Η την κράτησες σπίτι για να συνέλθει απο το ταξίδι?

Υπόλοιπα κοριτσια τι κάνετε? Ρημάξαμε εδω μεσα....

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλή σας μέρα.

Γιώτα την έχω ακόμα σπίτι γιατί δεν έχει συνέλθει απο το jet lag.Nα φανταστείς εχθές μου ξύπνησε 2 το μεσημέρι,μετά την έβαλα για ύπνο στις 10 το βράδυ και ξύπνησε πάλι στη 1 τη νύχτα και κοιμήθηκε 5 το πρωί.Ο άντρας μου δεν πήγε για δουλειά και ακόμα κοιμούνται.Κι'εγώ κουτουλάω,αλλά έπρεπε να σηκωθώ γιατί εχω δουλειές να κάνω.Οπου να ναι πρέπει να την ξυπνήσω όμως γιατί αν το πάμε έτσι βλέπω να κάνουμε την νύχτα μέρα.Απο βδομάδα μαλλον θα την στείλω σχολείο.

Αλήθεια που πήγατε όλες καλέ?Πείτε κανα νέο.

SI5Yp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα δημητρα!!!!!!!!!!!!καλως ηλθατε!!!!!σας ευχομαι να ξαναπατε και μαλιστα οικογενειακως ,ωστε να το ευχαριστηθειτε ακομα πιο πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πελαγια καλα εισαι?εμεισ ολεσ μασ μια χαρα!!!!!καιρο εχουμε να σε δουμε..

μαρια ελενα τι κανεις?πωσ τα πασ με τα δυο ζουζουνοπαιδα?

γι αυτο που ειπες ,οτι αν και 11 μηνων τον θεωρειτε μωρο ,εδω κι εμας που η γεωργια ειναι 16 μηνων ακομα μωρο την λεμε!!!την αγγελικη στην ηλικια τησ (ηταν πλεον και η μεγαλη αδελφη,αφου εχουν 15 μηνεσ διαφορα...),την θεωρουσαμε παιδακι!!!

γιωτα ,πρεπει με καποιον τροπο να τισ μαζεψουμε παλι εδω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ξεμυαλιστηκαν ολεσ με το φεισ!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Απο τις 9:30 περιμενα το λεωφορειο, 10 και περασε το πρωτο!!Α ρε Ελλαδα,κατα διαολου πας τελειως!Τελος του μηνα σταματαω βρει δε βρει ατομο, αμην και ποτε Θεε μου!!Η Παναγιωτα με βρηκε εκει και δε με αφηνε να φυγω να παιξουμε με τις κουκλες!

Δημητρα καλωσηρθατε κι απο δω,εγω παντως εβλεπα φωτογραφιες σας τοσο καιρο και ζηλεψαααα!!!!Με το καλο να πατε και του χρονου!

Μαρια-Ελενα το γαμωτο δεν ειναι και τοσο κακη λεξη,...το κέρατό μου και να πεταει τις κουκλες με μισος πως σου φαινεται?????:rolleyes:

Καλημεραααααα

περιμενω να μπουν όλο το τμήμα σε συνάντηση τώρα και να ηρεμήσει το κεφάλι μου, με εχουν πρήξει πρωι πρωι.

Τι κάνετε? Κατερινα προβλημα του αν δεν βρει ατομο, εσενα δεν σε νοιαζει. Αστον να κουρευτεται που λενε και στο χωριό μου.

Κι εγω παντω αυτα τραβαγα με το λεωφορείο οταν δεν ειχα αυτοκινητο γι αυτο σιχτηρισα και αγορασα αυτοκινητο. Μενω σε αποσταση 10 λεπτων με το αυτοκινητο απο τη δουλειά και με το λεωφορειο εκανα συνήθως 1 ωρα, από τα οποια τα 30-40 ηταν αναμονή και τα αλλα 10 περπατημα απο τη σταση ως το σπιτι. Το περπατημα δεν με πειραζε, η αναμονή ομως με σκοτωνε.

Χτες πηραμε και στολή για την Ιλιανα. Καθοταν το ψωνάκι και κοιταζότανε στον καθρέπτη. Σαν γυφτικο σκερπανι καμαρωνε

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο βρε Γιωτα,με γεια τη στολη σας!Εμενα ουτε τις πλησιαζει...και περυσι με το ζορι τη φορεσε!

Λοιπον η Παναγιωτα εχει τρελαθει και γινεται και πτωμα ;);) απο χθες με αυτο http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=7351&e=product&pid=49494 το ειχε φερει ενας θειος της απο περυσι αλλα δεν ηξερε να το παιξει, ε στο εξης βρηκαμε δουλεια για τα απογευματα!!!

κατερινα αυτο πρεπει να το γραψεισ σε βιντεο και να μασ το ανεβασεισ!!!!

την τοτα εξαγριωμενη!!!

αχ τι τραβας κι εσυ!!!!χα χα!!!

Ειναι ησυχη,καλη,συνεργασιμη αλλιως θα παραπονιομουν συνεχεια με την εγκυμοσυνη και ολο το απογευμα μονη μαζι της αλλα ειναι πολυ καλο παιδι!Τωρα το κερατο απο μενα το ακουσε,ψεματα να πω...

Kατερίνα ωραίο το παιχνίδι σας φαίνεται.Θα πρέπει να ξεδίνει κιόλας.Ενα τέτοιο θα ήταν καλό και για την δικια μου που δεν ξέρω τι να την κάνω.Πολλή ενέργεια βρε κορίτσια.Ευτυχώς απο αύριο αρχίζουμε κολυμβητήριο.Εχει να πάει κανα τρίμηνο.Τουλάχιστον να περνάει λίγο η ώρα της εκεί.Εμένα βέβαια με έχει κουράσει λίγο αυτό το να μπαίνω κι'εγώ μαζί της τώρα 3η χρονιά αλλά αφού της αρέσει και περνάει η ώρα της την πηγαίνω.Απο του χρόνου που θα πάει στην μεγάλη πισίνα θα μπαίνει μόνη της.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

δημητρα ακριβως το ιδιο σκεφτομαι κι εγω, οτι βαριέμαι που πρέπει να μπαίνω κι εγώ, αλλα ειναι ωραιος χρόνος με το παιδί. κι εμενα ευτυχως απο του χρόνου (καλα να ειμαστε και λεφτα να εχουμε) θα πηγαινει με το σχολειο, οποτε θα ξεμπλέξω απο αυτό το βραχνά

4Rnfp3.png

Καλημέρα σας ειπα? Οχι νομίζω!

Καλημέρα σας λοιπόν.

Εδω χιονίζει από αρκετά εως πολύ κατα διαστήματα και πυκνό χιόνι μάλιστα, αλλα νομιζω ακομα δεν εχει αρκετό κρύο ώστε να το στρώσει και το κάνει νερό. Αλλα λεει χιονοπτώσεις ολη μερα, οποτε εχω μια ελπιδα να αποκλειστω μεχρι αυριο το πρωι. Αχ μακαααααριιιιι

4Rnfp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!

δημητρα σιγουρα τωρα με το κολυμβητηριο θα ξεδινει!!!!μετα πιστευω θα σου ξεραινεται στον υπνο!!!!

κατερινα,το ξερω για την τοτα οτι ειναι ησυχη..ειναι καλο παιδακι!!.απλα σου ειπα για το σκηνικο με το <γαμωτο το κερατο μου κ την κουκλα!!!!>φανταζομαι γελιο!!!

μια χαρα παντωσ και μακαρι να παραμεινει ετσι!!!!η αγγελικη παρολο που ηταν πολυ καλο παιδακι ,λιγουσ μηνεσ πριν γεννησω μεχρι και λίγεσ εβδομαδεσ αφου γεννησα μου ειχε βγαλει το λαδι!!!!!!!!!ειδικα πριν γεννησω (εκεινη ηταν μολισ 1ετουσ) ειχε μεταμορφωθει σε τερατακι!!!!δεν θα ξεχασω το τι μου εκανε!!!!μετα ηρεμησε!!ισωσ το προαισθανοταν..τι να πω..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ναι μωρε, περνάνε διάφορες φάσεις τα παιδάκια. Η Ιλιάνα πάντως που επίσης τη θεωρώ ήρεμο και συνεργάσιμο παιδί, κατά διαστήματα μεταμορφώνεται σε τέρας και μετά ισιώνει πάλι. By the way τετοια συμπεριφορά διανύουμε αυτές τις μέρες

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...