Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλε εγω την εβαλα να κανει τη γατα μετα χερια ετσι!

Η Παναγιωτα παντα στηνεται για φωτογραφιες οπως θες,τρελενεται να βγαζει και να τις βλεπει!Καθε μερα βλεπει ολα της τα αλμπουμ!!!!Ψωναρα λεων!!!

Εδω απο τη βαφτιση της φωτογραφιες 9 μηνων σκατό και χαμογελουσε πλατια στο φωτογραφο παιδι μου@

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και μενα στηνεται αλλα ειναι πιο αχαρη.

ειναι ψωνια τα λιοντάρια?

δεν το ήξερα, ωχ τι έχουμε να τραβήξουμε...

Εμενα εχει και ωροσκόπο λέων, διπλό ψώνιο δηλαδη χαχαχαχα

4Rnfp3.png

και μενα στηνεται αλλα ειναι πιο αχαρη.

ειναι ψωνια τα λιοντάρια?

δεν το ήξερα, ωχ τι έχουμε να τραβήξουμε...

Εμενα εχει και ωροσκόπο λέων, διπλό ψώνιο δηλαδη χαχαχαχα

Αστα εμενα σκορπιο ωροσκοπο!:rolleyes:Τι να σου πω τωρα,αυτο που εγραψα και στο γκρουπ σημερα οτι ετσι και της φωναξεις σου λεει: μη φωναζεις,με τσντιζεις, θα τα πετατσω ολα κατω βε κερατο μου?????????:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Α ναι χθες μου ειπε και το θεικο: ασε με γιατι θα σου φερω το βιβιο στο κεφαλι να σου δωσω μια να πεσεις κατω τσερη!Και μου το φερε,δεν αστειευεται!!

Διαφημίσεις

Καλημερα!Ευτυχως με εφερε ο πατερας μου στη δουλεια...δεν αντεχω αλλο κρυο!Χιλιες φορες να ημουν εγκυος καλοκαιρι παλι!

Η Παναγιωτα ξυπνησε 7:30 ,τη σκεπασα καλα της εδωσα μπλουζα πιπιλα κλπ και δε σηκωνοταν μεχρι τις 8 που ηρθε η μανα μου απο το κρεβατι της!Οταν καναπηγα γιατι με φωναξε με πηρε αγκαλια το καημενο να ξαπλωσω να κοιμηθουμε μαζι αλλα...κανω υπομονη,ενας μηνας ακομα!

αχ, κι εμεις την πηραμε στο κρεβατι το πρωι, οπως καθε μερα αλλωστε, και εκατσα και εγω κανα 10λεπτο. Καθε μερα τη φερνω στο κρεβατι, πινει γαλα, βλεπει παιδικά όσο εγώ ετοιμάζομαι, αλλα σήμερα έκατσα και χουχουλιασα κι εγώ μαζί τους

4Rnfp3.png

ψτ κατ, που είσαι ρε?

πλακωσε δουλειά?

Αργα τα ζωα μου την κανω τη δουλεια μου ασε,ολη μερα 2 δουλειες!!Απλα τωρα προσπαθω και να τελειωσω να φυγω σε λιγο,θελω να παω και γαι ψωνια και με τοσο κρυο....:(

πωωωω, ασε κι εγω μια απο τα ιδια, τελικά αν δεν εχεις πολλη δουλειά, κατεβαζεις αμεσως ρυθμούς, ετσι εχω καταλάβει.

ρε κατ, δεν πας σπίτι σου σήμερα με τέτοιο καιρό? πολύ κρύο και σε καποια σημεία μπορεί να εχει και πάγο, ασε μη φας καμια γλύστρα στα καλά καθούμενα.

Τι θα τα ντύσουμε φέτος? Θα κάνουμε καμια συνάντηση σαν την περσινή? τι λετε?

Εγω εχω βρει βασικά, αλλα πρεπει να τις παραγγείλω από το ιντερνετ.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

πωωωω, ασε κι εγω μια απο τα ιδια, τελικά αν δεν εχεις πολλη δουλειά, κατεβαζεις αμεσως ρυθμούς, ετσι εχω καταλάβει.

ρε κατ, δεν πας σπίτι σου σήμερα με τέτοιο καιρό? πολύ κρύο και σε καποια σημεία μπορεί να εχει και πάγο, ασε μη φας καμια γλύστρα στα καλά καθούμενα.

Τι θα τα ντύσουμε φέτος? Θα κάνουμε καμια συνάντηση σαν την περσινή? τι λετε?

Εγω εχω βρει βασικά, αλλα πρεπει να τις παραγγείλω από το ιντερνετ.

Εμεις πηγαμε τζαμπο παλι χθες,παλι δεν εδωσε σημασια στις στολες...θελει λεει να ντυθει μινυ μαους αλλα δεν τις πλησιαζει κιολας!

Θα παω για κανενα παντελονι εγκυμοσυνης οπωσδηποτε Γιωτα,δεν αναβαλλεται αλλο,πεθαινω απο τους πονους στην καρεκλα που καθομαι με αυτο που φοραω!

Ναι ρε συ αν εισαι και σκυλι σαν εμενα και δεν καταλαβαινεις τιποτα, ουτε που θα το καταλαβεις!Εδω με ρωτανε ποσο μηνων ειμαι τωρα πια και λεω α φαινεται?

Katerina 26 ο μπουμπουκος μου γινεται 11 κοντευει να περπατησει και εμεις νομιζουμε πως ειναι ακομα βρεφος. Χανεις λιγο την αισθηση του χρονου στο δευτερο παιδι, Ασε που ειναι σοκ μεγαλο. Εχεις πλεον ολοκληρο, αληθινο μωρο στην αγκαλια και αναρωτιεσαι απο που ξεφυτρωσε τωρα αυτο?

Ευχομαι να πανε ολα καλα, με ενα πονο!!

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Καλησπερα κοριτσια, χρονια και ζαμανια. Δεν εχω η/υ στο σπιτι, που καιρος τωρα για εξοδα και στη δουλεια ζορισαν τα πραγματα.

Το Ελενακι μου γουτουρευει και παει, οπως λεμε εμεις οι ποντιοι. Δεν ξερω εαν το συζητησατε το θεμα της κακιας κουβεντας...αρχισε να λεει γμτ οταν νευριαζει. τι να κανω? απο που το ακουσε? απο εμενα, γι αυτο και αγχωνομαι γιατι οσο και να προσεχω παλι μου ξεφευγει. Ευτυχως δεν μιλαει πολυ καθαρα και ο αντρας μου δεν το εχει παρει χαμπαρι. Τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση?? Της ειπα οτι αυτη ειναι κακια κουβεντα κλπ κλπ και απο κει και περα κανω πως δεν ακουω .

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Kαλημέρα και καλή εβδομάδα.Επιστρέψαμε στη βάση μας κι'εμείς.Πρέπει να σας πω οτι ήταν απο τα ωραιότερα ταξίδια που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου.Περάσαμε τόσο όμορφα....Το πως κρατιόμουνα να μην κλάψω στο αεροδρόμιο,αλλα μετά δεν άντεξα,με έπιασε ενα παράπονο στο αεροπλάνο που έκλαιγα συνέχεια,είχα και την μικρή που δεν καθόταν με τιποτα ύσηχη και ειχε τρομερή υπερένταση,αφου δεν μου κοιμήθηκε καθόλου πέρα απο ενα μισάωρο και αυτό την ξύπνησα γιατί έπρεπε να κατέβουμε και να πάρουμε το αλλο αεροπλάνο.Μεγάλη υπόθεση η συνήθεια πάντως.Μου φάνηκαν όλα τόσο περίεργα που ήρθαμε,το σπίτι μας το κοίταγα καλα καλά.Αφου μου λέει ο άντρας μου,άντε πήγαινε ν'αλλάξεις να κάνετε ενα μπάνιο να χαλαρώσετε και του έλεγα ναι,ναι και δεν πήγαινα.Είχα πάθει σοκ.Προφανώς επειδή δεν ήθελα να ΄γυρίσω,τι να πω.Γενικά,είχαμε ενα πολυ κουραστικό ταξίδι στην επιστροφή μας και η μικρή κουράστηκε αρκετά.Αλλά μόλις είδε τον μπαμπά της έκανε κάτι χαρές.Είχανε κάτσει στο αεροδρόμιο και ο άντρας μου να την κρατάει αγκαλιά και να κλαίει και η μικρή να μην τον αφήνει απο την αγκαλιά της.Τότε κατάλαβα πόσο πολύ είχε λέιψει ο ένας στον άλλον.Μετά ήρθαμε σπίτι και είχε φέρει την γυναίκα και είχε καθαρίσει κιόλας και μας είχε μαγειρέψει και φαγητό.Καλά λέω,φάε τώρα Θωμαϊτσα γιατί δεν ξέρω πότε θα ξαναφάς απο τον μπαμπά σου και γελάγαμε.

Εχω να κάνω ενα σωρό δουλειές σήμερα και δεν ξέρω αν θα προλάβω να τελειώσω,ρούχα,πλυντήρια,χαμός.Εχω φέρει μια τεράστια βαλίτσα μόνο της μικρής με ρούχα,μου είχε δώσει και μια κοπέλα αρκετά ρούχα,αυτά που της πήρα εγώ αλλά και πολλά δώρα.Την είχαν όλοι στα όπα-όπα.Και τι δεν της πήρανε.Ειδικά η νονά της-αδερφή μου της πήρε ενα σωρό πράγματα.Δυστηχώς δεν κατάφερα να φέρω μαζί μου κάτι ωραία παιχνίδια που της πήρε,αλλα είπαμε αν μπορέσει θα μου τα φερει εκείνη το καλοκαίρι.Εγώ πήρα μονο ενα ρολόι που βρήκα σε καλή τιμή και ήταν ευκαιρία και 2-3 ρουχαλάκια και κανα 2 μπλουζες που έφερα στον άντρα μου.Είπαμε κρίση και λεφτά δεν υπάρχουν αλλά να μαστε καλά και εύχομαι του χρόνου να μπορέσουμε να πάμε όλοι οικογενειακώς.

Α!Επίσης δεν σας είπα για το καινουργιο μας κατοικίδιο που αποκτήσαμε 3 ψαράκια.Η αδερφή μου είχε εκεί ενα μικρό ενυδρίο και επειδή την έβλεπε ο μπαμπάς της την δικιά μου να ασχολείτε και οτι της άρεσαν πήγε και της πήρε ψαράκια.Τον άκουγα που έλεγε οτι σου πήρα και ψαράκια αλλα δεν έδωσα βάση.Οταν ήρθαμε σπιτι και τα είδα του λέω νομιζα οτι έκανες πλάκα.Τρελάθηκε η μικρή.Τα έχει σε γυάλα προς το παρόν αλλά σκέφτομαι αργότερα να πάρω κανα μικρό ενυδρίο να τα βάλω.Θα δω,να οργανωθούμε πρώτα και βλέπουμε.Αυτα προς το παρόν,σας αφηνω να πάω να φτιάξω κι'ενα καφέ να ανοίξει το μάτι γιατί πριν λίγο ξύπνησα.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...