Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!Τι κρυο εφαγα για να ερθω..μπρρρρ αλλες 4 βδομαδες δουλειας εχω,μου ρχεται να σταματησω απο τωρα αλλα δεν εχουμε βρει-ψαξει για ατομο ακομα..Δε θα το στρωσει στην Αθηνα να αποκλειστω μια μερα τουλαχιστον??

Γιωτα κι εγω τα χανω τα μαλλια μου...γμτ:-(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κατερινα,

εσυ εγκυος και χάνεις μαλλιά? Θυμάμαι μόνο στην εγκυμοσύνη είχα ευχαριστηθεί μαλλί εγώ. Δεν έπεφτε με τίποτα, δεν λάδωνε με τίποτα, είχε δυναμώσει πολύ...

Και εκτοτε, απο φέτος το καλοκαίρι και μετά, περνάει ίσως την πιο χάλια περίοδο της ζωής του...

Αντε μακαρι να χιονίσει να χάσουμε εστω και μια μερα.

4Rnfp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!

γιωτα δεν εισαι η μονη....τι να πω!!απο την ανοιξη ,δεν εχω σταματησει την τριχοπτωση!!!!!μιλαμε για πολυ μαλλι!!!!τουφεσ!!!!συνηθωσ ξερω οτι πεφτουν ανοιξη+φθινοπωρο....εγω ομωσ απο την ανοιξη δεν σταματησα,καθε μερα τουφεσ ολοκληρεσ!!!την ημερα των χριστουγεννων ,ισωσ ειχα πιεστει κ με το τραπεζωμα,πηγα να χτενιστω κ βλεπω τουφεσ κ ξεσπω σε κλαματα!!!!

τελευταια αρχισα να παιρνω φιλισιν και ηδη εχω αρχισει να βλεπω βελτιωση...

ολο ελεγα να παω σε εναν δερματολογο αλλα ολο εμενα στα λογια....

DnfMp3.pngqTarp3.png

κι εγω θα περιμενω τα αποτελέσματα και θα ξεκινησω σίδηρο αν χρειαζεται. Εχω και στίγμα, οποτε παντα σε αυτά τα θέματα χρειάζομαι βοήθεια από συμπληρώματα. Εγω σκέφτομαι να παρω αυτό που μου έδινε και στην εγκυμοσύνη που ήταν και σίδηρο και φολικο οξύ. Φολικό λέγεται ή φυλικό? δεν θυμάμαι και καλά

4Rnfp3.png

κι εγω θα περιμενω τα αποτελέσματα και θα ξεκινησω σίδηρο αν χρειαζεται. Εχω και στίγμα, οποτε παντα σε αυτά τα θέματα χρειάζομαι βοήθεια από συμπληρώματα. Εγω σκέφτομαι να παρω αυτό που μου έδινε και στην εγκυμοσύνη που ήταν και σίδηρο και φολικο οξύ. Φολικό λέγεται ή φυλικό? δεν θυμάμαι και καλά

Φολικο!

Εγω σιδηρο σε αυτη την εγκυμοσυνη δεν εχω παρει,μονο ασβεστιο γιατι δεν πινω γαλα και filicin φυσικα. Εκανα εκετασεις ομως και τις περιμενω αυτη τη βδομαδα οποτε θα δω αν θα ξεκινησω και κατι αλλο!

Διαφημίσεις

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι που εφτασε το κοριτσακι στο τικερακι μου!!!Γενναω παναγια μου!

Τοση βλακεια που με δερνει σε αυτη την εγκυμοσυνη νομιζω οτι θα παρω το μωρο απο το μαιευτηριο και θα παω για καφε!Παρακαλω κανονισετε την συναντηση Απριλιου προς το τελος του μηνα!χαχαχαχαχα

Φολικο!

Εγω σιδηρο σε αυτη την εγκυμοσυνη δεν εχω παρει,μονο ασβεστιο γιατι δεν πινω γαλα και filicin φυσικα. Εκανα εκετασεις ομως και τις περιμενω αυτη τη βδομαδα οποτε θα δω αν θα ξεκινησω και κατι αλλο!

Μπραβο ρε, εγω επαιρνα 3 χάπια την ημέρα. Ειπαμε, τα καλά του στίγματος:(

4Rnfp3.png

Μπραβο ρε, εγω επαιρνα 3 χάπια την ημέρα. Ειπαμε, τα καλά του στίγματος:(

Στην πρωτη βρ εκι εγω επαιρνα αλλα ειχα αλλο γιατρο αρχικα,τωρα αυτος ειναι πολυ φλου και ειδε και στις πρωτες εξετασεις οτι ειχα καλο σιδηρο (πολυ περιεργο πραμα για μενα,μια ζωη αναιμια ειχα.,..) οποτε δε μου εδωσε τιποτα!

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι που εφτασε το κοριτσακι στο τικερακι μου!!!Γενναω παναγια μου!

Τοση βλακεια που με δερνει σε αυτη την εγκυμοσυνη νομιζω οτι θα παρω το μωρο απο το μαιευτηριο και θα παω για καφε!Παρακαλω κανονισετε την συναντηση Απριλιου προς το τελος του μηνα!χαχαχαχαχα

Ωχ, ναι ρε συ, πραγματι.:-P:-P Ισχυει δηλαδη αυτο που λενε οτι καμια σχεση η πρωτη με τη δευτερη φορά ε? Ειναι ολα αλλιως τη δεύτερη φορά.

4Rnfp3.png

Ωχ, ναι ρε συ, πραγματι.:-P:-P Ισχυει δηλαδη αυτο που λενε οτι καμια σχεση η πρωτη με τη δευτερη φορά ε? Ειναι ολα αλλιως τη δεύτερη φορά.

Ναι ρε συ αν εισαι και σκυλι σαν εμενα και δεν καταλαβαινεις τιποτα, ουτε που θα το καταλαβεις!Εδω με ρωτανε ποσο μηνων ειμαι τωρα πια και λεω α φαινεται?Τι να μη φαινεται μωρη σκεφτομαι μετα,στον 7ο μπηκες...χαχαχα

Αντε Γιωτα ξεκινα,μια αποφαση ειναι!

Διαφημίσεις

ρε λυσσαξες, ειπαμε δεν κανω δευτερο, χαχαχαχα. Τωρα κυριως μετα απο αυτό που έτυχε με το Νίκο, δεν υπάρχει περιπτωση να παω για δεύτερο.

Ειπαμε, εκτός και αν τύχει αλλα δε νομίζω.

Κι εγω έτσι ήμουν παντως, οπως λες, σκυλί

4Rnfp3.png

Πλακα σου κανω επειδη ξερω οτι δε θες:tongue::tongue::tongue::tongue:

ουστ ρε :cool::cool:

Ρε συ κατ, επειδη τα βλεπω απο το κινητό, σε αυτή τη φωτο με τη μασκα της γάτας, η Παναγιώτα είναι? Φοβερή είναι.

Και στην άλλη με το τραπεζακι, ειναι ΚΟΥΚΛΑ

4Rnfp3.png

ουστ ρε :cool::cool:

Ρε συ κατ, επειδη τα βλεπω απο το κινητό, σε αυτή τη φωτο με τη μασκα της γάτας, η Παναγιώτα είναι? Φοβερή είναι.

Και στην άλλη με το τραπεζακι, ειναι ΚΟΥΚΛΑ

Ευχαριστω πολυ Γιωτα!!:lol::lol::lol:Ειδες ιδια η μανα της!!!Το λεει και μια παλια μου συμμαθητρια σα σχολιο στις φωτογραφιες!!Οχι εγω μονο!!Τη μασκα τη βρηκα στα accessorize και την πηρα ετσι για πλακα!

Οσον αφορά σε αυτή με το τραπεζι, επειδη βλεπω απο το κινητό, δεν μπορω να πω σε ποιον μοιάζει, αλλα οτι ειναι κουκλι το παιδί σου, αυτό το ξερω, δεν χρειαζόταν αυτή η φωτο για να το πω.

Οσον αφορά σε αυτή με τη μάσκα, δεν αναφέρομαι στη μάσκα, που κι αυτή ωραία είναι, αλλα στο στήσιμο της παναγιώτας. Γι αυτο δεν ήμουν σίγουρη αν ειναι εκείνη. Τα χερια της, πως να το πω, είναι πολύ θεατρικά, σαν μεγάλος άνθρωπος ενα πραγμα

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...