Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα,κορίτσια!

Γιωτούλα,καλά είμαστε όλοι...Η Ιωάννα μεγαλώνει κάθε μέρα και πιό πολύ,ο άντρας μου όλη μέρα δουλειά (έγιναν και κάποιες περικοπές και έχει επωμιστεί ακόμα πιό πολλή δουλειά,δεν τον βλέπουμε και πολύ δυστυχώς) κι εγώ στα γνωστά οικοκυρικά...μιά απ'τα ίδια δλδ...

Η εγκυμοσύνη μέχρι στιγμής πάει πολύ καλά...στο 1ο τρίμηνο υπέφερα από ναυτίες ΟΛΗ μέρα αλλά μόλις μπήκα στον 4ο μήνα όλα κόπηκαν μαχαίρι.Τώρα απολαμβάνω τις σβούρες της μικρής και τρελαίνομαι!!!

Εσείς όλοι καλά??

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλημερα!

Μπραβο βρε Μπιζελακι,ολα καλα να πανε,με το καλο!Ευχαριστω που δε με αφησες μονη εγκυο ,περσι γκαστρωθηκαν ολες,φετος κανουν τους κινεζους...:tongue: Οσο για τα κιλα, εσυ τα χρειαζοσουν,ειχες αδυνατισει πολυ,εγω οχι!!!

Χθες πηγαμε δερματολογο για το σπυρακι της μικρης στο μαγουλο,καναμε ηδη 20 μερες θεραπεια με αλοιφες και εχει κλεισει σχεδον τελειως,τωρα μονο μια επουλωτικη κρεμουλα θα βαζουμε για το σημαδι!Μετα πηγαμε και τζαμπο να βγει λιγο εξω η καημενη!Ξετρελαθηκε!Ευτυχως δεν τα παιρνει ολα,της λεμε οτι αν παρεις αυτο θα αφησεις εκεινο και ειμαστε οκ!Για το νινι μας παλι τιποτα δεν πηραμε γμτ...θα αρχισω να ψωνιζω μονη μου μου φαινεται!

Για τις φοβιες που λετε,ενα θα σας πω,οτι παιχνιδι παιρνω στο βαφτηστηρι μου του βγαζω τις μπαταριες!Μεχρι και απο τη γουρουνα του τις εβγαλαν,..φοβαται ολους τους θορουβους,παιχνιδια με μουσικη κλπ...

Α!Η παναγιωτα ακομα βηχε και λεω να την ξαναπαω στο γιατρο να ακουσει αν εφυγαν τα ακροαστικα...:?:

καλημερα

ααχχ!!!!!!!!

επιτελους καφεδακι!!!

8.30 ξυπνησαμε 9 ειμασταν στον παιδικο και μετα πηγα αγορα για να επιστρεψω κατι και να παρω μπυτζαμες!!

και τωρα γυρισα να πιω ενα καφε σαν ανθρωπος

Μπιζελακι ελπιζω να το ξεπερασει....δυσκολο ειναι χθες παλι ελεγε φοβαμαιιιιι

θα ειχε δει κανα μπαμπαλο στο πατωμα

ο καιρος χαλασε ελπιζω μονο να μην χιονισει..... Σαββατο ειπαμε να παμε ικεα για να κανουμε το δωματιο του Νικολα

το λεμε εδω και μηνες και τωρα που το αποφασισαμε λετε να μας τα χαλασει ο καιρος.....οεο?!?!?! οχι...... θα κλαψω.....

ο μπαμπας μας κερδισε το φλουρι στην δουλεια!!!

φετος κοριτσια και οι τρεις μας κερδισαμε απο ενα φλουρι!!

εγω στην πεθ

ο Νικ εδω στο σπιτι μας

λετε να σημαινει κατι αυτο?

αντε καντε μια βολτα κι απο δω!!!!! μονο στο φεις σχολιαζετε!!!

συμπεθερααααα που σαι καλε!!!!!!!!!!!

και οι αλλες!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεσποινακι ειστε τυχεροι φετοσ!!!!!μπραβο!!!!ευχομαι ολο το 2012 να σασ κυλησει ετσι!!!

μπιζελακι πολυ ευχαριστα τα νεα σου!!!!η μπουμπου σου αρχισε τισ σβουρεσ?χα χα!!!αχ αυτα τα νοσταλγω να σασ πω την αληθεια!!!

αντε με το καλο κοπελα μου!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Μπραβο βρε Μπιζελακι,ολα καλα να πανε,με το καλο!Ευχαριστω που δε με αφησες μονη εγκυο ,περσι γκαστρωθηκαν ολες,φετος κανουν τους κινεζους...:tongue: Οσο για τα κιλα, εσυ τα χρειαζοσουν,ειχες αδυνατισει πολυ,εγω οχι!!!

Χθες πηγαμε δερματολογο για το σπυρακι της μικρης στο μαγουλο,καναμε ηδη 20 μερες θεραπεια με αλοιφες και εχει κλεισει σχεδον τελειως,τωρα μονο μια επουλωτικη κρεμουλα θα βαζουμε για το σημαδι!Μετα πηγαμε και τζαμπο να βγει λιγο εξω η καημενη!Ξετρελαθηκε!Ευτυχως δεν τα παιρνει ολα,της λεμε οτι αν παρεις αυτο θα αφησεις εκεινο και ειμαστε οκ!Για το νινι μας παλι τιποτα δεν πηραμε γμτ...θα αρχισω να ψωνιζω μονη μου μου φαινεται!

Για τις φοβιες που λετε,ενα θα σας πω,οτι παιχνιδι παιρνω στο βαφτηστηρι μου του βγαζω τις μπαταριες!Μεχρι και απο τη γουρουνα του τις εβγαλαν,..φοβαται ολους τους θορουβους,παιχνιδια με μουσικη κλπ...

Α!Η παναγιωτα ακομα βηχε και λεω να την ξαναπαω στο γιατρο να ακουσει αν εφυγαν τα ακροαστικα...:?:

Ax,nai bre Katerina to thimamai auto to spuraki ths Totas pou den efeyge poy eleges.Telika efyge,e?Oraia.Oso gia ta kila bre koritsia mhn agxonestai den exoume pei?Oi egkyes dikaiologountai an kai ta 7 kila Katerina mia xara akougontai,den nomizo na exeis parei polla.O gynaikologos sou ti sou leei?

SI5Yp3.png

Na sas graco ki'ego ligo ta nea mas tora pou brhka ligo xrono.Ejakolouthoume na pername polu oraia alla oi meres ligosteuoun kai tha prepei na epistrecoume dysthxos.Makari na mhn xreiazotan na gyriso.Den mou leipei tipota ektos apo ton antra mou poy exo na do toso kairo kai h mikrh fysika ton mpampa ths,ton blepei bebaia kathimerina kai ta lene apo to skype alla exoun nostalghsei poly o enas ton allo.

Edo gvorisa 2 kopeles files ths aderfhs mou me ta paidakia tous kai kanoume polu parea.Me exoun shgkinisei toso polu,exoun kanei tosa pragmata gia mena kai thn mikrh xoris na mas jeroun para elaxista.Mas anoijan to spiti tous,mas ekanan trapezi mou phran dora gia thn Thomaitsa kai h mia mou edose kai para polla rouxa mias kai exei 2 koritsakia kai ena agoraki.To ti royxa exo mazecei gia thn mikrh den legetai.Den jero pos tha ta fero Ellada.Na do pos tha xoresoun sthn balitsa.Na einai kala h kopela.Genika edo re paidi mou me to pou akoun Ellhna pathainoun kati.Exoun toso anagkh thn epikoinonia me touw Ellhnes pou to xairontai na tous exoun konta tous.

H mikrh epishs exei arxisei kai ejoikionetai polu me thn glossa kai mou leei polles lejeis sta agglika.Exei polu plaka.Akouei kai apo ta jaderfia ths poy milane metajy tous agglika kai kathe mera olo kai mia kainourgia lejh mou leei.Telika oso pio mikra toso kalytera mathainoun.

Ayta ta nea mas,tha sas janagraco pisteyo mexri na fygoume.

SI5Yp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δημητρουλα πολυ ωραια περνατε!!!μπραβο σου!!!!μπραβο και στην αγγλομαθουσα θωμαϊτσα!!!!!!καλη συνεχεια διακοπων να εχετε και να περνατε τελεια!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα!!!!!!!!!!!!

Κατ !!τι σπυρακι ηταν αυτο? δεν θυμαμαι να ανεφερες κατι...

Παρασκευη!!!!!!!!!!!!!! μου αρεσει πολυ οταν ερχεται το σκ!!!!!!!!!!!!

χθες χιονιζε ....για 10 λεπτα μονο

αλλα εριχνε κατι χοντρες νυφαδες να με το συμπαθειο...

σημερα εχει πολυ ωραια μερα κ ηλιο

μακαρι ετσι να ειναι θελω αυριο να παω θεσσαλονικη!!!

τι φαγητο σημερα? εμεις γιουβαρλοσουπα απο χθες

αυτα

παω σουπερ κ μετα παιδικο να παρω το αστερι μου

τριημερο για τα σχολεια ε!!! την Δευτερα αργια

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

τι ειναι καλε τη δευτερα και ειναι αργια? εχετε καναν άγιο που γιορτάζει ή όλα τα σχολεία είναι κλειστά?

Καλέ των Τριών Ιεραρχών είναι όλα τα σχολεία είναι κλειστά:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ε καλα ντε μη βαράς, δεν εχω παιδί στο σχολείο, για να θυμάμαι ποτε ειναι των τριων ιεραρχών.

Ο σταθμός παντως λειτουργεί κανονικά. Τα καλα του ιδιωτικού

Πως είστε εσείς? Το λενιώ τι κάνει? Ο ποκοπίκος? Ποκοπίκο με λέγανε οταν ήμουν μικρή. Ταιριάζει και με το προκοπίκος.

4Rnfp3.png

Καλημερα κοριτσια καλη εβδομάδα...

Πως περάσατε? Εγω σας τα ειπα και στο fb, πολυ πολύ ωραία.

Χτες το βράδυ κατι κουβεντιάζαμε με το Νίκο, και του τα έλεγα πολυ αισιόδοξα και ακουγοντάς με σταματάω την κουβέντα, σκέφτομαι, και λεω στο Νίκο...

- Μα τόσο καλό μου έκαναν αυτές οι δυο μέρες?

- Ελα ντε? μου λεει

Σημερα το πρωι πηγα και εκανα εξετάσεις αίματος. Ειχα να κανω απο την εγκυμοσύνη και μου ειχε γραψει ο καρδιολόγος του Νίκου κάποιες, οποτε σημερα αξιώθηκα και πήγα. Νομίζω οτι και παλι το ΣΚ έπαιξε το ρόλο του... Την τετάρτη θα παρω τα αποτελέσματα. Νομιζω θα χρειαστει να παρω σίδηρο αν κρίνω απο το πόσο μεγάλη τριχόπτωση έχω.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...