Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

μαριλου ναι,πηγαν ολα καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!σευχαριστω πολυ!!!!!!!!ειναι ηδη στο δοματιο κ συνερχεται!!!!

Άντε τέλεια νέα!!!!!! Γρήγορα και στο σπίτι του!!!!!! Μπράβο Ειρηνάκι :P:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η μικρη ειναι καλυτερα Γιωτα,εγω και ο Κωστας ειμαστε χαλια,εγω δεν μπορω να αναπευσω,δε βλεπομαι κιολας,εχει σκασει μυτη,στομα γυρω γυρω..η Παναγιωτα βηχει που και που και απλα η μυτη ειναι μπουκωμενη και η δικη της.

Διαφημίσεις

ωχ, πακέτο, σας έριξε όλους κάτω ε?

Ολους!Φυσικα ο Κωστας το παιζει χειροτερα απο ολους εξου και παρα τις κομαρες μου στα ποδια ετρεχα να του κανω και τη νοσοκομα το σαββατο...θα παει και για μπαλα αυριο!!!Η μικρη εχει σηκωθει βεβαια,ειναι καλα και αρχισε παλι τα ωραια της τα χουγια!!

γεια σας κοριτσια.τι κανετε?

εμεις καλα ειμαστε,ζουμε την νεα ωραια και ευτυχως ησυχη πραγματικοτητα.η μπουμπου μου ειναι πολυ ησυχη,μαμ κακα και νανι που λενε.και ευτυχως τα βραδυα κοιμαται.

Το κατερινακι μου,εχει γινει πραγματικο διαολακι σε ολα της,αλλα με την μικρη ειναι αγγελος.συνηθως την αγαπαει και την προσεχει,χαχαχα αλλα εχει και τις στιγμες που την μισει.συνηθως το βραδακι,επειδη θελει τον πατερα της αποκλειστικοτητα...παντως περναμε πολυ καλα σπιτακι μας,και δεν λεπω την ωρα να φτιαξει λιγο ο καιρος να αρχισουμε τις βολτουλες μας.

Κατερινα κοντευεις ε?

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια!!!!!!!!!

Ειρηνη περαστικα στον μπαμπα σου!! καλη αναρωση!!

εμεις λοιπον περασαμε ενα ομορφο σκ!!

σαββατο πηγαμε στην Θεσσαλινικη γιορταζε ο αδερφος του καλου μου την Τεταρτη κ το Σαββατο μας καναν τραπεζι

με τα πεθερικα βεβαιως βεβαιως....

Κυριακη ολη μερα στο σπιτι μας !!! την εχουμε αναγκη κ αυτη την κλεισουρα οι 3 μας ποτε ποτε...

να σας πω για το παλικαρακι μου????

εχει αλλαξει παρα παρα παρα πολυ

ολη μερα παιζει με τα αυτοκινητακια του

δεν με ενοχλει καθολου οπως παλια που ηταν συνεχεια μα συνεχεια πισω απο τα ποδια μου

επισης παιζει πολυ με τον μπαμπα του καθονται κατω κ βουμ βουμ τα αυτοκινητακια,,!!!!

δεν πειραζει τα παιδακια

οταν παμε σε ενα σπιτι για επισκεψη δεν πειραζει τιποτα

μεχρι κ με την μαμα μου που ειχανε παει σε μια φιλη της απλα καθοταν στον καναπε κ ετρωγε το κερασμα του κι η μαμα μου τον κοιτουσε κι αναρωτιοταν ""ο Νικολας ειναι αυτος...??"

ειναι πολυ ευγενικο παιδακι χαιρεταει ολο τον κοσμο λεει ευχαριστω συγνωμηκλπ

το σαββατο που πηγαμε θεσσαλινικη ηταν σαν να εχω αλλο παιδι μαζι μου αφου εφαγε καθοταν απλα κ επαιζε εγω εφαγα κ ηπια με την ανεση μου....

φυσικα ειχε αλλο ενα παιδακι

την πιπιλα την κοψαμε απο 1-1 οπως σας ειπα απο τοτε μου την ζηταει ποτε ποτε και τον εχω στο περιμενε και το ξεχναει

ειναι μπεμπουλης ....ειναι μωρος..... μου λεει αλλα κρατιεμαι να μην "σπασω" κ την δωσω

επισης απο Οκτωβρη? κοψαμε το μπιμπερο

σεικερ κ καλαμακι

οταν μια μερα του δωσα μπιμπερο δεν το θελε κ αναγκαστικα να του βγαλω το καπακι κ να βαλω ..... καλαμακι!!

και τωρα πια μιλαει πολυ καλα με προτασεις οπως "εγω θα καθισω εγω θα παιξωκλπ

το καλυτερο ειναι οταν σε βλεπει να τρως κανα γλυκακι τρεχει λεγοντας κι εγωωωωωω κ τρεχουν τα σαλια του!!!

καμια φορα δεν κοιμαται μεσημερι

και ναι βλεπει καμια ωρα την ημερα dvd.... αγαπημενος του εκτος απο μακουιν κ μικυ ειναι ο νοντυ..

το βραδυ τωρα πια δεν θελει το νινι του αλλα απο 2 αυτοκινητακια στο χερι ... καμια φορα ξυπναει τη νυχτα κ τα ψαχνει

einai sthn φαση που μπορουμε να συννενοηθουμε κ εχουν πολυ γελιο!!!!!!!

επιτελους!!!!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

πω πωωωωω

πολλα εγρψα

sorry!!!!!!

ααα να σας πω κ κατι τελευταιο?

ο Νικολας φοβαται πολυ τις μυγες......

δεν ξερω πως του ηρθε

βλεπει κ μπαμπαλα στο σπιτι κ νομιζει πως ειναι μυγες....

και κανει μεγαλα βηματα να το αποφυγει

αν του πεις μην πας εκει εχει μυγα δεν προκειτε να παει...

τωρα καλο κακο αυτο???? σε καποιες περιπτωεις το εκμεταλλευομαι

Καλημερα κοριτσια!

Βροχερη μερα σημερα στην Αθηνα ε?Ωραια ομως και ευτυχως η Παναγιωτα ελιωσε στον υπνο και το ευχαριστηθηκε και αυτη και εγω αποψε...σε 1 μηνα σταματαω τη δουλεια (αν βεβαια αποφασισουμε να φωναξουμε για συνεντευξη καμια κοπελα...) οποτε κανω κουραγιο καθε πρωι που σηκωνομαι με το ζορι!Αντε να ξεκουραστει και η μητερα μου,την εχουν φαει τα δρομολογια απο τα χαραματα...

Επισης...εχω παρει 7 ολοκληρα κιλα και τωρα χτυπαω ενα λουκουμα!Μεχρι να κανω εξετασεις για το ζαχαρο θα κρατησει η χαρα μου,με βλεπω!:rolleyes:

Βατραχακι κι εμενα η Παναγιωτα παιζει μονη της,αρκει βεβαια οταν γυρισω σπιτι να ασχοληθω μαζι της αρκετη ωρα πρωτα και μετα με αφηνει ησυχη και μαλιστα παιζει στο δωματιο της! Οσο για τις μυγες...προσπαθησε να τον κανεις να ξεπερασει τη φοβια μωρε, ενα θα σου πω...ακομα και τωρα φοβαμαι τις πεταλουδες:confused::confused::confused::confused:

καλημερα !!!

βρεχει σημερα .... ευτυχως προλαβα και πηγα τον μικρο στον παιδικο

ηθελα να παω λαικη αλλα .... ναυαγησε το σχεδιο

να δω πως θα τον παρω το μεσημερι ελπιζω να σταματησει...

τι να κανω με την φοβια του??????

χθες τον εβαλα στην μπανιερα και με εβαλε να του βγαλω απο το νερο τα μπαμπαλα που ειχαν βγει απο τα ποδια του απο τις καλτσες

πηρα κι εγω το στραγιστηρη του τσαγιου το οποιο δεν ηθελε καν να ακουμπησει

μετα επαιζε στην κρεββατοκαμαρα κ ξαφνικα τον ακουω να λεει

"..φοβαμαι!!" κ τρεχει προς το σαλονι

πολυ φοβιτσιαρης αρχιζει να γινεται κ δεν μου αρεσει...

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Τί πάθατε καλέ?Σας ματιάσανε?Όλα τα παιδάκια μας άρρωστα??Περαστικά σε όλους εύχομαι και να γίνετε γρήγορα καλά...

Βρε Κατερίνα,7 ολόκληρα κιλά???Εγώ τί να πω που πήρα ήδη 5,5-6 μέχρι τον 4ομήνα???Ελπίζω μόνο να μην φτάσω πάλι τα +23 που πήρα στην Ιωάννα!!!

Βατραχάκι,κι η δικιά μου κατά καιρούς είχε αναπτύξει διάφορες φοβίες τις οποίες σιγά σιγά και με την δική μου βοήθεια τις ξεπερνάει...φάση είναι...Έχει φοβηθεί τα αεροπλάνα,τις μύγες,κάποια παιχνίδια που παλιά τα έπαιζε μια χαρά,τους δεινόσαυρους,έναν τάρανδο Χριστουγεννιάτικοπου έχουμε διακοσμητικό,τον κακό λύκοκαι πολλά πολλά άλλα....κάποια τα εκμεταλλεύεται για να πετύχει κάτι που θέλει και κάποια τα εκμεταλευόμαστε εμείς για πετύχουμε κάτι που θέλουμε!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...