Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα ομορφες!!!!!

Ποτε περασε το σκ ε;;; απο τις φωτο μαντευω οτι περασατε πολυ ομορφα !!!!!

Κι εγω περασα ενα σαββατοβραδο οπως παλια.... Με αλλα δυο ζευγαρια πηγαμε σε δυο μπαρακια κ τελος σε μισ μπυραρια.... Περασα πολυ ωραια!!!!!!

Γυρισαμε στις 2 στο σπιτι κ 2,05 κοιμομουν.....τετοια νυστα ειχα!!

Αν σας πω οτι βγηκαμε απο τις 9 δεν θα γελασετε ε....

Τωρα πρεπει να ξεκουνησω τον απαυτο μου απο τον καναπε να κανω καμια δουλεια

Το απογευμα περιμενουμε τα παιδακια που μενουν απο κατω μας για παιχνιδι...

Καλη εβδομαδα!!!!!!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

καλημέρα και πάλι

κι εμείς περάσαμε ωραία το ΠΣΚ.

Παρασκευή βράδυ πήγα με κατι φίλες μου για φαγητό-ποτάκι στη Γλυφάδα.

Σάββατο πρωί χουζουρέψαμε σπίτι με την Ιλιάνα, ο Νίκος είχε πάει για τα χόμπι του, και απόγευμα συναντήθηκα με τα κορίτσια απο δω όπου επίσης πέρασα πολύ ωραία και μου έφτιαξαν τη διάθεση καθώς ημασταν λίγο περίεργα με το Νίκο. Μετά γύρισα σπίτι, είχε ηρεμήσει και ο Νίκος κι εγώ, οπότε κάτσαμε, παραγγείλαμε σούσι, χαζολογήσαμε ταινία στην καινούργια τηλεόραση και πέρασε ήσυχα και ευχάριστα το βράδυ μας.

Κυριακή πήγαμε θέατρο η Ιλιάνα κι εγώ, στον παπουτσωμένο γάτο, ήταν μια πολύ ωραία παράσταση, βρήκαμε και ωραίες θέσεις και το ευχαριστήθηκε πολύ η Ιλιάνα, τραγούδαγε, συμμετείχε με το γάτο που ζηταγε απο το κοινό να κάνουμε πράγματα... και το απόγευμα πήγαμε σε μια φίλη της απο το σχολείο να παίξει. Είμαστε 2-3 ζευγάρια απο το σχολείο που τα παιδιά μας κάνουν παρέα και έχουμε ταιριάξει πολύ και οι γονείς οπότε είναι μια καινούργια παρέα που περνάμε καλά όλοι. Είχαν ανάψει και τζάκι, είχαμε και τσουρεκάκι ΤΕΡΚΕΝΛΗ το οποίο τσακίσαμε και ήταν γενικά πολύ cosy.

Σήμερα γύρισα και μου φάνηκε ότι έλειπα πολλές μέρες. Τελικά άμα βγεις παρασκευή βράδυ μεγαλώνει το ΣΚ.

4Rnfp3.png

Επίσης κάτσαμε και μιλήσαμε λίγο με το Νίκο, και συνειδητοποιήσαμε οτι περνάμε - προφανώς λόγω κακής ψυχολογίας - φάση έντασης και γι αυτό τρωγόμαστε με τα πάντα και είπαμε να προσπαθήσουμε να χαλαρώσουμε λίγο και οι δύο, γιατί κι αυτός τρώγεται με το παραμικρό, κι εγώ αρπάζομαι κατευθείαν, όσο κι αν προσπαθώ να μην το κάνω και τελικά όλο φωνάζουμε μεταξύ μας και χαλιόμαστε αδίκως

4Rnfp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!!!!!!!

τι κανετε?εγω προσ το παρον καθομαι αλλα θα σηκωθω γιατι εχω δουλειεεεεσσσσσ!!!!γιορταζει αυριο ο αντωνησ και οσο να ναι το κατιτισ θα το κανω παλι!!!χα χα!!!

ειμαι και λιγο ψιλοχαλια....εως πολυ!!!θα εγχειρηστει παλι ο πατερασ μου!!!!εχω χασει πλεον το μετρημα...5-6 στεντ(μπαλονακια,καποια ομωσ ηταν μαζι),ανοικτησ καρδιασ ,μετα αν θυμαστε ξανα εγχειρηστηκε επειδη του ανοιξε η τομη τησ καρδιασ κ του εβγαλε κοιλη ,τωρα εχει προστατη!!!!!

μαλιστα η τωρινη εγχειρηση θα γινοταν στο νοσοκομειο εδω απο την προηγουμενη εβδομαδα , αλλα ενω ειχαν παρει απο οσουσ καρδιολογουσ υπηρχαν στο νοσοκομειο εγκριση και ειχαν δοσει το τελικο ok ,κανουν εισαγωγη και τελευταια στιγμη του την σταματησαν!!!!!!!!ηθελαν χαρτια κ βεβαιωσεισ απο το ωνασειο(για αν γινει κατι ,ω μη γενητω,να ριξουν αλλου τισ ευθυνεσ.....!!!!)ετσι αποφασισαν οι γονεισ μου,να πανε αθηνα στο γενηματασ!!!πιο καλα νομιζω!!!!

αυτα....

ελεγα να ανεβαινα κι εγω αθηνα εστω για μια ημερα αλλα δεν θελουν οι δικοι μου...θα δω τωρα!!!!!!αφενοσ σκευτομαι που να αφησω τισ μικρεσ ,απο την αλλη ειναι και το 300αρι τα εισητηρια...

καλη σασ ημερα!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια. Ωραία βλέπω περάσατε Δέσποινα και Γιώτα. Εσύ ειδικά Γιώτα, καλά έκανες και μίλησες. Ευτυχώς που παραδέχτηκε κι ο άντρας την κατάσταση, γιατί συνήθως δεν το κάνουν. Εμείς (ξεχάσαμε να το τηρούμε τελευταία) έχουμε πει όταν βλέπουμε πως η κατάσταση ξεφεύγει, ειδικά με μικρό μπροστά, να λέμε ΣΤΟΠ και να είναι το σύνθημα για να σταματάμε τη φαγωμάρα

WN6Op3.png

Ειρηνάκι, περαστικά στον μπαμπά σου εύχομαι, και να πάνε όλα καλά.

Τι διάβασα για τη φωφώ, γρίπη ε? Ωχ ρε μανούλα μου, εκεί που λεμε να πιάσουν τα κρύα να σκοτωθούν τα μικρόβια, εκεί ξεσπάνε οι γρίπες?

Ήμαρτον

4Rnfp3.png

Καλημερα κοριτσια, εγω τι να πω για το σκ?Εχω να ερθω στη δουλεια απο την Πεμπτη,μολις μπηκα και γινεται χαμος!

Η Παναγιωτα ειναι χαλια με βροχιτιδα,οχι πολυ πυρετο αλλα μπορει να μας κανει και 40αρι ειπε ο γιατρος χθες που την πηγαμε, το κακο ειναι οτι 2 μερες εβαλα το σιροπι στο γαλα της και το πηρε αλλα εκοψε και το γαλα τωρα και πινει λιγο με το ζορι,χθες ο γιατρος μας αλλαξε το σιροπι,μας εδωσε και αντιβιωση αλλα με το καλο δεν επινε τιποτα και με το ζορι κανει εμετο!

Ειμαι να σκασω,το παιδι ολη νυχτα πνιγεται και κανει εμετους τα φλεματα της,κλαιει και δεν παιρνει τα φαρμακα,ιδως σημερα καταληξουμε στο παιδων να τα παρει ενδοφλεβια πως το λενε να ησυχασουμε,δεν ξερω, κραταει απο την Πεμπτη αυτη η κατασταση!

Και φυσικα κολλησα κι εγω!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γιωτακι σευχαριστω πολυ!!!!!να σαι καλα!!!!!!

χτεσ βραδυ εφυγαν οι γονεισ μου και σημερα θα μπουν στο γεννηματασ....

κατερινα περαστικα σασ!!!....κ κουραγιο!!!!!!!!

σημερα σερνομαι ....αργησαν να φυγουν χτεσ οι καλεσμενοι ,ηθελα να συμαζεψω μετα και το πιατομανι και με πηρε το ξημερωμα!!!!

το θεμα ειναι οτι δεν ηλθαν ολοι κι ετσι τωρα θα εχουμε δοσεισ δοσεισ και οι υπολοιποι!!!!

παω να συνεχισω δουλιτσεσ!!!!!το σπιτι δεν βλεπετε...

καλη ημερα να εχετε!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια. Βρήκα λίγο ησυχία τώρα που ο μικρός κοιμάται, η Λένα βλέπει παιδικά και ο Βασίλης λείπει ταξίδι και μπήκα να σας γράψω τα νέα μας. Λοιπόν.... πήγαμε χθες παιδίατρο και ο Προκοπίκος είναι αισίως 6.310, 65 πόντους και 42 εκατοστά κεφάλι. Τα πάμε περίφημα και πλέον έχουμε αντικαταστήσει 3 γεύματα με φρούτα, λαχανικά και κρέμα και από σήμερα πίνουμε και πάλι μόνο γάλα μαμάς πρωί και βράδυ κυρίως και αν αποφασίσει και ενδιάμεσα φυσικά (πράγμα που δεν του συμβαίνει πολύ συχνά). Γενικά τον βρήκε πολύ καλό σε όλα και πολύ μπροστά κινητικά απλά μου είπε για δόντι ακόμη ούτε που φαίνεται κάτι αλλά καθόλου δε με νοιάζει και η Λένα έκοψε τα αλεσμένα 8 μηνών αλλά δόντι έβγαλε 10 οπότε δεν ανησυχώ:tongue::tongue: Δικό μου παιδί είναι θα μασάει με τα ούλα!!!!!

Η Λένα χθες το πρωί ξύπνησε με λίγο πράσινη τσίμπλα και βάζουμε κολλύριο για 4 μέρες και το απόγευμα είχε και λίγο βήχα (αφού όλο το πρωί λύσσαγε στον κήπο στο Λαγονήσι βέβαια:tongue::tongue::tongue::tongue:) ευτυχώς όμως είναι μια χαρά και μάλλον το περνάει στο φτερό ότι είναι.

Κατά τα άλλα ο Βασίλης έφυγε σήμερα για Λονδίνο για εκπαίδευση και θα γυρίσει την Παρασκευή το βράδυ οπότε έχω φουλ πρόγραμμα με τα μικρά μου! Το Σάββατο όμως έχω το ετήσιο μίτινγκ - κοπή πίττας του γραφείου οπότε θα του τα αφήσω και τα δύο και θα λείπω από το μεσημέρι μέχρι άγνωστο τι ώρα γιατί μετά τη συνάντηση και την κοπή της πίττας έχουμε και φαγητό σε μεζεδοπωλείο με ζωντανή μουσική, έχω να δω και τους συναδέλφους πόσο καιρό οπότε..... άγνωστο τι ώρα και σε τι κατάσταση θα γυρίσω:P;):P;):P;)

Κατερίνα πώς πάει η άρρωστη? Και με την πεθερά στο σπίτι και την Παναγιώτα άρρωστη, αχ πώς σε σκέφτομαι!!!!

Οι υπόλοιπες πού είστε??!?!?!?! 2 μέρες είχα να γράψω 3 ποστ βρήκα μόνο φτού σας!!!!!! Και μετά το επεισόδιο λογοδιάρροιας που με έπιασε σας αφήνω και ελπίζω αύριο που θα ξανανοίξω να έχει γεμίσει ποστ η σελίδα!!!!!:tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Συγνωμη Μαριλου,προσπαθουσα να μπω 2 μερες στο καφε!

Εγω κοριτσια χαλια ειμαι με γριπη,η μικρη ευτυχως καλυτερα,βροχιτιδα ειχε αλλα με το ζορι τωρα της δινουμε σιροπι και αντιβιωση και καπως συνηλθε...

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!

καλημερα μαριλου κ κατερινακι!!!!!

κατερινα ,περαστικα σου!!!!!!!!!!!!!!!!

ειδα κι εγω το παραπονο τησ μαριλου κ ειπα να γραψω αν κ ειμαι βιαστικη...

ετοιμαζομαι για κολυμβητηριο!!!!

σημερα ,τωρα συγκεκριμενα εγχειριζεται ο πατερασ μου ...να σασ πω,σε αναμμενα καρβουνα καθομαι απο το αγχοσ,νιωθω κ την μητερα μου μονη εκει κ οσο να ναι....

γι αυτο ειπα να παω κολυμβηση να περασει κ λιγο η ωρα!!!καθωσ αν μεινω εδω ,παιρνουν συνεχωσ θειεσ κτλ τηλεφωνο να μαθουν κ με τισ πολλεσ ερωτησεισ αγχωνομαι ακομη πιο πολυ!!!

καλη συνεχεια ημερασ!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρηνάκι ελπίζω να πήγαν όλα καλά και να μπεις να μας γράψεις καλά νέα :)

μαριλου ναι,πηγαν ολα καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!σευχαριστω πολυ!!!!!!!!ειναι ηδη στο δοματιο κ συνερχεται!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...