Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα Κατερινα,

Ξερεις τι εχω παθει με σενα? Δεν μπορω να συνηθίσω οτι είσαι έγκυος. Και τις φορές που σε εχω δει δεν φαινόσουν κιόλας ακόμα καλά και δεν το εχω συνειδητοποιήσει!!!!

Είμαι πολυ σντουφ ωρες ωρες.

Ήρθε και η τηλεόραση χτες, ωραία είναι, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ, και τρισδιάστατη. Του την έχει βαρέσει του Νίκου μου φαίνεται και σκορπάει λεφτά. Πήγαμε και την άλλη στην κρεβατοκάμαρα και άδειασε ο τόπος που έφυγε η άλλη που είχε "κώλο".

Ας ειναι καλά που χαλάνε οι τηλεορασεις των γονιών του. Μα τι κάνουν και εχουν χαλασει 2 τηλεορασεις μεσα σε ενα χρόνο αραγε?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!

μπιζελακι καλη χρονια και σε σενα!!!να χαιρεσαι την ιωαννουλα σου!!!!πολυχρονη να ειναι κ ευτυχισμενη!!!!!με το καλο και το αδελφακι τησ!!!!!!!!

παντωσ κι εμεισ που παμε σουπερ-μαρκετ τρελο πανηγυρι το κανουμε!!!!εχει πολλη πλακα ,καθωσ βαζω την γεωργια να καθεται στο καθησματακι που εχουν τα καροτσακια και την αγγελικη για να μην την εχω να αλλωνιζει την βαζω μεσα στο καροτσι,δηλαδη εκει που βαζουμε τα ψωνια μασ!!!περιτο να σασ πω ,οτι σταματαει ο κοσμοσ και τισ βλεπει!!!!

γιωτα το θεμα <περιοδοσ> ηθελα κι εγω να σασ το θιξω!!!!αναρρωτιομουν αν εχει τετοιο θεμα,αλλη κοπελα μετα την γεννα,αλλα οπωσ βλεπω δεν ειμαι η μονη!!!

εγω να σασ πω μετα τισ 2 πρωτεσ γεννεσ ημουν ψιλονορμαλ και δεν πονουσα και ιδιαιτερα!!!!πριν μεινω εγκυοσ ειχα τρομερουσ πονουσ!!!!!!!!!!!!!!

μετα ομωσ και την τριτη γεννα η κατασταση εχει φτασει στο απροχωρητο!!!!πλημυρεσ!!!ασε ο πονοσ!!!εν τω μεταξυ ο πονοσ δεν εχει καμια σχεση με τουσ πονουσ πριν πρωτομεινω εγκυοσ.....τωρα ποναω αλλου και πιο δυνατα!!

δεν ξερω,να εκανε ο γιατροσ κατι διαφορετικο απο τον γιατρο που ειχα στισ 2 προηγουμενεσ καισαρικεσ?τι να πω!!

γιωτα ,οσο για την τηλεοραση σασ καλοριζικη!!!κι εμεισ αυτην την εταιρεια προτιμουμε (τηλεορασεισ-κινητα,κτλ)μαριλου!!χα χα!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλε, εχασα το ποστ της Μαρίας-Μπιζελάκι, ουτε που το είδα. Και βλεπω η μια λεει με το καλο, η αλλη με το καλο, λεω δεν μπορεί κατι εχασα. Και ανεβηκα πιο πανω και τωρα το διάβασα. Μιλαμε δεν ειχε ανοιξει ακομα το ματι μου εκείνη την ώρα μάλλον.

Καλη χρονιά λοιπόν κι απο μένα Μαράκι, να χαίρεσαι την Ιωαννίτσα σου, γερή σαν τα ψηλά βουνά να είναι, και με το καλό ή δεύτερη κορούλα.

Συζητουσα προχτες με τη συνηφαδα μου για δευτερο παιδί, και μετά σκεφτόμουν ότι όλοι εδω στο γραφείο μου με ενα παιδί είμαστε (εκτός του Αφεντικού που εχει 3). Και δεν βλεπω και κανεναν διατεθειμένο να παει για 2ο.

4Rnfp3.png

Γειά σας κι από δω κορίτσια!!!! Μόλις γύρισα από εξωτερικές δουλειές. Πήγα να αλλάξω κάτι δώρα που τους είχαν φέρει τα Χριστούγεννα και τώρα έχω δώρα για τη Λένα και για το Πάσχα και για τη γιορτή της :tongue::tongue::tongue::tongue: γιατί εννοείται της πήρα κάτι για μεγαλύτερη ηλικία και δε θα της τα δώσω τώρα γιατί έχει ήδη πάρα πολλά παιχνίδια! Από το imaginarium που ήταν η μια αλλαγή της πήρα αυτο http://www.imaginarium.gr/49411/ecommerce_12/49411/329-321-328-326-331 & http://www.imaginarium.gr/51240/ecommerce_12/51240/329-321-328-326-331 για να της τα δώσω γιορτή και Πάσχα και πιστεύω θα ξετρελλαθεί!!!!!

Τώρα επιτέλους ξεστολίζουμε οέο και μετά πρέπει να βάλω φαγητό και να καθαρίσω καθιστικό :P:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

τωρα μαριλου να σου πω την αληθεια, το δεύτερο δωρο δεν ξερω για ποιον το πήρες περισσότερο, για σένα ή για το Λενιώ... χαχαχα αστειεύομαι

Πολυ ωραία και τα 2 και ειδικα αυτο με το αλογακι πολυ πρωτοτυπο

4Rnfp3.png

να χαιρεσαι και το μπομπίκο βρε. Γερός να είναι ο πιτσιρικούλης μας

Κατερίνα πότε γεννάς είπαμε? Τωρα μόλις είδα και τη φίλη σου τη Δήμητρα και ειναι και αυτή έγκυος. Γενάει αρχές Απριλίου

4Rnfp3.png

να χαιρεσαι και το μπομπίκο βρε. Γερός να είναι ο πιτσιρικούλης μας

Κατερίνα πότε γεννάς είπαμε? Τωρα μόλις είδα και τη φίλη σου τη Δήμητρα και ειναι και αυτή έγκυος. Γενάει αρχές Απριλίου

To ξερω καλε,κοριτσακι κι αυτη, το εμαθα πολυ νωρις για τη δημητρα απο τον αυγουστο!3 δομαδες διαφορα θα εχουν οι μικρες!

Εγω εχω πητ 25/4 αλλα λογικα νωριτερα θα γεννησω

Επειδή ηταν σε πελατη τοσο καιρό, εγω σήμερα την είδα και τα ειπαμε λιγο. Δεν το ηξερα καν.

Μαριλού νομιζω βρήκα μια παρασταση κομμενη και ραμμενη στα μετρα σας

Επειδη δεν μπορω να την ποσταρω στο fb για τους γνωστούς λόγους, στη βαζω εδω και σορρυ για το μεγαλο ποστ

Aπό 16/10 Περίπατος: «Η Μικρή Γοργόνα» του Χάνς Κρίστιαν Άντερσεν

Ο ʽΠερίπατος' ξεκινάει το ταξίδι του, στον κόσμο των παραμυθιών.

Από την Κυριακή 16/10 και κάθε Κυριακή στις 6.00μ.μ σας περιμένει να ταξιδέψετε μαζί του στον μυστηριώδη κόσμο του βυθού, μέσα από τα μάτια της Μικρής Γοργόνας!

Στο μαγικό κόσμο του βυθού, η μικρή Γοργόνα ζει προστατευμένη στο περιβάλλον του παλατιού υπό την καθοδήγηση του πατέρα της ,του βασιλιά της θάλασσας και της αυστηρής αλλά πολύ τρυφερής γιαγιάς της!

Ο καιρός της περνάει ευχάριστα παίζοντας με τις μεγαλύτερες αδερφές της, με τα ψάρια , καθώς και με τα υπόλοιπα πλάσματα που ζουν στο βυθό! Αυτό όμως που αγαπάει περισσότερο είναι να ακούει από τη γιαγιά της ιστορίες για τον κόσμο των ανθρώπων!

Όσο όμως κι αν λαχταρά να γνωρίσει τους ανθρώπους, απαγορεύεται ν ' ανέβει στην επιφάνεια της θάλασσας μέχρι να γίνει 15 χρονών.

ʽΕρχεται το πλήρωμα του χρόνου και η γοργόνα , ανεβαίνοντας στην επιφάνεια, αντικρίζει, για πρώτη φορά, τον Πρίγκιπά της.

Και η περιπέτειές της ξεκινούν.

Ακολουθεί θεατρικό παιχνίδι και όλοι μαζί ,παιδιά και ηθοποιοί, ταξιδεύουν στον κόσμο του βυθού, μαγεύονται από τα μυστικά του και παρασύρονται με αρχηγό τη Γιαγιά Γοργόνα σε ένα ξέφρενο disco party.

Διάρκεια: 60'

Εισιτήριο: 8 ευρώ.

Διεύθυνση: Γαβριηλήδη και Ξενοπούλου 17 Κάτω Ηλιούπολη Τ.Κ.16346

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

αυτη ειναι η αλλη που λεω οτι μου αρεσει

«Ο ΚΗΠΟΣ ΜΕ ΤΙΣ 11 ΓΑΤΕΣ » (3-12 ετών) του Λουτσιάνο Μοράτι

Το 2004 για πρώτη φορά, σε συνεργασία με τον τομέα πρόληψης Κ.Ε.Θ.ΕΑ παρουσιάστηκε το παραμύθι του Ιταλού συγγραφέα και ψυχολόγου Λουτσιάνο Μοράτι, «Ο Κήπος με τις 11 Γάτες ». Πρόκειται για μία εκπληκτική και διδακτική ιστορία, ένα πρωτοποριακό και σύγχρονο έργο, διασκευασμένο για τις θεατρικές ανάγκες από τον σκηνοθέτη του θιάσου κ. Γιάννη Κόκκινο.

Μέσα από μια διασκεδαστική περιπέτεια , πού προσφέρεται να μιλήσει σε παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών για την πρόληψη της χρήσης των εξαρτησιογόνων ουσιών, βγαίνουν μηνύματα και διδάγματα που βοηθούν τα παιδιά αυτής της τρυφερής ηλικίας να αντιμετωπίσουν φοβίες, άγχος, μοναξιά, την αδυναμία να δεχθούν μια ήττα, την μετάθεση προβλημάτων κ.λ.π.

Λίγα λόγια για το έργο:

Η παράσταση διαδραματίζεται σ' έναν κήπο που ζουν διάφορες γάτες, μικρές και μεγάλες.

Η ζωή τους κυλάει ήρεμα, γεμάτη από τραγούδια, σκανδαλιές, καβγάδες , χορούς και παιχνίδι, μέχρι την ημέρα που γνωρίζονται με την γάτα του ΣΙΑΜ, η οποία τους μοιράζει το «μαγικό φίλτρο» που υπόσχεται να τους χαρίσει την ε υ τ υ χ ί α...Οι φιλίες δοκιμάζονται, κλονίζονται οι ισορροπίες των σχέσεων, αλλά η αίσια λύση στα ψεύτικα διλήμματα που δημιούργησε η εμφάνιση της γάτας του Σιάμ, ενισχύει την αυτοπεποίθηση και τη δύναμη των χαρακτήρων.

Τις Γ Α Τ Ε Σ υποδύονται 7 επαγγελματίες ηθοποιοί μέλη του Σ.Ε.Η.

Την διασκευή και την σκηνοθεσία ,έχει κάνει ο σκηνοθέτης κ. Γιάννης Κόκκινος.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

• Σκηνοθεσία & Θεατρική διασκευή: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
  • Χορογραφίες: ΖΩΗ ΣΑΡΙΔΟΥ
  • Σκηνικά - Κοστούμια: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΟΥΛΕΑΣ
  • Μουσική: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
  • Κατασκευή Μάσκας: ΑΦΟΙ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

ΗΘΟΠΟΙΟΙ:

• Ελένη Τριανταφύλλου , Ηλίας Νάκος,
  • Νικολέτα Κοφινά, Μιχάλης Κόκκινος ,
  • Κατερίνα Τσιμόγιαννη , Ηλίας Παγούρας,
  • Κατερίνα Μπιμπή

Το συγκεκριμένο παραμύθι έχει την έγκριση του Υ.Π.Π.ΕΘ και του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, για την χρήση του στα σχολεία, από δασκάλους που έχουν κάνει σεμινάρια στο ΚΕΘΕΑ.

Έναρξη Παραστάσεων Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Λήξη Παραστάσεων Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Κάθε Κυριακή απόγευμα ώρα 15.15 «Ο ΚΗΠΟΣ ΜΕ ΤΙΣ 11 ΓΑΤΕΣ» του Λουτσιάνο Μοράτι

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 ευρώ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

Κρατήσεις για σχολεία, συλλόγους, εταιρίες στο τηλέφωνο 210 9595084

Δείτε video και φωτογραφικό υλικό από την παράσταση στο www.theatro-tou-paidiou.gr

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Κα Αλεξία Γαβρίλη

4Rnfp3.png

Καλημερα.Εχω περασει μια εφιαλτικη νυχτα ,ειχα καιρο να χτυπησω τετοιο ξενυχτι με τη μικρη, ξυπνησε στις 1 ουρλιαζοντας και ξανα στις 3 οπου εμεινε ξυπνια μεχρι τις 6 μαλλον γιατι μετα κοιμηθηκε με τη μανα μου στον καναπε αφου δεν ηθελε και το παρκο,εγω κλαταρα. Δεν ξερω τι ηθελε,στη μανα μου μειναμε,τελευταιο βραδυ βεβαια,δεν το ξανακανω,οποτε κοιμαμαι κι εγω εκει αυτα τραβαμε.

Εχει και λιγο βηχα με φλεμματα και αερια.Αυτα!

αντε κοριτσοπουλα παλι κοιλια εκανε το καφε μας!!!!!!!!!

τι κανετε?

εμεις μια χαρα!!! σπιτακι μας ο Νικ κοιμαται κι εγω χαζολογαω

το βραδυ εχουμε ποτακι!!!!!!!!!!! ναι!!!!!!!!!!! τι καλα!!!!!!!!!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...