Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Nομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε για το φαγητό...σκέφτομαι να πάρω βαζάκια (φρούτα/λαχανικά) μαζί στο αεροπλάνο - εκτός από το γάλα - και εκεί κλείσαμε διαμέρισμα με κουζίνα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

www.prinsenhuis.nl

Πάντως και να μη φάει λαχανικά ή να φάει βαζάκια για λίγες ημέρες δεν νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα. Απλά, καλό θα ήταν να έχουν δοκιμάσει το βαζάκι πριν τους το δώσουμε για πρώτη φορά σε ταξίδι, δεν τους αρέσει και μας ακούσει όλο το αεροπλάνο!!!:tongue::tongue::tongue:

Ειρηνούλα να πάτε Ιταλία....μη το σκέφτεσαι καθόλου :D:D:D

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Βρε κορίτσια να ρωτήσω και κάτι άλλο...έχουμε ένα καρότσι ψιλοαρχαίο (από τον βαγγέλη) της peg perego (venezia), αρκετά ογκώδες, κλείνει μεν, αλλά όχι σαν ομπρέλα. Λέτε να με αφήσουν να το πάρω έως την πόρτα του αεροπλάνου ή θα πρέπει να το δώσω με τις βαλίτσες???;););););););)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Βρε κορίτσια να ρωτήσω και κάτι άλλο...έχουμε ένα καρότσι ψιλοαρχαίο (από τον βαγγέλη) της peg perego (venezia), αρκετά ογκώδες, κλείνει μεν, αλλά όχι σαν ομπρέλα. Λέτε να με αφήσουν να το πάρω έως την πόρτα του αεροπλάνου ή θα πρέπει να το δώσω με τις βαλίτσες???;););););););)

στο αερολανο.... θα σου το παρουν στην σκαλα του αεροπλανου και οταν κατεβεισ θα το παρεισ ξανα πρην μπεισ στο λεωφοριο για καλυτερα ομοσ ρωτα εκει.....

Επεξεργάστηκαν by βαλι

39of8ui0nbjggujl.png

xyb70dpwmhuny9fg.png

t5yc62letjb8zu3x.png

Διαφημίσεις

στο αερολανο.... θα σου το παρουν στην σκαλα του αεροπλανου και οταν κατεβεισ θα το παρεισ ξανα πρην μπεισ στο λεωφοριο για καλυτερα ομοσ ρωτα εκει.....

Ευχαριστώ...θα πάρω την ολυμπιακή και ελπίζω να βγάλω άκρη :tongue::tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Γεια σας κοριτσια!

Ειρηνη περαστικα! Πωλινακι καλα να περασετε!

Αυτο που θελω να σχολιασω για τις ετοιμες τροφες, ειναι οτι θα πρεπει να τις δοκιμασετε πριν το ταξιδι, γιατι μπορει να παρουσιαστει αλλεργια σε καποιο συστατικο.

Η Μαριαλενα ειναι καλυτερα σημερα (επιτελους!), εγω εχω σκασει μεσα, κι ελπιζω απο βδομαδα να΄μαστε ολοι υγιεις να παω επιτελους και γυμναστηριο να ξεδωσω λιγο!

age.png age.png

Επειδή η ξαδέλφη μου ταξιδεύουν συνέχεια κ έχει 2 παιδιά κ την ρώτησα για όταν θα πάμε Γερμανία το καρότσι ΔΕΝ θα το δώσεις στο τσεκ ιν γιατί παίζει κ να στο σπάσουν....το ανεβάζεις κανονικά στο αεροπλάνο κ το παίρνουν οι κοπέλες στην είσοδο αλλά το παραλαμβάνεις με τις βαλίτσες θα είναι το πρώτο που θα βγει!Επίσης για τα πράγματα του μωρού δεν πληρώνεις αν πεις ότι είναι του μωρού αν δεν της έχετε κλείσει κανονική θέση(αλήθεια κλείσατε???Γιατί αλλιως θα την κρατάς πάνω σου) τουλάχιστον αυτά ισχύουν στις περισσότερες αεροπορικές!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καταπληκτικο το ξενοδοχειο!!!!

οσο για τα βαζακια και γω πιστευω οτι δεν τρεχει τιποτα αν φανε μια στο τοσο!!εγω πηρα και φρουτοκρεμα σκονη για οταν βγαινουμε εξω!!αν και δυσκολα θα την χρεισιμοποιησω γιατι φρουτοκρεμα τρωει 2 το μεσημερι οποτε δυσκολα να λειπουμε!!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Καλησπέρααααα!!!!

Πάω να σκάσω σήμερα! :( Ο μπέμπης δεν έχει φάει σχεδόν τίποτα όλη τη μέρα! Από το πρωί που ξύπνησε μέχρι τώρα ζήτημα είναι να έχει φάει 180ml γάλα και φρούτο καθόλου! Εντάξει έχει τύχει κι άλλες φορές να έχει ανορεξίες αλλά όχι τόσο πολύ!!! :(

Ειρηνούλα περαστικά σου κορίτσι μου!!!! Όλα μαζεμένα σου ήρθανε!

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

Καλησπέρααααα!!!!

Πάω να σκάσω σήμερα! :( Ο μπέμπης δεν έχει φάει σχεδόν τίποτα όλη τη μέρα! Από το πρωί που ξύπνησε μέχρι τώρα ζήτημα είναι να έχει φάει 180ml γάλα και φρούτο καθόλου! Εντάξει έχει τύχει κι άλλες φορές να έχει ανορεξίες αλλά όχι τόσο πολύ!!! :(

Ειρηνούλα περαστικά σου κορίτσι μου!!!! Όλα μαζεμένα σου ήρθανε!

μην ανυσηχεις μπορει να τον ενοχλει κατι και να μην εχει ορεξη.αν παιρνει βαρος κανονικα δεν υπαρχει λογος να ανυσηχεις!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Γεια σας κοριτσια!

Ειρηνη περαστικα! Πωλινακι καλα να περασετε!

Αυτο που θελω να σχολιασω για τις ετοιμες τροφες, ειναι οτι θα πρεπει να τις δοκιμασετε πριν το ταξιδι, γιατι μπορει να παρουσιαστει αλλεργια σε καποιο συστατικο.

Πολύ σωστά τα λες!! Ευχαριστώ πολύ και πολλά πολλά περαστικά στην κοπελίτσα σου!!!

Επειδή η ξαδέλφη μου ταξιδεύουν συνέχεια κ έχει 2 παιδιά κ την ρώτησα για όταν θα πάμε Γερμανία το καρότσι ΔΕΝ θα το δώσεις στο τσεκ ιν γιατί παίζει κ να στο σπάσουν....το ανεβάζεις κανονικά στο αεροπλάνο κ το παίρνουν οι κοπέλες στην είσοδο αλλά το παραλαμβάνεις με τις βαλίτσες θα είναι το πρώτο που θα βγει!Επίσης για τα πράγματα του μωρού δεν πληρώνεις αν πεις ότι είναι του μωρού αν δεν της έχετε κλείσει κανονική θέση(αλήθεια κλείσατε???Γιατί αλλιως θα την κρατάς πάνω σου) τουλάχιστον αυτά ισχύουν στις περισσότερες αεροπορικές!;)

Έκλεισα για βρέφος χωρίς θέση από το airtickets, με 20 ευρώ λιγότερα από το site της Ολυμπιακής. Βλακεία έκανα????:confused::confused::confused:

καταπληκτικο το ξενοδοχειο!!!!

οσο για τα βαζακια και γω πιστευω οτι δεν τρεχει τιποτα αν φανε μια στο τοσο!!εγω πηρα και φρουτοκρεμα σκονη για οταν βγαινουμε εξω!!αν και δυσκολα θα την χρεισιμοποιησω γιατι φρουτοκρεμα τρωει 2 το μεσημερι οποτε δυσκολα να λειπουμε!!

Ευχαριστώ Ευδοκίτσα! Καλό φαίνεται, έχει και καλές κριτικές...Θα δούμε ;);)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Κατ'αρχάς να δηλώσω ότι πολύ χαίρομαι για φίλη Πολίνα που θα πάει διακοπίτσες, να το κάψετε (οκ όσο γίνεται με δύο παιδιά).

Όσον αφορά για τις φάσεις που τα μωρά δεν τρώνε, επειδή πέρασε κι εμένα διάφορες φάσεις, πέρασε και μέρες που δεν ήθελε φαί, άντε να έτρωγε καλά σε ένα γεύμα. Μην τρελλαίνεστε, έχουν ένστικτο αυτοσυντήρησης, απλά δε θέλουν να φάνε καμιά φορά, μην τα πιέζουμε. Θυμάμαι τη γιαγιά μου να με κυνηγάει στη γειτονιά να φάω το αυγουλάκι μου και ρώταγε αν τα άλλα παιδάκια το είχαν φάει. Εμ ρόμπα, εμ γουρουνόπουλο τελικά! Δεν θες; Μη φας! Υπόσχομαι να μην τον πιέσω ποτέ. Το συμβούλεψε κι ο γιατρός άλλωστε.

Θυμάστε που σας έλεγα ότι ο μορφονιός έκανε δεξιά αριστερά απότομα πολλές φορές το κεφάλι του όταν προσπαθούσε να κοιμηθεί; Μου είχατε απαντήσει ότι πολλές φορές κάνουν διάφορα κουλά τα παιδάκια, να μην ανησυχώ, προσπαθεί να βρει την βολή του κλπ. Τώρα το άρχισε και στον ξύπνιο του (σα να λέει όχι όχι όχι) και τις περισσότερες φορές χαμογελάει όταν το κάνει. Ο γιατρός λέει ότι πολλά παιδάκια το κάνουν κι ότι δεν έχουν βρει κάτι παθολογικό. Τα αυτιά του δεν είναι, τα ζούληξα, δεν πόνεσε. Γκρίνια δεν έχει, ούτε και πυρετό. Ο άντρας επιμένει ότι κάτι έχει. Εγώ σκέφτομαι ότι είναι καινούργιο παιχνίδι του ή ότι προσπαθεί κάτι να μιμιθεί. Καμιά γνώμη;

WN6Op3.png

σασ ευχαριστω πολυ κοριτσια!!!!

δημητρα τι επαθε η μπουμπου σου?δεν το ηξερα?τωρα ολα καλα?περαστικα τησ!!!!!!

βαλι μου που πηγατε?ειχεσ και τα μικρα?ρωταω ,γιατι σκευτομαστε να παμε ιταλια και να παρουμε και την αγγελικουλα και δεν ξερω τι θα καω οσον αφορα το φαγητο τησ!!!θα ειναι πολυ δυσκολο να τησ κανω φρουτοκρεμα+σουπα εκει που θα βρισκομαστε...

το ιδιο ηθελα να ρωτησω και την πολα που προκειτε να ταξιδεψει για να μου πει ή αν ειχε ταξιδεψει με τον βαγγελακο πιο μικρο τι εκανε...

Ειρήνη 'επαθε ουρολοίμωξη.Ανέβασε 39,8 και δεν έπεφτε με τίποτα παρ'ότι της έδωσα depon και την κάναμε και μπάνιο.Οι εξετάσεις της δείξανε ανεβασμένα αιμοπαιτάλια 27,000 και πολλά πυοσφαίρια στα ούρα.Της χορηγούσαν ενδοφλέβια αντιβίωση και τώρα στο σπίτι θα παίρνει για άλλες 5 μέρες αντιβίωση απο το στόμα.

SI5Yp3.png

Αυτό με το πέρα δώθε του κεφαλιού το έκανε και ο πιτσιρικάς της κουμπάρας μας και δεν ήταν κάτι παθολογικό απλά μεγαλώνοντας έγινε υπερκινητικός. Λες να σου γίνει κι μπράντυς σβούρα?!?!?!? Πάντως δεν είναι τίποτα πες στον άντρα το κάνουν πολλά παιδάκια :)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...