Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα.

Δημητρα μπραβο που περνατε τελεια, ειδα και τις φωτογραφιες σας!!Πηγες και Νιαγαρα θηριο, απιστευτο θεαμα ε?

Γιωτα με ποιο σκεπτικο σας ανοιγουν το fb μετα τις 4:30?Για να καθεστε οικειοθελως για υπερωριες?Καλυτερα να μην το ανοιγαν καθολου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα

τι εννοεις οικειοθελως για υπερωρίες? 5 σχολάμε εμείς και αυτό με το ζόρι. Δηλαδη κοσμος παντα μενει μεχρι τις 7:30-8. Πολυς κόσμος ομως.

Να σου πω καλυτερα που δεν το εχουν ανοιχτο ολη μερα, ολο εκει θα χαζολογαγα, χαχα

4Rnfp3.png

ουφ, εφαγα τωρα και με εχει πιασει μια νύστααααα, αλλο πραγμα...

τι κανετε? πως περνάτε? εγω ειμαι αδιαθετη 2η μέρα και για πρωτη φορά μετά τα 15-16 μου που μου είχε τύχει στο σχολείο, λέρωσα την καρέκλα μου με αίμα.

Δεν παλεύεται αλλο αυτη η αιμοραγία. Εγω που δεν ειχα ποτε τοσο πολυ αίμα, είχα μεν, αλλα οχι τετοιο πράγμα, με το που σταματησα τα αντισηληπτικά που πήρα αφού γέννησα εχω καταντήσει να εχω 7-8 μερες φουλ περίοδο. Και εχει αρχίσει και γίνεται παλι αστατος ο κύκλος, δηλαδή μια μικρότερος μια κανονικός.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Γιώτα κι εγώ τα ίδια μετά και τις δύο γέννες.... Ποτάμι, κακός χαμός!!!!

Τι κάνετε? Εμείς σήμερα πρώτη μέρα χωρίς την κοπέλα μιας και μέχρι να γυρίσω στο γραφείο θα έρχεται πλέον 3 φορές την εβδομάδα. Καλά τα πήγαμε μέχρι τώρα, λίγο στο κοίμισμα του μεσημεριού ζορίστηκα αλλά τώρα κοιμούνται και τα δύο σαν πουλάκια και τρώω τη σαλατούλα μου για να προλάβω μετά να μαζέψω τίποτα πριν ξυπνήσουν;););););)

Πήγαμε και σούπερ μάρκετ τα τρία μας (μπόμπος στο μάρσιπο και Λένα από το χέρι) και περάσαμε τέλεια!!! Η Λένα τσούλαγε το μικρό καροτσάκι και ο μικρός κοιτούσε δεξιά αριστερά χαρούμενος :)

dWXVp3.png

YqUap3.png

καλως την

μ αρεσει ρε μαριαλενα που ακομα και στο σουπερ μαρκετ περνάς τέλεια. πως τα καταφερνεις παιδί μου. δωσε κι απο δω λιγο αισιοδοξία, γιατι με εχουν πιασει τα καταθλιπτικα μου σήμερα.

Εμεις πήραμε καινουργια τηλεοραση για το σαλονι και την περιμενουμε σημερα και ειμαι ολο χαρά. ειναι, λεει ο νίκος πολυ σουπερ ντουπερ. Α μαριαλενα την εταιρεια του βασίλη στηρίξαμε.

4Rnfp3.png

καλως την

μ αρεσει ρε μαριαλενα που ακομα και στο σουπερ μαρκετ περνάς τέλεια. πως τα καταφερνεις παιδί μου. δωσε κι απο δω λιγο αισιοδοξία, γιατι με εχουν πιασει τα καταθλιπτικα μου σήμερα.

Εμεις πήραμε καινουργια τηλεοραση για το σαλονι και την περιμενουμε σημερα και ειμαι ολο χαρά. ειναι, λεει ο νίκος πολυ σουπερ ντουπερ. Α μαριαλενα την εταιρεια του βασίλη στηρίξαμε.

Καλέ το σούπερ είναι μεγάλη διασκέδαση, είσαι καλά? Το τι χάζι κάνουμε δε λέγεται!!!!!

Ωραία αν χρειαστείτε κάτι για την τηλεόραση (καλορίζικη κιόλας) ξέρετε πού θα μας βρείτε:tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

α ξεχασα να σας πω, σκεφτομαστε με το Νίκο, εφόσον έχουμε αποφασίσει ότι εκτός και αν μας τύχει, 2ο παιδι δεν κάνουμε, να πάρουμε ένα σκυλάκι. Σκεφτόμαστε για ενα θυληκό μαλτεζάκι που είναι μικρούλι και ήρεμο. Από την άνοιξη πρώτα ο θεός.

Το σκεφτόμαστε για την Ιλιάνα φυσικά, για παρέα. Πιστεύουμε οτι θα της κάνει πολύ καλό.

4Rnfp3.png

Καλό σίγουρα θα της κάνει αλλά από άλλη άποψη, δεν είναι το ίδιο με το αδερφάκι. Σε κάθε περίπτωση πάντως και το σπίτι σας προσφέρεται και η Ιλιάνα θα ξετρελαθεί!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Καλέ το σούπερ είναι μεγάλη διασκέδαση, είσαι καλά? Το τι χάζι κάνουμε δε λέγεται!!!!!

Ωραία αν χρειαστείτε κάτι για την τηλεόραση (καλορίζικη κιόλας) ξέρετε πού θα μας βρείτε:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κι εμενα το σουπερ ήταν ανέκαθεν απο τις αγαπημενες μου δουλειές δεν μπορω να πω, και γουσταρω πολυ να πηγαινω με την Ιλιάνα παρεά, κανουμε χάζι αυτό που λες, αλλα δεν θυμαμαι να εχω αναφερει ποτε οταν γυρισα απο το σουπερ μαρκετ οτι περασα τελεια :tongue::tongue::tongue:

Σε πειράζω εεε (που λεει και η πΟλίνα με Ο και όχι με Ω, ή το αντίθετο?)

4Rnfp3.png

Καλό σίγουρα θα της κάνει αλλά από άλλη άποψη, δεν είναι το ίδιο με το αδερφάκι. Σε κάθε περίπτωση πάντως και το σπίτι σας προσφέρεται και η Ιλιάνα θα ξετρελαθεί!!!!!

προς θεου, εννοείται οτι αλλο πραγμα ειναι ενα αδελφακι αλλο ενα σκυλάκι.

Δεν τα συγκρίνω, ουτε παω να αντικαταστήσω το ενα με το άλλο. Αλλά νομίζω ότι μονο καλό θα της κάνει. Η Ιλιάνα είναι ηδη εξοικιωμένη με τα σκυλιά από τους γονείς μου και την αδελφή μου που έχουν και τα βλεπει συνέχεια. Θα τη μάθει να αγαπαει και να σέβεται τα ζώα, θα τη μάθει να είναι πιο υπεύθυνη, πιστεύω ότι θα την βοηθήσει να ξεγατζωθεί από πάνω μου πολύ.

Παντως μου κάνει εντύπωση, ενώ είναι πολύ ανεξάρτητο παιδί, πώς είναι τοσο γατζωμένη από πάνω μου ωρες ωρες.

4Rnfp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!

Μου λείψατε πολύ.....Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους,εύχομαι υγεία,αγάπη και ευτυχία σε εσάς και στις οικογένειές σας....Χρόνια πολλά και σε όλους τους εορτάζοντες των ημερών!!!

Έχω πολύ καιρό να γράψω τα νέα μας αλλά μπαίνω όποτε μπορώ και διαβάζω τα δικά σας.

Κατερίνα με το καλό και η δεύτερη κόρη!!!Και ευχαριστώ για τις ευχές για την γιορτούλα μας!!!

Εμείς τα περάσαμε ήσυχα και οικογενειακά,με τραπέζι ανήμερα Χριστουγέννων στο σπίτι μας (μου βγήκε ο πάτος αλλά το ευχαριστήθηκα!!) και τις υπόλοιπες μέρες σε γονείς κλπ...Την Ιωάννα την γιορτάσαμε το Σάββατο με πολλούς καλεσμένους και μετά ορκίστηκα ότι μέχρι να γεννήσω δεν ξανακάνω γιορτές και τραπέζια...άλλη η κούραση της 2ης εγκυμοσύνης..

Κατά τ'άλλα όλα πάνε καλά,η Ιωάννα μεγαλώνει,η μπέμπα ωριμάζει και την περιμένουμε όλοι μας πώς και πώς...και πιό πολύ η Ιωάννα που λέει συνέχεια "Θα έχω μια αδερφούλα,την μπέμπα...Θα είναι τόσο μικρή και θα την αγαπάω,δεν θα την ζηλεύω"....

Αυτά προς το παρόν τα νέα μας....Σας φιλώ όλες!!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλημερα κοριτσια...τρωω μια τυροπιτα και η σκατουλα στην κοιλια μου εχει τρελαθει να φερνει σβουρες....Δευτερα εχω και γυναικολογο.

Μαρια χαρηκα πολυ που ακουσα τα νεα σου,εισαι κιολας 17 εβδομαδων ε?Εχουμε ακριβως 8 βδομαδες διαφορα, και κοριτσακι κι εσυ?Θα τρελαθουμε τελειως ολοι μας με τις κορες και κυριως οι αδερφουλες τους!!Με το καλο!!!Και καλη χρονια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...