Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριλου εγω δε σου λεω συνεχεια για την Παναγιωτα που ολη νυχτα κλαψουριζει?Παω και διπλα της και αν ειναι ξυπνια και μου μιλησει μου ζηταει να μεινω εκει οποτε καθομαι στο κρεβατι της η ξαπλωνω μαζι της μεχρι να την παρει παλι ο υπνος..Αυτο γινεται καθε βραδυ βεβαια ισως και 2 φορες!Γιατι ειμαι πτωμα και δε χορταινω υπνο νομιζεις?Καθε νυχτα πηγαινοερχομαι!

Ναι ρε Κατ αλλά εσένα ξυπνάει και κλαψουρίζει και σε ζητάει, εμένα είναι κοιμισμένη σαν υπνοβάτης, κλαίει σπαρακτικά και τρίζει τα δόντια της!!!!! Φαίνεται σαν να υποφέρει και να είναι τρομοκρατημένη αυτό είναι το πρόβλημά μου........

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Αφεντικός...ακομα δεν το έφτιαξες αυτό το πισί ρε Αννα? Κ τι είμαι του λέω τεχνικός??? Αφού εσύ το έφτιαχνες τις αλλες 2 φορές...ναι του λέω αλλα ήταν καλοκαιράκι που δεν είχαμε δουλειά κ ασχολήθηκα...τώρα δεν θα έπρεπε καν να είμαι ακομα εδώ του λέω....ας κάνουν τη δουλειά τους δεν θα αναλαμβάνω εγώ συνεχεια τη δουλειά τους(των τεχνικών)...στραβωσε φάνηκε αλλα σκασίλα μουυυυυ δεν φτάνει που χω τα παιδιά άρρωστα κ ερχομαι θα μου τη λέει κ απο πάνω?! ;)

Μαριαλένα ακομα το κάνει που κ που αυτό η Ζωή...κυρίως το έκανε πριν γεννησω βεβαια....εκλαιγε μεσα στον υπνο με φώναζε αλλα ακομα κ αγκαλια να καταφερνα να τη παρω(γιατι ενώ με φωναζε δεν ήθελε να την ακουμπάμε) δεν ηρεμούσε...ηρεμουσε μόνη της χωρίς να της μιλάμε καποια στιγμή μετά απο λίγο....νομίζω βλέπουν εφιαλτες κ νοιώθουν οτι μας στερούνται κ βαλαντώνουν? καπως έτσι το χω δικαιολογήσει....:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλε οχι και κοιμισμενη ειναι πολλες φορες και κλαψουριζει!

Α, στα ίδια είμαστε δηλαδή. Σήμερα θέλω να διαβάσω λίγο να το δω τι μπορώ να κάνω!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαριλου θυμασαι πριν 2 μηνεσ περιπου που ειχα μεγαλο προβλημα με την αγγελικουλα?

αν θυμαστε σασ το ειχα βαλει στο φατσοβιβλιο...λοιπον η αγγελικη εντελωσ ξαφνικα μου ειχε αλλαξει χαρακτηρα αλλα και ειχε προσκοληθει σε πολυ μεγαλο βαθμο πανω μου κτλ..μετα απο πολλεσ συζυτησεισ με τον αντρα μου,συνειδητοποιησαμε οτι εχτοσ των οσων ειχα αναφερει η αγγελικη ξυπνουσε μεσα στον υπνο τησ και εκλαιγε σπαρακτικα και φωναζε μαμα!!!!απο οτι καταλαβαμε απο εκει ξεκινουσαν ολα!!!!!

....προφανωσ το αγγελικακι εβλεπε εφιαλτεσ και γι αυτο την υπολοιπη ημερα ηταν τρομερα προσκολλημενη πανω μου...

ηθελα να σασ το πω,αλλα με τον καιρο ξεχαστηκα!τωρα με την ευκαιρεια τησ λενασ ,θυμηθηκα και τα δικα μασ!!

μηπωσ ειναι η ηλικια που αρχιζουν τα πιο εντονα ονειρα? οι εφιαλτεσ?..υποθεσεισ κανω κι εγω..

DnfMp3.pngqTarp3.png

βατραχακι ειχε λειψει η παρουσια σου εδω!!!!!!!!!;)

Eιρηνακι μου καλοταξιδο το αμαξακι σου!!!!!!!!

καλες βολτες με τα κοριτσια σου κ παντα ζωνες καρεκλακια κλπ για ταξιδια με ασφαλεια!!!!!!!!

και να σε μαλωσω τωρα ε!!!!!

να το χαρεις κ με το παραπανω το αμαξακι σου Ειρηνη!!!!!!!! τι σκεψεις ειναι αυτες? το κλεψες? με τα λεφτα απο την δουλεια σας το πηρες...και το δικαιουσε

φατε τα λεφτα σας τωρα που μπορειτε πριν γινουν χαρατσια τελη κλπ

εκει το πανε οι κυβερνησεις

ετσι το χω φιλοσοφιση τωρα τελευταια κ ξεαγχωθηκα καπως ....

αιντε οι αχρηστοι που μας κυβερνουν ουστ!!!!

ετσι Ειρηνη? μην ακουσω ξανα για τυψεις...........:-D:grin::-D:grin:

σε ευχαριστω πολυ δεσποινακι!!!!!!να σαι καλα!!!!και εννοειται καθησματακια και δεμενεσ οι μικρεσ!!!;)

να σου πω ,τα λεφτα αυτα τα ειχα μαζεμμενα εδω και καιρο αλλα δεν το εκανα αποφαση ,βλεπεισ μια το ενα μια το αλλο(βλ.χαρατσια κτλ!!!!).παρα να μασ τα φανε σε φορουσ ειπα να τα επενδυσω καπου.....:P:p

τυψεισ που μου ειπεσ δεν ειχα,απλα με ολα αυτα που ακουμε και σε τετοιο κλιμα που μασ εχουν βαλει ,δυσκολο να χαιρεσαι πια!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ασχετο βρε κοριτσια αλλα να πω τι μου εχει λειψει οταν μπαινω σ'αυτο το καφε?Το σκεφτομουν χθες, να δω μια σελιδα με Pola, Cassiani,TARA,LISA....(μαλλον αναπολω την προηγουμενη εγκυμοσυνη εγω...)

Ασχετο βρε κοριτσια αλλα να πω τι μου εχει λειψει οταν μπαινω σ'αυτο το καφε?Το σκεφτομουν χθες, να δω μια σελιδα με Pola, Cassiani,TARA,LISA....(μαλλον αναπολω την προηγουμενη εγκυμοσυνη εγω...)

Έχεις δίκιο απόλυτο δίκιο!!!!!!! Πώς θα τις επαναφέρουμε ρε γαμώτοοοοο?!?!?!?!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

geia sas koritsia.Brhka ligo xrono mias kai apo shmera phgan pali ta anicia moy sxoleio kai epikratei yshxia sto spiti.Emeis edo pername to teleia.Einai to agaphmeno mou meros.Kathe fora poy erxome prospatho na bro kati poy na mhn mou aresei kai den yparxei.Se ola yparxei mia tajh,oxi opos to xaos poy exoyme emeis sthn dikia mas xora.Akoma kai sta skoupidia tous taxh exoyn.Allou ta faghta,allou ta ypoloipa.Ti na po,exo kataenthousiastei.Allos enas logos pou tha erxomoyn na zhso edo me xilia einai oti me to kalhmera tha eixa doyleia.Makari na jekolouse kai o antras moy kai na to epairne apofash alla se to blepo.

Kata ta alla exei adeiasei to myalo moy,den skeftomai tipota edo kai polles merew kai h mikrh den me koyrazei katholou.Kanei synexeia diaforetika pragmata kai ola tiw kinoun to endiaferon.Proth fora meta apo poly kairo niotho toso gemath.

Eseis ti kanete,pow pernate,pos sas mphke h kainoyrgia xronia?Einai opos thn fantasthkate?

Emena den tha mporouse na mpei kalytera mias kai briskomai se poly agaphmena prosopa kai me thn aderfh mou mazi pername yperoxa.Tha ta janapoyme pali.Tha mpo na diabaso nea sas.

SI5Yp3.png

αχ μπραβο δημητρα που περνάς τέλεια και που αισθανεσαι τοσο καλα ψυχολογικά. Ηταν ο καλύτερος τρόπος να αφήσεις πίσω όλη αυτή την περιπέτεια με την υγεία σου.

Εμας το fb το ανοίγουν στη δουλειά απο τις 16:30 και μετά

4Rnfp3.png

Μαριαλένα ακομα το κάνει που κ που αυτό η Ζωή...κυρίως το έκανε πριν γεννησω βεβαια....εκλαιγε μεσα στον υπνο με φώναζε αλλα ακομα κ αγκαλια να καταφερνα να τη παρω(γιατι ενώ με φωναζε δεν ήθελε να την ακουμπάμε) δεν ηρεμούσε...ηρεμουσε μόνη της χωρίς να της μιλάμε καποια στιγμή μετά απο λίγο....νομίζω βλέπουν εφιαλτες κ νοιώθουν οτι μας στερούνται κ βαλαντώνουν? καπως έτσι το χω δικαιολογήσει....:rolleyes:

Εχει να μου το κάνει καιρό αλλά είναι πολύ κουραστικό όταν γίνεται, με κλειστά τα μάτια κλαίει πολλή ώρα, κλωτσάει, δεν θέλει να τον ακουμπάμε... κόλαση
Ti na po,exo kataenthousiastei.Allos enas logos pou tha erxomoyn na zhso edo me xilia einai oti me to kalhmera tha eixa doyleia.Makari na jekolouse kai o antras moy kai na to epairne apofash alla se to blepo.

Kata ta alla exei adeiasei to myalo moy,den skeftomai tipota edo kai polles merew kai h mikrh den me koyrazei katholou.Kanei synexeia diaforetika pragmata kai ola tiw kinoun to endiaferon.Proth fora meta apo poly kairo niotho toso gemath.

Μπράβο ρε συ Δήμητρα, το χρειαζόσουν! Ζηλεύω λίγο... μακάρι να είχα κι εγώ την ευκαιρία (και το ομολογώ, και έναν δυο δικούς μου ανθρώπους μαζί, δεν αντέχω τη μοναξιά) να φύγω να βάλω τη ζωή μας σε μια σειρά.

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...