Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

τωρα πολλες θα θέλουν να ερθουν κατ

και φυσικά δεν εννοούσα οτι εσύ ζητιανεύεις προς θεού, μαλλον λάθος έκφραση χρησιμοποίησα, εννοούσα οτι σε κάνει να κάθεσαι και να τα ζητάς ενώ δεν θα έπρεπε.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τωρα πολλες θα θέλουν να ερθουν κατ

και φυσικά δεν εννοούσα οτι εσύ ζητιανεύεις προς θεού, μαλλον λάθος έκφραση χρησιμοποίησα, εννοούσα οτι σε κάνει να κάθεσαι και να τα ζητάς ενώ δεν θα έπρεπε.

Βρε δεν το πηρα ετσι,καταλαβα και συμφωνω ναι με κανει να νιωθω οτι ζητιανευω αλλα επειδη ποτε δε μιλουσα εδω μεσα με εκμεταλλευεται!

Ασχετο,το βραδυ θα παμε σε ταβερνα για φαγητο με τον κωστα,τη μικρη,μια θεια του,εναν ξαδερφο και κουνιαδο μου με αραβωνιαστικια του..ελπιζω να μην μετανιωσω που παιρνω και την παναγιωτα μαζι και να κατσει λιγακι στην καρεκλα...(καθιστη εννοω,οχι ορθια!)

εμας παντως οσο περνάει ο καιρός όλο και καλύτερα καθεται.

ζωγραφίζει? εγω της παίρνω μολύβια και μπλοκ ζωγραφικής ή καμια πλαστελίνη και απασχολείται. Επισης της εχω καθισματακι φαγητού που πιανει πανω σε καρεκλα και τη δενω και ετσι την περιορίζω πολύ, οποτε καθεται αρκετά δεν μπορω να πω.

4Rnfp3.png

Γενικα καθεται μωρε λιγο στο τραπεζι βεβαια,καλα στις γιορτες σαν ανθρωπος δεν εφαγα βεβαια...ε μετα το πολυ πολυ να κοβει βολτες τριγυρω.

Μπλοκ εχει και μολυβια σπιτι ομως,λες να τα παρω μαζι?Μην κανει καμια ζημια στο μαγαζι μωρε, εμεις με το που βαψαμε το σπιτι πηγε και ζωγραφισε το σαλονι...

εγω παντα εχω μια τσαντα στο κάθε αυτοκίνητο με παιχνιδάκια διάφορα την οποία δεν βγάζω ποτέ απο μεσα. Και μεσα εχω και ενα σετακι μολυβια και κανα μπλοκ ζωγραφικής. Εχω και διαφορα αλλα που επειδή δεν τα βλέπει ολη την ώρα της τραβάνε πολύ την προσοχή όταν παίζει μαζί τους. Γενικώς με έχει σώσει αυτό σε διάφορες φάσεις

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

βρε κατερινακι,και να σου πω οτι σε καταλαβενω ,δεν θα σε βοηθησει...θυμαμαι καθε μα καθε φορα επρεπε να φτασει τελοσ του μηνα για να πληρωθω..κι ετσι π.χ τελοσ γεναρη αντι να παρω τον μισθο του γεναρη επαιρνα αυτον του δεκεμβριου!!!

οσο για την τοτα μια χαρα θα ειναι το βραδυ!!ασε που μπορει να καθησει κ να τσιμπολογα απο τα φαγητα !!οι δικεσ μου τουλαχιστον ετσι κανουν κ ετσι μπορω να βγενω...

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα ομορφες μανουλες

καλημερα καφε ιουνιου ιουλιου 2009.... μου λειψες!!!

καιρο εχω να γραψω...

χρονια πολλα στην Φωφωκα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειρηνη να την χαιρεσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χρονια πολλα κ σε οσους γιορταζουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εχω ενα μηνα να γραψω..απο την γιορτη του Νικολα

τωρα που κοιμουνται ακομη τα αντρακια μου βρηκα ευκαιρια!!!

λοιπον

2 βδομαδες πριν τις γιορτες μας βρηκε πυρετος 40

τελικα ηταν οι αμυγδαλες κ πηραμε την πρωτη μας αντιβιωση...

αλλα κ εισπνοες γιατι το χουρ χουρ δεν ελεγε να φυγει μονο με τους ορους

στην αρχη τον κυνηγουσα αλλα μετα μονος μου δινε το μουτρακι του:-D:grin:

τελευταια μερα στο σχολειο αφου χαιρεταμε ολα τα παιδακια με φιλακια κ καλες γιορτες μας λεει κ η μια δασκαλα οτι με το νεο ετος δεν θα ειναι γιατι περνει συνταξη.....ντοινγκ!!! παλι αλλαγη.... και ειναι πολυ καλη κυρια...

γιορτες τα περασαμε καλουτσικα παλι ξεσπιτωθηκαμε για χριστουγεννα κ πρωτοχρονια φαγαμε σκασαμε δεν βγηκαμε καθολου...

ο μικρος ελεγε τα καλαντα οποτε ηθελε μαζεψε καλο χαρτζιλικακι ομως...

αλλα πολυ βαρετα

ουτε μια φωτο βγηκαμε ουτε σκουφο βαλαμε...

του χρονου θα το οργανωσω διαφορετικα!!!!

ο αγιος βασιλης μας εφερε το κλαμπ του μικυ μαους

χοροπηδουσε ο μικρος απο την χαρα του!!!

και ενω του το εστεινε ο μπαμπας του του λεγε "μπαμπα ? ειναι ο τομας το τενακι???" μαλλον περιμενε αλλο δωρο ο μικρος:confused::confused::confused:

γενικα να πω για τον Νικολα οτι αλλαζει αρκετα

παιζει πολυ με τα παιχνιδια του κατι που παλια δεν εκανε παραμονο ετρεχε απο πισω μου

δεν σπρωχνει τα παιδακια οπως εκανε παλια

κανονικα καθονται και παιζουν χωρις μαλωματα κ φωνες πχ με τα παιδια τις κουμπαρας μου αυτο συνεβαινε!!

μιλαει πλεον αρκετα καλα

κοψαμε την πιπιλα μεσα σε ενα βραδυ:wink::wink::wink::wink:

την ζηταει παλι αλλα του λεω περιμενε θα την φερω κ ετσι τον περνει ο υπνος...

βλεπει πολυ ντι βι ντι .....ξερω κακο αυτο:mad:

κανουμε αγαπουλες κ λιωνω ...............τον ζουλαω κ φιλαω μεχρι τελικης πτωσης

ααα κ πια μας ακουει οταν παει να κανει την ζημια...

οπως λεει κ ο κουμπαρος μου τωρα που ο Νικολας ηρεμησε αντε βαλτε μπρος για δευτερο!!!!!!!!!!!

εγραψα πολλα εε???:?::?::?::?:

συγνωμη....αν σας κουρασα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

α!!δεν σασ ειπα....μου πηρε ο αντωνησ αυτοκινητο!!αννα θυμασαι το σαραβαλακι μου?το οποιο το πηρα ετσι ,(πριν 5 χρονια)οτι θα το φτιαχνα μετα αλλα..δεν!!πηραμε το 206.

καλο ειναι ,αλλα να σασ πω την αληθεια οχι οτι το πολυχαρηκα....πωσ μασ εχουν κανει ετσι ρε παιδι μου???!!!!οταν ακουσ καθημερινα και βλεπεισ τι γινεται γυρω σου ,πωσ να χαρεισ με μια αγορα σου???και να σκευτειτε οτι δεν βλεπω και ειδησεισ.

Eιρηνακι μου καλοταξιδο το αμαξακι σου!!!!!!!!

καλες βολτες με τα κοριτσια σου κ παντα ζωνες καρεκλακια κλπ για ταξιδια με ασφαλεια!!!!!!!!

και να σε μαλωσω τωρα ε!!!!!

να το χαρεις κ με το παραπανω το αμαξακι σου Ειρηνη!!!!!!!! τι σκεψεις ειναι αυτες? το κλεψες? με τα λεφτα απο την δουλεια σας το πηρες...και το δικαιουσε

φατε τα λεφτα σας τωρα που μπορειτε πριν γινουν χαρατσια τελη κλπ

εκει το πανε οι κυβερνησεις

ετσι το χω φιλοσοφιση τωρα τελευταια κ ξεαγχωθηκα καπως ....

αιντε οι αχρηστοι που μας κυβερνουν ουστ!!!!

ετσι Ειρηνη? μην ακουσω ξανα για τυψεις...........:-D:grin::-D:grin:

ααα κ πες του Αντωνη να παρει ενα τηλ τον δικο μου να του κανει κανα μαθημα.... θελω κι εγω αμαξακι να βολταρω

και να σταματησω πια να παρακαλαω ...'παμε σουπερ...' καλα καλα αυριο να μου λεει

και τελικα να τα φορτωνομαι εγω σαν γαιδαρακος...

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!! Τι μου κάνετε? Εμείς γυρίσαμε χθες από την τελικά 4ήμερη απόδρασή μας στη Τζια (μιας και τα 10 μποφόρ δε μας άφησαν να γυρίσουμε την Παρασκευή που είχαμε υπολογίσει, όχι ότι μας χάλασε κιόλας:tongue::tongue::tongue:). Η μεγάλη εννοείται ότι ξελύσσαξε στο παιχνίδι και τις μαγειρικές και τα πλεξίματα με τη μαμά μου. Την Πέμπτη πήγαμε και βόλτα στην παραλία και ένα θα σας πω, έβγαλε παπούτσια, κάλτσες σήκωσε μπατζάκια κι άρχισε να πλατσουρίζει και μετά από 10 λεπτά μου έλεγε "μαμά το μαγιό μου που είναι, γιατί δεν το έφερες?". Επίσης Τετάρτη και Πέμπτη λύσσαξε στο παιχνίδι με το μικρό έξω στη βεράντα, τον βάζαμε στο μικρό ποδηλατάκι κι έκανε κι αυτή στο μεγάλο και ξεκαρδιζόταν!!!! Ο μικρός όπως κάθε φορά που πάμε στο νησί, έσκασε στον ύπνο και στις χαρές και τα γέλια:P:p:p

Ρε κορίτσια όμως νομίζω ότι αυτός ο μικρός θα είναι πολύ μίζερος στο φαγητό του.... εντάξει την κρέμα τη συνήθισε μια χαρά και ένα γεύμα το έχει αντικαταστήσει πλήρως, αλλά τα φρούτα εξακολουθεί ούτε που να τα φτύσει και πατάτα που του δοκίμασα πάλι με τίποτα... Αποφάσισα να τον αφήσω καν'ένα 10ήμερο και να ξαναδοκιμάσω αργότερα φρούτα και μεσημεριανό και προς το παρόν μένουμε στην κρέμα. Επίσης ενώ γυρνάει στο πλάι εύκολα, μπρούμυτα δε λέει να γυρίσει με τίποτα. Δεν ανησυχώ βέβαια γιατί τον βλέπω ότι ένα τσακ θέλει και θα γυρίσει :P:p:p:p:p Κατά τα άλλα είναι μια χαρά γελαστούλης και ησυχούλης και την Τετάρτη γινόμαστε 6 μηνών!!!!!!!! Θα πάμε και παιδίατρο για εμβόλιο και μετρήσεις να δούμε πώς πάει αν και έχει στρογγυλέψει λίγο και δεν ανησυχώ πια.

Επίσης έχω ένα θέμα με τη μικρή, νομίζω ότι περνάει φάση "νυχτερινών τρόμων" γιατί μέσα στη νύχτα ξαφνικά πετάγεται και κλαίει με κλειστά μάτια και με ζητάει αλλά αν πάω να την αγκαλιάσω πετάγεται και με διώχνει. Μου δίνει την εντύπωση ότι δεν είναι ξύπνια ακριβώς και κλαίει σπαρακτικά, νομίζω Άννα η Ζωή δεν είχε πάθει κάτι τέτοιο κάποια στιγμή? Πρέπει να διαβάσω λίγο να δω πώς να το αντιμετωπίσω....

Κατά τα άλλα τελικά για βάφτιση λέμε να την κάνουμε μέσα Μαΐου γιατί για Κυριακή του Θωμά που λέγαμε φοβόμαστε ότι θα γίνουν εκλογές οπότε θα πάει λίγο πιο πίσω. Καλύτερα βέβαια γιατί θα τα φτιάξουμε όλα μόνοι μας οπότε θα έχουμε και περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μας.

Αχ από αύριο πρέπει να ξεστολίσω, συμμαζέψω καθαρίσω το σπίτι και τώρα μου φαίνεται βουνό....... Τώρα σας αφήνω πάω να κάνω σοκολατάκια με κάτι μελομακάρονα που μας έμειναν, μην πάνε χαμένα ;););););)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Επίσης να σας πω τώρα που το μείγμα για τα σοκολατάκια ξεκουράζεται, ότι εχθές στη Ντόρα τα μικρά πέρασαν απίθανα, η κόρη μου έφαγε τα σνακ όλων των παιδιών και η Παναγιώτα έδωσε ρεσιτάλ χορού !!!!!! Εντάξει μπορεί για τους γονείς να ήταν λίγο κόβω φλέβες όλο το σκηνικό αλλά πραγματικά αν επικεντρωνόσουν στις αντιδράσεις των πιτσιρικιών ήταν όλα τα λεφτά!!!!!! Στο πρώτο μέρος ο Αλεκούδας συμμετείχε με πάθος και ελαφρά χρονοκαθυστέρηση και με τη Χριστίνα ψοφάγαμε στο γέλιο, η Κάρολ φώναζε να η Ντόρα, η Λένα είχε μείνει εκστατική και καλά καλά ξέχναγε να ανασάνει μη και χάσει τη συνέχεια, η Παναγιώτα όρθια χόρευε και λικνιζόταν, η μεγάλη της παρέας η Σοφία συμμετείχε με όλη της την ψυχή και ο Νικόλας με τη βοήθεια της μαμάς Ελένης έψαχνε την αλεπού!!!! Στο δεύτερο μέρος, που είχαν όλα εξοικειωθεί με το θέαμα δε λύσσαξαν!!!! Η Λένα κατέβηκε μια σειρά κάτω και χόρευε με την Παναγιώτα και φώναζε με τη Σοφία και φυσικά βρήκε και χρόνο να κλέψει τα ποπ κορν του Αλεκούκου!!!!!! Μια χαρά περάσαμε κορίτσια εγώ τα καταχάρηκα τα παιδάκια μας!!!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

καλησπερα κοριτσια, τι κάνετε? Μαριλού μια χαρα σας τα εφερε ο καιρός ε? Ωραία.

Αχ, κι εμείς περάσαμε ενα καταπληκτικό τρίημερο, καλύτερα απ΄οτι περασα σ' ολες τις γιορτές. Ηταν πολυ γεμάτο, σπιτι γυρνούσαμε μονο για να πλυθουμε, ν αλλαξουμε και να ρίξουμε κανα υπνο. Από την πέμπτη το απόγευμα που σχολάσαμε, είμαστε ΕΞΩ. Είδαμε πολλούς φίλους μας που ειχαμε πολυ καιρό να δούμε, κάναμε πολλα πραγματα και με την Ιλιάνα και περασαμε τελεια.

Παρόλα αυτά ξεστόλισα (ουτε θυμάμαι πότε). Εκανα και ενα ξεκαθαρισμα στα χριστουγεννιάτικά μου, έδιωξα πολυ πραγμα, γιατι ειχα παρα πολλα στολιδια, κρατησα μονο αυτά που μου άρεσαν και τα αλλα τα εδωσα.

Εμεις σημερα την πήγαμε θέατρο στο κοριτσακι με τα σπίρτα, μέτρια ήταν, αλλα η Ιλιάνα έκατσε παναγία. Δεν νομιζω πως το ευχαριστήθηκε όσο στου τριβιζά που ειχαμε παει, αλλα ήταν και με τη φίλη της και περασε καλά. μετα πηγαμε και γαι φαγητό ολοι μαζί και ήρθε το μεσημερι και επεσε ξερη για ύπνο.

Παντως για τη ντόρα, η μαμά της φίλης της απο το σχολειο που ημασταν μαζί σήμερα και που και αυτοί την είχαν παει στη ντόρα μαζί με ακομα μια φιλη των παιδιών, μας είπαν οτι τα παιδια δεν το ευχαριστήθηκαν. Ετσι λεει τους είπαν και τα δύο παιδιά.

4Rnfp3.png

Παντως για τη ντόρα, η μαμά της φίλης της απο το σχολειο που ημασταν μαζί σήμερα και που και αυτοί την είχαν παει στη ντόρα μαζί με ακομα μια φιλη των παιδιών, μας είπαν οτι τα παιδια δεν το ευχαριστήθηκαν. Ετσι λεει τους είπαν και τα δύο παιδιά.

Γιωτούλα προφανώς είναι και στο παιδάκι γιατί η δικιά μου ας πούμε όποιον βλέπει του λέει όλη την ιστορία και του κάνει και αναπαράσταση πώς βοηθήσαν τα παιδιά τη Ντόρα και τι ωραία που ήταν κλπ. Άσε που στη δικιά μας περίπτωση ήταν και όλα μαζί και ήταν πολύ ενθουσιασμένη!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

καλα ναι προφανως παιζουν ρόλο και τα δύο, εγω αλλωστε δεν μπορω να εκφερω γνώμη, απλως διαβαζοντας την περιγραφή σου, θυμήθηκα που μου το ανέφερε από μόνη της η μαμα του παιδιού το πρωί και μου έκανε εντυπωση και μαλιστα μονολογησα οτι καλα που δεν πήγα.

παντως ο δ/ντής του παιδικού σταθμού μου ειπε πως μια μερα που ειχε παρασταση ντορα στις 4 το μεσημερι, ο σταθμός ΑΔΕΙΑΣΕ στις 3. ειχε πολυ πλακα

4Rnfp3.png

Καλημερα!Καλη βδομαδα!Εγω βεβαια περιμενω εκεινη την πολυποθητη Δευτερα που δε θα χρειαστει να σηκωθω να ερθω στη δουλεια....

Μαριλου εγω δε σου λεω συνεχεια για την Παναγιωτα που ολη νυχτα κλαψουριζει?Παω και διπλα της και αν ειναι ξυπνια και μου μιλησει μου ζηταει να μεινω εκει οποτε καθομαι στο κρεβατι της η ξαπλωνω μαζι της μεχρι να την παρει παλι ο υπνος..Αυτο γινεται καθε βραδυ βεβαια ισως και 2 φορες!Γιατι ειμαι πτωμα και δε χορταινω υπνο νομιζεις?Καθε νυχτα πηγαινοερχομαι!Επισης ενας αλλος λογος που ξυπναει ειναι οτι θελει γιογιο!Δεν της βγαζω την πανα ακομα βεβαια γιατι ενα βραδυ τα μισα της ειχαν φυγει εκει.

Επισης, το καλο ειναι οτι αρχισε ξανα το βραδυνο γαλα!Με μικυ στο κομπιουτερ βεβαια και πως το κλεινεις μετα..αλλα κατεβαζει ενα 300αρι οποτε ειμαι χαρουμενη!

Στη Ντορα περασαμε τελεια αν και στην tv δεν τρελαινεται να την παρακολουθησει!Φανηκε αλλωστε οτι η Παναγιωτα το καταχαρηκε αν και σχεδον χασαμε το 2ο μερος αφου ηθελε κακα της και δε βολευτηκε κιολας να τα κανει στην τουαλετα!Πρεπει να παρω ενα γιογιο για εξω, και στην ταβερνα την Πεμπτη οπου εκατσε παναγια και εφαγε μονη της παλι κακα της εκανε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...