Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

πω πωωω, ολος ο κόσμος έχει κανονίσει να τα παει στη ντόρα εκτός απο μενα.

Όλοι μα όλοι οι γνωστοί μου με παιδάκια, μηδενώς εξαιρουμένου θα τα πάνε.

Εγω δεν την αντεχω με τίποτα, κι εφόσον και η Ιλιάνα δεν δείχνει να καίγεται γι αυτήν, σιγά μην την πάω. Προτιμώ το θεατράκι την κυριακή, να ευχαριστηθώ κι εγώ.

Παντως θυμούνται παρα πολύ καλα πια σε αυτή την ηλικια. Στην παρασταση του Τριβιζά την είχα πάει πριν από ενα μήνα και, και ακόμα θυμάται τα μυρμηγκάκια και τα συζητάει. Και τον παραμυθά απο τοτε που πηγαμε στο σινεμά την επόμενη των χριστουγέννω, καθε μερα μου ζητάει να τον δει στο youtube. Τον χαιρετάει κιολας καθε φορά που πετάει, χαχα

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε κατ, γραψε και τιποτα απο δω σημερα που μπορω και ειμαι χαλαρή..

παιδια με αυτο το μικροφωνο και την κιθαρα που της πηραν οι γονείς μου μας εχει παρει τα αυτιά..

και το πρωι το γαλα της με το μικροφωνο το ζητάει.

δεν μπορω να πω... πετυχημένο το δώρο

4Rnfp3.png

Ναι ειδες?Και γινεται και το εξης τραγικο...δουλευω απο προχθες σαν το σκυλι,παω σπιτι μου με πονοκεφαλο και δεν με πληρωνει με τιποτα εδω και 5 μερες...:(

Ουτε το δωρο μου ολοκληρο ακομα,ουτε απο μισθο τιποτα αφου απορω γιατι τρεχω σαν το βεγγο..Να επιανα ενα τζοκερ κατι ρε παιδι μου και φευγοντας να τον κερασω ενα σουβλακι τον εβραιο και να του ριξω και 2 μουτζες την ωρα που θα το τρωει!!!!!!!!

Διαφημίσεις

μα ρε συ, αν ειναι δυνατόν, ο αλλος κανονιζει τις υποχρεωσεις του βασει του μισθού του και να τον καθυστερεί έτσι αυτός.

Εσύ του λες τίποτα ή περιμένεις να δεήσει να σε πληρώσει?

ευτυχως παντα δουλευα σε μεγαλες εταιρείες και ποτε δεν μου ετυχε κατι τέτοιο

4Rnfp3.png

Ειπες την καταλληλη φραση,δουλευες σε μεγαλες εταιρειες!Εγω επαγγελματικα μεχρι στιγμης εχω αποτυχει!

Τα ζηταω καλε,λες να μην τα ζηταω?Σημερα θα του πω αν δεν παρω εστω κατι εναντι δεν εχω για εισητηριο να ερθω αυριο!!

Μην το βλεπεις ετσι, το γεγονός οτι εχω δουλεψει σε μεγαλες εταιρείες δεν με κάνει επαγγελματικα πετυχημένη. Σιγά, γραμματέας ειμαι κι εγώ, γραμματέας εισαι κι εσύ. Βεβαια εγω γραμματεας ηθελα να γίνω, και σε σχολη γραμματέων πήγα, αλλα και παλι αυτο δεν θεωρω οτι με κανει πετυχημένη. Σαφως πιο κοντά στο στόχο μου.

Να ξέρεις όμως ότι στις μεγάλες εταιρείες τις γραμματείς τις έχουν από λίγο έως πολύ χεσμένες. Εγω εδω απλώς ειμαι τυχερή που ειμαι στον Δ.Σ. και χρίζω μιας πιο "καλής" μεταχείρισης.

4Rnfp3.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!

Κάτι του έδωσες του ανθρώπου! Να το πω στην πεθ σου για το αγοράκι της να δεις εσύ!

σαν τι να του εδωσα μαρη??????την αλλη μερα τον πειραζαν σε ενα φιλικο σπιτι και του ελεγαν οτι του το εκανα εγω...;-):cool:

μπαι δε γουει ,η μαμα του χ@στηκε που ηταν ο γιοσ τησ νοσοκομειο κτλ κτλ.....στο τηλεφωνο μονο μου ειπε οτι τησ εβαλα εννοια κτλ αλλα απο την πολλη εννοια δεν εφαγε μετα...χα χα!!!ουτε ηλθε να τον δει,ουτε με ξαναπηρε...(μονο ο πατερασ του αφου πηγαν εφαγαν και κατα τισ 17.00πια πηραν..)

Εχτες τρωγαμε και γυρναει και λεει στον Γιαννη "απο αυτον περιμενεις δωρακι" (δειχνοντας το μπαμπα) και στο καπακι λεει αγαπουλα την καρτουλα καλυτερα:tongue: μετα πανε να στησουν ενα παιχνιδι και ο γιαννης ειχε κατσει διπλα του και του εδινε τα κομματια και ακουω απο μεσα να του λεει ο Μαριος "μπραβο ρε μεγαλε αυτο ειναι το σωστο,ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑΑΑ ΜΟΥ":tongue::tongue::tongue::tongue:

ειναι απιστευτοσ ο μαριοσ!!!!!εσυ ξανθη πρεπει να γελασ καθημερινα κ ολεσ τισ ωρεσ!!!!!

περαστικα τουσ παντωσ και να τα χαιρεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πηγαινει ο νίκος να κανει κατι μαζί της, "οοοοχιιιιι, μόνο τη μαμά μουυυυυ" απαντάει η ιλιανα.

αυτο κατι μου θυμιζει!!!!!!μα ελα που εγω δεν λειπω....:cool:
Γιωταααα εσυ μπορει να εισαι χαλαρη,εγω δεν ειμαι καν στο face εδω και ωρα...πηζωωω και να σκεφτειετε οτι εγω εκανα ποδαρικο εδω μεσα...
βρε λεσ να εισαι καλοποδαρου,να του εκανεσ ποδαρικο κ να ανοιξαν οι δουλειεσ του?????χα χα!!!εσυ τα τραβασ τωρα!!!!:P:D

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημερα κοριτσια!Αλλη μια μερα στο τρεξιμο βλεπω να αρχιζει στη δουλεια και ενω εξω η αθηνα ειναι νέκρα!

Λοιπον,σας εχω πρηξει με τα εργατικα μου αλλα επειδη προκειται περι γελειου ανθρωπου πραγματικα διαβαστε αυτο για να γελασετε ...ζηταω χθες ξανα το μισθο μου (ενταξει το υπολοιπο δωρο βλεπω να το παιρνω οταν παρω και την αδεια μου) , τα ζητησα λεγοντας οτι και καλα αν δε με πληρωσετε και σημερα δε θα εχω ουτε για εισητηρια να ερθω αυριο και η απαντηση: ενταξει,παρε 20 ευρω:confused: να κανεις τη δουλεια σου και βλεπουμε:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσάκια!!

Κ τα πήρες ρε κατ τα 20 ευρω??? Εγω θα του έλεγα οκ θα τα βάλω να πληρώσω τη δόση μου κ όποτε ξεπληρωθεί αυτό θα αγοράσω κ εισιτηριο να έρθω!!! :mad::x Αχ κ σου είπα παρε μια επαπειλούμενη δεν με ακουσες!!!!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα...

τωρα εγώ γιατί ήμουν σίγουρη όταν το ανεφερες πιο πάνω ότι θα του πεις αυτό σαν δικαιολογία, οτι αυτό θα έκανε, δηλαδη θα σου έδινε κανα ψιλό?

Απαράδεκτο να σε φέρνει σε αυτή τη θέση, πρωτον να ζητιανεύεις τα χρήματά σου, και δέυτερον να σε προσβάλει ετσι, και καλα παρε κανα 20ευρω φτωχαδάκι για τα εισιτήριά σου. Αι σιχτίρ...

4Rnfp3.png

Αννα δεν παιρνω επαπειλλουμενη γιατι απλα δεν υπαρχει αλλος υπαλληλος εδω μεσα!Μονο εγω!Εγω ανοιγω,σηκωνω τηλεφωνα,κοβω τιμολογια,κανω προσφορες,απλα οοοολα περνανε απο τα χερια μου και κανεις αλλος δεν ξερει αλλα δεν ειναι και εδω για να τα κανει!Το φιλοτιμο μου μεσα!

Γιωτα δεν ειμαι ατομο μου ζηταω λεφτα γενικα,εγω να ζητιανεψω τα λεφτα μου?Ποτε!Το ξερει και το εκμεταλλευεται!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...