Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημερα και καλή χρονιά και απο εδω κορίτσια. ότι μα ότι επιθυμείτε σας εύχομαι. να ειμαστε καλά κι εμείς και να χαιρομαστε τις οικογένειές μας.

Περάσατε καλά? Εμείς πολύ ωραία, πολύ οικογενειακά, πολύ γεμάτα. Και του χρόνου...

Αννα μου μην στεναχωριέσαι, όλοι τραβάμε φρίκες κατά καιρούς με τους γονείς μας...

Τελικά στο τραπέζι πήγες? Και τι ψώνισες? Πήρες κάτι για σένα?

Εμάς ήρθε και ο Άγιος Βασίλης στο σπίτι την παραμονή το απόγευμα και η Ιλιάνα χέστηκε απο το φόβο της. Ουτε στο διάδρομο δεν βγήκε να τον δει... ειχε κατσει στο κρεβατι μου κι έκλαιγε γοερά. Μετά όμως πήγε (αφού σιγουρεύτηκε οτι έφυγε απο το σπίτι) και τσέκαρε αν έχει φάει τα μπισκότα του και φυσικά άνοιξε όλο χαρά τα δώρα της. Πλάκα είχε το όλο εγχείρημα και κυρίως το να μπορέσουμε να το στήσουμε όλο αυτό με την ιλιανα να πηγαινοέρχεται μέσα στο σπίτι (μα κωλο δεν βάζει αυτό το παιδί ακόμα).

Επίσης μας έκανε και μια νείλα την παραμονή το μεσημέρι, καθώς την ώρα που ετοιμαζόμασταν για αγαπούλες ξύπνησε, μπούκαρε στο δωμάτιό μας, και αφού ξάπλωσε στο κρεβάτι μας και βολεύτηκε, με ρώτησε... μαμάαα γιατί δεν φοράς πυτζάμες? Ευτυχως ήμασταν σκεπασμένοι όταν μπήκε...

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!Καλη χρονια!Με υγεια πανω απ'ολα σε μας και τα παιδια μας κυριως!

Καλα Γιωτα εχω ξεραθει στο γελειο με το σκηνικο.βεβαια ουτε να το σκεφτομαι δε θελω οτι μπορει να το παθω...

Εμεις καλα περασαμε,σπιτι με τους γονεις μου...περιμεναμε μετα το φαγητο πως και πως να μπει ο νεος χρονος να παμε για υπνο...Το σαββατο νυχτα ηρθε και σε μας ο αη βασιλης,εφαγε και λιγη βασιλοπιτα και μας αφησε τα δωρα της παναγιωτας, το παιδι ξετρελαθηκε αλλα αρχικα ανοιξε το μικρο δωρο,ενα σετ κατσαβιδια που ζηταει καθε τοσο και λεει:δεν πηρε το γραμμα μου αη βασιλης...δε μου εφερε το πιτι της μπάμπι...μετα ανοιγει το μεγαλο και λεει ολο χαρα:το πηρε το γραμμα μου τελικα!!!!:lol::lol:

Καλή χρονιά κοριτσάκια!!!

Ευχομαι να ήμαστε όλες γερες κ δυνατες δίπλα στα παιδιά μας,ο παλιός ο χρόνος να χει πάρει μαζί του όλα τα άσχημα κ ο νέος να φέρει στη καθεμιά μας ότι ποθεί περισσότερο κ μόνο χαρούμενες φωνές να ακούγονται στα σπίτια μας!!!

Εγώ τις τελευταίες 2 μέρες ήμουν μέσα στα κλάματα,τα τσούγκρισα ασχημα με τη μαμα μου μιας κ μπορεί να με βοηθάει κρατώντας τον μικρό καθημερινά αλλα 'εξτρα' μπειμπι σιτινγκ δεν κάνει...κ τι εννοω....θέλαμε να πάμε να πάρουμε δώρα των παιδιών κ να δω κ κανα ρούχο...χωρίς τα παιδιά γιατί τη τελευταία φορά που πήραμε τη Ζωή γυρίσαμε αρων άρων κ γιατί φυσικά δεν θελαμε να δει το δωρο της....ε λοιπόν μπυορου μπουρου κ πως θα προλάβω να ετοιμαστώ για το τραπέζι(απο τη Παρασκευή καθαρίζει για το σημερινό τραπέζι) με τα πολλά πολλά τα πήρα κ ειπα οκ δεν πάω πουθενά...δεν της το είπα όμως κ δεν πήρε ούτε να ρωτησει γιατί δεν της πήγα τα παιδια(δεν θα έπαιρνα δώρα για τα παιδιά κ δεν θα πήγαινα ούτε στο σημερινό τραπέζι απο τα νευρα που χα)...ετσι με επιασε μια μινι καταθλιψη κ πάλι κ έκλαιγα συνεεεεχεια όμως....ε χθες αφού φως δεν βλέπαμε μου ειπε ο στεφ να πάω κ να κρατήσει αυτός κ τα 2 παιδιά όπως κ έγινε...πήγα με τον αδελφό μου κάναμε τα ψώνια μας αλλα η πικρα για όλο αυτό παραμένει μέσα μου! :?

Επίσης μας έκανε και μια νείλα την παραμονή το μεσημέρι, καθώς την ώρα που ετοιμαζόμασταν για αγαπούλες ξύπνησε, μπούκαρε στο δωμάτιό μας, και αφού ξάπλωσε στο κρεβάτι μας και βολεύτηκε, με ρώτησε... μαμάαα γιατί δεν φοράς πυτζάμες? Ευτυχως ήμασταν σκεπασμένοι όταν μπήκε...

Μαρή η νείλα είναι από το Νείλο; :tongue:

Φαντάσου την Ιλιάνα να πήγαινε μετά σε καμιά γιαγιά και να έλεγε "πήγα στο κεβάτι με τη μαμά και το μπαμπά και η μαμά ζε φόραγε ρούχαααααααα" :lol:

Το σαββατο νυχτα ηρθε και σε μας ο αη βασιλης,εφαγε και λιγη βασιλοπιτα και μας αφησε τα δωρα της παναγιωτας, το παιδι ξετρελαθηκε αλλα αρχικα ανοιξε το μικρο δωρο,ενα σετ κατσαβιδια που ζηταει καθε τοσο και λεει:δεν πηρε το γραμμα μου αη βασιλης...δε μου εφερε το πιτι της μπάμπι...μετα ανοιγει το μεγαλο και λεει ολο χαρα:το πηρε το γραμμα μου τελικα!!!!:lol::lol:
Μια ερώτηση έχω: τα κατσαβίδια τι τα θέλει; Η μπάμπι θα είναι μπάμπι ο μαστοάκος; :cool:

WN6Op3.png

Το δικο μου το ποστ γιατι το έκανες παράθεση μαρη κρις???

Εγώ να δείτε 'νείλα' που επαθα μες στα σκοτάδια που ξυπνάω(κ δεν ξέρω τι μου γίνεται) μου έπεσε νερό πάνω στο iphone απο το οποίο είμαι πλήρως εξαρτημένη πια μιας κ δεν μπορω να μπω αλλιως απο το σπίτι στο ίντερνετ!:tongue::tongue::tongue:

Γιώτα στο τραπέζι πήγα κ η μάνα μου χθες μου έκανε αγάπες πράγμα που σημένει ότι πιθανότατα ψιλοπήρε χαμπάρι ότι με πείραξε πολύ όλη αυτή η κατάσταση! Ψωνισα κ για μένα το Σάββατο 2 πουλοβεράκια εκ των οποίων το ενα μοχέρ κ μετάνοιωσα την ώρα κ τη στιγμή...όσο ωραίο είναι τόσο μοιάζω με γάτα που αφήνω τρίχες πίσω μου!:rolleyes::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα!!

Λοιπον,βαριεμαι,δε μπορω να δουλεψω κι εχω 2 μηνες μπροστα μου ακομα...

Η εγκυμοσυνη ειναι μια κατασταση που ποτε δε μου αρεσε αλλα οποτε κλωτσαει η τρελή ναμπερ του ειναι τρέλα!!!Σημερα το πρωι πηγαινοερχοταν και επιανα ποδαρακια κανονικα!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα!!!!! Μόλις πλύναμε τα τελευταία ταψιά με τη νοικοκυρά την κόρη μου και τώρα τακτοποιεί τα μαχαιροπίρουνα, ο μικρός κοιμάται και είπα να σας γράψω μιας και το μεσημέρι φεύγουμε για Τζιά μέχρι τα Φώτα για χαλάρωση και ξεκούραση αφού κατάφερε κι ο μπαμπάς μας και πήρε άδεια:P:p:p:p:p

Περάσαμε ένα τέλειο τριήμερο Πρωτοχρονιάς, με αγαπημένο κόσμο στο σπίτι, παιδικά γέλια και φωνούλες, πολύ σέξ :oops::oops::oops::oops:, πολύ φαγητό και γενικά καλή διάθεση και θετική ενέργεια και πραγματικά ξεκινήσαμε την καινούρια χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πιστεύω!!!!!! Το φλουρί στην αλλαγή του χρόνου έπεσε στο Βασίλη και ανήμερα (στην πίτα από το μέλλον για όσες την καμάρωσαν στο φατσοβιβλίο) έπεσε ανάμεσα στον παππού Πάκη (μπαμπά μου) και το μικρό Προκόπη (μπομπίκο););););)

Εχθές πήγαμε με την ξαδέρφη μας στο Αττικό Πάρκο που είχε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους χιμπατζήδες και τους γίβωνες και οι μικρές ξετρελλάθηκαν. Έφτιαξαν ζωγραφιές, τις κόλλησαν σε χαρτόκουτα και μετά τα γέμισαν με φαγητό και οι φύλακες τα έκρυψαν στο χώρο των χιμπατζήδων και μετά τους αμόλησαν να τα ψάχνουν και να τα φάνε και έγινε χαμός!!!! Χειροκροτούσαν οι μικρές, λάμπανε τα προσωπάκια τους ήταν φοβερά!!!! Τώρα η κόρη μου περιμένει πώς και πώς να περάσει η ώρα να πάμε στο νησί!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

καλη χρονια κοριτσοπουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να χαιρεστε τα παιδακια σασ!!!παντα με υγεια κ χαρα!!!!!

μαριλου πολυχρονοσ ο βασιλησ σου!!!!να τον χαιρεστε κ να σασ χαιρεται!!!!(δεν θυμαμαι αν σου ξανα-ευχηθηκα....)

καλα να περασετε στην τζια!!!!

κατερινακι μου με το καλο!!!και κουραγιο!!!!εμενα παλι ,αν και στισ εγκυμοσυνεσ μου βγεναν πολλα προβληματακια,μαρεσει πολυ αυτο το διαστημα!!!

εμεισ ανημερα πρωτοχρονιασ δυστυχωσ ειχαμε τρεχαματα...επαθε ο αντωνησ μου αλλεργικο σοκ!!!πρηστικε,αλλα σε μεγαλο βαθμο το ανω χειλοσ του!!!!τουμπι ολο το προσωπο του!!!ετσι πρωι πρωι τησ πρωτοχρονιασ πηγαμε νοσοκομειο ,στα επειγοντα και καθησαμε εκει καποιεσ ωρεσ ωστε να του χορηγησουν ορο με κορτιζονεσ,για να παρει πισω...ευτυχωσ ολα καλα πηγαν!!οι γιατροι δεν ξερουν απο τι το επαθε ,υποθεσεισ εκαναν μονο!!!!

αυτα!!!

καλο απογευμα!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Το δικο μου το ποστ γιατι το έκανες παράθεση μαρη κρις???
Είχα απαντήσει αλλά χάθηκε στη μετάφραση φαίνεται :rolleyes:
εμεισ ανημερα πρωτοχρονιασ δυστυχωσ ειχαμε τρεχαματα...επαθε ο αντωνησ μου αλλεργικο σοκ!!!πρηστικε,αλλα σε μεγαλο βαθμο το ανω χειλοσ του!!!!τουμπι ολο το προσωπο του!!!ετσι πρωι πρωι τησ πρωτοχρονιασ πηγαμε νοσοκομειο ,στα επειγοντα και καθησαμε εκει καποιεσ ωρεσ ωστε να του χορηγησουν ορο με κορτιζονεσ,για να παρει πισω...ευτυχωσ ολα καλα πηγαν!!οι γιατροι δεν ξερουν απο τι το επαθε ,υποθεσεισ εκαναν μονο!!!!

αυτα!!!

καλο απογευμα!!!!!!!!!!!!!!

Κάτι του έδωσες του ανθρώπου! Να το πω στην πεθ σου για το αγοράκι της να δεις εσύ!

Μαριαλένα άει χάσου :cool:

WN6Op3.png

καλημερα και απο εμενα και χρονια πολλα

Εμεις Πρωτοχρονια περασαμε καλα αλλα τα εχω και τα δυο αρρωστα με ιωση λαιμου που σημαινει 39 πυρετο-μπουκωμα-βηχα και ολα αυτα τα υπεροχα

Γελαω πολυ με τον Μαριο ο οποιος εχει ξεπερασει τον εαυτο του

Εχτες τρωγαμε και γυρναει και λεει στον Γιαννη "απο αυτον περιμενεις δωρακι" (δειχνοντας το μπαμπα) και στο καπακι λεει αγαπουλα την καρτουλα καλυτερα:tongue: μετα πανε να στησουν ενα παιχνιδι και ο γιαννης ειχε κατσει διπλα του και του εδινε τα κομματια και ακουω απο μεσα να του λεει ο Μαριος "μπραβο ρε μεγαλε αυτο ειναι το σωστο,ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑΑΑ ΜΟΥ":tongue::tongue::tongue::tongue:

Μαριλενα πειραζει που ζηλευωωωω:rolleyes:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Καλημερααααα

Ξανθή καλή χρονιά και περαστικά σας.

Γύρισα δουλειά σήμερα, ευτυχως έχει ησυχία, αλλα βαριέμαι.

Δεν ξεκουραστηκα καθόλου ρε παιδιά. Ηταν γατζωμενη πανω μου η Ιλιανα συνεχώς.

Οσο καλα κι αν πέρασα ολες αυτες τις μερες, σήμερα το πρωί που χτύπησε το ξυπνητήρι μονολογούσα "δεν ειναι δυνατόν να πρέπει να παω δουλειά, ειμαι πολύ κουρασμενη".

Οποτε αποφασισα Παρασκευή και Σάββατο να τη στείλω στους γονείς μου για να ξεκουραστώ λίγο. Βεβαια δεν εχω ρωτήσει τη μανα μου ακομα αν μπορεί, αλλα δεν φανταζομαι. Τη σκουφια της πετάει καθε φορά για να την κρατήσει.

Την κυριακή θα την παω να δει θεατρο το κοριτσακι με τα σπίρτα. Αναρωτιέμαι πως θα αντιδράσει με ενα "καταθλιπτικό" παραμύθι, που έχει αίσιο τέλος πάντως.

4Rnfp3.png

Κι εμενα συνεχεια γατζωμενη πανω μου ειναι η Παναγιωτα..αλλα καταλαβαινω οτι τους λειπουμε μωρε οσο να ναι,τη μαμα τους θελουν,δουλευουμε και λειπουμε πολλες ωρες απο τα παιδια μας.Εμενα να σκεφτεις μεχρι και τσισα της για να κανει δεν θελει να τη βαλει ο κωστας αν ειμαι εκει...:-(

α καταλαβα, τα καλα τα δικα μας κι εσείς...

πηγαινει ο νίκος να κανει κατι μαζί της, "οοοοχιιιιι, μόνο τη μαμά μουυυυυ" απαντάει η ιλιανα.

Το καταλαβαίνω οτι τους λείπουμε αλίμονο, αλλα η Ιλιανα επειδη γενικως το μεγαλυτερο μερος της μερας της το περναει στον παιδικο, αυτες τις μερες που ειχε ξεκουραστεί, απο τη βαρεμαρα της, κατεβαζε ολο το σπιτι κατω, γκρίνιαζε πολύ... οποτε ολο κατι επρεπε να κανουμε, ειτε εξω ειτε μεσα στο σπιτι για να μην βαριέται.

Ελεοςςςς.

Τριήμερο τι θα κάνετε?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...