Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

μονο η δικια μου δηλαδη ειναι κοκ

Κατερίνα μούρλια με τα δύο κοριτσάκια, κι εγω αν κανω αλλο παλι κοριτσακι θελω.

Οχι, κι ο δικός μου θέλει χτένισμα και σκούφους, κορδέλα κλπ, τον έχεις δει

Κι εγώ άμα κάνω ποτέ κι άλλο, θα ήθελα να δοκιμάσω και το ροζ

Αν είμαστε άνθρωποι...

ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ 8 ΜΩΡΑΚΙΑ!

Κοπελιά, αν θες σβήσε το ποστ γιατί είναι πολύ παλιά η αγγελία και το έχουμε διασταυρώσει πρόσφατα!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και η αγγελικη καταπιεζεται με τα κοτσιδακια!!κ τησ πανε τοσο πολυ...τα αφηνει κ μολισ ελθουμε σπιτι ,η πρωτη τησ δουλεια ειναι να τα χαλασει....η δε μπουρμπουλ τα χαλαει με την μια!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Κορίτσια μου καλημέρα.

Σας εύχομαι χρόνια πολλά, καλά χριστούγεννα, να γεμίσουν τα σπίτια σας με γέλια και χαρούμενες φωνές και να έχουμε υγεία κι εμείς και τα παιδάκια μας. Να χαίρεστε τις οικογενειές σας και όσους αγαπάτε.

Εμείς φεύγουμε για τα κάλαντα. Φιλάκια πολλά

4Rnfp3.png

Λοιπόν,μιας και λέμε τι θα θέλαμε εμείς που δεν έχουμε δεύτερα,να σας πω πως εγώ θα ήθελα και τα 2.Αλήθεια δεν με νοιάζει τι φύλο θα ήταν.Και τα 2 άλλωστε έχουν την χάρη τους πιστεύω και θα συμφωνήσουν και οι μανούλες που έχουν απο 1 και 1.Άλλα πράγματα κάνεις με το αγοράκι και αλλα με το κοριτσάκι.Είναι όμως και τα 2 τόσο γλυκά!

Στα δικά μας τώρα,να σας ενημερώσω οτι και επίσημα πια απο χθες τελείωσα και με τις ακτινοβολίες και απ'όλα.Απο σήμερα τέρμα οι γιατροί και τα νοσοκομεία.Ακόμα βέβαια δεν το έχω συνηθίσει.Νομίζω πως την Δευτέρα θα σηκωθώ και έχω κάπου να πάω.Σε κάποιο γιατρό,για κάποια εξέταση,κάτι τελος πάντωω.Βλέπεται για μένα τους τελευταίους 10 μήνες ήταν η καθημέρινοτητα μου.Ελπίζω όμως πως σε λίγες μέρες θα τα έχω ξεχάσει όλα.Επίσης ξεκινάω το χάπι απο σήμερα για 5 χρόνια αλλά εγώ είπα να το αρχίσω απο αύριο για να θυμαμαι ακριβώς οτι την μέρα των Χριστουγέννων σε 5 χρόνια απο αύριο θα το σταματήσω κι'αυτό.

Κατα τ'άλλα ετοιμάζομαι πυρετωδώς για το ταταξίδι μας μιας και ο χρόνος πια περνάει πολύ γρήγορα.Σήμερα πήγαμε κι'εμείς την μικρή να πει τα κάλαντα,πρώτα στους δικούς μου και μετά στον αδερφό του άντρα μου και μετά στην άλλη γιαγιά της.Εντάξει κάτι έβγαλε δεν μπορώ να πω.Στην αρχή ντρεπότανε,μην φανταστείτε,αλλά είπε τρίγωνα κάλαντα μες τη γειτονιά,ήρθαν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρόνια.Χρόνια πολλά.Λεφτά.Αυτό της το μαθε ο πατέρας της και ρίχναμε πολύ γέλιο,μας το έλεγε και στο αμάξι και πέθανα στα γέλια.

Αυτα τα νέα μας,ελπίζω να σας ξαναγράψω απο τα ξένα πια αν τα καταφέρω.

Καλά να περάσετε αυτες τις μέρες,σας εύχομαι υγεία για τον καινούργιο χρόνο,να χαιρεστε τα παιδάκια σας και τις οικογένειες σας και να είστε πάντα όλοι καλά.Καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρόνια!

SI5Yp3.png

Αντριάνα κράτα γερά!

Δήμητρα, το πιο όμορφο νέο που άκουσα σήμερα ήταν αυτό. Με το καλό και το all clear και να ξεμπερδεύεις, να βάλεις μπρος και για το νέο μπεμπέ που τόσο επιθυμείς!

Καλά χριστούγεννα κοριτσάκια, θα τα πούμε πάλι σύντομα

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ.ΥΓΕΙΑ,ΑΓΑΠΗ,ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝΚΑΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Εμεις,καλα ειμαστε,προς το παρον,παω γιατι ξυπνησε,θα επανελθω αργοτερα,απο σημερα θα χω και καθε μερα το λαπτοπι μου οποτε θα τα λεμε συχνοτερα

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

χρονια πολλα γλυκιεσ μανουλεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!να χαιρεστε τισ ομορφεσ οικογενειεσ σασ και να τισ καμαρωνετε παντα με υγεια κ χαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χριστινακι πολυχρονη κ απο εδω!!!!να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!!!!!!!!παντα με υγεια!!!!!!!!

δημητρουλα,ειλικρινα χαρηκα παρα πολυ με τα ομορφα νεα σου!!!!!!!!!!σου ευχομαι ολοψυχα να ηταν και η τελευταια σου φορα που επισκευτηκεσ γιατρουσ κ νοσοκομεια!!!!!!!!!!!παντα να εχεισ υγεια κ πολλη ευτυχια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλο ταξιδι κ καλα να περασετε!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημερα!!Χρονια πολλα!!!

Γυρισαμε χθες εμεις,καλουτσικα περασαμε...το χιονι σε καποια σημεια ακομα δεν εχει λιωσει...πολυ κρυο παντως, παγωνιααααα...

Εγινε και ο αραβωνας του κουνιαδου μου οπου καταφεραμε με πολυ κοπο να παμε αφου παρακαλουσαμε μια ωρα την Παναγιωτα να ντυθει...τελικα ντυθηκε με το ζορι!!!Ρεζιλι γιναμε κι εκει!

καλημερα,τι κανετε?

Κατερινα ξεκουραστηκες καθολου?αντε,σιγα σιγα πλησιαζεις και συ,ολα καλα?

εμεις εδω,προσπαθω να μαζεψω το χαος αλλα μπααααααααα:tongue::tongue::tongue:

Δημητρα,καλα να περασετε και να το χαρειτε.

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια τι γινεται??Περασαν 3 μερες απο το τελευταιο ποστ,ας γραψουμε κατι!

Χθες πηγαμε βολτιτσα στο Ζαππειο οι τρεις μας!Η Παναγιωτα ξετρελαθηκε!Την εβγαλαν και μια φωτο πανω στο καρουσελ και μας την εκαναν ημερολογιο!!!Τελειο το ψυγειο μας!!!

Χθες στενοχωρηθηκα,νιωθω αχρηστη,πηγα στο ζαρα να παρω ενα κολαν και περιμενα στο ταμειο κανα 20λεπτο,ειχε ουρα...μολις εφτασα στο ταμειο να πληρωσω ο υπαλληλος μιλουσε στο τηλεφωνο κι εγω αρχισα να καταρεω,σκοτοδυνη απο την ορθοστασια,ζαλαδα,παρατησα και το κολαν ενω ειχα φαει ολο το γαιδαρο κι εφυγα,με το που με χτυπησε ο αερας ενιωσα καλυτερα, μα τοσες γυναικες να με βλεπουν εγκυο και να μην πει μια περνα ρε κοπελια ενα πραμα εχεις,περνα να τελειωνεις?Τοση γαιδουρια?Τεσπα,εγω νιωθω πραγματικα αχρηστη οσο περναει ο καιρος...

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και του χρονου τετοιεσ μερεσ!!!!!να ημαστε ολεσ καλα και να χαιρομαστε τισ οικογενειεσ μασ!!!!!!!

βρε κατερινακι μου ,γιατι να νοιωσεισ αχρηστη?μην λεσ τετοια κοριτσι μου!!!!αυτεσ ηταν αχρηστεσ κ γαϊδουρεσ που δεν σου εδωσαν την σειρα τουσ!!!!!!τι να πω!!!!!

σημερα οπωσ εγραψα και στο φεισ ηταν ημερα γλυκων νουμ.2...εφτιαξα μια τουρτα για να την παω την πρωτοχρονια που μασ εχουν οι θειοι μου ,εναν κορμο για αλλο ενα σπιτι κ ειπα να φτιαξω εναν και για εμασ,επισησ βασιλοπιτα,μαγειρεματα κ.οκ!!!μια χαρα ηταν!!!αν κ γινοταν πανικοσ με τισ μικρεσ βοηθουσ!!!!χα χα!!!

επισησ λεμε να να κανουμε κ ενα τραπεζι στουσ γονεισ μου (ηταν να μασ εκαναν εκεινοι),το βραδυ του σαββατου ,τελικα θα το κανουμε εμεισ!!!λεω να κανω το κρεασ με τα πορτοκαλια κ το μελι!!παντωσ να σασ πω ,λεω να μην καλλεσω παλι και πεθερικα(το σκευτομαι για τον αντωνη μονο..κ δεν ξερω τι θα κανω..)...αφου ουτε τραπεζια μασ κανουν κ θα ελθουν ωσ συνηθωσ με την μουρη κατω..αρα..

τα χριστουγεννα τουσ ειχα βεβαια ,μαζι με τα σογια τουσ και τα δικα μου ,25 ατομα περιπου ,και αλλα 10 το βραδυ αλλο τραπεζι!!!!τωρα για να δουμε!!!

αυτα!!!καλε πωσ δεν μπαινετε κι εδω λιγακι???ελατε για ενα γεια μονο!!!!!

καλο βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!! Ο Βασίλης με τη Λένα έχουν πάει σούπερ μάρκετ για το αυριανό ρεβεγιόν και εγώ κάθομαι με το μπομπίκο που έχει λογοδιάρροια και είπα να σας γράψω να μην ερημώνει το καφέ μας ;) Κι εμείς εδώ θα αλλάξουμε χρόνο, πρώτη χρονιά στο καινούριο σπίτι και η γιορτή του Βασίλη, άρα θα μαζευτούμε εδώ. Όχι πάρα πολλοί, γονείς, αδέρφια, οι παππούδες μου και μετά την αλλαγή θα έρθουν και μερικοί φίλοι για λίγο χαρτάκι και για να τα πούμε σε γιορτινή ατμόσφαιρα :)

Σήμερα είχα πάει με τα μικρά στη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων του Μεγάρου Μουσικής (δουλεύει η μαμά μου εκεί) και περάσαμε πολύ ωραία. Έπαιξε και η παιδική καμεράτα για 15 λεπτά και η Λένα δεν ξεκόλλαγε, άσε που έπιανε τα διπλανά της παιδάκια να χορέψουνε!!!!!!! Μετά, ήρθε και ο Άη-Βασίλης και βγάλαμε φωτογραφίες, δε φοβήθηκε καθόλου και ήταν πολύ χαρούμενη και στο τέλος πετάξανε πολλά μπαλόνια από ψηλά και τους έδωσαν και κάτι δωράκια οπότε ήταν κατενθουσιασμένη!!!!!!

Άντε για ευχές θα μπω αύριο μην τα πούμε κι όλα από σήμερα :tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Kalispera koritsia.Brhka ligo xrono kai eipa na sas po ta nea mas.sorry gia ta greek lish alla edo den exei ellinika to pc.pernamne poly oraia,h mikrh ena allo paidi,mazi me ta jaderfia tis exei jesalosei,paizoun oloi mera kai einai mes thn trelh xara.To taxidi mas htan arketa kourastiko mporo na po alla ta phge kala.Mou koimhthike kana 2oro sto aeroplano.Akoma den moy exei strosei apo to jet lag bebaia,mou xypnaei kata tiw 6 ta xaramata,alla einai thema hmeron pisteyo na arxisei na koimatai kanonika.Ego pali niotho poly kala kai den me exei epireasei h allagh oras.

Kalh protoxronia na exete,kai na perasete teleia.Tha xanampo gia eyxes gia to neo etos pali.

SI5Yp3.png

Καλή χρονιά κοριτσάκια!!!

Ευχομαι να ήμαστε όλες γερες κ δυνατες δίπλα στα παιδιά μας,ο παλιός ο χρόνος να χει πάρει μαζί του όλα τα άσχημα κ ο νέος να φέρει στη καθεμιά μας ότι ποθεί περισσότερο κ μόνο χαρούμενες φωνές να ακούγονται στα σπίτια μας!!!

Εγώ τις τελευταίες 2 μέρες ήμουν μέσα στα κλάματα,τα τσούγκρισα ασχημα με τη μαμα μου μιας κ μπορεί να με βοηθάει κρατώντας τον μικρό καθημερινά αλλα 'εξτρα' μπειμπι σιτινγκ δεν κάνει...κ τι εννοω....θέλαμε να πάμε να πάρουμε δώρα των παιδιών κ να δω κ κανα ρούχο...χωρίς τα παιδιά γιατί τη τελευταία φορά που πήραμε τη Ζωή γυρίσαμε αρων άρων κ γιατί φυσικά δεν θελαμε να δει το δωρο της....ε λοιπόν μπυορου μπουρου κ πως θα προλάβω να ετοιμαστώ για το τραπέζι(απο τη Παρασκευή καθαρίζει για το σημερινό τραπέζι) με τα πολλά πολλά τα πήρα κ ειπα οκ δεν πάω πουθενά...δεν της το είπα όμως κ δεν πήρε ούτε να ρωτησει γιατί δεν της πήγα τα παιδια(δεν θα έπαιρνα δώρα για τα παιδιά κ δεν θα πήγαινα ούτε στο σημερινό τραπέζι απο τα νευρα που χα)...ετσι με επιασε μια μινι καταθλιψη κ πάλι κ έκλαιγα συνεεεεχεια όμως....ε χθες αφού φως δεν βλέπαμε μου ειπε ο στεφ να πάω κ να κρατήσει αυτός κ τα 2 παιδιά όπως κ έγινε...πήγα με τον αδελφό μου κάναμε τα ψώνια μας αλλα η πικρα για όλο αυτό παραμένει μέσα μου! :?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...