Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

αννα θυμαμαι περσυ που για να αυξησω την παραγωγη(οπωσ ειπα πιο πριν,εγω εβγαζα με το ζορι 10 ml) antloysa αυστηρα καθε 2ωρο.....αποστειρωνα τα εξαρτηματα κ ξανα αντληση!!!συγχρονωσ να ταισω τα 2 μωρα και συγχρονωσ να εχω την αγγελικη (15 μηνων τοτε)να σκαρφαλωνει πανω μου και να αντλουμε μαζι αγκαλια!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:-P:razz:κοριτσια μου,γεια σας.προλαβα κ σας διαβασα λιγακι,καλα ειστε οι περισσοτερες ε?φτου φτου κ μεις το ιδιο.θηλαζουμε αποκλειστικα κ παχαινουμε κ κανουμε μπουτακια κ διπλιτσες!!!!!!!!!!απο κολικους,ακομα τιποτα,

πωπω,αυριο εχουμε μηνογενεθλια!!!!!!!καλε ποτε περασε ο καΙΡΟς?

εγω βγηκα το ΣΚ.και μαλιστα χωρις ευχη.το Σαββατο πηγα στην μανα μου,και την Κυριακη πηγαμε την μπεμπα παλι στην μανα μου και πηγα με την Κατερινα σε μια παιδικη γιορτη.καλως κακως δεν ξερω,εγω τους εγραψα ολους και την πηγα,ειχε μπουχτισει το παιδι τοσο καιρο μεσα κ μονο του,και εγω το ιδιο,μιας και ο αντρουλης μου,απο την μερα που γεννησα,πλακωσε δουλεια κ γυρναει καθε βραδυ 9-10.:confused::confused::confused:οποτε πολυυυυυυυυυυυυυυυ μοναξια κ τρελο τρεξιμο.

Γενικα καλα ειμαστε,η κατερινα συνηθως την αγαπαει την μπεμπα:-P:razz::-Pαλλα οχι παντα:tongue:τωρα κοψαμε κ την πανα τελειως,κ εχει βρει την ασχολια της,καθε φορα που θηλαζω μου λεει ελα μαμακα μου τωρα τσισα:tongue::tongue:τι να κανω κ γω τρεχωωωωω.τελοσπαντων,το πρωτο βραδυ κατουρησε τα παντα,χτες το δευτερο,εμεινε ολοστεγνη μεχρι τις 6 που ξυπνησα κ την εβαλα μεσ στον υπνο της.επισης,εχει μεινει κ ολη μερασημερα στεγνη,ενω μεχρι χτες ειχαμε κανα δυο ατυχηματα,επειδη επαιζε κ ξεχνιοτανε.για να δουμε,ελπιζω να τα καταφερω

Α,εδωσα πιπιλα,γιατι εβαζε χερακι,κ καμμια συγχυση δεν επαθε.το ιδιο κ με το μπιμπερο που ηπιε 2 γευματα δικα μου την κυριακη,κανενα προβλημα.

Εγωτωρα,αν κ δεν εχω χασει ακομα ολα τα κιλα μου,το σωμα μου εχει μαζεψει κ ηδη φορεσα κ το τζιν μου που χα παρει 5 μηνες μετα την γεννα της Κατερινας!τα χω παιξει απο την κουραση,κανω τα παντα μονη μου κ ολο χαλια ειναι.εχω καψει κανα δυο φορες το φαι,εχει τυχει να μην εχουμε βρακι σιδερωμενο να βαλουμε,μαζευω το πρωι κ το βραδυ παλι χαμος:eek::eek:εντωμεταξυ,καποιος μου κανει πλακα με τα ψιχουλα...ρε παιδια τα χαλια ειναι γεματα ψιχουλα συνεχειια,τι σκατα γινεται δεν ξερω!

παρολα αυτα,ηθικο ακμαιοτατον,ηδη εχω αρχισει να σκεφτομαι καλοκαιρινες διακοπες.γυρναω με ενα χαζοχαμογελο συνεχεια,ακομα κ οταν τσακωνομαι με τον αντρουλη μου:rolleyes:αλλα κανω κ λιγο τον καραγκιοζη,γιατι φαγαμε τρελη ηττα με την πεθερα μου κ το παλευουμε τωρα ολοι μας να συνελθουμε.το καλο ειναι οτι περιμενει κ το τριτο της εγγονι απο τον κουνιαδο μου,κ ετσι χαζοξεχνιεται λιγακι.μωρε περαστικο να ναι και ασ χρειαστει να με πουνε και χαζοχαρουμενο,χ@@@@@@

Εμας,ο αη-βασιλης θα ρθειμε μετρο φετος,γιατι λεφτα γιοκ.στο μωρο θα φερει ενα μπανακι,κ στην μεγαλη δεν ξερω τι

βεβαια,δεν ξερω κ που θα τα αφησει,γιατι το να αντεξει το δεντρο μεχρι τοτε χλωμο το κοβω.

Αυτα τα νεα μας,νομιζω οτι θα ξαναμπορεσω αργοτερα να μπω,παω τωρα για φασινα:mad:

ΑΝΝΑ κρατα γερα

ΚΑΤΕΡΙΝΑ καλα αποτελρσματα

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Πήρα τη μαγιά μπύρας για αρχή περν'οντας απο το φαρμακείο!!! Ποσες παίρνω??? 2 εως 4 χαπακια με το φαγητό λέει :confused::confused::confused:

Αντλήσεις κάνω 7 αλλα τον βάζω κ στο στηθος σε 3 γευματα τουλάχιστον που να την βάλω την 8η άντληση?! :tongue::tongue::tongue: Ειρήνη εμένα η μαία μου χε πει όχι σε λιγότερο από το 3ωρο να κάνω αντληση αλλα μου χει επιτρέψει μέχρι 12 λεπτα από το κάθε στηθος ! ¨οπως περιγραφω τα γευματα μου ρχεται κ η εικόνα όλη μερα με το στηθος έξω :rolleyes::P

Αντριαννα κρατα κ εσυ γερά!!! Αυτό με το κατουρημα το κάνει κ η δικια μου όταν βλέπει να θηλάζω...επίσης κ ο άντρας μου τώρα βρηκε να πήξει στη δουλειά...η μοναξιά με πλακώνει κ εμένα κ όταν γυρνάει ή που θα αρχίσω τη πάρλα να ξεδώσω ή που θα αρχίσω τις φωνές για το πόσο θυμα είναι κ κάνει κ τις δουλειές των αλλων κ θα τα τσουγκρίσουμε!:tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλησπερα κοριτσια!!!

μπηκα πολυ πολυ βιαστικα....θα σχολιασω αυριο,

απλα για να πω τησ αννασ!!αννακι δεν θα παρεισ την δοσολογια που γραφει το κουτι(δεν ξερω και ποια μαρκα εχεισ)αλλα συνηθωσ η δοσολογια ειναι μεγαλυτερη(νομιζω 6 ή 7 οτι επαιρνα,δεν θυμαμαι!!ρωτα για σιγουρια την συμβουλο θηλασμου ή μαια!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερααααα

Αννα παιδί μου πας δουλειά? Από τώρα? η λόγω χριστουγέννων έχει γίνει αυτό και μετα θα κάτσεις?

Μόνο υπομονή μπορώ να σου πω να κάνεις και με τη Ζωή και με το θηλασμό-θήλαστρο.

πραγματικά κι εγώ με το στήθος εξω σε φανταζομαι ολη την ωρα ετσι οπως το περιγράφεις. ΥΠΟΜΟΝΗ

Μαριλού ευχομαι να ειναι αριστες οι εξετάσεις του μπέμπη και να ξεκινήσετε αμεσα τις κρεμούλες σας.

Κατερινάκι με το καλό κι απο δω για την δεύτερη κοράκλα. Αντε ποιος τον πιάνει τον Κώστα με τις γυναίκες του.

Ατριντίμ, κρατα γερά κορίτσι. Πολυ νωρίς δεν της την κόβεις την βραδυνή πάνα? Θυμάμαι πολυ κοντά κοψανε οι δικές μας την πρωινή. Εγώ ουτε που το εχω διανοηθεί ακομα για το βράδυ. Αν και την βλεπω σε καλο δρόμο. Τη βρισκω ελαχιστα κατουρημενη την πανα το πρωί που ξυνπάει.

Ειρήνη, φανταζομαι κι εγω την Ιλιανα στην πρωτη της γιορτή θα με πιάσει πολυ μεγάλη συγκίνηση.

4Rnfp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Ανδριαννα κουραγιο!!!Αφου γυρνας με το χαμογελο παντα εισαι σε καλο δρομο!

Κοριτσια ειμαι στη δουλεια μονη μου, σιγα μην ερχοταν κανενας αλλος με τετοιο κωλοκαιρο. Με επιασε μια νεροποντη στο δρομο και εχω γινει λουτσα!Παντελονι,παπουτσια,καλτσες ολα!!!Και πως να στεγνωσω τωρα???

Χθες ολα καλα στον υπερηχο,αδειο το Ιασω εν τω μεταξυ! Η μικρουλα ειναι αεικινητη και 430 γραμμαρια! Εχω ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια απο την ωρα που μου ειπε κοριτσακι!!!!!!!!!:-D:grin::-D:grin::-D:grin::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ειρήνη της lanes εχω πάρει...μαλλον πρέπει να πάρω τη μαία μου να ρωτήσω...η φαρμακοποιος πάντως μου είπε 3 τη μέρα είναι καλα :confused::confused::confused:

Γιώτα ναι ήρθα λογω εποχής που γίνεται χαμός εδω κ κάποιος πρέπει να κλείσει κ τη χρονιά να ανοιξει τη καινούργια χρήση κτλ κτλ μετα θα κάτσω πάλι για κανα μήνα...θα ξαναρθω για λιγο κ ελπίζω να μην έχει δουλειά κ να κατσω περισσότερο από ότι στη Ζωή τώρα γιατι η αλήθεια είναι ότι θα ξεκουραστω αν κατσω σπίτι με τον μπέμπη τώρα που η Ζωή πάει σταθμό! ;)

Οσο για τη βραδυνη πάνα κ εμείς την κόψαμε πριν γεννήσω αφου ουρλιαζε να μην της βάζουμε κ εκτοτε μονο μια φορά ξεχάστηκε κ τα έκανε στον υπνο της όταν ήμουν στο μαιευτήριο...απαλαγήκαμε πολύ ευκολα γιατί πολύ απλά το κάναμε όταν το θέλησε η Ζωή! ;););)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κοριτσια κι εγω της φοραω πανα τη νυχτα αλλα τη βγαζω στεγνη το πρωι,κανα δυο φορες εχει ξυπνησει νυχτα και μου εχει ζητησει τσισα.

Παντως εγω θα την κοψω οταν μου ζητησει αυτη να μην της βαλω πανα.

Αλλα τι λεω κι εγω τωρα??Που ολη μερα αλλαζω βρακια τοσους μηνες...:-(

Διαφημίσεις

Ας γελασω...η παναγιωτα εχει τσακωθει με τη χτενα...:mad:

Χαχαχχαχα κ η δικιά μου το ίδιο...μονο σχολείο καταπιεζεται κ την χτενίζουν κ μόλις έρχεται σπιτι χαλάει τα κοτσιδια κ ανακατευει τα μαλλια της να ναι σαν τρελή...κ μου λεει δεν θελω να χτενιστωωωωω:lol::lol::lol::lol:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

μονο η δικια μου δηλαδη ειναι κοκετα με τα κοκαλακια της που τα διαλέγει και μόνη της παρακαλώ?

βραδυνή πανα μου εχουν πει στο σταθμό οτι βγάζουμε όταν δουμε για 7 νύχτες το παιδί να μην εχει κατουρηθεί πάνω του. Τωρα τι να σας πω. Κι εμενα ξυπναει καποιες φορες τη νύχτα και μου ζητάει, αλλα και οταν δεν ζητάει παλι πολύ στεγνή τη βρίσκω. Αλλα οχι εντελώς οποτε ακομα περιμένουμε.

Ρε Αννα, πακετο αυτό τωρα, τι να πω, δεν σέβονται καθόλου ρε παιδί μου.

Κατερίνα μούρλια με τα δύο κοριτσάκια, κι εγω αν κανω αλλο παλι κοριτσακι θελω.

4Rnfp3.png

Αν είμαστε άνθρωποι...

ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ 8 ΜΩΡΑΚΙΑ!

Τα 8 μωράκια ηλικίας 1-12 μηνών που δυστυχώς οι γονείς τους έχουν εγκαταλείψει στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας χρειάζονται ρουχαλάκια, πετσετούλες, σαλιάρες και κουβερτούλες για να ζεσταθούν. Προφανώς δεν έχει μεριμνήσει κανείς γι' αυτά τα 8 αγγελούδια εκτός από τις νοσηλεύτριες που κάνουν ό, τι μπορούν...

Ενόψει λοιπόν των Χριστουγέννων ας κάνουμε όλοι μία καλή πράξη γι' αυτά τα μωρά και ας τους προσφέρουμε το ελάχιστο που μπορούμε με όλη μας την αγάπη. Τα ρουχαλάκια μπορούμε να τα πάμε στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας, στο κεντρικό κτίριο, 1ος όροφος στη νοσηλευτική υπηρεσία για τα εγκαταλελειμμένα μωρά.

Εκείνα ήδη μας το ανταποδίδουν με το πιο γλυκό χαμόγελό τους!

Πληροφοριες:

Νοσοκομειο ''Αλεξανδρα'' Βασ. Σοφίας 80 Τ.Κ 115 28

Τηλεφωνικό Κέντρο: 213-2162000,210-3381100

Αριθμος μωρων: 8 (3 κοριτσακια και 5 αγορακια)

Ηλικιες:1 και 4 μηνων και 1 ετους.

Αγαθα προς αναγκη: πετσετουλες,σαλιαρες,κουβερτες και ρουχαλακια (για τις ηλικιες αυτες μονο) και οποιος θελει παιχνιδακια. Τα πραγματα παραδιδωνται στον 4ο οροφο στο ''Γαλακτομειο'' επισης και μεταχειρισμενα ρουχαλακια απο τα μωρακια σας μπορειτε να πατε.

Οσοι μπορουν και θελουν ας χρησιμοποιησουν το συγκεκριμενο αποσπασμα για να ενημερωσουν ολους οσους μπορουν και θελουν να προσφερουν εστω και μια κουβερτουλα ή ενα φορμακι.

μονο η δικια μου δηλαδη ειναι κοκετα με τα κοκαλακια της που τα διαλέγει και μόνη της παρακαλώ?

βραδυνή πανα μου εχουν πει στο σταθμό οτι βγάζουμε όταν δουμε για 7 νύχτες το παιδί να μην εχει κατουρηθεί πάνω του. Τωρα τι να σας πω. Κι εμενα ξυπναει καποιες φορες τη νύχτα και μου ζητάει, αλλα και οταν δεν ζητάει παλι πολύ στεγνή τη βρίσκω. Αλλα οχι εντελώς οποτε ακομα περιμένουμε.

Ρε Αννα, πακετο αυτό τωρα, τι να πω, δεν σέβονται καθόλου ρε παιδί μου.

Κατερίνα μούρλια με τα δύο κοριτσάκια, κι εγω αν κανω αλλο παλι κοριτσακι θελω.

γερακα?????

25 χρονια εμενα εκει, κ εκει ειναι κ η δουλεια μου! γειτονισες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...