Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαριαλενα ωραια η ιδεα με το ονοματακι!!!!!!!με το καλο να κανετε αυριο και τα λιχουδια σασ!!καλη επιτυχια!!!!

κατερινιω λεσ να κρατηθεισ?

σημερα εχω να σασ πω οτι ειμαι πολυ ,παρα πολυ συγκινημενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ο λογοσ?σημερα ειναι η γιορτη στον παιδικο, τησ αγγελικησ κ τησ γεωργιασ!!!!!!!!!!!!!!η αγγελικη θα ντυθει αγγελακι και θα πει και ποιημα (ειμαι σιγουρη οτι θα κλαψω!!!!!!!!!!!!),η γεωργια θα ντυθει Αγιοβασιλακη!!!!!

σασ αφηνω!!!!καλο βραδυ να εχετε!!!!!!!!!παμε να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα....

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα

ειπα σε πεισμα ολων που δεν γραφετε - γραφουμε εδω πια, να μπω και να σας πω τα νεα μου.

μην ρημαξουμε (τελείως).

Μαριλου πως πηγαν τα καλαθάκια? Το όνομα άρεσε?

Κατερίνα πως θα αντέξεις να μην μάθεις? Κι εγω ετσι ελεγα στην αρχή, αλλα οσο περναγε ο καιρός δεν κρατιόμουν με τίποτα. κι αν είναι αγόρι, πως θα εχεις αγοράσει πράγματα? η θα τα πάρεις όλα ουδέτερα?

Εμεις καλά όλοι, η Ιλιάνα μεγαλώνει ταχύτατα και αυτό φαίνεται στη συμπεριφορά της μέρα με τη μέρα και αναμένουμε τα χριστουγεννα με αδημονία.

Φοβαται σαν τρελλή τον αγιο βασίλη αλλα το δωρο της το περιμένει πως και πως. Αν και εχει λαβει ήδη πολλα δωρα, απο δουλειές, θείους, θείες κλπ.

Ο νίκος καλά, εχει μπει στη ρουτίνα του κι αυτός και εχουμε ομαλοποιηθεί απο διαθέσεις, πανω κατω και εντάσεις και περιμενουμε την αδεια μας να ξεκουραστούμε λιγακι.

Εγώ καλά, ευτυχως η δουλειά εχει ηρεμήσει αυτο τον καιρό οποτε παιρνω και μια ανάσα και δόξα το θεό ηρέμησα κι εγώ με τα θέματα του σπιτιού μα τον τελευταίο καιρό.

Αυτάαααα, σας φιλώ

4Rnfp3.png

Καλημερα Γιωτα!(δεν ξερω αν διαβαζει και καμια αλλη..)

Εγω αυριο γινομαι 22 εβδομαδων και εχω β επιπεδου!Περιμενω πως και πως οχι τοσο για το φυλο (α, η παναγιωτα θελει κοριτσι λεει) αλλα για το αν ειναι ολα καλα.Παντως το μικρο κλωτσαει,δε μπορω να πω!Και η Παναγιωτα επισης βεβαια..

Για το νεο μωρο δεν εχω να παρω πολλα πραγματα,ενα καθισμα αυτοκινητου χρειαζομαστε μεγαλυτερο για την Παναγιωτα αφου αυτο θα παει για το μωρο και της ειναι και ισα ισα πλεον!Για μενα χρειαζομαι πραγματα αλλα λεφτα να παρω γιοκ!Ακουσα χθες και το θεικο οτι το δωρο μου μαλλον θα το παρω μετα τις γιορτες...:-(:mad: Επιπλα κλπ παντως ουδετερα ειναι ολα,το νεο μωρακι θα χρειαστει μονο κανα ρουχαλακι,ψιλοπραματα!

Παρασκευη φευγουμε και για Κιλκις,εχουμε αραβωνες του κουνιαδου μου,για λιγο βεβαια,δευτερα γυριζουμε,δεν εχω αδεια εγω.

Κατα τ'αλλα η ψυχολογια και τα νευρα μου δεν πανε καλα,ολα μου φταινε,δεν πιστευω βεβαια οτι εχω και αδικο αλλα ποιος ακουει?Το στομαχι μου μερα παρα μερα σκατα,τα εβγαλα και ολα χθες το πρωι και ηρεμησα...

μια ομορφιά σε βρίσκω, γιατί ρε παιδί μου τόσα νεύρα?

Γιατί δεν πήρες και λίγη άδεια να καθίσετε μην κουραστείς πολύ λόγω μεγάλου ταξιδίου?

Η παρε και πες οτι δεν αισθανεσαι καλά και μην πας αν δεν σου δίνει άδεια.

Εδω αυτός δεν σου δίνει το δώρο σου, εσύ γιατί πρεπει να είσαι τόσο τυπική?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εδώ κι εγώ γράφω και διαβάζω, είπαμε το καφέ ΔΕ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ οέο!!!!!

Τα καλαθάκια σήμερα - αύριο θα τα τελειώσουμε και θα τα δώσουμε Χριστούγεννα οπότε ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα το όνομα :)

dWXVp3.png

YqUap3.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κι εγω εξακολουθω να μπαινω στο καφε μασ!!!!!και οχι δεν θα κλεισει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμεισ οπωσ σασ ειπα ειμαστε με πυρετο ,η αγγελικουλα δηλαδη!απο το σαββατο και δεν εχει περασει ακομα...σημερα μαλιστα μου εκανε και 4 φορεσ δοιαροια!προσ το παρον,σημερα που μιλησα με τον γιατρο μου ειπε να συνεχισω οτι τησ εκανα και ωσ τωρα,δηλαδη εναλλαξ πονσταν με ντεπον..

σημερα τελειωσα και τα γλυκακια μασ!!!!κουρκουμπινουσ ,κουραμπιεδεσ και χριστουγεννιατικα μπισκοτα!

την παρασκευη ειχαμε και την χριστουγεννιατικη γιορτη στον παιδικο!!!!!!!!!ηταν υπεροχα!!!!!!η αγγελικουλα ειπε το ποιημα τησ μια χαρα!!!!η γεωργια απλα ηταν ντυμενη αγιοβασιλακι ,πλακα ειχε!!συγκινηθηκα αρκετα....το πρωτο ποιημα τησ αγγελικησ μου!!!

κατερινα τελικα θα μαθεισ ή οχι???καλα αποτελεσματα στον υπερηχο!!!!!!!!!!!!

καλο βραδυ σε ολεσ!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα καλημέρα!!!

Εγώ αφου έβλεπα ότι καμια δεν γραφει δεν έμπαινα κιολας να σας γραψω μην τα γραφω κ τα διαβάζω μονη μου! :tongue::tongue::tongue:

Η Ζωή μας έχει βγαλει τη ψυχή...πάνω που δεν ξυπναγε τα βράδια με τον μπέμπη τώρα όχι μόνο ξυπνάει αλλα θέλει κ γάλα! Απο δω το πάμε από κει το φέρνουμε πάντως την ξανακοιμίζουμε χωρίς γάλα...αυτό μας έλειπε τώρα να ταίζουμε 2 στοματα μες στη νυχτα! ;) Εχει αλλάξει πολύ το παιδάκι μου πάνω που είχε ηρεμήσει καπως από το καλοκαιρι τώρα είναι χειρότερη από ποτέ....σηκώνει πάλι χέρι πάνω σε όλους,δεν ακουει κανέναν(εκτός κ αν τα πάρει ο στεφ που σπάνια το κάνει κ φωνάξει κ κλεινετε στο καβούκι της-εγώ φωνάζω συνέχεια οπότε δεν καταφέρνω τίποτα) :rolleyes: , κοιμάτε αργά, τα βάζει με μένα που έφερα τον αδελφούλη σπίτι κ μας διώχνει (όχι όλες τις ώρες βέβαια της περισσότερες μας αγαπάει) κ γενικά έχουμε κουραστεί πολύ αλλα το παλευουμε πιστευοντας ότι θα της περάσει!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κατα τα αλλα καναμε χθες κ τον υπέρηχο εγκεφαλου του μπεμπη κ είναι φυσιολογικότατος...τώρα γενάρη εχουμε ελεγχο ισχίων κ ωτοακουστικές! Είναι πολύ φαγανός σε αντίθεση με το πως ήταν η Ζωή αλλα δεν βλέπω να γλυτώνουμε για πολύ ακόμα το συμπλήρωμα αφού εχει φτάσει τα 140-150μλ ανα γευμα οριακά αυτό που βγάζω με το θήλαστρο...λέω να πάρω κ μαγιά μπύρας μπας κ αυξήσω τη παραγωγή λιγο...:confused: Στο στηθος όοοταν τον βάζω(γιατι τις ωρες που είναι η Ζωή σπίτι μία που τον βάζω στο στήθος κ μία που τον βγάζω γιατί αρχίζει τα τρελά της) κάθεται σχεδόν μια ώρα κ μετα θελει κ αλλο κ του δίνω με το μπιμπερό γιατί με το θήλαστρο κ τις θηλές σιλικόνης εχει αρχίσει κ με πονάει το στηθος μου κ δεν αντεχω να τον κρατήσω παραπάνω!:-(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!! Κατερίνα δεν πιστεύω να το εννοείς ότι δε θα μας πεις δεν υπάρχει περίπτωση, θα σκάσω!!!!!!

Εμείς γενικώς καλά απλά λίγο με το μικρό έχω ανησυχήσει, σας τα είπα και στο φατσοβιβλίο, έχασε πάλι 50 γραμμάρια και μου είπε η γιατρός να πάω την Παρασκευή να κάνουμε εξετάσεις για να είμαστε σίγουροι ότι δεν έχει κάτι και μετά να αρχίσουμε και κρέμα. Λέγαμε με την ΚΑς χθες μήπως φταίει η πιπίλα αλλά ρε Κας μετά που το σκεφτόμουν και από τον 3ο στον 4ο που πήρε 1800 πάλι πιπίλα είχε, ξαφνικά στον 5ο αποφάσισε να χάνει γεύματα από την πιπίλα? Παρόλα αυτά δοκίμασα το βράδυ να μη του τη δώσω και να τον βάζω στο στήθος, να κάνει το στήθος πιπίλα αλλά τζίφος. Δεν το θέλει το βυζί για παρηγοριά με τίποτα αυτό το παιδί!!!! Από πολύ μικρός, καθότανε όσο ήθελε να φάει, ο ύπνος στο βυζί δεν το έχει πάρει ποτέ και το βράδυ νομίζω τσάμπα το ταλαιπώρησα. Σε κάθε περίπτωση σήμερα που ξύπνησα πιο ψύχραιμη και ήρεμη αποφάσισα θα πάω να του κάνω εννοείται τις εξετάσεις και βλέπουμε. Το καλό είναι ότι η παιδίατρός μας είναι στο νοσοκομείο οπότε θα είναι συνέχεια μαζί του:P:p:p:p

Κατά τα άλλα, το γοργονίδιο είναι μια χαρά λέει τα απίστευτα και παίζουμε τέλεια μαζί και ανυπομονεί να έρθει ο Άγιος Βασίλης!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατερινακι καλα αποτελεσματα για σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αννα η μαγια (ταμπλετεσ ειναι)προσωπικα δεν μου εκαναν τιποτα...ασχετα πωσ επαιρνα πολλεσ!!!αντιθετα ειδα λιγο αυξηση στην σιντρονελλα!!!!!!!!!αν θελεισ ,ζητησε και την γνωμη μαιασ ή γιατρου και δοκιμασε το!!!

παντωσ μην βλεπεισ την ποσοτητα που βγαζεισ εσυ στο θηλαστρο...θηλαζοντασ ο ιδιοσ ο μπεμπησ μπορει να βγαζει την διπλασια ποσοτητα..

θυμησου οτι εγω στο θηλαστρο εβγαζα 10 ml την φορα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παρολα αυτα η μπουρμπουλ ετρωγε κανονικα απο εμενα οταν την εβαζα στηθοσ..

μαριλου ευχομαι να μην ειναι τιποτα και ολεσ οι εξετασεισ σασ να βγουν καλεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω οπωσ εγραψα και στο φεισ αγχωνομαι οσο δεν παει αλλο!!!!!!!!!!!!δουλειεσ και γενικο εν οψει εορτων,γλυκα,τα μωρα στο σπιτι κ η αγγελικουλα αρρωστη και το τραπεζωμα που θα εχω τα χριστουγεννα...

α!!δεν σασ ειπα....μου πηρε ο αντωνησ αυτοκινητο!!αννα θυμασαι το σαραβαλακι μου?το οποιο το πηρα ετσι ,(πριν 5 χρονια)οτι θα το φτιαχνα μετα αλλα..δεν!!πηραμε το 206.

καλο ειναι ,αλλα να σασ πω την αληθεια οχι οτι το πολυχαρηκα....πωσ μασ εχουν κανει ετσι ρε παιδι μου???!!!!οταν ακουσ καθημερινα και βλεπεισ τι γινεται γυρω σου ,πωσ να χαρεισ με μια αγορα σου???και να σκευτειτε οτι δεν βλεπω και ειδησεισ...!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρηνάκι μήπως εννοείς τριγωνέλλα? Η σιτρονέλα είναι για τα κουνούπια:P:p:p Πάντως Άννα είναι γεγονός ότι για να συντηρήσεις παραγωγή μόνο με θήλαστρο είναι δύσκολο και θέλει σίγουρα νοσοκομειακό θήλαστρο και πρωτόκολλο αντλήσεων. Εγώ θα σου έλεγα αν θέλεις να συνεχίσεις αποκλειστικό θηλασμό, να επιμείνεις στο να τον βάζεις στο στήθος έστω κι αν αυτό σημαίνει να κλείνεσαι σε ένα δωμάτιο με το μωρό για να το αφήνει η Ζωή να φάει (αν έχεις κάποιον άλλο στο σπίτι για να κοιτάει τη Ζωή εκείνη την ώρα) ή να τον βάζεις στο στήθος και να αφήνεις και τη Ζωή να σκαρφαλώνει πάνω σου.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Και τι είναι η τριγωνελλα??? :confused::confused::confused: Η αλήθεια είναι οτι σκεφτομαι να πάρω νοσοκομειακό θήλαστρο για να το συντηρήσω σε καλο σημείο μέχρι τα μέσα Γενάρη περίπου όπου θα κάτσω πάλι σπίτι μου οπότε νομίζω ότι καπως θα τα καταφέρουμε με τον μπέμπη παρέα να αυξήσουμε τη παραγωγή αν τον βάζω συνέχεια στήθος ε?;)...αντηλήσεις κάνω αυστηρά κάθε 3 ώρες εκτός όταν είμαι στη δουλειά που κάνω στο 5ωρο:rolleyes: Δυστηχως μονο όταν γυρνάει ο στεφ νωρίς το βραδυ εχω τη δυνατότητα καποιος να κρατάει τη Ζωή αφού η μαμά μου έρχεται τα πρωινά για τον μπέμπη....:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

μαριλουκακι ακομα γελαω με την σιντρονελλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τριγονελα εννοουσα!!!αλλα μπερδευτηκα.....φανταζεσαι να πηγαινε η αννα φαρμακειο κ να ζητουσε σιντρονελα για παραγωγη γαλακτοσ????

DnfMp3.pngqTarp3.png

Τριγωνέλλα είναι ένα ματζούνι σαν τσάι που αυξάνει την παραγωγή. Ναι νοίκιασε ένα νοσοκομειακό και κάνε 8 αντλήσεις τουλάχιστον και μια χαρά θα τα πάτε :)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...