Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατερινακι για προσπαθησε για λιγο να μην τησ δινεισ σημασια...μηπωσ τα κανει ολα αυτα για να σου αποσπα την προσοχη?υποθεση κανω.....οταν ημουν εγκυοσ στην γεωργια η αγγελικη ειχε αλλαξει χαρακτηρα προσ το χειροτερο..μετα ολα εφτιαξαν...

ξανθη σε καταλαβενω....

αννα -μανα κουραγιο!!!!!!!!υπομονη θελει τισ πρωτεσ ημερεσ!!!πιστεψε με θα στρωσουν ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσο και αν σου φαινεται εξωπραγματικο αυτο που σου λεω ,πιστεψε με θα ηρεμησει και η ζωουλα και ολα θα γινουν ρολοί με τον καιρο!!

επιστρεψαμε κι εμεισ απο τα ξενα!!!ωραια ηταν!!!!η αγγελικη αφησε το στγμα τησ κ εκει!!!!την κυνηγουσαν οι τουρκοι για να τησ χαϊδεψουν τα μαλλακια ,να την φιλησουν(ευτυχωσ που δεν καθοταν εκεινη..),αλλα και στην διαδρομη για να παμε ενα γκρουπ με κορεατεσ την ειχαν μασκοτ-χαμοσ εγινε!!

μειναμε στο www.kayaprestige.com.tr/kaya-prestige.aspx?c=f&p=0 ,πολυ ωραιο ξενοδοχειο και καλη ποιοτητα-τιμη.

παντωσ πολυ περπατημα ,το σαββατο ξεκινησαμε στισ 9 το πρωι και επιστρεψαμε 6 το απογευμα ,παρομοια και την παρασκευη κ κυριακη..ολεσ αυτεσ τισ ωρεσ καναμε βολτεσ!!!κυριωσ στα παζαρια τησ σμυρνησ αλλα και γενικα σε ολη την πολη!!χορτασε το ματι μου εικονεσ!!!!

κ κατι τελευταιο να σχολιασω...απιστευτεσ τιμεσ!!!!!μετανιωσα που δεν ψωνισα πιο πολλα πραγματα αλλα εκει πια ειχα μπουχτισει να βλεπω βιτρινεσ κ σαστισα καποια στιγμη..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!

Συμπεθερα κουαξ κουαξ να χαιρόμαστε τον γαμπρό!!!:D

Γιώτα γιορτάζει ο άντρας σου αν δεν κάνω λάθος ε? Να τον χαίρεσαι και να ναι γερός πάνω απ'όλα!:D

Αααααχ η Ζωή πήγε σήμερα στην πεθερά μου κ επιτέλους εχω λίγη ηρεμία!;)

Το τι κάνει αυτό το παιδί δε λέγεται...εκεί που τον αγαπάει τον μπέμπη εκεί του σφίγγει το χέρι!:rolleyes: Μου θυμίζει σκηνή από ταινία αυτό που ζω....ενα πρόσωπο μέσα στο χαμόγελο..κ μόλις γυρνάει από την αλλη μεριά έχει δολοφονικό βλέμμα!!! Ο μόνος τρόπος για να έχουμε κ λίγη ησυχία με τον μπέμπη κ να ασχολουμαστε μαζί του κ να κοιμάμε κ εγώ λιγο νωρίς είναι να μην την αφήνουμε να κοιμάτε το μεσημέρι...πέφτει κατα τις 8 οπότε κ μπορούμε κ εμείς να κάνουμε αγκαλίτσες το καημένο τον μπεμπάκο!;)

Κατα τα αλλα είμαι με ψύξη βαρβάτη όπως αποφάνθηκαν από το νοσοκομείο που με πήγε χθες ο στεφ μιας κ έκλαιγα όλο το σουκου από το πόνο....κολάρο,παυσίπονα κ καυτά μπάνια! Να ναι καλά η παιδίατρος που τη πήρα χθες να μου πει για το γάλα μηπως δεν κάνει να το δίνω του μπέμπη με τόσα ντεπόν που παίρνω κ μου είπε κ έβαλα ενα υπόθετο βολταρέν το βραδυ κ κατάφερα να κοιμηθώ!Μιλάμε δεν έχω ξανανοιώσει χειρότερο πόνο στη ζωή μου!:-(

Κατερίνα φιλη μου...ένα θα σου πω....και που σαι ακόμα!!!!!!! Όσο μπορείς κοιμήσου γιατί ερχονται πολύ δύσκολες μέρες!:tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα !!!!!!!!!!!!

ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!!

χθες λοιπον που ειχαμε την γιορτη μας καναμε κοπανα απο το σχολειο

πηγαμε εκκλησια μετα στον παππου για χρονια πολλα κ φαγητο κ μετα σπιτακι μας ειχαμε επισκεψεις απο τους κουμπαρους!!!

στολισα κι ολας την Κυριακη κ εκανα κ μελομακαρονα κ ροξακια

τα εβαλα που λετε σε πιατελα στο τραπεζι

κι εχω τον Νικολα παει ερχεται με ενα ροξακι νστο χερι.....

βρε μπελα που βρηκαμε!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημερα κορίτσια, τι κάνετε?

παει σταματησε να γράφει η άννα λόγω συνθηκών, σταμάτησε και η Κατερίνα και το διαλύσαμε εντελώς ε?

Αννούλα πώς πας? Αντέχεις? Τα ζουζούνια τι κάνουν?

Δέσποινα να χαίρεσαι το καμάρι σου. Να είναι παντα γερός.

Εγώ τη δικιά μου κοντεψα να τη σκοτώσω σήμερα (όπως και καθε μερα τον τελευταίο καιρό). Εχει γίνει τόσο σκατόπαιδο... ναι ναι, ειναι ενα τρομερό δίχρονο.

Σημερα το πρωι 8 παρα 5 (στις 8 πρεπει να εχουμε φύγει για να μην αργησω στη δουλειά) μου ζητάει τσίσα=κακά.

Την πηγαίνω λοιπόν στην τουαλέτα, και την αφήνω μόνη της και συνεχίζω να ετοιμάζομαι. Μετά απο 5 λεπτά μου λέει, μαμά έκανα (που να φανταστώ τι εννοούσε).

Παω στην τουαλέτα να την σκουπίσω, ντύσω και δεν είχα προσέξει ότι πηγαίνοντάς την, είχε παρει μαζί της και μια σφραγιδούλα και τι να δω... είχε γεμίσει ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΣΩΜΑ με σφραγίδες.

Δεν χρειάζεται να σας περιγράψω πόσο κόκκινη έγινα εκείνη την ώρα και τι φωνές της έβαλα...

Ούτε φυσικά χρειάζεται να σας πω οτι σήμερα καθυστέρησα στη δουλειά ε?

4Rnfp3.png

Γιωτα εμενα να δεις ποσο σκατοπαιδο εχει γινει,αυτο που περιγραφεις δεν ειναι τιποτα!!!!

Εγω ειμαι χαλια απο χθες με στομαχι,ζαλαδες...νιωθω αδυναμια,χθες εφυγα απο τη δουλεια ,πηγαμε και στο γυναικολογο το απογευμα, ολα καλα με το μωρο,θα κανω και β επιπεδου σε 2 βδομαδες...αλλα ειμαι ακομα χαλια,δε μπορω να σταθω ορθια και εκανα τη βλακεια και δε ζητησα μια μερα αδεια να ξεκουραστω...

Διαφημίσεις

αχ, σε καταλαβαίνω, αλλα δεν είναι μόνο το σημερινό, κάθε μερα κανει απο κάτι χοντρό και περιμένει καρτερικά να δει πως θα αντιδράσω.

προχτες πήρε ολα τα φάρμακα απο ενα συρταρι που τα εχω, έβγαλε τα μπουκάλια απο τα χαρτινα κουτιά, τα αράδιασε στο διάδρομο ενα ενα, και πηρε και τα ανταλλακτικά οτρισαλίν και τα πασπάλισε ευλαβικά. Και όταν της έλεγα τι έκανες εδω, πήγε και πηρε την σκούπα της και το φαράσι της και εκανε πως μαζευε τα οτρισαλίν και μου έλεγε "μη μου μιλάς, κάνω βουλιές".

4Rnfp3.png

εσύ αλήθεια, γιατί δεν πήρες μια μέρα άδεια ρε παιδί μου να αισθανθείς λίγο καλύτερα?

Τελικά στο χριστουγεννιάτικο χωριό την πήγες? εμένα είναι η τελευταία μερα σήμερα αλλα δεν ξερω αν θα τα καταφέρω...

4Rnfp3.png

Οχι δεν την πηγα Γιωτα,δεν νομιζω οτι αξιζε τον κοπο...Αδεια δεν πηρα αλλα εφυγα και σημερα νωρις απο τη δουλεια,ειναι το στομαχι μου χαλια...ειμαι σε διαιτα,τιποτα δε μπορω να φαω και ζαλιζομαι,δεν πειραζει,ας χασω και κανα κιλο...

Οσο για τα χοντρα που κανει η κορη μου,εκτος της αντιδρασης που ουτε να πλυνει τα χερια της που λεει ο λογος δε θελει...τωρα επειδη την ειχα στη μανα μου αποχθες και σημερα εκει θα μεινει, ενα θα σου πω,ειπα η δολια να την παρω να παω στα πρεναταλ για ενα σουτιεν...ε ολο το μαγαζι το κατεβασε κατω,ποια?η παναγιωτα που ντρεποταν τις πωλητριες και τα πηγαινε ολα στο ταμειο να τα πληρωσει πρωτα!ασυμαζευτη εντελως,ετρεχε μεσα στο μαγαζι,τα πεταγε ολα κατω...μετα πηγαμε να παρω ενα παιχνιδι για ενα παρτυ που εχουμε...μιλαμε αυτο το παιδι δεν ειναι δικο μου!μερα με τη μερα χειροτερο και στο δρομο να την κουβαλαμε αγκαλια!Και μετα αναρωτιεμαι γιατι δεθηκε το στομαχι μου κομπος και ειμαι χαλια...

Καλημέρα

Αννούλα χρόνια σου πολλά.Να χαίρεσαι την οικογένεια σου,τα παιδάκια σου και να είσαι πάντα γερή και δυνατή.

Γιορταζει και η μαμά μου σήμερα,να την χαίρομαι.

Και όποια άλλη Αννούλα έχετε κι'εσείς να τις χαίρεστε κορίτσια.

Εχθές είχαμε παιδίατρο για εμβόλιο,ούτε που κατάλαβε τίποτα βέβαια η μικρή όπως πάντα.Μετρηθήκαμε κιόλας και είμαστε 92 πόντους και 14 κιλάκια.Μια χαρά είναι είπε ο γιατρός.Είδε και τ'αυτάκια της και το ένα είναι λίγο μπουκομένο,τίποτα ιδιαίτερο όμως,είναι απο τον βήχα που της το έχει γυρίσει σε φλέμα αλλά μου έδωσε ενα σιροπάκι το prospan που το αντικαταστήσαμε με το mucosolvan μαζί με spiropen και μου είπε οτι ο συνδυασμός αυτών των 2 είναι καλύτερος.Το prospan είναι φυτικό,δεν το ήξερα ωστόσο πρώτη φορά το πήραμε.Επόμενη μέτρηση τον Ιούνιο και θα την βλέπει απο εδώ και πέρα μια φορά τον χρόνο,εκεί γύρω στα γενέθλια της για να κάνουμε τις μετρήσεις.Εμβόλιο τώρα όταν πάει 5 χρονών.Κατα τ'άλλα είναι μια χαρά.

SI5Yp3.png

καλημερα

αννα χρόνια πολλά κι απο δώ, να είσαι παντα καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου

Δημητρα να χαίρεσαι τη μανούλα σου κι εσύ.

Τωρα που το λες, μας εχει μείνει κι εμάς ενα εμβόλιο που δεν κάναμε γιατί τη μερα που πήγαμε είχε ωτίτιδα οποτε δεν μας το έκανε η γιατρός και ετσι το αφήσαμε.

κι εμάς κατα τα 4 θα μας ξαναδεί για εμβόλιο μου είπε μόλις τελειώσουμε με αυτό.

Παντως εμας περαν των επίσημων μετρήσεων που μπορω να τα κανω και μόνη μου αυτά για να έχω μια εικόνα πως αναπτύσσεται, τη βλέπει καθε εβδομαδα παιδατρος στο σχολείο οποτε είμαι ήσυχη για το τι μπορεί να έχει.

Παντως πριν δυο εβδομάδες που την είδε και εμαθε οτι της κάνω ομοιοπαθητική και μόνο αφρούς που δεν εβγαλε που ειδε τα αυτια της ταλαιπωρημένα (επειδή της ειχα δωσει αντιβιωση για την αμυγδαλιτιδα και ειχε μεινει πισω η αγωγή της ωτίτιδας) και δεν εδινα αντιβιωση για τα αυτιά, μου εγραψε ολο αυστηροτητα στο χαρτί ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ. ετσι κοφτά

την επομενη εβδομαδα την ειδε καλυτερα και προχτες την είδε ΚΑΛΑ (φαε σκατα τωρα)

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια ,

χρόνια πολλά σε όλα τα παιδακια και τις μανούλες που γιόρταζαν.

σε όλα τα νέα μωράκια της παρέας να ζήσουν και να είναι παντα ευτυχισμένα.

έχω να μπω παρα πολύ καιρό αλλα σας έχω διαβάσει αρκετες φορές.

τρέχω με την δουλειά αλλα δεν ξερω ακομα πόσο θα την έχω δύσκολα τα πράματα.

ο μικρός μου είναι ένα απίστευτο παιδάκι που καθε μέρα πετάει και μια ατάκα και μας ξετρελαίνει, μα που τα σκέφτονται και τα ακουν ολα αυτα που λενε?

μόλις έκανα τα μελομακαρονα μου και μπήκα να σας ευχηθώ να εχετε ομορφα χριστουγεννα και να περασετε καλα

καλό απόγευμα σε όλες

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημέρα κοριτσουδια!!

Ευχαριστώ κ απο δω για τις ευχές σας!;) Ο χρόνος πλέον είναι πολύ περιορισμένος οπότε όσο μπορώ μπαίνω από το φεις να βλέπω τα νέα!

Σήμερα ξεκίνησε κ πάλι σταθμό η Ζωή κ έχω μια σχετική ησυχία για να απολάυσω κ τον μπέμπη!!! Πολύ μαγκας μου χει βγει αυτός κ όλη την ώρα με χέζει,με κατουράει(ξέρετε σηκώνεται το πραματάκι του κ τα τσισα φευγουν παντου)κ δεν κάθεται κ ηρεμος να τον αλλάξω....είναι λιγο παίδεμα τα αγορια μου φαίνεται!:tongue: Κάναμε κ γενική αίματος που μας είχαν πει από τη Μενν όλα καλα...κ την επόμενη εβδομάδα έχουμε υπέρηχο εγκεφάλου....άντε να ξεμπερδευουμε με δαυτους γιατί δεν πολυγουσταρω τα σουρτα φερτα στο νοσοκομείο με πιάνει τρομερο άγχος!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλέ καλά που μπήκα. Είχε σταματήσει να μου στέλνει mail για τα νέα ποστ και νόμιζα οτι νέκρωσε τελείως το καφέ μας!!!!!! Τι κάνετε? Εμείς μια χαρά, ο μπομπίκος μεγαλώνει αργά αλλά σταθερά (κυρίως σε μπόι γιατί από βάρος δε λέει να πάρει και την αγχώνει τη μανούλα) και έφτασε αισίως 5 μηνών. Το γοργονίδιο ανεκδιήγητο όπως τα ξέρετε και αύριο που είναι Σάββατο έχουμε να φτιάξουμε τα Χριστουγεννιάτικα δώρα μας, μπισκότα και μελομακάρονα και στολιδάκια δηλαδή καθώς φέτος κανονικά δώρα θα πάρουν μόνο τα παιδιά και για τους υπόλοιπους θα φτιάξουμε καλαθάκια με χειροποίητα καλούδια :P:p:p:p Επίσης στα Χριστουγεννιάτικα δώρα μας θα αποκαλυφθεί και το όνομα του μπόμπου αφού έχουμε υπογράψει ως Βασίλης, Μαριαλένα, Λένα και...... Προκόπης Γεώργιος Κιούσης του Βασιλείου ο Γ' :tongue::tongue::tongue: για να δώσουμε και ένα τόνο επισημότητας και να επισημάνουμε τη συνέχιση της γενιάς που ήθελε ο καλός μου (εξ' ού και το δεύτερο όνομα από τον μπαμπά του). Το Μπόμπο και επίσημα θα τον φωνάζουμε Προκόπη;);););););)

Χαίρομαι που είστε όλες καλά, όσες δεν τα λέμε και στο φατσοβιβλίο δηλαδή και άντε μπείτε γράφτε κι εδώ τίποτα είπαμε κρίμα είναι να το αφήνουμε το καφέ μας!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

E αντε μωρε ας γραψω κι εγω κατι...εχω και καινουργιο καφε να ασχολουμαι,εχω και το facebook,ε ποσα να κανω η γυναικα???

Καλε εφτασα 21 εβδομαδων την τεταρτη!!!Και κλωτσαει σαν τρελο!Την τεταρτη που ερχεται εχω και β επιπεδου!!!!!!!!!

Α ναι, η παναγιωτα η τρελη βραδυ παρα βραδυ βλεπει ονειρα μαλλον και φωναζει Οχιιιι οχιιιι δε θελωωωω!!!μαλλον βλεπει οτι τη ντυνουμε..παντως το αποτελεσμα ειναι να ξυπναει και να βρισκομαι να κοιμαμαι απο κρεβατι σε κρεβατι..

E αντε μωρε ας γραψω κι εγω κατι...εχω και καινουργιο καφε να ασχολουμαι,εχω και το facebook,ε ποσα να κανω η γυναικα???

Καλε εφτασα 21 εβδομαδων την τεταρτη!!!Και κλωτσαει σαν τρελο!Την τεταρτη που ερχεται εχω και β επιπεδου!!!!!!!!!

Α ναι, η παναγιωτα η τρελη βραδυ παρα βραδυ βλεπει ονειρα μαλλον και φωναζει Οχιιιι οχιιιι δε θελωωωω!!!μαλλον βλεπει οτι τη ντυνουμε..παντως το αποτελεσμα ειναι να ξυπναει και να βρισκομαι να κοιμαμαι απο κρεβατι σε κρεβατι..

Άντε ντε να δούμε τι είναι και το μωρό και σκάσαμε από την περιέργεια!!!!! Άντε κοριτσάκι έφτασες στα μισά!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...