Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεσποινακι περαστικα σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι να ειναι το τελευταιο.....

η αγγελικουλα μου εχει ιγμοριτιδα...πηραμε και την πρωτη μασ αντιβιωση ,αλλα δεν γινοταν κ αλλιωσ!

περαστικα σας.... η πρωτη ε?

κι εμεις δεν εχουμε παρει αντιβιωση μεχρι τωρα μονο σιροπακια για τον βηχα κ το κοληριο για τα ματια

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια κι απο'μένα...

Αννούλα να σου ζήσει ο μπέμπης και να είναι πάντα υγιής και ευτυχισμένος!!

Ανδριάννα να σου ζήσει το κοριτσάκι σου...να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!

Κατερίνα χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!Ότι επιθυμείς και μ'ένα γερό μωράκι!!

Φιλιά!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλημέρα μανούλες!!!

Υποθέτω ότι τέτοιες ώρες θα μπορώ να σας γράφω από δω κ πέρα!:tongue::tongue:

Σηκώνομαι για άρμεγμα κ μετα δεν μου κολάει ύπνος με τπτ!:rolleyes:

Από που να ξεκινήσω να σας λεω δεν ξέρω?!Από την αρχή!:tongue:

Πήγαμε λοιπόν την Παρασκευή στο ρέα 9:30 κ το χειρουργείο κλεισμένο για τις 10:30 ,μπήκαμε για προτετοιμασία και ενώ γενικά ήμουν ψύχραιμη μόλις μου βάλανε τον ορό τσακ πάρε τη πρώτη ζαλάδα!Με άφησαν συνήλθα κάπως συνεχίσαμε...μόλις μπήκα στο χειρουργείο 11 η ώρα ψόφος με πιάνει το απίστευτο τρέμουλο που να μου κάνει η αναισθησιολογος επισκληρίδιο...άντε να με ζεστάνουν...με τα πολλά κ αφού ξαναζαλίστηκα στο μεταξύ γιατί έβλεπα ραμματα νυστερια κτλ να ετοιμάζονται,ξεκίνησε το κόψιμο κ 12:20 βγήκε ο μπεμπακος!Μελανιασμένος κατατυλιγμένος με το λώρο....τον πέρνουν να του βγαλουν υγρα για να μου τον δώσουν κ να ακουω τώρα...έλα τεμπελάκο πάρε ανασούλες,φωνάξτε μου γρήγορα τον παθολόγο της μενν κ αλλα τετοια που εκείνη τη στιγμή όπως με είχαν ανοιγμένη πραγματικά έκανα υπερπροσπάθεια να κουνήσω τον κορμό μου να σηκωθώ να δω τι γίνεται...με άφησαν μόνο να του δώσω ένα φιλι κ τον πήρανε...στους γονείς μου κ στον στεφ τον δείξανε φευγαλέα κ ήταν ήδη στη θερμοκοιτίδα. Έμείνα εγώ μια ώρα μετα στο χειρουργείο γιατί είχα κ συμφύσεις στη μήτρα κ καθαριζε ο γιατρός,πήγα ανάνηψη κ αφού συνήλθα κάπως μου είπαν ότι ο μικρός μπήκε στο οξυγόνο στη μένν!:-( Εντωμεταξύ το δράμα στην όλη υπόθεση είναι ότι κοιταζα τον στεφ κ τους δικούς μου κ προσπαθούσα να καταλάβω αν μου λένε αλήθεια ότι δεν είναι τίποτα κ ότι ζει ο μικρός κ πλάνταζα στο κλάμα γιατί η έξυπνη η μαία μου(που κατα τα αλλά δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερη υποστήριξη) είχε τη φαεινή ιδέα να πει ότι το τσιγάρο έφταιγε για αυτό που έπαθε ο μικρός πράγμα το οποίο μου απέκλεισαν μετά κ ο νεογνολόγος στη μενν κ η παιδίατρος μας!Όχι ότι αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε τον βλάψει κάπως αλλα ήταν εντελώς άκυρο στη δεδομένη στιγμή να μου πει κάτι τέτοιο!!! Φυσικά κούτσα κούτσα μετά από λίγες ώρες κατέβηκα κ τον είδα κ κάπως κάλμαρα! Την επόμενη ήρθε κ τον είδε κ η παιδίατρος μας κ εκείνη ήταν που με ηρέμησε τελείως αφού μου είπε ότι δεν έχει κάτι παθολογικό,γιατί όταν μπαίνουν στη μενν κανουν ακτινογραφία κ ένα γενικό τσεκαπ στα μωρά,κ ήταν επειδή ζορίστηκε λόγω περιτίλιξης κ σοκ καισαρικής πράγμα πολύ συνηθισμένο που φυσικά κανείς δεν σου λέει ότι όταν βγαίνει τόσο απότομα το παιδί υπάρχει κ αυτή η πιθανότητα! Παλιότερα θα είχε βγει από τη πρώτη μέρα από τη μενν αφού σταθεροποιήθηκε άμμεσα αλλα τώρα έχουν όπως είπε η παιδίατρος πρωτόκολο απαξ κ μπει το παιδι πρεπει να μείνει 2 μέρες στην πολύ εντατική κ κάποιες στις αλλες 2...κοινώς απαξ κ μπει δεν μπορείς να φύγεις με λογαριασμό λιγότερο από ενα χιλιάρικο:rolleyes::mad:....τι η παιδίατρος μας,τι ο γυναικολόγος μου πήγανε από 2 φορες να μεσολαβήσουν να βγει το παιδί χθες μαζί μου τίποτα αυτοί...:mad: Σήμερα κατα το μεσημέρι θα τον βγάλουν κ εχει κ διαδικάσια πρέπει να τους πάρουμε 10 η ώρα να μας πουν περίπου τι ώρα θα μπορούν για να πάμε να τον πάρουμε!:rolleyes: Να πώ κ για το Ρεα τώρα??? Μεγάλη μούφα...δεν ξέρω αν είναι το πιο σύγχρονο αλλα μιλάμε για καμία μα καμία οργάνωση κ εξυπηρέτηση 0! 2 φορές το γάλα μου περίμενε μία ώρα στο θήλαστρο κ δεν ερχόντουσαν να το πάρουν ενώ τους χτυπαγα κάθε τεταρτο να έρθουν! Τους καλώ σε κάποια φάση κ λέω θέλω να κανω μπάνιο πρέπει να βάλουμε κάτι στη τομή? όοοχι μου λένε απλά να μας πάρετε να σας κάνουμε αλλαγή....κ μόλις ξεκινάω να κάνω μπάνιο πέρνει η μαία μου κ μιλάει με τον στεφ κ μου φωνάζει ο αλλος βγες βγες έπρεπε να σου βάλουν ένα σπρευ(πράγμα το οποίο ξέραμε από τη πρώτη γεννα αλλα λέω για να λένε αυτες όχι κάτι θα ξέρουν!) ....τις πέρνει κ η μαία μου τις χέζει κανονικά κ τσακίστηκαν κ ήρθαν με συγνώμες δεν καταλάβαμε κτλ κτλ! Μου έτυχε κ μία που δεν ήξερε ότι το μωρό είναι στη μενν κ μου λέει αχ ξεχάσαμε να σας φέρουμε το μωρό?(είχε έρθει για αλλο λόγο) κ πήρα μια χαρά κ λέω βγήκε από τη μενν???...μου λέει αααα είναι στη μενν? γι'αυτό δεν το φέραμε!:mad::x:x Τι να πω δηλαδή εντελώς ανοργάνωτοι ρε παιδί μου κ εντωμεταξύ με εντολή της διοίκησης(αφού είχε μεσολαβήσει ο γιατρός κ είπε ότι είμαι ανηψιά του) είχε γίνει αναβάθμιση στο δωμάτιο κ έκανα χρήση δικλίνου μόνη μου φανταστείτε δηλαδή τι λάθη θα κάνανε σε όσες ήταν σε τρίκλινο! Πληρώσαμε εντωμεταξύ κ παραπάνω από τη πρώτη γεννα γιατί μπορεί θεωρητικά να είναι πιο οικονομικό το πακέτο που σου δίνουν αρχικά αλλα χρεώνουν εξτρα υγειονομικό υλικό που χρησιμοποιήθηκε που δεν ξέρεις τι κ πόσο είναι(σε μας 500 ευρά) κ χρεώσαν ακουσον άκουσον κ 40 ευρώ το θήλαστρο!:mad::tongue:

Τέσπα όλα θα ναι παρελθόν σήμερα που θα ρθει ο μπέμπης ο οποίος μας φαίνεται ίδιος η Ζωή αν εξαιρέσουμε ότι είναι πιο ανοιχτόχρωμο το δέρμα του κ πιο σκούρα τα μαλλια του(5 τρίχες βεβαια όπως η Ζωή) κ όταν ξεκινάει να κλαίει μιλάμε γίνεται πατζάρι κοκκινος!!!:tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα.

Αννούλα με το καλό να πάρετε το μπεμπάκι σας σπίτι σήμερα και όλα τα άλλα θα ξεχαστούν με τον καιρό.Αλλωστε δεν θα χεις χρόνο να θυμάσαι τίποτα αλλο απο τα παιδάκια σου!

Οσο για το Ρεα τι να πω.Αν γινόντουσαν όλα αυτά στο Ιασώ την ίδια στιγμή θα είχαν απολυθεί όλες οι νοσηλέυτριες.Το λέω γιατί όπως σας έχω πει δουλεύει εκεί η ανιψιά του άντρα μου,ήταν πριν 2 χρόνια στις μενν και τον τελευταίο χρόνο την ανέβασαν σε όροφο.Μου έχει πει τα απίστευτα που έχουν συμβεί.Μια γυναίκα έκανε παρατήρηση σε μια κοπελίτσα γιατί ήταν λερωμένη λίγο η ποδιά της όταν της πήγε το μωρό και επειδή πάντα αλλάζουν ποδιές τα κορίτσια κάτω και αν σκιστεί η πάθει κάτι η ποδιά τους το λένε στον υπεύθυνο΄για να διορθοθεί άμεσσα,μπορεί να λερωθούν όμως και λιγο απο το γάλα που δίνουν στα μωράκια,ε αυτή κάλεσε και την προισταμένη και την έστειλε αμέσως σπίτι της την κοπέλα και μέχρι την επόμενη μέρα δεν ήξερε αν είχε τελικά απολυθεί η όχι.Τελικά κατόπιν συμβουλίου έμεινε.Ενα άλλο περιστατικό που μου είπε είναι μια άλλη κοπέλα την φώναξε η προισταμένη για να δει πόσο κοντή είναι η ποδιά της γιατί της παραπονέθηκε μια οτι την ώρα που της έδωσε το μωρό στο δωμάτιο και μετά έσκυψε να πάρει κάτι που έπεσε φάνηκε λέει ο ποπός της και ήταν ο άντρας της μπροστά και αυτή παρεξηγήθηκε.Βέβαια καμία σχέση η ποδιά της κοπελας ήταν μια χαρά αλλά αυτή μάλλον απο την παθολογική της ζήλια έβαλε την κοπελίτσα σε περειπέτειες.Γενικά γίνονται διάφορα περιστάτικα λόγω των γυναικών που πάνε να γεννήσουν και λίγο οι ορμόνες,λίγο την παραξενιά της καθεμιας την πληρώνουν οι νοσηλευτριες.Και εκεί δεν χαρίζονται.Μια να κάνει παρατήρηση ή παράπονο έχει φύγει.

Γι'αυτό τώρα που διάβασα τι έγινε με σένα γέλαγα γιατί σκέφτηκα τι θα γινόταν αν αυτό είχε γίνει στο Ιασώ.Πιστεύω όμως οτι θα οργανωθούνε και εκεί.Αν θέλουν να εχουν την φήμη ενος καλού νοσοκομείου.

SI5Yp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Αννα με το καλο να βγει σημερα!Και να σας ζησει και παλι!!!!Κλαιει και μελανιαζει ε???μμμμμ το ακρως αντιθετο απο τη Ζωη θα ειναι ,θα δεις,αντε καλα ξενυχτια:tongue::tongue::tongue::tongue:Οσο για το Ρεα,δεν γνωριζω και πολλα πραματα γιάυτο αλλα μπορω να σου πω οτι συμπεριφορες ασχημες και ανενημερωτες νοσοκομες μπορεις να βρεις παντου!Το εχω ζησει και στο Ιασω, παρε το παιδακι σου και φυγε σημερα και μην τα σκεφτεσαι!

Κοριτσια χθες μας εφεραν την κουκετα μας,πολυ ωραια,τα νευρα μας τσαταλια αφου ο τυπος εφτασε 9 σπιτι, περιμενε να κλεισει το μαγαζι φαινεται και να ερθει ο ιδιος!!9:30 φυγανε και μαζι τρεχοντας και ο Κωστας να παει για μπαλα!!Εγω να προσπαθω να σηκωσω στρωμα να στρωσω το κρεβατι και να μη μπορω!Της αρεσε πολυ της μικρης αλλα αυτο που εκανα να την αφηνω και λιγο μονη της στο κρεβατι μπας και κοιμηθει δεν μπορω να το κανω τωρα,ηρθε πισω μου να κοιμηθουμε στο κρεβατι μου!Μετα κατεληξε στην κουνια,μετα ηθελε στο πανω κρεβατι, μετα κοπων και βασανων κοιμηθηκε τελικα στις 11...στην κουνια της!

Εγω πτωμα,με λαιμο χαλια...παιζει να εχω και πυρετο αλλα ουτε θερμομετρο δεν εχω καταφερει να βαλω!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!

αννα τελοσ καλο ολα καλα!!!!!!απο σημερα κιολασ θα τον εχεισ αγκαλιτσα και θα τα ξεχασετε ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο στο σπιτακι σασ ολη η οικογενεια!!!!!

κατερινα υπαρχουν στο εμποριο καγκελακια που μπορεισ να τησ βαλεισ ωστε αν θελησει να κοιμηθει στο καινουριο κρεβατι να μην εχεισ φοβο μηπωσ πεσει κατω!!!

επισησ ενα καλο κολπο για να την κανεισ να θελει το καινουριο κρεβατακι ειναι να τησ βαλεισ σεντονια με ενα θεμα που τησ αρεσει!!!π.χ εμεισ ειχαμε βαλει με τισ πριγκιπισσεσ που τησ αρεσουν...κ επιασε το κολπο

ευχαριστω κοριτσια για τα περαστικα τησ αγγελικησ...φαινεται να επιασαν ,αφου την βλεπω κ την καταλαβενω πολυ καλυτερα!!εχει αρχισει να αναπνει πιο καλα

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Καλά το είπα μόνο τέτοιες κουλές ώρες θα μπαίνω να σερφάρω εγώ!!:tongue::tongue::tongue:

Ο γκομενάκος μας σπίτι από χθες κ κάνει πολύ αισθητή τη παρουσία του!:tongue: Η Ζωή μόλις τον είδε καταχάρηκε κ φοβόταν να τον ακουμπήσει...ε ήταν μέχρι να τον ακουμπήσει πρώτη φορά...μετά όσο ήταν ξύπνιος κολιτσίδα δίπλα μας κ τον χαιδευε!!! Το κορυφαίο ήταν το βράδυ....ξύπνησε κ έκλαιγε για να φάει ο μικρός κ του λέει η Ζωή....ησυχία αδελφούλη σε παρακαλώ κοιμάμαι τώρα!:shock::shock::shock::tongue::tongue::tongue: Αυτό στις 1:30 στις 5 λοιπόν ξυπνάει πάλι ο μικρός κ αρχίζει η Ζωη...κλαίει ο αδελφούλης μου...της λέω έχασε την πιπίλα του...πετάγεται κ αυτή κατεβαίνει από το κρεβάτι ...εγώ θα στη βρω αδελφούλη μου!!!:-D:grin::-D Τέτοια κούραση που έχουμε κ εγώ κ ο στεφ αφού ο μικρός ξύπναγε σχεδόν κάθε μία ώρα το βράδυ κ παρόλαυτα τα συζητάγαμε αυτα το πρωί κ γελάγαμε!!!!:lol: Ζήτημα να κοιμηθήκαμε 3 ώρες κ νοιώθω το κεφάλι μου να πάλεται μέσα από χθες κ ας πήρα κ 2 ντεπόν μέσα σε 5 ώρες!!! Να δω πως θα τη βγαλω καθαρή σήμερα:rolleyes:

Χριστίνα ή όποια αλλη είχε τεκνο στη μενν....μας εχουν δωσει να κανουμε εξέταση αίματος σε μια εβδομάδα,εγκεφαλογράφημα δεν θυμάμαι πότε κ θα πρέπει να το ξαναδούν το παιδί κάποια στιγμή στο μέλλον,επίσης δεν του κάναν υπέρηχο ισχίων κ ωτοακουστικές εξετάσεις κ θα τις κάνουμε Γενάρη...έτσι συνηθίζεται μας είπαν απαξ κ νοσηλευτει το παιδί .... έτσι γίνεται???

Δήμητρα εγώ τη Ζωή την είχα γεννήσει στο Λητώ...ε λοιπόν είχα πάθει πλάκα το πόσο γρήγορα ερχόντουσαν αν τις καλουσες οι μαίες κ πόσο ευγενικές κ πρόθυμες να σε βοηθήσουν ήταν!Αν κάνω τρίτο παιδί στο Λητώ θα πάω τέλος!:tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα κοριτσια μου!!

Αννουλα πολυ ωραια τα νεα σας!!! ο μπεμπακος στην αγκαλιτσα σας!!!

για πες κ αλλα για την ζωη τι ελεγε οσο ελειπες ?

ηρθε στην κλινικη να σας δει?

εμεις μια χαρα

μας εφυγαν κ οι επιφυκιτιδες

φτου φτου να μην ξαναρθουν

ο μπαμπακας μας εχει αδεια καναδυο μερες και θα τον δουμε λιγακι

ελπιζω να μπορεσουμε να παμε κ στο ικεα συντομα για το δωματιο του Νικολα!!!

χθες το μεσημερι οταν γυρισαμε απο τον παιδικο ο Νικολας βρισκει το κολληριο

το περνει κ παει σ μια κορνιζα που χω μια φωτο απο την βαπτιση του και κανει πως βαζει κοληριο στα ματακια του 'μπεμπουλη'

και λεει "ελα μην φοβασαι...ανοιξε τα ματακια σου νερακι ειναι ελα...ελα.."

οτι του λεγαμε εμεις οταν προσπαθουσαμε να του βαλουμε

κι αν δεν γελασα!!!!

καλησπερα κοριτσια!!!!!!

αννα γελάω με τισ αντιδρασεισ τησ ζωησ για τον αδελφουλη τησ!!!τι γλυκα που ειναι!!!!

σασ αποχαιρετω για λιγο....αυριο παμε σμυρνη κ τσεσμε !!θα παρουμε και το αγγελικακι μαζι μασ,η γεωργια θα μεινει με την μαμα μου!!

σημερα καναμε και ενα μικρο παρτακι(μονο ξαδελφακια με τισ μαμαδεσ τουσ) για την γιορτη τησ αγγελικησ!!....νωρισ το σκευτηκαμε ε?απλα εδω και 20 μερεσ ολο και καποια παιδακια ηταν αρρωστα και ολο το αναβαλλαμε!!!!

καλο βραδυ!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααααα!!!

Κ πάνω που έλεγα τι καλα που πήρε η Ζωή την άφιξη του μπέμπη εχθές έκανε τα πάντα για να με διαψεύσει....τι έπαιρνε φόρα κ έτρεχε πάνω στο λίκνο κ το ταρακούναγε....τι ερχόταν συνέχεια όταν τον τάιζα κ προσπαθούσε να ανέβει κ αυτή πάνω μου,τι το βράδυ ξύπνησε την ώρα που βάζαμε το λίκνο στην κρεβατοκάμαρά μας κ φώναζε δεν θέλω να κοιμηθεί εδώ ο αδελφούλης(το τέρας ο αδελφούλης) να τον πάτε στο σαλόνι...κ αλλα όμορφα....ο στεφ τσαντίστηκε κ της τα χωσε λίγο βραδιάτικα ότι κ καλά αμα δεν θες τον αδελφούλη εδώ να πας κ εσύ στο δωμάτιο σου κ κάπως της ήρθε κ τη πήρε το παραπονο κ τελικά το δεχτηκε να τον αφήσουμε κ τον μικρό στο δωμάτιο!:rolleyes:

Εντωμεταξύ ο μικρός είναι αγγελούδι τρώει κοιμάτε δεν κλαίει σχεδόν καθόλου κ όλο το βράδυ μας ξενύχτισε η Ζωή που λες κ με μυρίζεται όταν σηκώνομαι να τον ταίσω κ θέλει να έρθει κ αυτή μαζί,κ αν ψιλοκλάψει ο μπέμπης επειδή του πέσε η πιπίλα ξυπνάει κ αυτή κ πότε θέλει τουαλέτα,ποτε νερό,πότε απλά να μας σπάσει τα νεύρα!!! :mad: Δεν κοιμάτε κ τα μεσημέρια κ κοντευω να πέσω κάτω μιλάμε....εχω κ ενα στραβολαίμιασμα από προχθές κ δεν μπορώ να γυρίσω το κεφάλι μου κ απορώ με την υπομονη μου ώρες ώρες!:-(

Που θα πάει θα στρώσουμε κ θα βρούμε ένα ρυθμό...ευτυχώς έρχεται η μάνα μου αρκετες ώρες εδώ κ προσπαθεί να βοηθήσει κ αυτή όσο μπορεί τη κατάσταση!:wink:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Χριστίνα ή όποια αλλη είχε τεκνο στη μενν....μας εχουν δωσει να κανουμε εξέταση αίματος σε μια εβδομάδα,εγκεφαλογράφημα δεν θυμάμαι πότε κ θα πρέπει να το ξαναδούν το παιδί κάποια στιγμή στο μέλλον,επίσης δεν του κάναν υπέρηχο ισχίων κ ωτοακουστικές εξετάσεις κ θα τις κάνουμε Γενάρη...έτσι συνηθίζεται μας είπαν απαξ κ νοσηλευτει το παιδί .... έτσι γίνεται???
Τίποτα δεν μου έδωσαν και τίποτα δεν έκανα. Μηνών διαπιστώθηκε το θέμα με την καρδιά και τον παρακολουθούμε έκτοτε. Ενός έτους του έκανα εξετάσεις αίμα και ούρα για να τον τσεκάρουμε και δατς ολ. Αφού στα είπαν όμως, κάντα να είσαι σίγουρη. Κι εγώ ξέρω πως στα πρόωρα κάνουν, το δικό σου δεν είναι και τόσο προωράκι βέβαια αλλά κάντα να ησυχάσεις

WN6Op3.png

καλημερα κορίτσιααααα

Πρωινή πρωινή σήμερα, καθώς μετά από μια σκατοεβδομάδα 12ωρων καθημερινών εργασιακών ωραρίων, φυσικά χτες μετα το βραδυνό μου μπανακι κοιμηθηκα κατά τις 10:30 και σημερα εχω ξυπνησει απο νωρίς.

κι επείδη κοιμούνται όλοι ακόμα, ειπα να σας πω μια ήρεμη καλημέρα.

Καταρχήν Αννούλα να σου ζήσει το μωράκι κι απο δω. Νομιζω είναι λογικό η Ζωούλα να περάσει διαφορες φάσεις, μην το μεγαλοποιείτε πολύ, απλώς προσέξτε την ασφαλεια του μωρού, γιατί ειναι και αγαρμπα ακομα τα παιδακια στην ηλικια της Ζωούλας.

Σε διαβάζω πάντως και αναρωτιέμαι τι θα με κανει να μπω ποτε σε αυτή τη φάση. Μια χαρά, σκεφτομαι, εχω την ηρεμια μου, πού να αναστατώνομαι τωρα..

Φυσικά δεν συγκρίνεται με τίποτα η χαρά που σου δίνει ο ερχομός ενός παδιού και σίγουρα όλα τα άλλα θα περασουν πολύ γρήγορα.

Εγώ μετά από αρκετό διάστημα, αισθάνομαι οτι με άφησε η κακή διάθεση, έτσι ξαφνικά.

Νομιζω, το εχω ξαναπει, τελικά επαιξε πολυ μεγαλο ρολο η επιστροφή του Νίκου στη δουλειά. Κι έτσι για την ιστορία, τα χάπια του τα εφτιαξε μόνος του την Κυριακή το βράδυ.

Σήμερα έχουμε καλέσει 3 ζευγάρια το βράδυ για να στολίσουμε παρεούλα το δέντρο μας όπως σας είχα πει. Οποτε εχω αρκετές ετοιμασίες τωρα το πρωί, απο το στολισμό του υπόλοιπου σπιτιού, στήσιμο δέντρου,μαγείρεμα. Ευτυχως ήρθε χτες η κοπέλα που καθαρίζει και οχι την Τρίτη που συνήθως έρχεται οποτε το σπίτι τουλαχιστον είναι τζιτζι.

χααα, μόλις ξυπνησε το Ιλιανακι, σας φιλωωωω

4Rnfp3.png

Καλημερα κοριτσια...κι αλλη βδομαδα ξεκινησε,αντε παλι ολη μερα στη δουλεια,βαρεθηκα!

Εμεις σκ περασαμε με μυξες πολλες, πρωτο βραδυ αποψε κοιμηθηκε σερι..ευτυχως πυρετο δεν εκανε! Το σαββατο βγηκαμε λιγο οι δυο μας με τον Κωστα αφου μας καλεσε ο κουνιαδος μου που γιορταζε...ε κλαμπακι..δεν ειναι μερος για εγκυο!

Με την Παναγιωτα τα εχω χαμενα κοριτσια,δεν ξερω τι να κανω, με πιανουν και τα νευρα μου και ουρλιαζω...με το ζορι να φαει, με το ζορι να ντυθει, καλα για να κοιμηθει γινεται χαμος!Τωρα δε με το καινουργιο κρεβατι ολο κατι θελει και κατεβαινει κατω να το παρει! Και το νερο ακομα ορθια πρεπει να το πιει.το σκυλομετανιωσα παντως που της πηρα κρεβατι απο τωρα!

Εχω αποφασισει απο δω και περα και για τα δικα μου νευρα και αντοχες αλλα και για τα δικα της να την αφηνω νηστικη, ξυπολητη,με τα μαλλια βρεμενα κι ας αρρωσταινει, με τα κατουρημενα βρακια, να χοροπηδαει σε καναπεδες και κρεβατια κιας πεσει να σκοτωθει, αυπνη ολη μερα αφου κοψαμε σχεδον και το μεσημριανο υπνο...απλα δεν αντεχω αλλο! Το ντυσιμο της ειδικα ειναι εφιαλτης!Ανοιξε μεχρι και μυτη της απο το κλαμα να βαλει μια παλιοπυτζαμα! Εγω απλα παραιτουμαι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...