Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Έ όχι και τα κοπάνισε το παιδί βρε Αννούλα δεν το είχα παρακάνει κι εγώ.... :) Να σου πω χοριακή τελικά έκανες γιατί πολύ σου αργεί η ακατανόμαστη και σε βλέπω να το καταλαβαίνεις στον 6ο αν τελικά!!!! χιχχιχιιχιχχιιχιχιχιχι:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έ όχι και τα κοπάνισε το παιδί βρε Αννούλα δεν το είχα παρακάνει κι εγώ.... :) Να σου πω χοριακή τελικά έκανες γιατί πολύ σου αργεί η ακατανόμαστη και σε βλέπω να το καταλαβαίνεις στον 6ο αν τελικά!!!! χιχχιχιιχιχχιιχιχιχιχι:)

Εκανα κ άλλο τεστ πριν την Πρωτοχρονιά αλλά αρνητικό....τι να πω πρέπει να πάρω το γιατρό γιατί είχε κάνει κ ατονία μετά τη γέννα η μήτρα μου κ πλέον αρχιζω κ φοβάμαι αλλά τα απογεύματα έχω τόσες δουλειές που όλο το ξεχνάω! Η πλάκα είναι ότι βάζω κ υπενθύμιση στο κινητό! :tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Εμείς έχουμε εξοχικό στην Αυλίδα σχετικά κοντά δηλαδή με τον Ωρωπό αλλά αν δεν οδηγάς όλα είναι απόσταση γιατί κρέμομαι από τα .... του άντρα μου για να με πάει όπου θέλω....κάτι πρέπει να κάνω με το θέμα γιατί το δίπλωμα το έχω αλλά ο άχρηστος δεν κάνει καμμια βόλτα μαζί μου να συνηθίσω τους δρόμους της Αθήνας μάλλον τον πατέρα μου πρέπει να αγγαρέψω! ;)

Τα έχωσα πρωί πρωί κ ησύχασα!:tongue:

Ίσως να είναι και καλύτερα να πας μόνη σου.

Εγώ όποτε έμπαινα με τον Γιάννη στο αμάξι σκοτωνόμασταν!!! Κατά τη γνώμη του τα έκανα όλα λάθος και το χειρότερο είναι ότι αγχωνόμουν όταν έμπαινε κι εκείνος ενώ όταν ήμουν μόνη μου ήμουν πολύ πιο χαλαρή. Δεν θυμάμαι αν σας το έχω πει κι άλλη φορά, αλλά μια μέρα νευρίασα τόσο πολύ με τις παρατηρήσεις του που πάτησα τέρμα γκάζι (είχα βέβαια τον έλεγχο) και φοβήθηκε και δεν ξαναμίλησε... :rolleyes: Αυτό βέβαια κράτησε μόνο για εκείνη τη μέρα! :tongue:

Καλημερούδια κοριτσάκια!!!!

Εμείς σήμερα θα έχουμε διακοπή ρεύματος για κάποιες ώρες λόγω έργων. Ελπίζω να μην κρατήσει πολύ!!!

Ο μπέμπης είναι μια χαρά από χτες, μόνο λίγο γκρινιάρης είναι.

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

καλημερα μανουλεσ!!!

τι κανετε?εμεισ ενα ματσο χαλια...μετα την μεση μου (δεν θυμαμαι αν σασ το ανεφερα) απο την πρωτοχρονια μεχρι προχτεσ ημουν κοκκαλο!!!ωρεσ ωρεσ σηκωνομουν και δεν μπορουσα να παω ουτε μπροστα ουτε πισω,τρελοσ πονοσ η μεση (αχ μπετυ μου ποσο σε καταλαβα...)

ε απο προχτεσ μωλισ μου καλμαρε λιγο η μεση επαθα οξεια γαστρεντεριτιδα!!!!!εκει να δειτε πονο..κοιλιομουν κατω με το στομαχι!!!ανεβασα πυρετο και απο χτεσ το απογευμα εχω εγκατασταθει μονιμα στην τουαλετα!!!!!!

χτεσ με πηρε κ με πηγε ο αντρασ μου αρων αρων στο γιατρο..

με αποτελεσμα να παιρνω τωρα 2 αντιβιωσεισ,μια για την κυστη στο στηθοσ 1000αρα και αλλη μια για την γαστρεντεριτιδα..+αλλα 2 φαρμακα!!!ο γιατροσ ειπε οτι ισα ισα πηγαμε αλλιωσ θα ημουν σιγουρα για το νοσοκομειο...

α και μην ξεχναμε κ τον κουτσο συζυγο!!!!!

αυτα!!!!!!ειμαστε πλεον ενα σπιτι απολυτησ θετικησ ενεργειασ!!!!!χα χα!!!!μονο στην πλακα το ριχνω γιατι αλλιωσ θα με παρει πολυ απο κατω....

σασ τα ειπα κ ξεθυμανα..!!!!

μαριαννα +μπετουλα μου αν και καθυστερημενα να χαιρεστε τουσ συζυγουσ σασ!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Τι να πω βρε Ειρήνη?!?!?!? Περαστικά κοριτσάκι για όλους σας!!!! Κάντε κι ένα ευχέλαιο καλού κακού και τι να πω τουλάχιστον τρίτωσε τώρα και με τη γαστρεντερίτιδα σου και άλλο κακό να μη σας βρεί!!!!!!:P:p:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Kαλημέρα κι'απο μένα.Μετά απο μια βδομάδα στο νοσοκομείο με τη μπουμπού επιστρέψαμε.Διαβάζω για γαστρεντερίτιδα.Να σας πω μόνο οτι στον όροφο που είμασταν τα μισα παιδάκια είχαν ουρολοίμωξη και τα άλλα μισα γαστρεντερίτιδα.Δεν άκουγες τίποτα άλλο.Περαστικά σου Ειρήνη.

SI5Yp3.png

Κορίτσια καλημέρα και Καλή χρόνια!!!!!:P:p:p

Έχω καιρό να μπω εδώ με τόσες δουλίτσες που να προλάβω και μετά και το ταξίδι :rolleyes:

Γυρίσαμε πριν δυο μέρες και προσπαθώ να μπούμε σε μια σειρά και πάλι

Ο μικρούλης όταν είδε το δωμάτιο του δεν το γνώρισε το είχε ξεχάσει τόσες μέρες που έλειπε (είχε πολύ πλακά ο τρόπος που το κοίταζε σαν να ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε εκεί ):lol::lol::lol:

Εγώ πηρά αλά 4 κιλά και τώρα είμαι στα ιδία κιλά που ήμουν πριν γεννήσω τα κατάφερα και είμαι πάλι 72 κιλά με 12 παραπανίσια κιλά της εγκυμοσύνης και αλλά 5 τα δικά μου :mad::mad::mad::mad:

Τέλια :rolleyes::rolleyes:

Κορίτσια εγώ θηλάσω ακόμα και σκέπτομαι να το κόψω

Από την άλλη νιώθω ένοχες!!!!

Δεν ξέρω τι να κάνω

Το μωρό σίγουρα τρώει κανονικά τρία γεύματα την ημέρα πίνει τα δυο γεύματα σε γάλα το ξένο,, θέλει ώμος και ενδιάμεσα θηλασμό !!!!

39of8ui0nbjggujl.png

xyb70dpwmhuny9fg.png

t5yc62letjb8zu3x.png

σασ ευχαριστω πολυ κοριτσια!!!!

δημητρα τι επαθε η μπουμπου σου?δεν το ηξερα?τωρα ολα καλα?περαστικα τησ!!!!!!

βαλι μου που πηγατε?ειχεσ και τα μικρα?ρωταω ,γιατι σκευτομαστε να παμε ιταλια και να παρουμε και την αγγελικουλα και δεν ξερω τι θα καω οσον αφορα το φαγητο τησ!!!θα ειναι πολυ δυσκολο να τησ κανω φρουτοκρεμα+σουπα εκει που θα βρισκομαστε...

το ιδιο ηθελα να ρωτησω και την πολα που προκειτε να ταξιδεψει για να μου πει ή αν ειχε ταξιδεψει με τον βαγγελακο πιο μικρο τι εκανε...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Κοίτα εμείς στην εγχώρια εκδρομή βέβαια το θέμα του φαγητού το λύσαμε ως εξής: Πρωί και βράδυ θήλαζε, για φρούτα πήρα βαζάκια με έτοιμη της Nestle η οποία για λύση ανάγκης ομολογώ ότι ήταν πολύ καλή. Για τη χορτόσουπα, είχα πάρει μαζί μου το δικό μου κατσαρολάκι και το δικό μου multi και το πρωί πριν πάρουμε τους δρόμους έδινα στο ξενοδοχείο και μου βράζανε, τα άλεθα και τα έπαιρνα σε βαζάκι μαζί μου :)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

σευχαριστω μαριλου για την απαντηση!!!οσον αφορα την σουπα , τα λαχανικα τα επαιρνεσ εσυ η ιδια ή ζητουσεσ απο το ξενοδοχειο?

αν δεν φαει λαχανικα για λιγεσ ημερεσ πειραζει?

οσον αφορα για το ευχαιλαιο ξερω εγω τι χρειαζετε....οχι ευχαιλαιο αλλα να ξορκισω την πεθερα με την γρινα τησ που εχει πανω απο τα κεφαλια μασ....

ασε μην τα θυμηθω παλι κ πιασω κ σασ λεω...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Εγώ ζήτησα από το ξενοδοχείο γιατί ήταν πολύ καλοί και συνεννοήσιμοι. Αλλιώς μπορείς να τους τα δώσεις εσύ. Φαντάζομαι ότι για λίγες μέρες δεν παθαίνει τίποτα όπως επίσης ότι για λίγες μέρες μπορείς να αγοράσεις και λαχανικά σε βαζάκι :)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ο μπεμπούλης πλέον όταν μας βλέπει να τρώμε είναι έτοιμος να επιτεθεί, μόλις επιστρέψουμε τον βλέπω ν' αρχίζει κανονικά με στερεά τροφή.

Χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν είτε οι ίδιες είτε κάποιος στην οικογένειά τους.

Κι εμενα ετσι κανει, αλλα μολις πηγα να του δωσω μια κουταλια, το εφτυσε.

Νομιζω οτι απλα θελει να πιασει αυτα που πιανουμε κι εμεις.

Το βράδυ, την άφησα στη μαμά μου και πεταχτήκαμε για ρακόμελα με κάτι φίλους κάτω από το σπίτι (τα καλά του να μένεις στο Θησείο, βγαίνεις σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια:) ) και είχα βγάλει γάλα με το θήλαστρο και το είχα αφήσει για να φάει και να κοιμηθεί. Ε, δεν ήθελε με τίποτα να φάει από το μπιμπερό στις 22:30 που είναι η ώρα της, κοιμήθηκε και στον ύπνο της τιναζόταν και είχε αναφιλητά και μόλις γύρισα εγώ στις 24:00 και την πήρα άνοιξε το μάτι γαρίδα, μου έσκασε κάτι χαμόγελα και έφαγε κανονικότατα β**ί!!!! Λέτε επειδή από την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς μέχρι χθες ήμασταν συνέχεια μαζί να την έπαθε τη μαμακίαση?!?!?!?! Δε λέω καταχάρηκα με το χαμόγελο και τις χαρές που μου έκανε αλλά δε θέλω να στεναχωριέται όταν βγαίνουμε έξω και μένει με τη γιαγιά της :) Αν και πιστεύω ότι απλά έφταιγε που ήταν η πρώτη μέρα που γυρίσαμε σπίτι από την εκδρομή και είχε βγει λίγο από το πρόγραμμά της γιατί σήμερα ξύπνησε μια χαρούλα και δεν αντέδρασε καθόλου που έφυγα για το γραφείο... Τι να πω, θα δούμε :) Άντε καλημέρες!!!!!

Κι εμεις γι αυτο μενουμε εδω, για να κοβουμε βολτες ακομα και με τις πυτζαμες...:tongue:

Ειναι φυσιολογικο οσο περναει ο καιρος να στενοχωριεται οταν την αφηνετε. Αυτο μαλιστα καποια στιγμη θα ενταθει κιολας.

Οσο μεγαλωνει, τοσο πιο πολυ θα αντιλαμβανεται οτι εισαι η μαμα της και τοσο πιο πολυ θα σε θελει συνεχεια κοντα της.

Θα ειναι βεβαια πολυ πιο ευκολο για σενα γιατι θα συνηθισει ταυτοχρονα και τη μαμα σου.

Να μην αγχωνεσαι και να μην της δειχνεις οτι στενοχωριεσαι που φευγεις, γιατι αυτο δημιουργει μεγαλυτερο αγχος στα παιδια. Νομιζουν οτι κι εσυ δε θελεις να φυγεις, οτι εκει που πας ειναι κατι κακο που δεν το θελεις κλπ.

Με χαμογελο (ηδη απο τωρα) να της λες που πηγαινεις, οτι θα γυρισεις γρηγορα κλπ.

yey2p2.png BN4cp2.png

γεια σας κοριτσακια!!για ταξιδακια μιλατε ε??!!!καλα να περασετε οσες πατε!!!θελω και γωωωωωωωωωωωωω!!!!

σημερα με πηραν απο την δουλεια και μου ειπαν οτι ουτε την αλλη εβδομαδα θα παω εκτος απροοπτου (γιατι δεν εχει δουλεια,γιαυτο μου ειχε δωσει αδεια).σπαστηκα απο την μια γιατι δεν θα πληρωθω,αλλα απο την αλλη χαιρομαι που θα ειμαι παρον στην πρωτη κρεατοσουπα της μπεμπας!!και γενικα που θα ειμαι μαζι της!!τεσπα!!

οσο για την ιδεα να βαζουμε σε βαζακι την κρεατοσουπα οταν παμε βολτα πολυ καλη!!!

ειρηνουλα περαστικα σε ολους!!!τι να πω?!!οσο για το ευχαιλεο δεν ειναι κακη ιδεα!!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

σευχαριστω μαριλου για την απαντηση!!!οσον αφορα την σουπα , τα λαχανικα τα επαιρνεσ εσυ η ιδια ή ζητουσεσ απο το ξενοδοχειο?

αν δεν φαει λαχανικα για λιγεσ ημερεσ πειραζει?

οσον αφορα για το ευχαιλαιο ξερω εγω τι χρειαζετε....οχι ευχαιλαιο αλλα να ξορκισω την πεθερα με την γρινα τησ που εχει πανω απο τα κεφαλια μασ....

ασε μην τα θυμηθω παλι κ πιασω κ σασ λεω...

Δε θα παθει τιποτα να μη φαει για λιγες μερες λαχανικα.

Πολλα ξενοδοχεια (τα πολυ μεγαλα και οικογενειακα) φτιαχνουν καθημερινα χορτοσουπα για τα παιδακια. Ρωτησε.

Επισης μπορεις να ζητησεις ενα πιατο βραστα λαχανικα (σαν μεριδα απο το μενου)να στο λιωσουν.

Επισης μπορεις να παρεις ετοιμο βαζακι απο το μαρκετ. Για μια φορα δε χαθηκε ο κοσμος.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...